Cum se adresează invitațiilor de nuntă

VIDEO

Ziua ta cea mare se apropie. Trebuie să găsiți o modalitate de a obține aceste invitații în mâinile oaspeților peste tot, dar nu vă puteți da seama cum să le abordăm. În timp ce eticheta pare complicată la început, există reguli simple pe care le puteți urma pentru a face acest lucru în timp pentru a vă planifica restul nunții. Scrierea numelor complete ale oaspeților dvs. pe plicurile exterioare și abordarea acestora mai informală pe plicul interior, veți veni cu invitații frumoase pe care oaspeții dvs. îl vor adora.

Pași

Partea 1 din 4:
Organizarea unei liste de oaspeți
  1. Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 1
1. Scrieți numele și adresele tuturor oaspeților dvs. Înainte de a pune stilou la hârtie scumpă, dar destul de drăguță, faceți un număr de angajați. Luați timp pentru a verifica aceste informații, astfel încât să nu faceți erori de ortografie care să vă deranjeze când aveți o mulțime de alte planificați să vă faceți griji.
  • Pe măsură ce mergeți, veți putea să vă dați seama cine este invitat împreună și cine este invitat separat.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 2
    2. Invitați familii și cuplurile împreună. Orice cuplu, căsătorit și necăsătorit, poate fi plasat pe același plic, atâta timp cât doriți să îi invitați pe amândoi. Dacă încercați să ieșiți din invitarea noului partener al prietenului dvs., despre care vă aflați, ați putea avea un moment ciudat pe mâini. Copiii sub 18 ani pot fi, de asemenea, abordați pe aceeași invitație ca și părinții lor.
  • Pentru copiii de peste 18 ani, este de obicei cel mai bine Trimiteți o invitație separată. Dacă trăiesc împreună cu părinții lor, puteți să vă luați cu toate cele despre aceeași invitație.
  • În mod similar, frații sau alte persoane care trăiesc împreună, dar nu într-o relație pot fi invitați împreună. Cu toate acestea, ați putea găsi invitații separate pentru a fi un gest mai atent. Acest lucru este de până la tine.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 3
    3. Invitați oaspeții singuri separat. Invitațiile individuale sunt pentru oaspeții dvs. care nu sunt acoperite de alte invitații. Acestea sunt pentru oameni nici într-o relație, nici nu trăiesc împreună cu un alt oaspete. De asemenea, puteți alege să invitați o persoană într-un cuplu sau o gospodărie, ci să fiți pregătiți pentru orice dramă care ar putea apărea de la cei care se simt lăsați afară. Inviteții unici pot avea, de asemenea, o opțiune de oaspeți pentru a compensa acest lucru.
  • Opțiunea de oaspeți este folosită pentru a invita pe cineva pe care nu-l cunoști bine, cum ar fi noul partener pe care îl vede prietenul tău.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 4
    4. Atribuiți titlurile adecvate oaspeților dvs. Notarea titlurilor profesionale ale unui oaspete, cum ar fi pentru medici, oficiali militari și judecători, este o atingere de clasă respectuoasă. Când acestea nu sunt relevante, va trebui să abordăm persoanele de către dl. și doamna. Domnul. este folosit pentru orice bărbați de 18 ani sau mai mult. D-na. este folosit pentru femeile căsătorite sau femeile divorțate și văduve. Miss este folosit pentru femei singure și fete sub 18 ani. Este puțin complicat, asa ca a avut grijă de acest lucru înainte de a începe să scrieți poate fi o mare ușurare.
  • Domnișoară. este o adresă de captură. Funcționează bine pentru femeile necăsătorite peste 30 de ani și oricând nu sunteți sigur de ce titlu de utilizat.
  • Pentru medici, trebuie să precizați cuvântul doctor. Alți medici primesc abrevierea "dr.,"Care înlocuiește domnul. și alte prefixe.
  • Se referă la judecători precum "onorabilul Renley Baratheon" și personalul militar, cum ar fi "locotenentul Loras Tyrell, armata americană."
  • Partea 2 din 4:
    Numiți oaspeți pe plicul exterior
    1. Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 5
    1. Scrieți nume întregi în centrul plicului. Așa este corect, numele destinatarului prezintă proeminent pe partea din față a plicului. Lăsați oaspeții să se simtă special. Îți alegi să participe la un important chiar și în viața ta, la urma urmei. Lăsați spațiul de mai jos pentru oaspeții cuplați cu nume diferite, precum și adresa de trimitere.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 6
    2. Exprimați cuvintele integrale cât mai des posibil. Numele de oaspeți sunt date, deoarece singurele abrevieri pe care le veți folosi sunt cele cum ar fi domnul., D-na., Jr., și dr. Alte cuvinte, cum ar fi "și", de asemenea, de obicei, de obicei, de dragul formalității. Va da, de asemenea, o crampe de mână rău. Atâta timp cât sunteți consecvenți, puteți scăpa cu scurtarea și "&."Nimeni nu te va chema pe ea.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 7
    3. Includeți o opțiune de oaspeți pentru plus. O adresă obișnuită prietenei tale dragi, dar necăsătorite este "Miss Clara Oswald."Dacă intenționați să o invitați, puteți să o lăsați la asta. Majoritatea oamenilor aduc oaspeți și trebuie să arătați că acest lucru este binevenit. Scrie, "Miss Clara Oswald și oaspete."Cuvântul" oaspete "este întotdeauna minuscule. Cel puțin nu veți fi surprinși când domnișoara Oswald se întoarce la nunta dvs. cu un plus.
  • Cuvântul "oaspete" este folosit numai atunci când nu cunoașteți numele oaspetelui. Dacă știți numele, scrieți numele sub prima. De exemplu, scrieți "Miss Clara Oswald" apoi "DR. Ioan care "sub ea.
  • Ați putea alege să părăsiți "și oaspeții" pentru plicul interior. Lăsând-o afară poate face plicul exterior să se simtă mai personal.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 8
    4
    Adresați-vă cuplurile căsătorite Cu același nume de familie împreună. Acestea sunt cele mai ușoare care se găsesc, atâta timp cât nimeni nu are un titlu special ca Dr. Acei prieteni căsătoriți și părinții pe care îi cunoști sunt reprezentați ca o uniune ca jurământul lor de nuntă proclamă. Adresa corectă este "MR. și doamna. Harry Potter "sau" MR. Harry și doamna. Ginny Potter."Probabil că vă doriți să știți mai multe cupluri căsătorite.
  • Persoana al cărui nume de familie este folosit în invitație merge mai întâi, cu excepția cazului în care partenerul lor are un titlu profesional, cum ar fi dr. sau un clasament militar.
  • Aceleași reguli se aplică căsătoriei cuplurilor de același sex care au un nume de familie. Dacă nu împărtășesc un nume de familie, scrieți numele complete pe linii separate.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 9
    5. Scrieți numele complete pentru cuplurile care nu au un nume de familie. Unii oameni nu își asumă numele de familie al partenerului lor. Invalidarea acestei alegeri sau căsnicia lor ar fi un început neplăcut pentru nunta dvs., deci luați timp pentru a scrie ambele nume. Persoana pe care o ai cel mai aproape de a merge mai întâi. De exemplu, sunteți cei mai buni prieteni cu Rachel, așa că scrieți "doamnă. Rachel Green și MR. Ross Geller."
  • Când sunteți la fel de aproape de fiecare persoană, enumerați numele în ordine alfabetică.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 10
    6. Separate cupluri necăsătorite pe diferite linii. Nu contează dacă trăiesc împreună sau nu. Eticheta standard este de a păstra numele separat pentru a le diferenția. Aceste standarde vechi rigide s-au relaxat în timp, astfel încât să puteți să vă alăturați numele cu cuvântul "și" ca și cum ați fi pentru cuplurile căsătorite. Pentru a juca în siguranță, separați numele, ordonați-le în ordine alfabetică după numele de familie și scrieți numele în întregime.
  • De exemplu, scrieți "MR. Joffrey Baratheon."Sub el, scrieți" Miss Sansa Stark."
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 11
    7. Numele de ordine prin clasamente de titlu profesional. Clasament Tops Sex, deci dacă prietenul tău cel mai bun doamnă este un colonel armate, judecător sau om de știință de rachete, mai bine să-i dai respect. Notația standard pentru clasamente este "dr. John și doamna. Care."Dacă doamna. Cine este doctorul, flip numele. Dacă sunt ambii medici, puteți scrie "drs. John și Clara Cine."Abrevierea pentru dr. trebuie doar să fie scrise în întregime pentru medici medicali.
  • Nu uitați să urmați celelalte reguli, cum ar fi denotând cuplurile cu nume de familie diferite. Schimbați-l la "DR. Ioan care și dr. Clara Oswald."
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nuntă Pasul 12
    8. Trimiteți copii peste 18 o invitație separată. La vârsta de 18 ani, copiii sunt considerați adulți juridici, cel puțin în SUA. Ea devine dificilă atunci când prietenul pe care doriți să îl invitați trăiește cu părinții lor. Sunteți liber să le includeți pe invitația părinților lor, dacă trimiteți unul. S-ar putea să trimiteți o invitație separată pentru a evita confuzia.
  • Când există mai mulți copii de peste 18 ani care trăiesc împreună, listați-le de vechime. De exemplu, scrieți "MR. Bill Weasley."Sub el, scrieți" domnul. Charlie Weasley."
  • Vești bune! Nu aveți nevoie să enumerați copiii sub 18 ani pe plicul exterior. Puteți face acest lucru scriind "Sansa și Arya" sub "MR". și doamna. Ned Stark: "Dar întrebați-vă dacă merită efortul.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 13
    9. Simplificați invitațiile familiei la un nume de familie. Scrierea numelui familiei complete este perfect acceptabilă și atentă. În mod normal, ați abordat invitația părinților. Din fericire, există o modalitate modernă de a fi inclusă în timp ce economisiți timp. Scrieți invitația ca "familia Brady."Aceasta implică invitația este pentru întreaga familie, păstrând munca dvs. scurtă și dulce.
  • Partea 3 din 4:
    Completarea informațiilor despre adresa
    1. Imagine intitulată Adresa Invitații de nuntă Pasul 14
    1. Scrieți adrese sub numele de oaspeți al plicului exterior. Adresa merge chiar sub numele de oaspeți, deci sperăm că ați lăsat suficient spațiu. Plicul exterior este ceea ce transportatorul de corespondență vede, deci adresa ca să fie acolo. Scrieți clar și lizibil, astfel încât serviciul poștal să primească invitațiile la oaspeții dvs. la timp.
    • Luați timp pentru a vă referi la lista dvs. de oaspeți pentru informații exacte de expediere. Veți avea unele explicații de a face dacă invitația bunicii se pierde în corespondență.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nuntă Pasul 15
    2. Evitați utilizarea abrevierilor. Din păcate, nu vă puteți salva ceva timp aici. Trebuie să scrieți în mod mincinos cuvintele pe care le folosiți pentru abreviere. Avenue, de exemplu, nu ar trebui să fie ave de plic. Abrevieri de stat și țară arată, de asemenea, lipicios, așa că mergeți și învățați cum să scrieți Mississippi înainte de a încerca să vă invitați unchiul pierdut de mult.
  • În cazurile de cupluri care nu trăiesc împreună, adresa folosită ar trebui să aparțină persoanei pe care o cunoașteți cel mai bine.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 16
    3. Plasați adresa de retur în colțul din stânga sus. Mâna ta este înghesuită, dar persevere pentru binele zilei de nuntă. Plicurile pierdute nu vor reveni la dvs. fără o adresă de retur. Colțul din stânga sus este locul standard pentru adresa dvs. completă și neabreviată. Pentru a evita crampe partea din față, o puteți scrie pe clapeta din spate. Ștampila se poate întoarce acolo pentru a vă da spațiul de mână pentru a străluci.
  • Etichete de adrese tipărite, în timp ce nu la fel de atrăgătoare ca scrierea de mână, sunt o opțiune. Îți va oferi mai mult timp să cheltuiți cu privire la deciziile importante, cum ar fi ceea ce fel de îngheț pentru a utiliza pe tortul dvs. (cum ar fi ciocolata sau mai multă ciocolată).
  • Dacă o invitație este returnată nedeschis, cel mai probabil înseamnă că aveți adresa greșită.
  • Partea 4 din 4:
    Abordarea cardurilor de invitație și de răspuns
    1. Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 17
    1. Menționați prietenii apropiați numai după nume. Referirea primelor nume este un semn de intimitate și ar trebui să se facă numai cu oamenii pe care îi cunoști bine. Este tentant să o faci cu toată lumea, deoarece vă economisește o mulțime de scris, dar asta ar fi inconfortabil pentru șeful tău, profesor sau unchiule pe care nu l-ai întâlnit niciodată. Rezervați-l pentru prieteni buni și alte persoane pe care le aveți în primul nume cu.
    • De exemplu, scrieți "Harry și Ginny."
    • Familiile pot fi enumerate cu ușurință ca aceasta. Poti scrie, "Ned, Catelyn, Robb, domnișoara Sansa, domnișoara Arya, Bran și Rickon."
    • Inițialele nu sunt niciodată o substituție validă pentru un nume, ci sufixe ca JR. și Sr. sunt întotdeauna potrivite.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 18
    2. Adresați-vă celor mai mulți oameni prin numele lor de nume. Vestea proastă este că va trebui să faceți mai multă scriere, dacă nu ați angajat pe cineva să o facă pentru dvs. Vestea bună este că veți fi puțin mai puțin formali. În loc să scrieți numele și prenumele, plicul interior conține doar numele de familie din spatele salutului. Nu uitați onoruri speciale, cum ar fi dr.
  • De exemplu, scrieți "MR. Potter și oaspete "sau" MR. și doamna. Potter ", în funcție de relație.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 19
    3. Listează separat nume necăsătorite. Toată lumea care nu este căsătorită primește onoarea de a avea propria lor linie. Hei, nu trebuie să fie un lucru rău. Făcând acest lucru dă mai multe nume greutatea egală. Să comande numele din nou prin familiaritate sau, pentru o familiaritate egală, prin ordine alfabetică.
  • De exemplu, scrieți "Miss Granger."Sub el, scrieți" domnul. Olar."
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 20
    4. Listează fiecare persoană invitată la nuntă. Acesta este un pas important atunci când intenționați să invitați întreaga gospodărire. Plicul interior este punctul în care trebuie să listați fiecare nume, inclusiv copii sub 18 ani. Dacă familia dvs. a primit o invitație care ți-a enumerat părinții, dar te-a lăsat afară, ai fi confuz. Nu ați fost invitați verbal și ar fi ciudat dacă ați arătat nedorit.
  • Rețineți mai întâi numele adulților, cum ar fi "MR. și doamna. Ned Stark."Sub acest lucru, enumerați copiii prin vechime. De exemplu, scrieți "Robb, domnișoara Sansa, domnișoara Arya, Bran și Rickon."
  • Fetele sub 18 ani sunt notate ca "dor."Băieții sub 18 ani nu primesc un titlu. Cât de nedrept!
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta Pasul 21
    5. Adresați-vă plicurilor de întoarcere. Acestea sunt plicurile pe care oaspeții dvs. trebuie să le returneze răspunsurile. Oferind oamenilor o scuză zero pentru că nu se va salva cel puțin o parte din părul tău când începi să-l tragi asupra planificării acestui eveniment mare. Scrieți numele, numărul casei, strada, orașul, starea și codul poștal în centrul plicului.
  • Pentru a salva o mulțime de timp, obțineți plicuri pre-imprimate. Ați scris destule nume și adrese pentru o zi.
  • Exemplu invitații de nunta

    Exemplu de invitație de nuntă de familie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de invitație de nuntă de la părinți

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Proba de invitație de nuntă de la mireasă și mireasă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion de carduri RSVP

    Eșantion formal formal rsvp card

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion de card RSVP de probă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion Funny RSVP Card

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video: Cum se adresează invitațiilor de nuntă

    Ceas

    sfaturi

    În timp ce invitațiile de livrare a mâinilor este o atingere romantică, este de obicei necesită o mulțime de eforturi și nu se poate face pentru persoanele care trăiesc departe.
  • Încercați să utilizați autocolante de folie sau ștampile personalizate pentru a sigila plicul exterior.
  • Plicul interior ar trebui să rămână nesigilat. Oaspeții trebuie să o folosească!
  • Începe pregătirea invitațiilor devreme. Acestea ar trebui trimise prin poștă cu șase până la opt săptămâni înainte de eveniment.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar