Cum de a freca

Mai degrabă decât aruncarea articolelor utilizabile, reciclarea gratuită vă încurajează să le dați altora care le vor folosi. Cu peste 8 milioane de membri și aproape 5.000 de grupuri locale din întreaga lume, 100 de milioane de tone pot fi păstrate din depozitele de deșeuri într-un an. Acest lucru se datorează oamenilor ca tine "Gifting" vechiul lor prăjit, pantofi urâți sau lămpi pe care le-au dorit să scape de ani de zile. Elementele sunt gratuite, legale și adecvate pentru toate vârstele.

Pași

Partea 1 din 4:
Aderarea la un ciclic.Grupul ORG (R)
  1. Imagine cu titlu FreeCycle Pasul 1
1. Găsiți-vă local Freelycle.Grupul ORG.
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 2
    2. Alăturați-vă grupului. Selectați zona dvs. locală, deoarece aceasta este cea pe care o veți putea colecta de la / ofertă în interiorul ușurinței.
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 3
    3. Citiți cu atenție liniile directoare ale grupului. Fiecare grup trebuie să urmeze "Gratuit, legal și adecvat pentru toate vârstele" reguli, dar majoritatea au adăugat alte reguli, iar unele sunt mai relaxate.
  • Regulile includ adesea "fără obligații". Aceasta include nu permiteți "SOB Povestiri" ca parte a motivelor pentru căutarea sau scăderea obiectelor, deoarece oamenii trebuie să renunțe la liber sau să caute lucruri și să nu preseze pe alții cu pârghii emoționale.
  • Pot exista reguli privind luarea de articole gratuite pentru revânzare. Unii oameni revinde articolele pe care le-au fost le-au dat gratuit și acest lucru pe care le-au dăruit liber dacă nu li se spune în față. Este posibil să aveți nevoie să dezvăluiți acest lucru ca intenție.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea chestii libere
    1. Imagine intitulată FreeCycle Pasul 4
    1. Alegeți cât de des doriți ca posturile să ajungă. Toate posturile vor veni la dvs. printr-un grup de e-mail de un fel sau altul. Puteți avea o actualizare prin e-mail imediat ce un element este listat, dar acest lucru va supraîncărca, probabil, in-box-ul dvs., mai ales dacă administrația dvs. locală este foarte activă. Sau, puteți cere diguri regulate care rezumă Giveways pentru această zi. Aveți întotdeauna opțiunea de a citi toate postările direct pe web.
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 5
    2. Înțelegeți ce înseamnă fiecare dintre termenii. Pentru a profita la maximum de experiența dvs., va trebui să știți ce înseamnă oferta de articol. Pe scurt:
  • OFERTA - aceasta înseamnă că cineva oferă acest articol gratuit. Dacă sună ca ceva ce vă interesează, scrieți persoana înapoi direct la adresa lor personală, nu la lista de grupuri.Cel care face oferta ajunge să aleagă cine va fi destinatarul articolului.
  • Dorit - aceasta înseamnă că cineva caută un anumit element.Poate că ați primit acest lucru în mansardă, subsol sau înapoi al dulapului.Vrei să scapi de ea?Acum este șansa ta.Când aveți un element pe care îl căutați, puteți posta un doritor care solicită acest element.
  • Luate - aceasta înseamnă că elementul oferit a fost luat.Este postat de persoana care a oferit elementul.
  • Admin - ocazional veți vedea adminul de rubrică. Acesta este un mesaj de la moderator pe care trebuie să-l citiți. Acesta vă va actualiza adesea la schimbări mici sau vă va atrage atenția asupra comportamentelor care au avut loc care trebuie modificate / oprite sau minimizate (cum ar fi cererile pe oameni cum ar fi solicitarea acestora să livreze un element gratuit, etc.).
  • Partea 3 din 4:
    Obtinerea pentru o oferta de Freebie
    1. Imagine intitulată FreeCycle Pasul 6
    1. Fi politicos și rapid. Când vedeți o ofertă care vă interesează, intrați repede. În timp ce nu există nici o regulă că primul trecut postul câștigă elementul, cei care dau adesea dorește ca elementul să fie îndepărtat rapid, așa că a fi rapid de revendicare, are un sens bun. La trimiterea de e-mail pentru ofertă, luați în considerare următoarele:
    • Fi politicos. Dacă utilizați toate capacele, faceți remarci derogatorii despre element, nu reușiți să vă conectați cu persoana ca o ființă umană, sunteți mult mai puțin probabil să câștigați Freebie decât cineva care este politicos. Adresa persoanei politicoase, fiți drăguți cu privire la Freebie și amintiți-vă că această persoană este generoasă.
    • Explicați-vă motivul pentru că doriți elementul. Un e-mail care spune ceva de genul "Da, o să-i mulțumesc" Nu spune persoana care dau foarte mult și dacă concurează cu ceilalți, un astfel de mesaj vă poate pierde șansa. Da un scurt Explicația de motivul pentru care doriți elementul. De exemplu, "Mi-ar plăcea acele lămpi pentru că am o problemă de citire noaptea cu doar o lumină deasupra capului și aș vrea cu adevărat să mă încurc pe canapea sub o lampă confortabilă pentru a citi."
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 7
    2. Urmați instrucțiunile pentru colectare. Cel care postează oferta decide de obicei metoda de ridicare a elementului (de obicei, este pick-up, dar uneori puteți obține articolul livrat, în funcție de simplitatea de a face acest lucru).
  • Păstrați-vă în minte siguranța personală în fiecare "tranzacţie." Este adesea o idee bună să luați pe altcineva cu dvs., mai ales dacă nu cunoașteți zona sau nu v-ați conectat cu donatorul înainte.
  • La fel, nu mulțimi donatorul sau să presupunem că generozitatea lor se extinde dincolo de element. Dacă vă cer în interior sau chiar oferă o ceașcă de cafea, este minunat, dar niciodată insistați pe nici.
  • Fi subtil dacă doriți să aflați dacă există altceva pe care ar avea-o, cum ar fi să spui "Colectează o mulțime de figurine de cal, deci dacă știți despre oricine altcineva care are unii, nu mai vreau, vă rog să-mi spuneți dacă nu este incomod." Doar pentru că vedeți o grămadă de figurine de cai pe masa lor de bucătărie nu înseamnă că restul sunt freebies, deci evitați probarea.
  • Evitați bosfarea donatorului în jur. Dacă donatorul nu vă poate vedea într-un moment care vă convine, luați în considerare un alt moment care este acceptabil reciproc.
  • Imagine intitulată Freyclet Pasul 8
    3. Urmați prin colectarea elementelor (elementelor). Da, este un freebie, dar ai făcut o înțelegere să o colectezi. Nu reușiți să vă întoarceți doar pentru că nu puteți fi deranjat și lucrul este "Doar gratuit". Există reguli despre cât de des poate fi reproiectat un element și pentru unele grupuri există o întârziere cu câteva săptămâni înainte ca persoana să poată relua un element pe care l-au arătat ca "Luat", Deci, dacă au observat acest lucru în anticiparea colecției dvs., sunt blocați cu elementul pentru mai mult timp. Setați un timp de preluare știți că puteți face și asigurați-vă că vă întoarceți.
  • Întoarce-te la timp. Este nepoliticos să-i facă pe oameni să aștepte când ați stabilit un timp - donatorul este generos așa cum este și are o mulțime de alte lucruri pe care trebuie să le continuați decât să vă așteptați.
  • Puteți cere ca articolele să fie lăsate în afara, dar respectați dorințele donatorului în acest sens. În unele cazuri, lăsând chestii pentru colectare este o invitație pentru furt sau s-ar putea să se udă în ploaie etc. Dacă un donator nu vrea să facă acest lucru, nu împingeți-l.
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 9
    4. Da, precum și luarea. Ideea lui Flickcle este de a împărtăși lucrurile în jur. Nu este deloc neobișnuit ca tu să fii donator și un colector în aceeași zi - asigurați-vă că păstrați ciclul virtuos al reutilizării bunurilor care se întorc oferind lucrurile pe care nu mai aveți nevoie prea mult.
  • Partea 4 din 4:
    Oferind elemente
    1. Imagine intitulată FreeCycle Pasul 10
    1. Selectați elementul sau elementele pe care nu le mai doriți. Aproape orice poate fi oferit. Ferestre vechi, roci, murdărie, dulapuri, haine, animale de companie, reviste vechi, chiar chiuvete de bucătărie! Nici un articol nu este prea mare sau prea mic-crafters poate folosi bijuterii mici sparte, jugkerii vor lua bucăți vechi de metal din spatele fermei...
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 11
    2. Conectați-vă la grupul dvs. local gratuit.
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 12
    3. Scrieți o descriere scurtă și clară a elementului. Dacă site-ul permite imaginilor, luați în considerare încărcarea unuia, dar acest lucru este opțional. Dacă elementul are tot ceea ce credeți că oamenii ar trebui să fie conștienți, includeți acest lucru. De exemplu, ați putea dori să indicați dacă elementul are nevoie de un praf bun, de curățare sau de necesități, etc.
  • Rețineți că următoarele lucruri nu sunt adesea permise ca parte a unui post de ofertă: numere de telefon, cereri de împrumut / împrumuturi, link-uri web, anunțuri publice, apeluri urgente / disperate pentru ajutor, evenimente de strângere de fonduri, întrebări generale etc. Acest lucru va varia în funcție de locația dvs.
  • Freelycle nu este un loc pentru bartering, schimb de tranzacții sau împrumuturi. Freebies trebuie să vină fără atașat șiruri de caractere.
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 13
    4. Încărcați descrierea. Apoi așteptați cererile. Acestea sunt susceptibile de a începe rapid, deoarece unii oameni urmăresc elementele noi fiind enumerate tot timpul. Unele lucruri de luat în considerare:
  • Este o idee bună să așteptați câteva e-mailuri să ajungă. În acest fel, puteți face o alegere cu privire la cine va câștiga Freebie de la modul în care au cerut-o. Nu există nici o regulă care spune că trebuie să accepți cererea primei persoane. Du-te cu răspunsul pe care îl simți că este corect.
  • Imagine denumită FreeCycle Pasul 14
    5. Răspundeți persoanei pe care doriți să le colectați elementul. Furnizați adresa dvs. și orice QUIRKS despre a ajunge la locul dvs. Oferiți un număr de telefon în cazul în care se pierd. Și cereți-i să vă informeze când o pot face. Dacă vă grăbiți să descărcați elementul, stresați acest lucru.
  • Imagine denumită FreeCycle Pasul 15
    6. Așteaptă ca persoana să sosească. Dacă persoana nu reușește să vină, vă hotărâți dacă le veți păstra pentru ei sau treceți la o altă persoană care a cerut-o. Acesta este un Freebie, deci nu este nevoie să o păstrați înapoi dacă persoana care colectează nu reușește să apară.
  • Imagine intitulată FreeCycle Pasul 16
    7. Afirmă că articolul a fost luat atunci când a fost preluat. Acest lucru îi avertizează pe alții pe listă că nu vor mai putea cere mai mult.
  • sfaturi

    Majoritatea listelor permit doar liniile de subiect ale ofertei, oferite, luate, găsite.Unii permit, de asemenea, PPU pentru a ridica și a lauda pentru a mulțumi unei persoane public pentru a merge mai sus și dincolo de normal "tranzacţie."Verificați liniile directoare ale grupului pentru a vedea care utilizează grupul local.
  • Listele nu sunt utilizate pentru vizită sau conversație. Unele grupuri au cafenele pentru vizitarea și gestionarea problemelor care nu sunt altfel permise pe grupul principal. Verificați liniile directoare ale grupului local pentru a vedea dacă lista dvs. locală oferă una.
  • Verificați celelalte articole WikiHow (de mai jos) pentru a afla mai multe despre FreeCicyCling.
  • Nu există grupuri în apropiere? Puteți începe unul sau încercați o altă rețea gratuită de reciclare.
  • Avertizări

    Sharding nu este rece. Luați numai articole dacă doriți cu adevărat să le utilizați.
  • Unele liste sunt foarte stricte cu privire la revânzarea articolelor pe care le-ați primit din listă. Dacă vă gândiți să revindeți ceva ce ați obținut, verificați liniile directoare, deoarece unele liste vă vor interzice că nu respectați regulile.
  • Nu toate listele permit postări de companie. Asigurați-vă că lista dvs. locală face înainte de a oferi sau pune un lucru dorit pentru unul acolo.
  • Fiecare grup are propriile reguli, deci citiți cu atenție, astfel încât să le înțelegeți complet.Scrieți moderatorul dacă aveți întrebări.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar