Cele mai bune sfaturi de decorare pentru copacii de crăciun subțire

Cu sezonul de Crăciun de la colț, este vorba doar de timp pentru a vă scoate decorațiunile și pentru a vă pune copacul. Dacă nu aveți o mulțime de loc în casa dvs., un copac subțire sau creion încă adaugă veselie de vacanță fără a lua prea mult spațiu. Deoarece pomii de Crăciun subțire sunt mult mai mici, nu veți avea nevoie de cât mai multe decorațiuni pe care le-ați fi într-o poziție completă. Vom merge prin câteva modalități populare de a vă îmbraci copacul și cum să obțineți aspectul diferit, astfel încât să aveți o frumoasă centrală a întregului sezon!

Pași

Metoda 1 din 2:
Decorațiuni
  1. Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun subțire Pasul 1
1. Alegeți 2-3 culori pentru a fi prezentate în designul dvs. Prea multe culori pot face ca copacul dvs. să arate foarte ocupat și să copleșească designul dvs., astfel încât să alegeți doar câțiva proeminenți de utilizat. Organizați ornamentele și decorațiile după culoare, astfel încât acestea sunt mai ușor de sortat și de a găsi ceea ce aveți nevoie. Stick cu tema de culoare pe tot parcursul întregului design, astfel încât toate decorul pare unificat.
  • Dacă doriți să mergeți la un aspect clasic de Crăciun, stick cu roșu, verde și alb.
  • Pentru ceva mai modern, încercați să mergeți cu alb, argint și aur.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun subțire Pasul 2
    2. Înfășurați luminile în jurul ramurilor pentru o mică clipă. Cele mai multe copaci artificiale subțire vin pre-aprinse, dar luminile ar putea să arate un pic rar odată ce adăugați celelalte decorațiuni. Pentru ceva care se simte mai relaxat și mai acasă, alegeți lumini multicolore. Dacă căutați ceva mai elegant, stick cu lumini albe simple. Începeți înfășurarea luminilor din ramurile de jos și lucrați în sus spre partea de sus.Scopul de a avea aproximativ 50-100 lumini pe picior de înălțime.
  • Luminile cu LED-uri ar putea fi puțin mai scumpe, dar sunt mai luminoase și durează mai mult decât becurile incandescente.
  • Imagine intitulată Decorează copaci de Crăciun Slim Pasul 3
    3. Umpleți golurile și ramurile de jos cu ornamente becului. Căutați pete în copacul dvs. unde puteți vedea polul central prin ramuri. Luați un bauble sferic și îl cârlig pe cea mai apropiată ramură. Împingeți ornamentul aproape de centru, astfel încât ascunde trunchiul și face ca copacul să pară mai plin. De asemenea, puteți pune câteva dintre cele mai mari ornamente pe ramurile de jos ale copacului pentru ao ajuta să arate că este mai completat.
  • Ornamentele metalice sau reflectorizante pot face ca copacul să arate ca este mai plin.
  • Evitați să puneți ornamente mari pe ramurile superioare de lângă exterior, deoarece pot face copacul dvs. să arate mishapen și dezechilibrat.
  • Trebuie doar să puneți ornamente pe partea laterală a copacului care este vizibil. Dacă vă întoarceți copacul într-un colț, atunci nu aveți nevoie să decorați partea din spate.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun Slim Pasul 4
    4. Legați panglicile de sârmă în jurul copacului pentru a le oferi mai mult volum. Alegeți panglici de sârmă, deoarece vă puteți îndoi și modelați-le să se potrivească în jurul copacului mai bine. Luați un capăt al panglicului dvs. și pliați-l cu 1-2 în (2.5-5.1 cm) pentru a face o buclă. Țineți capătul cu buclă lângă partea de sus a copacului, astfel încât ușor să se împrăștie spre spate. Dacă utilizați un copac artificial, răsuciți cea mai apropiată ramură din jurul panglicii pentru ao menține în poziție. Puneți panglica și înfășurați-o în jurul unei alte ramuri inferioare pentru ao arăta ca și cum merge și iese din copac.
  • Scopul de a utiliza panglica care este între 1/2-4 în (3.8-10.2 cm) larg, deci nu este prea copleșitoare la designul tău.
  • Încercați să răsuciți capetele panglicului dacă doriți să curbați și spirală în jos.
  • Pentru un copac real, răsuciți panglica o dată sau de două ori în jurul ramurii până când este sigură.
  • Experimentați cu texturi diferite de panglică pentru a vă face copacul să pară mai interesant din punct de vedere vizual.
  • Puteți înfășura panglica astfel încât spirale în jurul copacului dvs. sau așa că cascadează vertical în funcție de ce stil doriți.
  • Imagine intitulată Decorează copaci de Crăciun subțire Pasul 5
    5. String ghirlande pentru a adăuga o culoare de culoare la designul dvs. Puteți cumpăra ghirlande preparate sau creați-vă propria dvs. din hârtie sau Popcorn pentru ceva de casă. Începeți prin legarea unui capăt al ghirlandei într-o ramură din partea de jos a copacului și o drapează în mod liber între ramuri. Lucrați în sus arborele într-un model diagonal pentru a umple restul ramurilor.
  • Pentru un aspect clasic de Crăciun, alegeți o ghirlandă margele.
  • Dacă vrei ceva strălucitor și sparkly, obțineți o ghirlandă făcută din Tinsel.
  • Imagine intitulată Decorează copaci de Crăciun Slim Pasul 6
    6. Atârnă ornamente personale mai mici pe ramurile exterioare și spre vârful pomului de Crăciun. Salvați ornamentele care au valoare sentimentală pentru ultima astfel încât acestea să nu fie acoperite de ghirlande și alte decorațiuni. Acestea sunt elementele dvs. speciale și unice, merită mândria locului. Cârligul ornamentului pe o ramură de copac și lăsați-o cu grijă să se asigure că nu se alunecă. Mai puține ornamente funcționează mai bine pe un pom de Crăciun subțire, astfel încât le răspândiți în mod egal peste toate ramurile, astfel încât nimeni să nu pară goale sau supraaglomerate.
  • Nu aveți nevoie să atârnați ornamente pe partea din spate a copacului dacă îl trageți într-un colț.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun subțire Pasul 7
    7. Înălțați-vă copacul cu o stea, zână, îngerul sau arcul pentru a atrage atenția oamenilor. Topperul copacului depinde de preferința dvs., deci alegeți tot ce se potrivește cel mai bine. Poziționați decorarea superioară a copacului, astfel încât să acopere ramura dreaptă de sus pe copac, astfel încât să nu stabilească. Rotiți topograful, astfel încât se confruntă cu direcția pe care o veți vedea cel mai mult copacul, astfel încât să îl puteți vedea bine.
  • Dacă ramura de sus este prea subțire pentru a ține toporul dvs., încercați să împachetați o betisoare în jurul acestuia cu o alegere florală pentru un suport suplimentar.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun subțire Pasul 8
    8. Răspândiți ceva în jurul bazei copacului care seamănă cu zăpada. Vata de bumbac sau umplutura de la perne sau perne funcționează bine. Utilizați suficient pentru a acoperi suportul copacului, astfel încât să nu stați prea mult. Faceți movile de umplutură pentru ao arăta mai mult ca dealurile acoperite de zăpadă. Dacă doriți, puteți adăuga, de asemenea, unele decorațiuni pe tot parcursul umpluturii, cum ar fi lăzi de lemn, pinecone sau crengi.
  • Metoda 2 din 2:
    Idei de copaci tematice
    1. Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun Slim Pasul 9
    1. Du-te cu decor roșu și alb și ornamente de casă pentru un copac clasic. Căutați panglici și tinsel care sunt roșii solide și albe sau au dungi pentru a vă înfășura copacul. Adăugați câteva ornamente între golurile care au valoare sentimentală sau sunt de casă pentru ao face să se uite copacul dvs. este chiar din atelierul lui Santa.
    • Încercați să încorporați flori clasice de Crăciun, cum ar fi Poinsetias roșu și alb în copacul tău.
  • Imagine intitulată Decorează copacii de Crăciun subțire Pasul 10
    2. Creați un aspect modern, cu culori metalice și ornamente uniforme. Stick cu lumini albe și ornamente pentru a umple cea mai mare parte a copacului. Răspândirea ornamentelor cum ar fi inele de alamă, becuri de argint sau stele de aur în ramuri pentru a prinde lumina și a face copacul tău pop. Adăugați niște accente de mici decorațiuni negre, cum ar fi becuri sau hexagoane, pentru a adăuga un interes mai vizual.
  • S-ar putea să puteți cumpăra un copac artificial care are sucursale albe în loc de verde.
  • Puteți face propriul decor modern, luând hexagoanele de pe faiantul de mozaic și cârligele ornamente de lipire la spate la spatele lor.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun Slim Pasul 11
    3. Faceți un copac rustic cu o paletă neutră, burlap și crengi reale. Utilizați o panglică de bronz în jurul copacului pentru a le oferi mai mult volum. Faceți clustere de decor cu 3-4 bucăți mici de crengi, fructe de padure sau aninecone și le legați împreună cu sârmă sau ponturi florale. Împingeți pachetele în copacul dvs. lângă unde ați legat panglica. Intersperse unele ornamente albe și de taran din copac pentru a completa golurile.
  • Scopul de a avea un cluster pe picior de înălțimea copacului.
  • Puteți utiliza crengi și anii pe care le găsiți pe cont propriu sau să luați niște decorative dintr-un magazin de ambarcațiuni.
  • S-ar putea să puteți găsi bastoane, fructe de padure și alte decorațiuni naturale acoperite cu zăpadă falsă, precum și pentru a vă face copacul mai fericit.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun Slim Pasul 12
    4. Încercați un copac natural cu zăpadă falsă, pinecone și lumini. Mai degrabă decât să vă îndepărtați copacul cu o mulțime de ornamente, puteți face să arate că tocmai ați adus-o din afară. Răspândiți niște zăpadă falsă pe ramurile exterioare, așa că se pare că sunt încă acoperite într-un îngheț proaspăt. Răspândirea de pincone decorative parfumate în tot arborele, astfel încât acestea arată ca și cum ar fi atârnat de ramuri. Păstrați restul ramurilor fără ornamente.
  • Acesta este un design excelent rentabil dacă nu aveți bugetul pentru decorare.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun Slim Pasul 13
    5. Lucrați cu ornamente rotunde și tonuri roșii pentru un copac neutru și elegant. În timp ce acest design este mai dezactivat, se va potrivi cu cele mai multe decore pe care le aveți deja în camera dvs., astfel încât să nu se ciocnească. Hang Bulbi mari care au tonuri roșii roz și roșii pentru a adăuga sugestii de culoare deschisă în copacul tău. Accentuați copacul cu niște becuri roșii mată adânci sau vedete de aur alb strălucitoare pentru a umple restul spațiului.
  • Încercați să încorporați panglici subțiri care sunt de argint sau alb pentru a vă da copacului un volum mai mic și scânteie.
  • Imagine intitulată Decorează copacii de Crăciun Slim Pasul 14
    6. Faceți o glam privi cu paiete, ornamente de teardrop și tonuri albastre și de cupru. În timp ce ei nu pot părea ca culori tradiționale de Crăciun, pot face ca pomul să iasă în evidență și să se simtă mai unic. Alegeți câteva ornamente mată și reflectorizante care sunt albastru închis și cupru. Răspândiți ornamentele din jurul copacului, astfel încât culorile să pară echilibrate. Stick în unele crengi decorative sau de pinecone acoperite în sclipitor de cupru pentru a vă face copacul să arate chiar mai strălucitor.
  • Jucați în jurul diferitelor texturi de ornamente pentru a vă oferi copacului un interes mai mult mai vizual.
  • Imagine intitulată Decorează arborii de Crăciun subțire Pasul 15
    7. Hang ornamente în blocuri de culori pentru a da copacului tău un aspect îndrăzneț și mac. Sortați ornamentele după culoare, astfel încât acestea să fie mai ușor să lucrați. Luați toate ornamentele și decorațiunile unei singure culori și atârnați-le într-o bandă groasă înfășurată în jurul copacului. După ce aveți ornamentele unei culori, adăugați următoarea culoare într-o bandă deasupra primului. Adăugați 3-5 dungi de culoare în funcție de câte ornamente trebuie să vă umpleți copacul.
  • Puteți chiar să pulverizați secțiunile de vopsea ale copacului dvs. aceleași culori ca și ornamentele dvs. înainte de a începe să o decorați dacă doriți cu adevărat să fiți unici.
  • sfaturi

    Când aveți îndoieli, potriviți decorațiunile de pe copacul dvs. cu culorile altor decor din cameră. În acest fel, pomul tău va arăta coeziv în spațiu.

    Avertizări

    Aveți grijă să nu adăugați prea multe decorațiuni într-un copac subțire, deoarece ar putea arăta prea ocupat și aglomerat.
  • Utilizați lumini care nu sunt purtate sau rupte, deoarece ar putea crea un risc de incendiu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar