Cum să întunecă din piele

Pielea tinde să se estompeze în timp, ceea ce poate face un element din piele să pară complet diferit decât atunci când ați cumpărat-o inițial. Pentru a întuneca din piele, trebuie să pregătiți și să curățați mai întâi pielea, apoi să utilizați poloneză, uleiuri sau coloranți pentru a le oferi o nuanță mai închisă. Dacă doriți să întunecați o bucată de piele, faceți acest lucru este relativ simplă atâta timp cât urmăriți pașii potriviți și utilizați materialele potrivite.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătirea pieilor
  1. Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 1
1. Vid sau praf de piele. Înainte de a întuneca pielea, trebuie să îndepărtați praful și murdăria sau va fi prinsă în piele în timpul procesului de întunecare. Utilizați un atașament de vid sau o perie pentru a îndepărta excesul de praf de pe piele.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 2
    2. Puneți o picătură de săpun blând într-o cârpă umedă. Puneți săpunul de mâncare în cârpă și o rulați sub robinet. Agită cârpa, astfel încât spațiile să înceapă să se formeze, apoi strigă cârpa. Vrei ca cârpa să fie umedă, nu umedă.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 3
    3. Ștergeți pielea în jos cu un săpun blând și apă. Ștergeți pielea în mișcări mici, circulare. Continuați să lucrați peste piele până când nu ați șters întregul lucru.Acest lucru ar trebui să elimine orice acumulator murdar.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 4
    4. Ștergeți pielea în jos cu o cârpă umedă. Ștergeți orice urme ale săpunului de mâncare din piele cu o cârpă umedă sau o cârpă.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 5
    5. Lăsați aerul din piele să se usuce. Lăsați aerul din piele să se usuce înainte de a aplica uleiuri, lustruire sau coloranți. Pentru a preveni crăparea, uscați pielea din lumina directă a soarelui. Când se usucă pielea, este gata să fie întunecată.
  • Metoda 2 din 4:
    Îmbunătățiți-vă pielea
    1. Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 6
    1. Achiziționați cu ulei de ulei sau ulei de nurcă. Puteți achiziționa aceste uleiuri online sau la un magazin de reparații de încălțăminte. Aceste produse sunt fabricate special pentru a condiționa piele și întunecă-l. Alte uleiuri, cum ar fi uleiul de măsline, pot pata suprafața pieii, deci evitați să le utilizați.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 7
    2. Se toarnă o lingură de ulei pe o cârpă nerabrazivă. Măsurați o lingură de ulei și saturați o mică zonă pe cârpă. Aveți nevoie doar de puțin, așa că nu saturați întreaga cârpă.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 8
    3. Frecați uleiul pe suprafață într-un strat uniform. Du-te într-o mișcare înainte și înapoi peste suprafață din piele. Încercați să aplicați uleiul într-un singur strat uniform. Pielea ar trebui să înceapă să se întunece. Dacă vă aflați din ulei pe cârpă, puneți o altă lingură de ulei pe ea.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 9
    4. Lăsați uleiul să se usuce peste noapte. Odată ce ați făcut aplicarea primului strat de ulei, lăsați pielea să se usuce peste noapte. Reveniți la piele și vedeți dacă este la fel de întunecată cum ați vrut.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 10
    5. Aplicați mai multe straturi de ulei pentru a vă face din piele chiar mai întunecată. Dacă pielea nu este la fel de întunecată cum ați vrut, saturați-vă cârpa cu uleiul și repetați procesul, lăsând pielea să se usuce între haine.
  • Puteți aplica cât mai multe straturi de ulei pe care doriți până când ajunge la nuanță că doriți. Amintiți-vă să lăsați pielea să se usuce între haine.
  • Metoda 3 din 4:
    Moare din piele mai întunecată
    1. Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 11
    1. Achiziționați un colorant din piele. Puteți achiziționa o vopsea din piele bazată pe ulei, fie pe un magazin de piele pe bază de apă sau la un magazin din piele. Citiți instrucțiunile de pe colorant înainte de al utiliza. Ambii coloranți vor usca pielea în timp, asigurându-vă că vă asigurați pielea cu ulei sau balsam după ce le aplicați.
    • Coloratul pe bază de apă este tăiat cu apă, în timp ce colorantul pe bază de ulei este amestecat cu substanțe chimice specifice, cum ar fi un reductor de colorant.
    • Vopselele de ulei durează mai mult și sunt mai greu de banda din piele. Utilizați un colorant pe bază de apă dacă credeți că ați dori să vă repară din piele o culoare diferită mai târziu.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 12
    2. Saturați un burete sau o cârpă în vopsea. Aplicați o parte din colorantul din piele la o cârpă uscată sau un burete. Folosind un burete sau o cârpă moale, va împiedica semnele de accident vascular cerebral vizibile că o perie ar lăsa în urmă.
  • Când utilizați colorant, asigurați-vă că vă aflați într-o zonă bine ventilată pentru a vă împiedica să inhalați fumul de la colorant.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 13
    3. Aplicați primul strat de colorant din piele în cercuri mici. Frecați cârpa cu colorantul în mișcări circulare mici peste suprafața pieii. Pe măsură ce aplicați colorantul, pielea ar trebui să înceapă să devină mai întunecată. Încercați să obțineți o acoperire egală cât mai posibilă pentru un finisaj uniform și curat.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 14
    4. Lăsați colorantul din piele să se usuce timp de 24 de ore. Vopselele din piele se poate ușura în timp ce se usucă. Lăsați pielea într-o zonă de temperatură a camerei din lumina soarelui pentru a evita crăparea sau peelingul.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 15
    5. Aplicați mai multe straturi de vopsire până când pielea este la fel de întunecată cum doriți. După ce pielea a fost uscată, reveniți la ea și vedeți dacă este la fel de întunecată cum ați vrut. Dacă este, ați terminat. Dacă nu, aplicați straturi suplimentare de colorant, lăsând pielea să se usuce între aplicații, până când ajunge la nuanța pe care o doriți.
  • Metoda 4 din 4:
    Aplicarea poloneză la piele întunecată
    1. Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 16
    1. Achiziționați o poloneză din piele întunecată. Căutați un polonez din piele online sau un magazin din piele. Găsiți unul care este mai multe nuanțe mai întunecate decât pielea curentă.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 17
    2. Pune un dab de poloneză într-o cârpă nerabrazivă. Țineți cârpa peste partea superioară a sticlei poloneze și rotiți-o cu susul în jos pentru a lăsa un crăpătură de dimensiuni de piele de poloneză din piele pe cârpă.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 18
    3. Lucrați polonezul în piele în cercuri mici. Pe măsură ce aplicați polonezul la piele, ar trebui să vedeți că începe să întunece aproape imediat. Continuați să adăugați mai mult poloneză la suprafața pieii până când pielea este acoperită pe deplin.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 19
    4. Buff peste piele cu o cârpă uscată. Utilizați o cârpă separată curată și buff peste piele în cercuri. Acest lucru va ajuta chiar și aspectul polonezului și o va ajuta să se scurgă în materialul din piele. Continuați săturați pielea cu cârpa până când polonezii arată uniformă pe suprafața pieii.
  • Imagine intitulată din piele întunecată Pasul 20
    5. Lăsați polonezul să se usuce peste noapte. Permiteți suficient timpului suficient pentru a intra în piele și uscat. Dacă doriți ca pielea să fie chiar mai închisă, puteți aplica mai mult polonez la piele după ce sa uscat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cârpe
    • Pictura burete
    • Detergent de vase
    • Compusul uleiului cu umezeală, ulei de nurcă sau miere din piele.
    • Vopsea din piele
    • Polish din piele
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar