Prinde aworms de sânge - cum să săpăți cel mai bun momeală de pește

Nu vrei să poți prinde o mulțime de pești fără a fi nevoie să cheltuiți bani pe momeală? Dacă locuiți lângă linia de coastă, ați putea fi în noroc pentru că puteți găsi câteva vierme mari de sânge în sălbăticie. Viermele de sânge sunt animale marine care arată un fel de viermi de pământ, dar au o culoare roșie închisă și cresc peste 1 picior (30 cm). Deoarece sunt un pic mai mare, viermele de sânge atrag pește mai bine decât viermii standard când le folosiți ca momeală. În timp ce poate fi o mulțime de lucruri de a săpa și de a găsi acești viermi, vă pot ajuta să prindeți mai mult în timpul următoarei călătorii de pescuit!

Pași

Metoda 1 din 3:
Săpat pentru viermii de sânge
  1. Imagine intitulată Ceach Cherestea de sânge Pasul 1
1. Căutați viermi de sânge de-a lungul coastelor noroioase în timpul valorilor mici. Deoarece viermele de sânge sunt originare din apă sărată, le puteți găsi numai de-a lungul coastelor oceanice. Așteptați până la valul scăzut atunci când apa se retrage și lasă apartamente groase de-a lungul coastei. Veți găsi viermii îngrozită în noroi, astfel încât să nu se usuce.
  • Puteți căuta în orice moment în timpul zilei.
  • Maine, New Jersey și Connecticut sunt cunoscute pentru că au un număr mare de viermi de sânge de-a lungul coastelor lor.
  • Încercați să solicitați momeala locală și să vă ocupați de magazine pentru a vedea dacă știu despre orice zone în care alte persoane au prins viermi de sânge.
  • Imagine intitulată Ceach Viermuri de sânge Pasul 2
    2. Puneți pe cizme lungi și mănuși de protecție. Va trebui să umbli printr-un noroi profund și gros pentru a-ți găsi viermele de sânge, astfel încât pantofii obișnuiți ar putea fi într-adevăr murdar sau chiar blocat. Puneți niște cizme care urcă pe coapse pentru a vă asigura că rămâneți curat. Viermele de sânge au și fălcile retractabile și o mușcătură dureroasă, astfel încât purtați o pereche de mănuși groase pentru a rămâne protejate. Mănușile voastre păstrează, de asemenea, mâinile curate și sigure de ceva ascuțit care ar putea fi îngropat în noroi.
  • O mușcătură de viermi de sânge se simte asemănătoare cu o boală de albine și unii oameni pot prezenta o reacție alergică, dar nu sunt în mod normal periculoși.
  • Imagine intitulată Ceach Viermuri de sânge Pasul 3
    3. Verificați sub roci pentru a găsi orice vierme ascunse de sânge. Dacă observați că orice roci lipiți din noroiul din apropiere, încercați cu atenție să le luați în sus și să le puneți deoparte. S-ar putea să vedeți o vechime de sânge care este parțial expusă la suprafață, deci este mai ușor să prindeți. Dacă nu vedeți vreun viermi, puneți roca înapoi în cazul în care a fost.
  • Imagine intitulată Ceach Viermuri de sânge Pasul 4
    4. Scoop noroi într-un model înflorit folosind o furcă de grădină. Uita-te în jur pentru găuri mici în suprafața nisipului, deoarece ar putea fi o semnătură de sânge sunt îngropați acolo. Împingeți vârfurile furcii de aproximativ 6-12 inci (15-30 cm) în noroi pentru a găsi cele mai buni vierme. Turnați noroiul de pe partea laterală a furcii pentru ao răspândi, astfel încât este mai ușor să treci prin. Fanați-vă și păstrați săpați astfel încât să puteți căuta printr-o zonă mai mare.
  • Din moment ce este ușor să se scufunde și să se blocheze în noroi, încercați să vă mișcați. Repoziționați picioarele când simțiți că vă scufundați în noroi.
  • De asemenea, puteți utiliza un instrument de săpare vierme, care arată ca o furcă de grădină portabilă cu vârfurile înclinate înapoi. În acest fel, este mai ușor să scoți și să săpeți noroiul.
  • Imagine intitulată Ceach Viermuri de sânge Pasul 5
    5. Ridicați mercolul de sânge ușor de mână când găsiți unul. Viermele de sânge sunt roz închis sau roșu, dar ar putea fi acoperite în noroi când le găsiți. Când vedeți unul în noroiul liber, strângeți ușor centrul corpului viermei dintre degete și ridicați-l.
  • Evitați apucarea în apropierea capului, care este de obicei capătul mai gros, deoarece viermele ar putea mușca.
  • Imagine intitulată Ceach Viermuri de sânge Pasul 6
    6. Trageți viermele încet dacă este parțial îngropat. Evitați apucarea și scoateți viermele de la sol, deoarece ați putea rupe corpul în afară. Păstrați o aderență blândă pe vierme și ghidați-o cu grijă direct de la sol.
  • Imagine intitulată captura de sânge Pasul 7
    7. Depozitați viermi într-o găleată sau în alt recipient din plastic. Apucați o mare găleată sau un recipient din plastic și adăugați câteva centimetri de apă sărată și noroi în partea de jos. Aruncați-vă vestea de sânge în găleată și continuați căutarea. Puteți să strângeți toate viermele de sânge pe care le prindeți unul pe celălalt pe măsură ce le colectați.
  • Metoda 2 din 3:
    Stocarea viermilor
    1. Imagine intitulată Ceach Viemps de sânge Pasul 8
    1. Curățați viermii cu apă sărată. Colectați o apă curată în timp ce vă aflați în apropierea coastei într-un alt recipient sau cupă. Luați-vă viermi de sânge din găleată și transferați-le la apa sărată. Clătiți-vă de tot noroiul rămas, astfel încât viermii să pară curați.
    • Viermele de sânge ar putea muri când sunt expuse la apa dulce, deci nu-l folosiți atunci când le curățați.
  • Imagine intitulată Capul de sânge Pasul 9
    2. Puneți viermii într-un recipient cu alge marine care sunt înmuiate în apă sărată. Puteți utiliza orice container de plastic mic sau o geantă de plastic revigorabilă pentru a vă stoca viermi. Este bine să umpleți o treime din recipientul dvs. cu viermi, dar poate doriți să utilizați mai multe containere dacă aveți mai mult de o duzină. Luați niște alge marine proaspete, umede și puneți-o pe vârful viermei de sânge, astfel încât acestea să rămână umede până când sunteți gata să le utilizați.
  • Algelei ajută la menținerea viermilor de sânge umezi, astfel încât să nu se usuce și să moară. Puteți colecta alge marine din sălbăticie sau ați putea să o găsiți la momeala locală sau la magazinele de acvariu.
  • De asemenea, puteți utiliza ziare sau un nou -sprient dacă nu aveți acces la alge marine.
  • Imagine intitulată Ceach Viermuri de sânge Pasul 10
    3. Stocați viermii din frigider. Viermele de sânge preferă medii răcoroase, astfel încât frigiderul dvs. este locul perfect pentru a le menține în viață. Așezați viermii departe de locul în care aerul rece intră în frigider, deoarece ar putea răni sau ucide viermii înainte de a putea să pescuiască cu ei.
  • Păstrarea viermilor de sânge în frigider încetinește metabolismul lor, astfel încât acestea să rămână în viață mai lungi.
  • Imagine intitulată Ceach Viemps de sânge Pasul 11
    4. Utilizați viermele dvs. de sânge în decurs de 3-4 zile. Viermele de sânge nu pot supraviețui foarte mult în afara apei, chiar dacă le păstrați în mediul adecvat. Utilizați viermele dvs. de sânge ca momeală în timpul săptămânii le prindeți, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate atunci când pescuiți.
  • Temperaturile reci vor face ca viermii tăi să se miște mai lent și pot părea că sunt morți, dar ei vor mai mișca și vor reacționa atunci când îi rezolvi.
  • Dacă viermele dvs. de sânge mor, aruncați-le cu gunoiul obișnuit.
  • Metoda 3 din 3:
    Pescuitul cu viermi de sânge
    1. Imagine intitulată Ceach Viermuri de sânge Pasul 12
    1. Pește cu un cârlig de cerc, astfel încât este mai ușor să-ți iei viermele. Cârligele de cerc sunt ușor mai largi și mai rotunde decât cârligele tradiționale, astfel încât să aveți mai mult spațiu pentru a vă atașa viermele. Dacă puteți, căutați un cârlig care unghiuri ușor în partea laterală a arborelui pentru ao face mai ușor. Strângeți cârligul la linia dvs. și legați-o strâns.
    • Puteți utiliza chimici de sânge pentru orice tip de pește de apă sărată.
  • Imagine intitulată captura de sânge de sânge Pasul 13
    2. Împingeți cârligul prin capul viermei. Purtați mănuși atunci când vă ocupați de vierme, astfel încât să nu vă mușcați. Prinde fundul capătului mai gros al viermei cu mâna dominantă și țineți cârligul în mâna dvs. non-dominantă. Împingeți cu grijă punctul de cârlig direct în capul viermilor, astfel încât nu este capabil să se miște în jur.
  • S-ar putea să vedeți un mic sânge care iese din vierme de îndată ce introduceți cârligul, dar este normal.
  • De asemenea, puteți rupe o vechime de sânge în jumătate, astfel încât să nu treceți cât mai mult momeală.
  • Imagine intitulată captura de vase de sânge Pasul 14
    3. Glisați partea superioară a viermei de sânge spre partea superioară a cârligului. Ghidați capul viermei în sus a arborelui, astfel încât cârligul trece prin corpul său. Odată ce aveți aproximativ jumătate sau trei sferturi din corpul pe cârlig, lăsați coada să se încurce de pe capătul.
  • Acest lucru vă va ajuta să păstrați în siguranță viermele pe linia dvs. și să o faceți mai puțin probabil ca un pește să o mănânce fără a-ți lovi cârligul.
  • Imagine intitulată Capul de sânge Pasul 15
    4. Puneți cârligul prin 1-2 mai multe locuri de-a lungul corpului viermei. Strângeți ușor spatele viermei și împingeți cârligul prin mijlocul corpului. Lăsați un pic de coada de vierme, astfel încât acesta închide cârligul pentru a atrage mai multe pești. Odată ce aveți viermele pe cârlig, sunteți gata să aruncați și să începeți pescuitul!
  • Încercați să vă ascundeți cât mai mult de cârlig, deoarece puteți folosi viermele, astfel încât să fiți mai puțin probabil să sperie peștele.
  • sfaturi

    Vierme mici de sânge strălucitoare pe care le-ați folosi în mod normal pentru a hrăni peștele de acvariu sunt de fapt Larva de zbor Midge, astfel încât acestea sunt mai greu de colectat și de a păstra în viață.
  • Verificați reglementările locale de vânătoare și pescuit pentru a vedea dacă există o limită a numărului de vierme de sânge pe care le puteți colecta.
  • Avertizări

    Viermele de sânge au fălci ascuțite și pot mușca când sunt provocați. Durerea se va simți de obicei ca o albină.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Săpat pentru viermii de sânge

    • Cizme lungi
    • Mănuși
    • Fork de grădină
    • Găleată

    Stocarea viermilor

    • Recipientul din plastic sau sacul reclamant
    • Alge
    • Frigider

    Pescuitul cu viermi de sânge

    • Tija și bobina
    • Cârligul cercului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar