Cum să curățați un piercing sept

Este întotdeauna interesant pentru a obține un nou piercing, dar piercing-ul necesită o anumită grijă să rămână curat. Dacă aveți doar o piercing septum, metoda principală de curățare implică sarea de mare se înmoaie de trei ori pe zi. De asemenea, trebuie să vă străduați să păstrați piercingul curat, evitând activitățile cum ar fi înotul și atingeți doar piercing-ul cu mâinile curate. Chiar și cu excelent după -care, infecțiile se întâmplă. Dacă observați o infecție, consultați imediat un medic pentru evaluare.

Pași

Metoda 1 din 3:
A face sare regulată de mare se înmoaie
  1. Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 1
1. Păstrați o rutină de curățare timp de cel puțin o lună. În timp ce piercing-urile septumului durează șase până la opt luni pentru a vindeca pe deplin, trebuie doar să urmați un regim strict de curățare pentru aproximativ o lună. În acest timp, faceți o sare de mare se înmoaie de trei ori pe zi.
  • În acest timp, ar trebui, de asemenea, să minimalizați contactul cu piercing-ul și păstrați cremele și machiajul departe de fața dvs.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 2
    2. Se amestecă soluția de sare de mare. Umpleți un pahar cu aproximativ opt uncii de apă curată. Adăugați aproximativ un sfert de linguriță de sare de mare. Asigurați-vă că utilizați sarea de mare și nu sare de masă. Se amestecă soluția cu o lingură până când sarea se dizolvă.
  • Utilizați apă caldă, deoarece acest lucru va ajuta la dizolvarea sarei. Evitați apa foarte caldă, deoarece acest lucru poate fi incomod.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 3
    3. Înmuiați piercing-ul în soluție. Înmuierea unui piercing sept poate fi puțin inconfortabil, dar este o parte importantă a procesului de vindecare. Dunk Piercing-ul în soluție timp de cinci până la 10 minute. Dacă scufundarea piercingului în apă devine incomod, puteți apăsa, de asemenea, o minge de bumbac saturată cu soluția la piercing-ul dvs. timp de aproximativ 10 minute.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 4
    4. Curățați crusta cu un vârf Q. După înmuierea piercingului, luați un tip Q curat. Îndepărtați capătul vârfului Q-Solution în soluția Piercing. Utilizați vârful Q pentru a freca ușor orice crustă care se formează în jurul piercing-ului.
  • Imagine intitulată Curățați un Piercing Septum Pasul 5
    5. Înmuiați-vă piercingul de trei ori pe zi. Pentru a vă menține piercingul curat, înmuiați-l în jur de trei ori pe zi. Faceți-o înmuiată dimineața, altul în după-amiaza și altul seara. Nu vă înmuiați piercing mai mult de trei ori pe zi, totuși, deoarece acest lucru poate să-l uscați și să crească riscul de complicație.
  • Puteți face o parte din curățenia zilnică în duș, curățând mâinile pentru a face o piscină de apă și apoi suflă bule cu nasul în asta. Ar trebui să vă asigurați că ați curățat cu o soluție salină cel puțin o dată pe zi, totuși!
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrarea septului curat
    1. Imagine intitulată Curățați un Piercing Septum Pasul 6
    1. Evitați atingerea piercingului. Nu atingeți piercingul decât dacă este în timpul procesului de curățare. Dacă atingeți piercingul, spălați-vă mai întâi mâinile. Cu atât mai puțin contactați-vă mâinile cu piercingul, cu atât este redus riscul de infecție.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 7
    2. Utilizați produsele Gentler pe fața dvs. Dacă utilizați alte produse pe față, cum ar fi hidratanții sau spălările de față, păstrați-le departe de piercingul septului cât mai mult posibil. De asemenea, trebuie să utilizați curățitorii și hidratatorii Gentler, realizați cu ingrediente naturale. Evitați utilizarea a ceva cu alcool sau peroxid. De asemenea, trebuie să vă abțineți de la utilizarea oricărui parfumat pe față.
  • Evitați aceste produse pentru aproximativ patru până la șase săptămâni, deoarece aceasta este lungimea este nevoie de o piesă de septum pentru a se vindeca.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 8
    3. Nu înotați până când piercingul dvs. sa vindecat. Stai departe de lacuri și piscine în timp ce piercingul tău este vindecătoare. Chiar și piscinele de clor au o mulțime de bacterii care pot obține int piercing și provoacă complicații.
  • Puteți începe activitățile cum ar fi înotul din nou după patru până la șase săptămâni, ceea când piercing-ul va fi vindecat. Odată vindecat, vor exista mai puține dureri și cruste în jurul piercingului.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de complicații
    1. Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 9
    1. Recunoașteți o infecție. Majoritatea piercing-urilor septum se vor vindeca fără o problemă dacă le păstrați curate. Din păcate, totuși, infecțiile se întâmplă uneori. Următoarele sunt semne Piercingul dvs. a devenit infectat:
    • Galben sau deversare verde.
    • O bucată lângă piercing.
    • Durere intensă, roșeață sau umflare.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 10
    2. Nu scoateți bijuteriile. Primul impuls poate fi eliminarea bijuteriilor dacă observați semne de infecție. Cu toate acestea, acest lucru poate face de fapt infecția mai rău. Dacă gaura din piercing se închide, acest lucru poate forma un abces care poate avea complicații medicale grave.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 11
    3. Vedeți imediat un medic. În cazul în care piercingul dvs. devine infectat, faceți o întâlnire cu un medic imediat. Infecțiile nu trebuie tratate fără asistență medicală și auto-medicina poate agrava o infecție.
  • Imagine intitulată Curățați un pas de piercing sept 12
    4. Luați orice medicament pe care medicul dumneavoastră îl prescrie. Infecțiile sunt de obicei tratate prin antibiotice topice sau orale. Luați runda completă a oricăror antibiotice pe care medicul dumneavoastră le prescrie, chiar și după simptomele unei infecții au trecut.Cu un tratament prompt, adecvat, o infecție cu septul străpuns poate fi tratată rapid.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar