Cum să ai grijă de viermi

Viermii de mese sunt faza de viață timpurie a gândacii întunecate și sunt adesea folosite ca hrană pentru animale de companie, cum ar fi reptile, păianjeni, păsări și chiar rozătoare. În afară de aceasta, ei acționează, de asemenea, ca o parte importantă a ecosistemului natural, consumând materie de degradare și păstrarea lucrurilor curate. Dacă doriți să păstrați și să mențineți viermi sănătoși, înțelegerea obiceiurilor de hrănire și oferindu-le un mediu sigur și confortabil, sunt pași importanți de luat.

Pași

Partea 1 din 3:
Locuindu-ți viermii
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru viermi de masă Pasul 1
1. Păstrați viermii într-un recipient din sticlă, metal, plastic sau cu ceară. Vrei să fii sigur că nu pot obține o prindere pe părțile laterale ale containerului pe care le păstrați, așa cum ar putea să urce. Containerele cu laturi și suprafețe netede, sunt cele mai bune pentru păstrarea viermilor din interior.
  • Evitați containerele din lucruri precum carton sau containere căptușite în țesături. Aceste suprafețe vor fi ușor pentru viermi să se blocheze și să urce, ceea ce le-ar putea permite să iasă.
  • Atâta timp cât recipientul este de cel puțin 8 centimetri adâncime și are laturi alunecoase, probabil că puteți scăpa fără a pune un capac pe el. Dar, dacă vreți un capac, asigurați-vă că ați împușcat mici camioane în partea de sus. Încercați să utilizați Cheesecloth ca o alternativă, deoarece acest lucru va ajuta și alte insecte din container.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru viermi de masă Pasul 2
    2. Linia de jos a recipientului. Materialul pe care îl utilizați pentru a linia recipientului cu va acționa, de asemenea, ca mâncarea meselor, astfel încât probabil va trebui să adăugați mai mult pentru a compensa ceea ce mănâncă viermii. Lucruri cum ar fi fulgi de ovăz, cereale de cereale, cum ar fi Cheerios, Cornmeal sau Hrană pentru câini care au fost împământați până la crumbs sunt opțiuni bune pentru căptușeală a containerului meselor.
  • Puteți încerca și un amestec de elemente diferite, de asemenea. Utilizați un procesor de alimente pentru a mă șterge bucăți mai mari pentru a face ca substratul să fie mai consistent în textura și dimensiunea. Puteți strada căptușeala este de aproximativ 4 centimetri adânc în container.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru mese Weorms Pasul 3
    3. Păstrați recipientul într-un loc cald. Temperatura camerei este adecvată, dar aproximativ 80 de grade (F) va fi mai ideală dacă intenționați să reproduceți și să vă măriți numărul de viermi. Dacă locuiți undeva unde temperatura și clima sunt pe partea mai ușoară, ați putea încerca să păstrați viermii de masă într-un garaj.
  • Partea 2 din 3:
    Hrănirea în mod corespunzător
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru mese Weorms Pasul 4
    1. Utilizați alimente umede pentru a oferi viermi cu apă. Felii sau bucăți de fructe și legume cum ar fi cartofi și mere funcționează bine în acest scop. Cartofii sunt o opțiune deosebit de bună, deoarece durează un pic mai mult pentru a muta și usca.
    • Nu puneți apă în recipient. Viermii se vor accesa într-un vas de apă și se vor îneca înec. Utilizați fructele și legumele ca sursă de umiditate și apă.
    • Opriți bucăți uscate sau turnate de fructe și legume pentru cele proaspete, după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru mese Weorms Pasul 5
    2. Schimbați alimentele / așternutul la fiecare câteva săptămâni. Va trebui să adăugați mai multe alimente în container, deoarece viermii o consumă, dar nu trebuie să schimbați de fapt toate așternuturile până când au trecut câteva săptămâni. Păstrați un ochi pe ea pentru a vă asigura că nu crește mucegaiul și că nu există miros murdar.
  • Puteți utiliza un Sifter pentru a separa ușor viermii de pe așternut când trebuie să îl schimbați sau chiar când trebuie să eliminați viermii din orice alt motiv.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru viermi de masă Pasul 6
    3. Utilizați fructe și legume care sunt mai puțin susceptibile de a obține soggy. Dacă observați alimentele umede pe care le-ați furnizat, face ca așternutul să fie prea umed sau umed, să-l schimbați pentru altceva. Dacă recipientul dvs. are un capac și observați că capacul colectează condens, containerul dvs. are o umiditate prea mare. Încercați să lăsați puțin mai mult aer în.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea meselor prin etapele de viață
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru mese Weorms Pasul 7
    1. Păstrați mai multe etape de viață în recipiente separate. Dacă intenționați să vă păstrați viermii de masă și să le lăsați să se dezvolte în puțuri și în cele din urmă gândaci, asigurați-vă că scoateți pupa din container. Gândacii și viermii vor mânca atât dacă sunt lăsați în recipient.
    • Dacă nu intenționați să păstrați viermii în următoarele etape ale vieții, rețineți că de obicei rămân la faza largă (viermele) timp de 8-10 săptămâni. Dacă achiziționați viermii și sunt deja cultivați pe deplin, este posibil să aveți mai puțin timp decât asta.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru viermi de masă Pasul 8
    2. Furajează fiecare etapă la fel. Beetles și larve mănâncă același lucru, deci păstrați răcoritoare și adăugați la așternutul de alimente pe care l-ați întreținut deja, chiar și după tranziția dintre etape. Odată ce larvele devin pugă, ei nu vor mânca în această etapă.
  • Dacă observați PUPAE în recipient, transferați-le într-un alt recipient care este căptușit cu un prosop de hârtie, mai degrabă decât așternutul. Acest lucru va da pupa ceva pentru a ține în timp ce tranziția în următoarea lor etapă de viață, care va dura oriunde din 6-24 de zile.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru mese Weorms Pasul 9
    3. Păstrați temperatura recipientului de peste 62 de grade (F). Temperaturile mai mici decât acestea pot avea un efect negativ asupra Ciclul de reproducere. Dacă încercați să progresați ciclul de viață și să încurajați gândacii cultivați pentru a pune ouă și pentru a începe ciclul peste, asigurați-vă că au un mediu cald în care să facă acest lucru.
  • Pe de altă parte, dacă aveți o cantitate mare de larve și doriți să le utilizați ca hrană pentru animale de companie, puteți refrige larvele într-un recipient cu găuri în capac și vor dura mai mult. Dar, temperaturile mai mici de 40 de grade (F) pot determina ca viermi să moară.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu puneți gândacii sălbatici cu viermii dvs. pentru adulți. Multe specii de gândaci sunt carnivore și pot mânca viermii.
  • Este mai bine dacă după viermii tăi pupate că le păstrezi într-un recipient cu substrat și mâncare, așa că atunci când ies, pot mânca.
  • Dacă vreun viermi mor, asigurați-vă că le eliminați din recipient.
  • Nu dați niciodată apă viermilor de masă, dar puteți da mere pe o lână de bumbac umedă.
  • Avertizări

    Meselor devin negre atunci când morți. Pentru a vă asigura că sunt sănătoși, verificați frecvent.
  • Să le manevrați cu grijă și să le țineți peste container, astfel încât să nu le aruncați pe podea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un recipient din plastic, sticlă sau metal
    • Instrument pentru a face găuri
    • Mese viermi
    • Fructe și / sau legume
    • Bran / Ovăz, boabe și / sau hrană pentru câini
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar