Cum de a sacrifica alimente

Bagingul Baging este o abilitate esențială de a avea dacă sunteți un casier sau un cumpărător. Știind ce fel de pungi doriți să utilizați, cum să sacați obiecte grele, alimente moi, sticlă și substanțe chimice vă va permite să obțineți alimentele acasă într-o singură bucată. Dacă sunteți bolnav de pâini ciudate de pâine, ouă rupte sau lichide scurgeri, atunci stăpânirea artei de bagaje va pune capăt acestui lucru.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei pungi de bacanie
  1. Imagine intitulată Baguri de bacină 1
1. Alegeți o pungă de cumpărături reutilizabilă pentru robustețe. Pungi reutilizabile sunt fabricate din material plastic sau din plastic reciclabil. Ele sunt mai durabile decât pungile de plastic și de hârtie și au mai mult spațiu decât pungile tradiționale de bacanie. Multe magazine se întrerupe folosirea pungilor de unică folosință, iar orașele din întreaga lume au interziceți pungile de plastic pentru a reduce numărul în depozitele de deșeuri.
  • Polipropilena și polietilena sunt forme de plastic reciclabil care sunt ieftine pentru a produce, durabile, pot fi fabricate din materiale reciclabile și sunt rezistente la chimice.
  • Alte pungi reutilizabile sunt fabricate din cânepă, iută, bumbac, calico și resturi de pânză. Toate acestea sunt materiale puternice care vor dura mult timp.
  • Curățați-vă pungile reutilizabile, deoarece acestea pot deveni contaminate cu bacterii din carne și fructe. Le puteți pune în mașina de spălat sau le puteți clăti în chiuvetă.
  • Imagine cu titlu Baguri de bacină Pasul 2
    2. Utilizați pungi de produse alimentare din plastic pentru confortul lor. Pungi de plastic sunt încă cele mai convenabile saci de utilizat atunci când cumpărăturile de bacanie, deoarece clienții le primesc gratuit de cele mai multe ori. De asemenea, acestea ocupă mai puțin spațiu decât pungile de hârtie.
  • Unele orașe din Statele Unite percep o taxă de 0 $.10 per pungă de plastic dacă nu ți-ai adus propria ta.
  • În timp ce pungile de plastic au un impact negativ asupra mediului, ele pot fi, de asemenea, refolosite pentru cumpărături de bacanie sau ca garnituri pentru bobine de gunoi de baie mici.
  • Imagine intitulată Baguri de bacină Pasul 3
    3. Utilizați o pungă de hârtie pentru structura sa atunci când bagajele. Pungi de hârtie au un fund plat care face ca alimentele stratificate să ușureze greutatea. Ele sunt făcute pentru a stiva cu ușurință obiecte în funcție de dimensiune și greutate, deoarece puteți pune cutii mai grele pe fundul fundului și alimentele fragile, cum ar fi ouăle, pe partea de sus.
  • Pungile de hârtie nu sunt pungi cele mai reutilizabile, deoarece se îndepărtează mai ușor decât plastic și cârpă. Cu toate acestea, ele sunt compostabile.
  • Partea 2 din 3:
    Sortarea articolelor
    1. Imagine intitulată Baguri de bacină Pasul 4
    1. Grup ca articole împreună. Poate ajuta la separarea pungilor în 4 grupe, cum ar fi elemente de cămară generală, carne, articole congelate sau refrigerate și produse. Fructe de sac și legume unul cu celălalt și puneți elementele congelator împreună în saci separați. Dacă este posibil, pre-sortați elementele pe măsură ce coboară centura, astfel încât veți avea o idee mai bună despre numărul de pungi pentru a scoate pentru fiecare grup de articole.
    • Prin gruparea articolelor împreună pe tipuri de alimente, reduceți riscul de contaminare și deteriorare încrucișată.
    • Gruparea elementelor reci împreună îi ajută să-și păstreze temperatura și ușurează despachetarea tot ceea ce ar trebui să fie pus în frigider sau congelator imediat.
  • Imagine cu titlu de bacină Pasul 5
    2. Separarea alimentelor brute de la restul pentru a preveni contaminarea. Plasați carnea brută în saci de plastic separați, deoarece au tendința de a se scurge.Carnea și pastele proaspete ar trebui păstrate separate de alimente gata de mâncare, cum ar fi nuci, băuturi, produse, brânză, sushi și alimente de panificație.
  • Împachetați ouă separate de orice alimente pe care intenționați să le consumați crude, în cazul în care ei crack.
  • Imagine intitulată Baguri de bacină Pasul 6
    3. Produse chimice din sac separat de alimente. Acest lucru va proteja restul alimentelor dvs. de la contaminare cu săpun, curățător sau baterii. Alte substanțe chimice pe care nu le doriți în apropierea alimentelor sunt deodorant, șampon, spray-uri de împrăștiere a camerelor și Bleach. Te-ai putea îmbolnăvi de la consumul de legume care erau acoperite de detergent sau înălbitor, așa că păstrați produsele alimentare în saci separați.
  • Partea 3 din 3:
    Ambalarea corectă a alimentelor
    1. Imagine intitulată Baguri de bacină Pasul 7
    1. Distribuiți obiecte grele printre mai multe saci. Evitați să puneți o mulțime de borcane sau cutii într-o singură pungă, deoarece se poate rupe sau este prea greu pentru a purta. Scopul de a pune niște obiecte grele și luminoase în fiecare sac.
    • Nu depășiți 15 kilograme (6.8 kg) pe sac.
    • Nu împachetați mai mult de 6 cutii per pungă, în funcție de dimensiune, deoarece mai mult decât aceasta poate rupe printr-o pungă de plastic sau rupe o pungă de hârtie.
    • Borcanele ar trebui să fie limitate la 4 pe sac.
  • Imagine intitulată Baguri de bacină Pasul 8
    2. Ambalați articole mai ușoare pe partea de sus a articolelor mai grele. O fundație bună a bagajului are, de obicei, cutii mai scurte în mijlocul sacului. Strat alimente cu cutie pe partea de sus de-a lungul părților laterale ale sacului pentru a crea un perete.
  • Capsele de dimensiuni medii, cum ar fi cutiile de ovăz sau pungi de orez, ar trebui să meargă în mijlocul cutii de sus a cutii. Alimente care pot fi curățate cu ușurință, cum ar fi fructele, pâinea, ouăle și chipsurile, pot merge pe partea superioară a articolelor mai grele, cum ar fi borcanele și cutiile.
  • Imagine intitulată Baguri de bacină Pasul 9
    3. Ambalarea articolelor din sticlă în mijlocul cutiilor pentru a le împiedica să se rupă. Plasarea sticlelor de sticlă lângă celălalt le poate deteriora. Cutii vor sprijini sticla, minimizând șansa de spargere.
  • Dacă vă sunt disponibile mâneci de hârtie, puteți înfășura obiectele de sticlă și le puteți seta unul lângă celălalt. Lucrarea va acționa ca un tampon care protejează împotriva impactului.
  • Geantă dublă, atunci când este necesar. Bagajul dublu Fie pungile de plastic sau de hârtie întărește sacul și vă permite să vă împachetați pungile cu articole mai grele și mai grele.
  • Imagine intitulată Baguri de bacină Pasul 10
    4. Ia în considerare ceea ce poate fi lăsat despachetat. Rulouri de hârtie igienică, saci mari de alimente pentru câini sau cutii de sodă nu se pot potrivi în saci. Cele mai multe elemente mai mari pot fi efectuate pe cont propriu sau prin adăugarea unui mâner adeziv rapid și la îndemână.
  • Nu sacați obiecte mari cu mânere, cum ar fi lapte, sifon și detergent. Plasați-le direct în partea de jos a coșului. De asemenea, puteți să sacrificați obiecte chimice, cum ar fi curățătorii separat de alimente, în cazul în care acestea sunt scurgeri.
  • Imagine intitulată Băieți Pasul 11
    5. Încărcați cu atenție alimentele din mașină. Când ajungeți la mașină, observați aceleași reguli de ambalare pe care le-ați făcut pentru bagaje. Puneți pungi mai grele pe fund sau în jurul laturilor. Pungi care conțin mai multe elemente delicate ar trebui să meargă pe partea de sus și să pună elemente acceptate în mijloc.
  • Utilizați precauție la plasarea obiectelor în scaunele din spate de lângă scaunele de siguranță pentru copii. Asigurați-vă că nimic nu se va sfârși la copil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În general, păstrați alimentele pe care le veți găti într-un singur tip de sac și alimentele pe care nu le veți găti într-o altă pungă.
  • Asigurați-vă că depozitați obiecte perisabile, cum ar fi produsele lactate, în frigider cât mai curând posibil. Bacteriile pot ajunge la niveluri periculoase în doar două ore la temperatura camerei. Luați în considerare utilizarea unui răcitor cu pachete de gheață dacă trebuie să lăsați alimentele în mașini de peste o oră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar