Cum să sărbătoriți singura ziua de naștere

Mulți dintre voi, probabil, amintiți-vă că rămâneți cu emoție noaptea înaintea zilei de naștere, incapabili să dormi din cauza anticipării cadourilor, petrecerilor, oamenilor și a distracției care vă așteptau. Ca adult, o parte din magia zilelor de naștere sunt adesea pierdute, mai ales dacă vă confruntați cu sărbătorirea zilei de naștere. Perspectiva de a fi singur în ziua de naștere - fie prin alegere sau în afara necesității - nu trebuie să vă aduceți în jos. Citiți sfatul nostru despre cum să profitați la maximum de o zi de naștere solitară, indiferent dacă vă decideți să sărbătoriți acasă sau să vă îndepărtați de toate.

Pași

Partea 1 din 2:
Planificați pentru celebrarea dvs
  1. Imagine intitulată sărbătorește singura zi de naștere Pasul 1
1. Aflați cât timp vă puteți dedica celebrarea dvs. Aproape nimeni nu-i place să lucreze la ziua lor de naștere (chiar dacă aveți un loc de muncă minunat și colegii minunați), dar ca adulți majoritatea dintre noi trebuie să răspundem la alarmă și să renunțăm la muncă chiar și în zilele noastre de naștere. Pe măsură ce vă pregătiți pentru sărbătoarea dvs. de naștere, aruncați o privire la calendarul zilei pentru a vedea cât timp puteți să vă scufundați pentru dvs.
  • Este posibil să trebuiască să vă petreceți cea mai mare parte a zilei speciale la locul de muncă, dar să vă verificați calendarul pentru a vedea dacă vă puteți îndruma un pic mai devreme pentru a vă atinge brutăria preferată sau pentru a lua puțin timp în timp ce vă duceți la micul dejun acasă.
  • Bineînțeles, dacă preferați să obțineți fiecare ultim fel de închisoare pe care îl puteți în dimineața - mai ales în dimineața zilei de naștere, verificați dacă vă puteți permite să luați un prânz mai lung sau, eventual, de la locul de muncă un pic mai devreme decât în ​​mod normal.
  • Dacă aveți vacanță sau zile personale disponibile, luați în considerare utilizarea acestora în această zi specială.
  • Imaginea intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 2
    2. Luați în considerare scăderea pentru ziua de naștere. Dacă sunteți în măsură să vă scoateți din oraș pentru o sărbătoare de ziua de naștere solo este o modalitate fantastică de a vă trata, mergeți exact în cazul în care doriți să mergeți și să obțineți o perioadă de întrerupere prețioasă. Călătorind singur înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la coordonarea programului dvs. cu oricine altcineva, nici nu va trebui să faceți compromisuri. Dacă ați vrut întotdeauna să vă apropiați pe o plajă însorită, dar tovarășii dvs. obișnuiți de călătorie preferă să-l ducă în pădure, acum este șansa dvs. de a merge acolo unde doriți și faceți exact ceea ce doriți.
  • Dacă este posibil, încercați să faceți planuri de călătorie cu câteva săptămâni în avans pentru a obține cele mai bune oferte. Aceasta va include luarea deciziilor cu privire la transport,Efectuarea rezervărilor hoteliere, și Ambalare pentru călătoria dvs.
  • Este întotdeauna distractiv să vă întoarceți la un loc preferat, dar nu excludeți să mergeți undeva complet nou.
  • Imagine intitulată Celebrează doar ziua dvs. de naștere Pasul 3
    3. DOMENIUL DE DOMENIUL SPECIALIZĂRI SPECIALE DESCHIDERE. S-ar putea să nu mai credeți că este minunat să aveți o grămadă de servere ciudate să vă cântă ziua de naștere fericită (sau poate că nu faceți nimic în neregulă cu asta!), dar asta nu înseamnă că nu există încă tone de oferte speciale disponibile pentru a profita de ziua de naștere. A fost cazul că tot ce ar trebui să faceți pentru a obține un desert gratuit sau cafea în ziua de naștere a spus "Astăzi este ziua mea de naștere" și poate să-ți arăt eu.D-Cu toate acestea, astăzi majoritatea întreprinderilor care oferă oferte speciale de ziua de naștere sau economii necesită să vă înscrieți în avans.
  • În săptămânile și zilele care au condus la ziua de naștere, vizitați site-urile web ale restaurantelor și afacerilor dvs. preferate pentru a vedea dacă oferă ceva special în zilele de naștere ale clienților. Este posibil să trebuiască să vă înscrieți să fiți pe o listă de corespondență sau mai probabil o listă de e-mailuri.
  • Alternativ, nu vă fie frică să întrebați la contorul afacerilor pe care le frecventați în persoană pentru a vedea dacă au programe speciale de ziua de naștere.
  • Multe cafenea și restaurante au oferte de zi de naștere disponibile, dar nu uitați să vă aflați cu alte locuri, cum ar fi stilistul dvs. sau Masseuse.
  • Imagine intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 4
    4
    Decideți ce doriți ca un cadou. Doar pentru că intenționați să vă sărbătoriți doar ziua de naștere, nu înseamnă că ar trebui să renunțați la cadouri! Gândiți-vă la ziua de naștere ca o zi pentru a vă relaxa, recompensa, răsfățați-vă și sărbătoriți-vă - o astfel de zi nu pare a fi completă fără un cadou. Sigur, este (de obicei!) Mă bucur să fiu surprins atunci când primesc un cadou, dar cine dintre noi nu a avut un entuziasm fals fals pentru un cadou de ziua de naștere mai puțin decât ideal? (Într-adevăr, bunica, o bluză de unicorn umflat?) Avantajul de a fi proprietarul dvs. de cadou este că veți obține exact ce doriți.
  • Puteți decide că doriți să salvați cumpărăturile actuale pentru ziua actuală a zilei de naștere, mai ales dacă vă bucurați cu adevărat de navigare și cumpărături și doriți să încorporați acest lucru ca parte a festivităților zilei.
  • Cu toate acestea, dacă nu veți avea timp să faceți cumpărături pentru ziua de naștere, sau dacă ultimul lucru pe care doriți să-l faceți în timpul dvs. prețios gratuit este capul la mall, apoi asigurați-vă că ați selectat ceva minunat pentru dvs. în avans, deci că o veți avea în ziua de naștere.
  • Dacă faceți cumpărături în magazin, vedeți dacă funcționarul este capabil să-l elibereze pentru dvs. pentru dvs. Da, acest lucru ar putea părea un pic prost (nu este ca și cum nu știți ce este în pachet, la urma urmei), dar există o șansă bună vă veți bucura de ritualul de despachetare a unui cadou cu atenție selectat.
  • Alternativ, selectați ceva special pentru dvs. online și asigurați-vă că ați aranjat transportul de transport maritim, astfel încât să ajungă înainte sau la ziua dvs. de naștere.
  • Orice ați cumpărat ar trebui, bineînțeles, să fie informat de bugetul dvs., dar țineți cont de faptul că merită să vă plimbați. Încercați să alegeți ceva pe care doriți cu adevărat, pare distractiv și că credeți că vă va face fericiți, chiar dacă pare puțin frivol. Există ceva ce ați dorit întotdeauna în secret pe altcineva să vă aducă pentru dvs., chiar dacă ați jurat că nu ați cumpăra niciodată pentru dvs? Fii acea persoană pentru tine în această zi foarte specială!
  • Imaginea intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 5
    5. Faceți aranjamentele finale cu o zi înainte. Dacă vă pregătiți pentru un interviu important sau găzduiți o petrecere, vă asigurați că vă asigurați detaliile de curățare, cumpărături, selectarea costumelor etc. înainte de ziua cea mare. Ziua ta de naștere este și o zi mare, iar obiectivul dvs. este de ao face cât mai specială și mai relaxantă posibil.
  • Curățați-vă casa în ziua sau două înainte de ziua de naștere. Pentru majoritatea oamenilor, este greu să vă relaxați într-o mizerie și doriți ca casa dvs., mai ales pentru sărbătorirea dvs. de naștere solo, pentru a fi o oază.
  • Faceți locul de a arăta festiv: puteți merge cu totul cu streamers și baloane, sau doar luminează spațiul cu o mică grămadă de flori proaspete (un alt element de împrăștiere pe care îl puteți cumpăra în mod regulat) sau lumânări.
  • Alegeți echipamentul de ziua de naștere cu o noapte înainte: alegeți ceva confortabil și vă face să vă simțiți minunat despre dvs.
  • Dacă mâncați micul dejun acasă și / sau aduceți prânzul la serviciu, faceți pregătirile cu o noapte înainte de a nu trebuie să vă grăbiți dimineața.
  • Partea 2 din 2:
    Sărbătorirea Zilei Mare
    1. Imaginea intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 6
    1. Au un mic dejun special. Bucurați-vă de ceva special și poate chiar un mic decadent în dimineața zilei de naștere. Chiar dacă trebuie să ajungi la lucru, petreceți puțin timp suplimentar, făcându-vă ceva special, cum ar fi Pâine prăjită franceză. Dacă ați făcut pregătirile cu o noapte înainte, ar trebui să fie o clipă pentru a biciui mâncarea în sus.
    • Chiar dacă sunteți doar un toast-și-cafenea-in-the-dimineață, tratați-vă la o băutură mai bună decât beți în mod normal dimineața.
  • Imaginea intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 7
    2
    Ia ceva timp pentru a vă bucura de în aer liber în ziua de naștere.Cât de mult din ziua ta posibil ar trebui să fie o scăpare din rutina obișnuită a vieții tale. În căutarea dvs. de a profita la maximum de ziua ta de naștere, luați în considerare găsirea unor modalități de a ieși afară pentru a vă bucura de scăpare pe care o poate oferi natura. Exercitarea și aerul proaspăt vă pot ajuta la întinerirea dvs. și vă pot oferi o șansă de a reflecta asupra anului dvs.
  • Luați în considerare să mergeți la un jogging în jurul orașului sau pe o traseu natural din apropiere sau chiar o excursie mai lungă. Sunteți sigur că aveți un moment bun pe calea sau traseul dvs. preferat, dar gândiți-vă la explorarea unui teritoriu nou dacă este posibil.
  • Ați putea dori, de asemenea, să mergeți la o plimbare cu bicicleta sau la doar o plimbare în jurul orașului. Dacă nu dețineți bicicleta și locuiți într-un oraș, căutați să vedeți dacă există programe de biciclete în apropierea dvs., care devin din ce în ce mai frecvente și care oferă un mod ieftin de a vedea site-urile.
  • Imagine intitulată Celebrează doar ziua dvs. de naștere Pasul 8
    3. Fi data ta. Care este data dvs. de vis? O seară confortabilă petrecută pe canapea vizionând filme vechi și mănâncă prelevarea preferată? O după-amiază și o după-amiază petrecută la muzeu? Shopping toată ziua? Cina la cel mai bun loc din oraș?
  • Ziua dvs. de naștere solo ar trebui să fie despre dvs. faceți exact ceea ce doriți să faceți, deci dacă vă decideți să rămâneți sau să ieșiți, asigurați-vă că ați ales o activitate distractivă sau relaxantă de un fel. Deoarece ziua este complet a ta, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atenționarea gusturilor sau preferințelor cuiva!
  • Imaginea intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 9
    4. Mâncați tot ce doriți pentru cină. Unul dintre cele mai bune lucruri despre ziua de naștere este că veți decide ce va fi în meniu pentru mesele dvs. Bineînțeles, așa ar trebui să fie, dar dacă sărbătorim cu alți oameni, ne putem simți presați să adaptăm selecțiile celorlalți la masa de masă. Dacă sărbătoriți singur, totuși, sunteți în controlul final! Dacă vrei să mănânci tort de ziua de naștere și nimic altceva pentru cină, atunci nimeni nu te va opri!
  • Dacă vă bucurați de petrecerea timpului în bucătărie, încercați mâna dvs. la astfel de clasice confortabile ca cartofi dulci și friptura.
  • De asemenea, ați putea înregistra, în prealabil unul din spectacolele dvs. de gătit preferate și încercați o nouă rețetă, împreună cu gazda și se va simți ca o petrecere (mai ales dacă gătiți cu un pahar de vin!).
  • Dacă nu vă simțiți ca să gătiți sau nu aveți timp, puteți să comandați sau să mergeți la restaurantul dvs. preferat. Asigurați-vă că comandați ceva ce doriți și vă bucurați - astăzi este vorba despre dvs!
  • Imagine intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 10
    5. Selectați un tratament special pentru desert. Nici o sărbătoare de ziua de naștere nu este completă fără un fel de tratament. Dacă nu doriți să fiți ispitiți, având o întreagă tort de ziua de naștere așezată pe tejghea toată săptămâna, opriți-vă de o brutărie locală și ridicați cupcake decadent sau două. Puteți chiar să le aveți țeavă "ziua de naștere fericită" în glazură pe partea de sus.
  • Dacă coacerea este chestia ta, tratați-vă la un desert de la-zgârieturi, cum ar fi cheesecake sau carașul francez.
  • Dacă preferați să ieșiți și să obțineți un desert, puteți! Dacă mâncați și la cină, având în vedere alegerea unui loc care are un meniu mare de desert (nu fi timid pentru a lăsa serverul dvs. să știe că este ziua ta de naștere - puteți obține desert în casă), dar ar putea fi distracție pentru a merge în altă parte pentru desert și cafea sau vin.
  • Dacă dulciurile nu sunt lucrurile voastre, atunci alegeți un platou frumos de brânză, cu o pereche mare de vin sau orice altceva pe care îl considerați a fi un tratament pe care nu l-ați mânca în fiecare zi.
  • Dacă vă sărbătoriți doar ziua de naștere pentru că sunteți separat fizic de prietenii și familia dvs., acesta ar fi un timp excelent pentru a face față sau skype cu ei. Puneți o lumânare pe desertul dvs. și lăsați-i pe altcineva să cânte "ziua de naștere fericită".
  • Imagine intitulată sărbătorește singura ziua de naștere Pasul 11
    6. Relaxați-vă și Relaxați-vă inainte de culcare. Pe măsură ce se învârte în jos, găsiți o cale de relaxare și răsfățați-vă doar un pic mai mult. Ia un duș cu aburi sau o grămadă lungă în cadă. Gândiți-vă la achiziționarea unui super-moale, relaxantă, nouă pereche de pijamale ca unul dintre cadourile dvs. pentru dvs. Sperăm că astăzi a fost una dintre cele mai bune zile de naștere încă!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar