Cum să verificați listele de vizionare fda

Administrația alimentară și a medicamentelor din Statele Unite (FDA) este o agenție guvernamentală care protejează sănătatea publică prin reglementarea anumitor produse cum ar fi medicamentele, dispozitivele medicale, alimentele, produsele cosmetice și tutunul. Una dintre îndatoririle FDA este de a asigura siguranța drogurilor și a alimentelor și de a alerta clienții la produse periculoase și reamintește. Dar cum puteți verifica "listele de vizionare" ale FDA pentru a distruge produsele periculoase? Utilizați site-ul web al agenției pentru a urmări alertele și rechemările de droguri și alimente sau pentru a vă abona la actualizări periodice prin intermediul mijloacelor electronice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea listelor de ceasuri de droguri și reamintește
  1. Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 1
1. Du-te la site-ul FDA. FDA enumeră informații extinse despre produse, rechemările alimentare și reacțiile adverse la medicament pe site-ul său web la FDA.Gov. Deoarece FDA menține site-ul, este de încredere și veți dori să o utilizați ca sursă principală pentru "liste de ceas", mai degrabă decât alte site-uri non-guvernamentale. Începeți aici pentru a afla mai multe despre rechemări de droguri și modificări ale etichetării.
  • Tipul "FDA.gov "pe linia URL a browserului dvs. pentru a accesa site-ul. De asemenea, puteți căuta "FDA" sau "Food and Drug Administration" pe un motor de căutare pe Internet.
  • Luați în considerare marcarea paginii dacă accesați-o adesea. Pentru a face acest lucru pe Google Chrome, faceți clic pe butonul "Personalizați și controlați" din colțul din dreapta sus al ecranului. Apoi, selectați opțiunea de a "marca această pagină."
  • Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 2
    2. Accesați Medwatch. Modul principal al FDA de a păstra consumatorii conștienți de droguri pe "lista de vizionări" este prin "Informații privind siguranța MedWatch și sistemul de raportare a evenimentelor adverse."Acest sistem acceptă rapoarte despre" evenimente adverse ", cum ar fi defectele și problemele de calitate, contrafacerile, reacțiile rele și alte probleme și apoi le postează în notificări regulate, lunare și anuale.
  • Puteți accesa pagina MedWatch în două moduri. Unul este să faceți clic pe butonul MENU din partea din dreapta sus a paginii de pornire FDA și apoi selectați "Alerte de siguranță MedWatch" din lista derulantă.
  • De asemenea, puteți ajunge acolo făcând clic pe fila "Droguri" și apoi căutați secțiunea "Rechemuri și alerte."Veți găsi un link către MedWatch acolo, de asemenea.
  • Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 3
    3. Găsiți liste de siguranță MedWatch. Pagina MedWatch oferă utilizatorilor mai multe opțiuni principale: să raporteze o problemă, să analizeze informațiile de siguranță și să rămână informat. Ultimele două sunt importante dacă doriți să verificați alertele FDA. Găsiți și faceți clic pe butonul de culoare albastru, "informații de siguranță", pentru a accesa înregistrările de ceas de droguri ale administrației.
  • De aici puteți căuta alerte de siguranță pentru medicamente, vaccinuri, dispozitive medicale și suplimente alimentare înapoi în anul 2001. De asemenea, puteți accesa rezumatele lunare ale modificărilor de etichetare a medicamentelor înapoi la anul 2008.
  • Dacă căutați informații mai vechi de droguri, încercați să faceți clic pe "Arhiva MedWatch 1996-2007."Acest lucru vă va permite să descărcați un fișier ZIP pentru alertele de siguranță ale FDA din 1996 până în 1999 și la etichetarea medicamentelor din 1996 până în 2007.
  • Metoda 2 din 3:
    Verificarea reamintelor alimentare
    1. Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 4
    1. Mergeți la pagina secțiunii alimentare cu privire la reamintiri. Din pagina principală a FDA, veți dori să găsiți fila care citește "alimente" în directorul secțiunii și faceți clic pe acesta. Apoi, găsiți primul buton sub poziția "Navigarea secțiunii alimentare" pentru "rechemări, focare și urgențe" și selectați-o și ea.
    • Aceasta va deschide o pagină care vă permite să raportați probleme, dar și să citiți despre rechemările recente, focare de boală alimentară și găsiți alerte și recomandări de siguranță.
  • Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 5
    2. Accesați rechemările noi de alimente. Pentru a vedea cele mai recente postări de alimente și suplimente, faceți clic pe linkul intitulat "Rechemele de alimente și suplimente alimentare."Acest lucru vă va duce la o pagină care enumeră cele mai recente 20 de rechemări FDA în ordine cronologică și prin rechemarea informațiilor. Puteți face clic pe oricare dintre elementele din listă pentru mai multe informații.
  • Faceți clic pe oricare dintre aceste alerte de rechemare pentru a vedea mai multe. Fiecare alertă publică anunțul de rechemare completă, împreună cu o descriere a problemei, produsul care urmează să fie rechemat, data postată și un număr de contact pentru consumatori.
  • Aceste alerte conțin, de asemenea, fotografii ale produsului reamintit. Pentru a vedea imaginile produsului, găsiți și faceți clic pe butonul albastru de pe partea stângă, "Vizualizați fotografiile produsului."
  • Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 6
    3. Accesați baza de date de reamintire a alimentelor de căutare a FDA. Dacă sunteți în căutarea de informații despre rechemările care au avut loc mai devreme sau nu pot găsi elementul dvs. printre cele mai recente 20 de alerte, accesați pagina pentru "Rechemini, focare și urgențe" și căutați linkul intitulat "Rechemează, retrageri de piață , și alerte de siguranță."Faceți clic pe acest buton pentru a merge la o bază de date care poate fi căutată.
  • Această bază de date FDA vă va permite să căutați după cuvânt cheie și să filtrați rezultatele în funcție de produs pentru rechemările care au avut loc în ultimele 60 de zile.
  • Dacă rechemarea sa produs mai mult de 60 de zile înainte, găsiți legătura către partea de jos a paginii numită "Recuperare și arhivă de alerte de siguranță" și faceți clic pe el. Puteți accesa apoi listele de căutare ale rechemărilor alimentare FDA care se reîntoarce în anul 2004.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea actualizărilor regulate
    1. Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 7
    1. Înscrieți-vă pentru actualizări periodice pe MedWatch. Doriți să rămâneți informați cu privire la modificările și rechemările noi de siguranță a drogurilor? Făcând clic pe butonul verde numit "Rămâi informat" pe pagina de pornire MedWatch, veți fi direcționați către mai multe opțiuni. Această nouă pagină vă va permite să vă abonați la actualizările FDA obișnuite privind medicamentele și etichetarea de droguri prin e-mail sau media, cum ar fi Twitter și RSS Feeds. Înscrierea este simplă și vă va asigura că obțineți toate cele mai recente știri.
    • Urmați instrucțiunile de înscriere prin e-mail. Pur și simplu introduceți adresa dvs. de e-mail în caseta din dreapta și apăsați butonul "Abonați".
    • Puteți, de asemenea, să urmați MedWatch pe Twitter sau să îl adăugați pe site-ul dvs. propriu, blog sau pagină personală prin copierea și lipirea adresei RSS a site-ului dvs. de feed la propriul software sau browser RSS RSS.
  • Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 8
    2. Abonați-vă pentru alertele de rechemare a alimentelor. Ca medicamente, FDA oferă, de asemenea, alerte actualizate privind rechemările alimentare prin e-mail și alte mijloace electronice. Luați în considerare abonarea dacă doriți cele mai recente știri despre produsele alimentare care au fost rechemate sau care pot fi periculoase.
  • Din pagina "rechemări, focare și urgențe ale secțiunii alimentare, faceți clic pe linkul" Obțineți actualizări de e-mail "pentru a accesa o pagină de abonament. FDA vă va cere apoi să trimiteți adresa dvs. de e-mail și vă va trimite o actualizare de fiecare dată când există o nouă alertă.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe "Widget-ul de siguranță și alerte pentru alimente" pentru a afișa informațiile de recalcare direct pe pagina web personală, blog sau alt site sau descărcați aplicația mobilă a FDA, care trimite alerte de rechemare la telefonul dvs. smartphone.
  • Imagine intitulată Verificați listele de vizionare FDA Pasul 9
    3. Înscrieți-vă pentru alerte pe site-ul guvernului de siguranță alimentară. Guvernul Statelor Unite are o mare parte din aceleași informații FDA despre rechemările alimentare pe un al doilea site la siguranța alimentară.Gov. Puteți găsi fie un link către acest site din pagina "Recheme, focare și urgențe" sau căutați-o online. Aici veți putea, de asemenea, să citiți despre cele mai recente recheme și să vă înscrieți pentru actualizări.
  • Din pagina principală, selectați fila "Rechemează și alerte."Puteți găsi cele mai recente alerte alimentare sub titlul" Vezi rechemările recente "din lista derulantă.
  • Pentru a vă înscrie pentru alerte automate, alegeți rubrica "Obțineți alerte automate" și urmați instrucțiunile. Veți putea să vă înscrieți acolo pentru actualizări prin e-mail, feed RSS sau o aplicație widget.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar