Cum să sufli un câine uscat

După spălarea câinelui dvs. este natural că veți încerca să le uscați, de asemenea. Puteți folosi un prosop sau le puteți lăsa să se usuce la aer. Cu toate acestea, un uscător de păr va finaliza lucrarea în cel mai scurt timp cu cel mai puțin agitație. Achiziționați un uscător de siguranță pentru animale de companie și apoi să vă familiarizați cu utilizarea acestuia. Când vă uscați câinele, veți dori să vă mișcați repede, angajând ambele mâini pentru a expune subsolul în aer. Oferiți laudă și tratează așa cum ați terminat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea uscătorului potrivit
  1. Imagine intitulată suflare uscată un câine pas 1
1. Luați în considerare un uscător de puf. Acest tip de uscător se află pe un stand și poate fi folosit pentru uscarea fără mâini. Puteți conecta atașamentele la bază și acestea vă vor permite să vizați fluxul de aer în anumite zone ale câinelui dvs. De asemenea, utilizează căldură reglabilă, pe care o puteți schimba printr-un buton pe baza uscătorului. Aceasta este o alegere bună dacă doriți să vă mișcați rapid prin procesul de uscare, fiind precaut de fața câinelui și a altor zone sensibile.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine pas 2
    2. Luați în considerare un uscător de forță. Acesta este un uscător care folosește o forță curată pentru a îndepărta apa din haina câinelui. Plasarea duzei aproape de pielea câinelui dvs. va permite aerului să împingă apa în afara și departe. Aceste uscătoare sună ca o mulțime de manipulare, dar nu utilizează un element de încălzire, care ia o parte din provocare. Aceasta este o alegere bună dacă doriți cea mai rapidă opțiune fără riscul de ardere.
  • Puteți să vă uscați câinele în doar câteva minute cu acest model în comparație cu ora plus cu un uscător de păr uman. Cu toate acestea, fiți pregătiți să vă umezi, deoarece apa eliminată tinde să meargă peste tot.
  • Acesta este un uscător ideal pentru a utiliza dacă intenționați să tăiați părul câinelui după aceea. Forța aerului îndepărtează zgomotul dintr-o haină, lăsându-l drept și gata să taie. Excesul de păr de vărsare este de asemenea suflat departe.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine pas 3
    3. Luați în considerare o cușcă sau un uscător de cabinet. Acest tip de uscător împinge un flux de flux de aer scăzut într-o cușcă de animale. Are setări de căldură și viteză variabilă, deși cea mai mare setare a fluxului de aer este încă destul de puțin mai mică decât o forta dyer. Aceasta este o idee bună dacă câinele dvs. este un pic cam ciudat sau nervos în timpul procesului de îngrijire. Este, de asemenea, o modalitate mai puțin stresantă de a usca câinii cu o afecțiune medicală.
  • Deoarece fluxul de aer este mai degrabă minim, această abordare funcționează cel mai bine cu câinii care au straturi scurte sau medii. Asigurați-vă că ați verificat procesul de uscare la fiecare câteva minute pentru a vă asigura că câinele este confortabil.
  • Câinii foarte bătrâni și foarte tineri răspund, de asemenea, bine la această abordare de uscare. De asemenea, puteți încerca o metodă mixtă utilizând un uscător de forță pentru corpul câinelui dvs. și apoi finalizarea procesului (uscarea zonei faciale) cu uscător de acționare.
  • Imagine intitulată sufla uscată un câine pas 4
    4. Căutați un puternic rating CFM. Evaluarea CFM vă spune numărul de picioare cubice de aer pe care uscătorul îl va împinge pe minut. CFM-ul poate fi găsit în afara cutiei de uscător sau în materialele de listare online. Veți dori un CFW înalt, mai ales dacă intenționați să vă îngrijorați un câine cu o haină mai groasă sau mai lungă.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine Pasul 5
    5. Comparație magazin pentru mărci. Există multe opțiuni de uscător disponibile atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru cei de la domiciliu. Mergeți online la site-urile web și să citiți recenzii și să examinați clasamentele. Căutați modelele care testează ridicate atât în ​​modalitate, cât și în durabilitate. În multe cazuri puteți găsi un uscător solid pentru mai puțin de 100 $.
  • Puteți utiliza întotdeauna un uscător de păr "uman" pe câinele dvs. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că procesul va dura mai mult și conduceți un risc mai mare de a vă expune câinele la căldură și provocând arsuri. Doar fiți foarte atenți dacă vă decideți să mergeți pe acea cale și să păstrați duza uscătorului cel puțin la câțiva centimetri de pe pielea câinelui.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine pas 6
    6. Gândiți-vă la cumpărarea unei garanții. Uscarea unui câine poate fi uneori puțin haotic, mai ales mai devreme. Obținerea unei garanții vă poate proteja în cazul în care ați scăzut accidental uscătorul principal sau dacă câinele dvs. mestecă pe furtunul de uscător. Echilibrați riscul față de recompensa atunci când vă luați decizia.
  • Metoda 2 din 3:
    Finalizarea procesului de uscare
    1. Imagine intitulată sufla uscată un câine pas 7
    1. Prosopul uscat mai întâi. După ce câinele dvs. este terminat de baie, obțineți un prosop uscat mare și ridicați cu ușurință apa. Cel mai bine este să așezați prosopul peste blănurile câinelui dvs. și apoi să apăsați și să stoarceți diferite secțiuni ale blănii pentru a îndepărta apa de la suprafață și sub acoperire. Gândește-te că aproape că aplică o racletă pufoasă la câinele tău.
    • Evitați frecarea agresivă a câinelui dvs. cu prosopul, deoarece acesta va crea doar tanguri suplimentare în blană.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine pas 8
    2. Transformați uscătorul la setarea corectă. Dacă căldura este reglabilă, începeți la o setare caldă și monitorizați reacția câinelui. Dacă este necesar, îl puteți întoarce întotdeauna pentru a se răci. Pentru viteza, este mai bine să începeți la o viteză lentă pentru a vă menține câinele relaxat.
  • Dacă câinele dvs. este calm, puteți ridica setarea de viteză, dacă doriți. Cu toate acestea, evitați întoarcerea căldurii - nu doriți să vă ardeți pielea câinelui.
  • Imagine intitulată sufla uscată un câine pas 9
    3. Începeți prin uscarea prin suflare a zonei posterioare. Izbucnirile de aer pe față pot surprinde chiar câinele Calmest. În schimb, îndreptați uscătorul de suflare spre partea din spate a câinelui. Acest sentiment este mai puțin înfricoșător și poate aproape de un masaj relaxant, dacă este făcut cu atenție și calm.
  • Odată ce ați luat spatele câinelui uscat, lucrați înainte.
  • Imagine intitulată suflă uscată un câine Pasul 10
    4. Stați în mișcare. Faceți progresul să vă uscați câinele de la trimestrele posterioare și să vă deplasați spre zona gâtului și față. Păstrați duza vyer în mișcare constantă, astfel încât să evitați concentrarea aerului fierbinte sau rece într-un singur loc. Starea de mișcare vă va permite, de asemenea, să puști în sus în blană, accelerând și procesul de uscare.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine pas 11
    5. Utilizați butonul "Cool" cu ușurință. Dacă utilizați setarea rece, asigurați-vă că camera este rezonabilă caldă. În caz contrar, riscă riscul de a da câinelui tău să se răcească în timp ce stau într-o cameră răcoroasă, obținând aer rece, suflat pe ele. Butonul Cool este cel mai bine folosit ca măsură rapidă împotriva supraîncălzirii.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine Pasul 12
    6. Îndepărtați-vă mâinile prin blană. Începeți prin mișcarea mâinilor pe boabele de blană, deoarece acest lucru va ajuta la expunerea subsolului pentru uscare. Păstrați o mână liberă la pieptene prin păr ca celălalt să ghideze duza. Când ați terminat aproape că uscarea face o dată odată cu mâinile pieptănate cu boabele pentru a netezi blana.
  • Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a păstra o privire spre orice erupție cutanată sau alte probleme care sunt vizibile cu subsolul împins deoparte. Consultați medicul veterinar dacă vedeți ceva despre.
  • Imaginea intitulată sufla uscată un câine pas 13
    7. De asemenea, veți dori să utilizați mâna liberă pentru a ghida părul lung în direcția fluxului de aer. Acest lucru va împiedica părul să se rotească și să creeze noduri grele "."
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine Pasul 14
    8. Lăsați haina lor ușor umedă. Ați terminat cu procesul de uscare atunci când vă puteți rula mâna peste haina câinelui dvs. și veți obține doar ușor umed. Dacă continuați să vă uscați câinele, atunci veți risca deteriorarea părului și faceți-o fragilă.
  • Asigurați-vă că vă păstrați câinele în interior până când acestea sunt complet uscate. Dacă merg afară, murdăria se va lipi de haina lor umedă.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine pasul 15
    9. Pieptene și stil. După ce câinele dvs. este bun și uscat, puteți rula prin haina lor cu o perie mai groasă sau un pieptene dinți fine. Dacă doriți o privire lungă, pardiată, este mai bine dacă începeți chiar în spatele nasului și apoi să vă pieptene în spate și de-a lungul coloanei vertebrale. Un spritz rapid cu balsam va conține multe stiluri în poziție, cel puțin temporar.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unei experiențe bune pentru câinele dvs
    1. Imagine intitulată suflare uscată un câine Pasul 16
    1. Ia câinele dvs. folosit cu uscătorul. Ca și în cazul unui obiect potențial înfricoșător, este mai bine dacă introduceți uscătorul încet. Așezați uscătorul de pe sol (oprit) și lăsați câinele să-l abordeze. Dați-i trata și laudă după fiecare inspecție. După un timp, întoarceți uscătorul și fața duzei departe de câine. Lăsați-l să se apropie și să o inspecteze încă o dată, urmând din nou cu tratamente.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine Pasul 17
    2. Monitorizați temperatura. Oricând că uscătorul este pornit, asigurați-vă că păstrați un ochi asupra temperaturii. Vrei să fii deosebit de preocupat de căldură și de orice arsuri posibile, deși frigul se poate dovedi incomod, de asemenea. Prea mare de o temperatură poate provoca supraîncălzirea sau o erupție cutanată a pielii.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine pas 18
    3. Suflați în incremente scurte, dacă este necesar. Cu un câine nedorit sau anxios, poate fi cel mai bine să elaboreze procesul de uscare. Încercați să acoperiți aproximativ 25% din strat la un moment dat înainte de a lua o pauză rapidă. Utilizați aceste pauze ca o oportunitate de a vă lăuda câinele. Continuați până când procesul este făcut. De-a lungul timpului, sperăm că puteți tăia aceste scurte pauze în întregime.
  • Imagine intitulată suflare uscată un câine Pasul 19
    4. Furnizați o amplătate și încurajare. De la început până la sfârșit, asigurați-vă că ați oferit să vă tratați sănătoși câinele dvs. pentru a încuraja comportamentul lor continuu. Recunoașteți că poate fi dificil pentru ei să stea încă să fie uscați. De asemenea, oferă și laudă verbală și fizică.
  • S-ar putea spune: "Bună treabă!Sau ai putea, uneori, capul câinelui tău.
  • Imagine intitulată sufla uscată un câine Pasul 20
    5. Evitați zonele sensibile. Este important să plasați siguranța și confortul câinelui asupra dorinței dvs. de a le usca perfect. Mereu mână sau aer uscați zonele direct în jurul ochilor câinelui, nasul și gura. Fotografind un flux de aer în aceste zone poate fi destul de dureros altfel. Cel mai bine este să lăsați și organele genitale să se usuce și de bine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă sunteți îngrijorat de a obține apă peste tot sau ar prefera să utilizați echipamente profesionale, încercați să vizitați un magazin de animale de companie cu o zonă de îngrijire pe care o puteți închiria.
  • Asigurați-vă că ați periat ușor blănurile câinelui în timpul procesului de clătire. Acest lucru elimină multe covorașe și facilitează să se usuce mai târziu.
  • Avertizări

    Rețineți că unele rase de câine, cum ar fi câinii de apă spaniolă, nu trebuie să fie îngrijiți cu un uscător de suflare, deoarece îi pot deteriora blănurile. Consultați medicul veterinar înainte de a continua.
  • Opriți procesul de îngrijire dacă câinele dvs. devine agresiv sau încearcă să muște. Acesta poate fi un semn de stres și este potențial periculos pentru tine sau pentru oricine altcineva în jur.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar