Cum să pescuiți un mic pârâu

Prețurile benzinei cauzează mulți sportivi ocazionali să-și părăsească barca și motorul pe remorcă acasă și să-și păstreze activitățile de agrement în apropierea locului în care trăiesc.Chiar dacă nu aveți acces la corpuri mari de apă, cum ar fi râuri și lacuri, este posibil să vă puteți bucura de o experiență de pescuit distractiv într-un flux mic sau adesea trecute cu vecină.

Pași

  1. Imagine intitulată pește un mic pârâu pas 1
1. Localizați un flux mic sau pârâu adecvat pentru pescuit.Va trebui să abordăm mai multe considerații în alegerea dvs.Iată câteva:
  • Este fluxul de pe proprietatea publică sau aveți permisiunea de a pescui acolo?
  • Cât de curată este apa?Streamurile din zonele agricole sau industriale pot avea niveluri de poluare care fac pește nesănătoasă sau, în cazuri extreme, otrăvitoare. În mod ideal, alegeți fluxuri deasupra înălțimii industriei din apropiere.
  • Fluxul are un curent bun de apă pe tot parcursul anului?Unele fluxuri mențin doar un flux în timpul sezonului de topire a zăpezii sau când apare suficientă precipitații pentru a le sprijini.
  • Specia de pește pe care intenționați să o pescuiți.Țineți minte, fluxurile mici, în general, nu suportă specimene mari de dimensiuni mari ale peștilor care trăiesc în ele, datorită limitelor impuse acestui mediu.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pas 2
    2. Adunați lucrurile de care veți avea nevoie pentru călătoria dvs.În general, elementele de bază pe care trebuie să le aveți sunt un cârlig și o linie și momeală.În scopuri practice, poate doriți să vă uitați la un anumit pachet de pescuit rafinat pentru pescuitul cu flux mic.Acestea sunt câteva lucruri de luat în considerare:
  • Folosiți fundalul de pescuit ușor sau ultraight.Fluxurile mici sunt adesea clare de cristal și veți avea nevoie de o linie de monofilament foarte ușoară pentru a păstra peștele să fie lăudat.
  • Momeală sau atrage artificiale adecvate pentru peștele pe care îl pescuiți.
  • Utilizați cârlige lungi de sârmă în cea mai mică dimensiune potrivită.Tu voi Fiți agățați pe snaguri, iar cârligele de sârmă lungi se vor îndoi, mai degrabă decât ruperea, astfel încât acestea vor fi libere de snag.Acest lucru va economisi timp înlocuirea cârligelor pierdute.Un alt beneficiu este ușurința de a obține un cârlig de coadă lungă dintr-o gură mică de pește.
  • Accesoriile adecvate pot include repellent insecte, un creier sau o găleată pentru captură, iar în unele cazuri, waders pentru a vă menține picioarele uscate.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pas 3
    3. Alegeți momeala dvs.Peștele de creek sunt, de obicei, peștii cu adevărat sălbatici, sau nativi, și vor prefera adesea mâncarea nativă pentru momeală.Viermi, grubs, larve de insecte, și insecte mici, cum ar fi greierii și lăcustele, sunt alegeri bune.Jigs mici și momeli de spinner pot fi mai ușor de utilizat dacă speciile de pește pe care le pescuiți le va mușca.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pasul 4
    4. Săpa sau să prindă momeala, dacă este cazul.Viermii de săpat necesită o locație adecvată, ca o halfă de compost sau alt loc cu umiditate bună și un sol bogat.Crichets sau lăcustele vă vor testa reflexele, viteza și coordonarea ochilor, dar oricare metodă va adăuga la experiența auto-suficientă dacă aceasta este ceea ce căutați.
  • Imagine intitulată pește Un mic pârâu pas 5
    5. Încărcați echipamentul și luați pe drum.Doar dacă nu sunteți suficient de norocoși să aveți un pârâu în apropiere, va trebui să încărcați mașina sau camionul și să conduceți spre pârâu.Găsirea unei zone îndepărtate ca o pădure de stat sau națională poate oferi o experiență atât de pescuit bun, cât și de peisaje plăcute.
  • Imagine intitulată pește Un mic pârâu pasul 6
    6. Scăpați de cale bătută.Chiar și fluxurile mici pot prezenta o presiune semnificativă de pescuit, astfel încât îndepărtarea de către civilizație poate crește șansele de a avea o călătorie bună, atât în ​​cantitatea de captură, cât și de bucuria unei păduri sau a lemnului prist.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pasul 7
    7. Nu judeca o piscină sau un flux de suprafața sa.Pește orice piscină sau eddy care are suficientă apă pentru a sprijini peștele.Adesea, un pește bun se poate așeza în actualul nemișcat și invizibil până când momeala sau atracția dvs. devine destul de aproape pentru a ataca.Picturile de pescuit, subcotările bancare, bazine turistice și alte locuri care oferă suficientă apă pentru a sprijini peștele vă vor oferi o mai bună șansă de succes.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pasul 8
    8. Potriviți tehnica dvs. în condițiile.Micile fluxuri în pădure grele vor avea adesea bănci de acoperire cu perie și o mulțime de suflate sau spălate în copaci peste patul de cursă în sine.Puteți găsi singura abordare a unui potențial gaura de pescuit este de a distruge fluxul și de a sta în curent în timp ce vă pescuiți locul ales.Turnarea subînțeles, dacă se utilizează o tambur de filare sau flipping, dacă folosiți un pol de trestie, puteți obține momeala sub orice, dar cele mai mici ramuri și obstacole.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pasul 9
    9. Pește fiecare gaură la adâncimi diferite. Peștii se va suspenda la o adâncime în care condițiile de apă sunt cele mai favorabile și se hrănesc în adâncimea în care este prezent alimentele naturale.Uneori, acest lucru este pe sau lângă suprafață, uneori, este plat în partea de jos, deci nu excludeți nicio zonă din oferta de momeală.
  • Imagine intitulată pește Un mic pârâu pasul 10
    10. Utilizați curentul fluxului pentru a vă prezenta momeala.Dacă pescuiți cu o platformă de turnare de filare sau momeală, puteți să vă apropiați de o piscină din capătul din aval, aruncați la capătul superior și lăsați momeala să scadă prin apă. Acest lucru va oferi peștelui cea mai naturală prezentare a momeiului, deoarece insectele și viermii care se încadrează sau sunt spălați în flux urmați o cale similară.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pas 11
    11. Schimbați momeala dacă aveți puțin sau deloc succes.Când utilizați diferite momente artificiale, încercați diferite culori, tipuri și dimensiuni pentru a încerca să stabilească preferința peștelui. Pentru momeala vii, puteți încerca viermi, insecte sau larve de insecte, chiar insecte pe care le puteți găsi pe banca lui Creek.Pot fi, de asemenea, Hellgrammite și raci în aburul pe care îl puteți prinde pentru a pescui cu.
  • Imagine intitulată pește Un mic pârâu pasul 12
    12. Utilizați un flotor sau bobber dacă permiteți permisiunea curentă și a spațiului.Acest lucru face mult mai ușor pentru un pescar mai puțin experimentat să spună dacă un pește este mușcat și păstrează momeala la o adâncime dorită.Utilizați cel mai mic flotor care va păstra momeala de pe fund.Acest lucru face configurația mai sensibilă, deoarece plutitorul necesită o forță mai mică pentru a fi trasă sub când mușcăle de pește.Folosind un calator și un cârlig mai mic, va permite să utilizați cel mai mic flotor posibil.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pas 13
    13. Desfaceți-vă captura și strângeți-le pe un Stringer, le puneți în crearea voastră sau pur și simplu să le lăsați într-o găleată curată, cu puțină apă proaspătă scufundată din pârâu în el pentru a vă menține captura vii cât mai mult timp posibil.
  • Imagine intitulată pește Un mic pârâu pas 14
    14. Încărcați captura și viteza dvs. când ați terminat pescuitul.Nu lăsați nimic altceva decât amprentele dvs. când mergeți, așa că următorul vizitator la fața locului pe care v-ați bucurat-o va găsi curat.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pasul 15
    15. Curățați-vă captura.Acest lucru poate fi un proces incredibil de dureros pentru un pește foarte mic, dar scară, intestin și scoateți capetele în pregătirea pentru gătit.Păstrați piesele de deșeuri, astfel încât acestea să poată fi îngropate sau aruncate pentru a preveni o problemă de miros mai târziu.
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu Pasul 16
    16. Gărăște-ți captura.Peștii mici pot fi greu de mâncat din cauza numeroaselor oase mici, dar peștele proaspăt prins dintr-un flux clar de primăvară de primăvară sunt minunate, prăjite crocante și de aur (astfel încât oasele sunt crocante ca biscuiți).
  • Imagine intitulată pește un mic pârâu pas 17
    17. Adăugați niște pui de hush, coleslaw și fasole coaptă și aveți o masă delicioasă pentru a încheia ziua.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aflați ce specii de pești specifice locuiesc în zona dvs. și aflați ce limite de sac, limitele mărimii și restricțiile se aplică acesteia.
  • Se potrivesc dimensiunea momeiului dvs. și abordează dimensiunea peștelui pe care vă așteptați să îl prindeți.
  • Verificați pentru reglementări suplimentare, cum ar fi capturați și eliberați numai și Doar momeală artificială, care sunt destul de comune în unele zone.
  • Captura și eliberarea este o modalitate excelentă de a vă bucura de pescuit, menținând în același timp echilibrul natural al fluxului.
  • Căutați zone în care există apă albă și bule sau spumă. Puneți momeala în aceste tipuri de găuri. Tipurile de găuri sunt în esență un pește garantat.
  • Îndepărtați ramurile deasupra capului sau alte obstacole din gaura dvs. de pescuit numai dacă aveți permisiunea proprietarului de teren sau a autorităților jurisdicționale.
  • Păstrarea peștelui în viață, atâta timp cât posibil, ele vor fi proaspete atunci când sunt consumate.
  • Stați cât mai departe de stresul de la eddy pe care îl turnați, așa că nu sperie peștele.
  • Uită-te la hărți, în special hărți topografice, pentru a localiza fluxuri și creeks și puncte de acces adecvate de-a lungul lor în zona dvs.
  • Verificați condițiile de apă înainte de a ieși din călătoria dvs.Apă murdară, mai ales după o ploaie, poate fi pătate, și să facă mai dificilă pescuitul.
  • Avertizări

    Lăsați pe cineva să știe unde mergeți și când vă veți întoarce.
  • Fiți atenți la mers sau urcând pe suprafețe umede, deoarece acestea pot fi foarte alunecoase.
  • Urmăriți piscinele profunde, mai ales dacă vă plimbați cu șold sau piept.
  • Unele fluxuri și creeks pot conține sălbatice periculoase, cum ar fi aligatori și șerpi veninoși.
  • Rețineți că mergeți la magazinul local pentru a vă cumpăra peștii dvs. va costa probabil mai puțini bani chiar și pe scurt.
  • În țara de urs, evitați curățarea peștelui până când sunteți acasă sau într-o zonă sigură.Dacă camparea, îngropați Entrails departe de lagăr.
  • Asigurați-vă că aveți licențe adecvate înainte de a merge la pescuit.Unele zone de management sau parcuri necesită permise speciale pentru activități recreative în limitele lor.
  • Fiți conștienți de posibilitatea inundațiilor dacă există furtuni de ploaie în zona dvs.Unele fluxuri se pot ridica rapid, chiar dacă ploaia nu este în locația dvs., deoarece precipitațiile care apar în amonte vor curge în cele din urmă la tine.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • apă și alimente
    • Permis de pescuit
    • Tackle și momeala
    • Îmbrăcăminte potrivită, inclusiv costum de ploaie
    • Insecticid
    • Hărți ale zonei dvs
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar