Cum să activați vocea pe kindle

Opțiunea "Screen Reader" a lui Kindle (fostă ghid vocal) este o caracteristică de accesibilitate care utilizează nararea vocală a selecțiilor de meniuri și pagini. Caracteristica poate fi accesată din meniul "Accesibilitate" din setări. În plus, cititoarele Kindle și comprimatele de incendiu pot folosi "text în vorbire" pe anumite titluri, în care Kindle va citi textul eBook cu voce tare. Această setare poate fi accesată din meniul Bara de instrumente de citire în timp ce citiți o carte electronică.

Pași

Metoda 1 din 2:
Activarea cititorului de ecran
  1. Imagine intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 1
1. Glisați în jos din partea de sus a ecranului și atingeți "Setări". Acest lucru vă va lua o listă de setări ale dispozitivului.
  • Imaginea intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 2
    2. Atingeți butonul "Accesibilitate". Acest buton este situat în partea de jos a meniului Setări și vă va duce la o listă de opțiuni de asistență pentru utilizatori.
  • Imaginea intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 3
    3. Atingeți "On" de lângă "cititor de ecran". "Screen Reader" este situat în partea de sus a setărilor de accesibilitate din antetul "Setări Vision". Comutatorul On / Off este situat în partea dreaptă a listei. Cititorul de ecran va descrie oricare dintre caracteristicile pe care le atingeți sau le interacționează cu.
  • Imaginea intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 4
    4. Reglați viteza de citire. Atingeți butoanele "+" și ";" de lângă "Viteza de citire". Aceasta este listată chiar sub cititorul de ecran din același meniu.
  • Metoda 2 din 2:
    Activarea textului-la-vorbire
    1. Imaginea intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 5
    1. În timp ce citiți, atingeți ecranul pentru a afișa bara de instrumente de citire. Bara de instrumente de citire apare în partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 6
    2. Atingeți "AA" (Setări) și selectați "Mai multe opțiuni". Butonul Setări este în partea stângă jos a barei de instrumente de citire.
  • Imaginea intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 7
    3. Atingeți "On" de lângă "text-la-vorbire". Rețineți că textul de vorbire nu este disponibil pentru fiecare carte Kindle. În plus, textul de vorbire este disponibil în prezent numai în U.S. și în engleză.
  • Amazon va lista dacă textul la vorbire este acceptat în secțiunea "Detalii produs" a paginii unui magazin al unei cărți.
  • Imagine intitulată Activează vocea pe Kindle Pasul 8
    4. Atingeți ecranul pentru a afișa din nou bara de instrumente de citire, apoi apăsați butonul "PLAY". Butonul "PLAY" este situat lângă bara de progres și va începe să citească textul cu voce tare de la începutul paginii curente.
  • Sunetul va reda prin difuzoarele externe ale Kindle sau puteți utiliza căști conectate la mufa căștilor.
  • sfaturi

    Poate doriți să dezactivați cititorul de ecran în timp ce utilizați text pentru a vorbi sau ascultând un audiobook pentru a evita întreruperea.

    Avertizări

    Activarea oricărei opțiuni de voce va determina modul în care Kindle să utilizeze durata de viață a bateriei mai repede.
  • Notă: Harlewhite Kindle nu acceptă niciun caracteristică audio fără a cumpăra adaptorul audio Kindle.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar