Cum să editați evidențierea în instagram

Dacă doriți ca oamenii să poată vizualiza povestea instagramului după terminarea perioadei de 24 de ore, puteți adăuga o evidențiere. Puteți să vă mutați evidențiaturile, să le ștergeți, să schimbați titlul și mai mult. Thiste parere cum să editați povestea evidențiază utilizând aplicația mobilă Instagram.

Pași

  1. Imagine intitulată Editare Repere în Instagram Pasul 1
1. Deschis Instagram. Această pictogramă de aplicație arată ca o cameră pe un fundal de gradient portocaliu-roșu-purpuriu, pe care îl veți găsi pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată Editare Repere în Instagram Pasul 2
    2. Atingeți pictograma contului sau imaginea profilului dvs. Este în colțul din dreapta jos al ecranului și vă va direcționa în profilul dvs.
  • Imagine intitulată Editare Repere în Instagram Pasul 3
    3. Atingeți și mențineți apăsat un punct culminant pe care doriți să îl editați. Repere sunt miniaturi circulare în apropierea părții de sus a paginii dvs. de sub imaginea și numele profilului dvs. Când atingeți și mențineți apăsat un punct culminant, un meniu va apărea.
  • Imagine intitulată Editare Repere în Instagram Pasul 4
    4. Atingeți Editați evidențierea. Este prima listă din meniu.
  • Imagine intitulată Editare Repere în Instagram Pasul 5
    5. Editați punctul culminant. Puteți modifica titlul, acoperirea imaginii și mediile selectate. Dacă doriți să eliminați imaginile sau videoclipurile de la evidențiere, atingeți-le până când marcajul albastru dispare din colțul din stânga jos al miniaturii lor.
  • 6. Atingeți Adăuga (Pentru a adăuga medii la evidențierea dvs.). Dacă doriți să adăugați suporturi, atingeți Adăuga Tab și selectați de la camera dvs. Roll Ce doriți să adăugați.
  • Imagine intitulată Editare Repere în Instagram Pasul 6
    7. Atingeți Terminat. Veți vedea acest lucru în colțul din dreapta sus al ecranului. Punctul evident va salva cu modificările dvs. și se va deplasa în partea din față a ecranului dvs. evidențiază afișarea din profilul dvs., deoarece orice punct de activitate editat va trece la lista de început, Schimbarea ordinului evidențierii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar