Cum să capturați videoclipul analogic

Capturarea videoclipului analogic și transformarea acestuia într-un format digital elimină riscul de a pierde conținutul videoclipului datorită degradării benzii. Puteți transfera videoclipul analogic pe un computer și fie să îl păstrați acolo, fie să creați copii DVD sau CD. O metodă comună pentru transferarea videoclipului analogic la un computer utilizează o cameră video digitală pentru a converti intrarea analogică brută într-un semnal AVI DV, apoi transferați-l la computer în timp real. Următorii pași descriu acest proces în detaliu.

Pași

  1. Imagine intitulată Captură analogică Video Pasul 1
1. Conectați camera video analogică la camera video digitală. Multe camere video digitale au intrări A / V care vă permit să conectați dispozitivele analogice. Dacă camera video analogică este întreruptă sau lipsește, puteți utiliza în schimb o cameră video digitală care joacă benzi analogice.
  • Dacă aveți un computer rapid cu spațiu liber, puteți utiliza un convertor USB pentru a conecta camera video analogică direct la computer.
  • Imagine intitulată Captură analogică Video Pasul 2
    2. Conectați camera video digitală la computer. Multe camere video digitale au conexiuni firewire - pentru a conecta unul la computer, veți avea nevoie de un card PCI Firewire și un cablu DV.
  • Imagine intitulată Capture Analog Video Pasul 3
    3. Redați videoclipul pe camera video analogică. Captați videoclipul pe camera video digitală sau permiteți-l "A trece prin" la computerul dvs.
  • Unele camere video digitale au "A trece prin" Capacitatea, unde alimentarea brută de la camera video analogică va merge direct prin camera video digitală și va fi capturată în timp real pe computer. Alte camere video digitale necesită să capturați mai întâi videoclipul analogic la camera video digitală și apoi să îl transferați manual pe computer.
  • Imagine intitulată Captură analogică Video Pasul 4
    4. Editați videoclipul analogic capturat cu software-ul de editare video. Salvați fișierul.
  • Imagine intitulată Captură video analogică Pasul 5
    5. Ardeți fișierul pe un CD sau DVD sau lăsați-l pe computer. Luați în considerare dimensiunea videoclipului analogic atunci când decideți dacă să utilizați un CD sau DVD pentru a-l întoarce. CD-urile Burnable variază de la 185 la 870 megabytes de capacitate de stocare, în timp ce DVD-urile ardene variază de la 4 la 15 gigaocteți sau de până la 17 ori mai mare decât capacitatea maximă de stocare a unui CD Burnabil.
  • sfaturi

    Formatele video analogice analogice includ 8 mm, hi8 și VHS.
  • De asemenea, puteți utiliza o cartelă de captare pentru a conecta camera video analogică direct pe computer. Cardurile de captură sunt disponibile în formate precum PCI și USB.
  • Avertizări

    Transferurile de carduri de captură au fost cunoscute pentru degradarea calității videoclipului analogic capturat. Acest lucru poate afecta culoarea și mișcarea videoclipului.
  • Transferurile de carduri de captare necesită cantități mari de transfer de date neîntrerupte pentru cele mai bune rezultate. Veți avea nevoie de un minim, un computer cu un procesor de 800 MHz, 256 megaocteți de RAM, un hard disk de 7200 RPM cu 40 GB de spațiu liber și o placă de sunet cu capabilități de linie, precum și capacitatea de a arde CD-uri și DVD-uri.Dacă intenționați să faceți o mulțime de capturi video, veți dori probabil o viteză mai mare de procesare și capacitate de stocare decât aceasta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar