Cum sa faci un tutorial de machiaj

Tutoriale de machiaj sunt o metodă populară de învățare și de a învăța pe alții cum să facă machiaj. Acestea sunt cele mai eficiente prin intermediul video, deoarece spectatorii pot vedea exact modul în care sunt executate tehnicile. Tutorialele pot lua multă muncă, dar va merita să vă vadă produsul finit și să vedeți cum alții beneficiază de cunoștințele și expertiza dvs. de machiaj. Odată ce vă simțiți confortabil utilizând echipamentul dvs. de înregistrare și software-ul, puteți crea tutoriale de machiaj ca un profesionist!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea de a înregistra
  1. Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 1
1. Configurați-vă studioul. A Studio pentru crearea tutorialelor va fi foarte asemănător cu un studio de fotografie. Studioul dvs. poate fi un colț al unei încăperi sau, dacă aveți spațiu suplimentar, puteți dedica o cameră întreagă pentru a fi studioul dvs. În general, cu cât este mai mic spațiu, cu atât mai bine. Acesta va îmbunătăți calitatea sunetului dacă nu utilizați un microfon.
  • Configurați un fundal dacă există o mulțime de mobilier sau dezordine în fundalul împușcat. Acest lucru va face ca tutorialul dvs. să arate mai profesionist. Puteți folosi o strălucire sau un fundal strălucitor pentru sezonul de vacanță și culori pastelate pentru vară. Simțiți-vă liber să fiți creativi cu alegerea fundalului!
  • Asigurați-vă că aveți iluminat adecvat. Un videoclip întunecat nu este util oricui, mai ales pentru ceva detaliat ca și aplicarea machiajului. Luminile de apel sunt un instrument popular de iluminare pentru artiști de machiaj și vloggers.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 2
    2. Obțineți echipamentul camerei. Cea mai bună cameră pentru crearea tutoriale de machiaj va fi o cameră de înaltă calitate, cum ar fi un DSLR, care reprezintă un reflex digital cu un singur lentile. Camerele și camerele video de la punctul și camerele foto lipsesc calitatea imaginii și caracteristicile, cum ar fi balansul de alb, ambele fiind esențiale pentru filmarea ceva detaliat ca și machiajul.
  • Achiziționați un trepied dacă nu aveți deja unul. Există trepiede scurte care vor sta pe un birou și există cele înalte care vor suporta câteva picioare de pe pământ. Asigurați-vă că achiziționați un trepied de înaltă calitate, deoarece cele mai ieftine sunt înfloritoare și nu pot accepta greutatea camerei dvs.
  • Există camere DSLR care au un ecran LCD cu unghiuri Vari-Angle, care este un ecran care se îndoaie și vă poate confrunta cu dvs., astfel încât să vă puteți asigura că sunteți întotdeauna în spectator.
  • Puteți utiliza o cameră de telefon, cum ar fi camera iPhone. Este posibil să nu fie la fel de înaltă calitate ca o cameră DSLR, dar va face treaba și vă va permite să faceți tutoriale.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 3
    3. Creați o schiță. Poate fi util să creați în prealabil o schiță a videoclipului dvs., astfel încât să vă amintiți să faceți toate lucrurile pe care intenționați să le faceți în tutorialul dvs. Poate fi ușor să pierdeți un pas în agitația de filmare și ar fi o durere să vă întoarceți și să înregistrați ceea ce ați pierdut. Salvați-vă ceva timp pe termen lung, creând o schiță.
  • Creați o transcriere. Dacă intenționați să faceți Voiceovers pentru tutorialul dvs., acesta poate fi util să vă scrieți transcrierea în prealabil. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să rămâneți pe drumul cel bun în timpul filmărilor, astfel încât să vă amintiți să demonstrați fiecare parte pe care intenționați să o vorbiți.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 4
    4. Obțineți software de editare video. În afară de aparatul foto și filmul video în sine, software-ul de editare video este cea mai importantă parte a creării tutorialelor. Există, de obicei, momente ciudate în timpul filmărilor pe care doriți să le editați și, de asemenea, doriți să adăugați efecte și tranziții interesante. Există o mulțime de programe disponibile gratuit și la un cost.
  • Wevideo este un software de editare bazat pe cloud relativ ușor de utilizat, care vă permite să stocați videoclipul dvs. în nor, mai degrabă decât pe computerul dvs.
  • VSDC este un software gratuit de editare video disponibil pentru Windows. Puteți utiliza acest program pentru a crea videoclipuri care arată profesional.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 5
    5. Pregătiți-vă machiajul. Înainte de înregistrare, pregătiți-vă machiajul și curățați-vă perii de machiaj. Nu vă va face bine să folosiți perii murdare, deoarece ar putea provoca o infecție și ar putea să-și facă culorile pe care încerci să le demonstrezi. Stabiliți machiajul pe care intenționați să îl utilizați pe o masă sau un birou în apropierea configurației dvs. de filmare.
  • Ridicați o curățare zilnică de la un magazin de droguri sau un magazin de machiaj. Sephora oferă un dispozitiv de curățare cu perie mare care se usucă repede și hidratează periile.
  • Metoda 2 din 3:
    Înregistrarea tutorialului
    1. Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 6
    1. Așezați-vă toate machiajul și consumabilele. Aveți consumabilele dvs. în fața dvs., astfel încât acestea să fie ușor accesibile în timpul filmărilor. Având consumabilele dvs. în cadrul ARM`S REACH vă va economisi timp și vă împiedică să vă ridicați și să vă sapa în jurul casei pentru a găsi ceva de care aveți nevoie. Asigurați-vă că machiajul dvs. și perii sunt gata să meargă înainte de a începe înregistrarea.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 7
    2. Faceți un videoclip de testare. Înainte de lansarea în tutorialul dvs., faceți un scurt videoclip de testare. Ar fi frustrant dacă ați înregistrat un întreg tutorial și o parte din fața voastră a ieșit din cadru! Asigurați-vă că fotografia este exact cum doriți să fie înainte de a începe înregistrarea. Acest lucru poate lua mai multe încercări.
  • Imagine intitulată face un tutorial de machiaj Pasul 8
    3. Înregistrați separat voce și video. Dacă este posibil, înregistrați-vă vocea și videoclipul separat, astfel încât să puteți adăuga și edita audio fără a vă modifica videoclipul. Puteți utiliza software-ul de editare video pentru a combina fișierele vocale și video într-un tutorial fără sudură.
  • După înregistrarea videoclipului dvs., utilizați un microfon pentru a înregistra vocea dvs., urmând ceea ce este stabilit în conturul sau transcrierea dvs. (dacă ați făcut unul). Microfoanele pot fi achiziționate online sau la un magazin electronic. Veți dori să achiziționați un microfon care să vă poată conecta la computer și să înregistreze sunetul de pe desktop, cum ar fi un microfon USB.
  • Imagine intitulată face un tutorial de machiaj Pasul 9
    4. Încărcați fișierul audio pe computer. Când înregistrarea audio este completă, încărcați-o pe computer dacă nu a fost deja înregistrată utilizând computerul. Apoi încărcați fișierul în software-ul dvs. de editare video și editați-l în videoclipul dvs. Aceasta variază de la program la program, dar ar trebui să existe un buton sau o comandă pentru a importa fișiere de sunet pe aproape orice software de editare video.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 10
    5. Demonstrează pașii cu atenție. În timp ce înregistrați, fiți atenți la telespectatori și asigurați-vă că înregistrați în mod clar ceea ce faceți. Poate doriți să mergeți puțin mai lent decât sunteți obișnuiți, pentru a permite spectatorilor să vadă exact cum se efectuează tehnicile. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna în vizor și că aparatul foto se concentrează asupra dvs. Machiajul necesită uneori mișcări foarte mici și precise. Asigurați-vă că acestea sunt foarte evidente spectatorilor. Există multe camere disponibile care vin cu o caracteristică automată, care poate fi destul de utilă pentru înregistrarea tutorialelor.
  • Metoda 3 din 3:
    Editarea înregistrării
    1. Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 11
    1. Alegeți vitezele clipului. Vor exista anumite zone ale tutorialului pe care veți dori să-l accelerați sau să încetinească. De exemplu, dacă vă amestecați de ochi, poate doriți să accelerați acea porțiune a videoclipului, astfel încât spectatorii să nu se uite la mai mult de zece secunde. Acest lucru poate fi destul de plictisitor și repetitiv pentru spectator. Orice clipuri care ar putea fi plictisitoare ar putea fi editate sau accelerate, iar orice clipuri care prezintă o cantitate mare de detalii sau mișcări precise ar putea fi încetinite pentru a beneficia de spectatori.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 12
    2. Editați tranzițiile. Există momente când nu aveți nevoie Adăugați în tranziții între clipuri, cum ar fi atunci când vorbești cu camera pentru o perioadă de timp și doriți să editați bucăți mici și bucăți. Pentru ceva de genul acesta, adăugarea de tranziții ar fi depășită. Dacă treceți de la o parte a videoclipului la altul, cum ar fi introducerea în tutorialul de machiaj, este posibil să doriți să adăugați într-o tranziție, ceea ce va ajuta spectatorul să înțeleagă că vă deplasați într-o altă parte a videoclipului.
  • Cele mai multe programe de editare video vin cu tranziții presetate. Acestea pot fi distractive pentru a experimenta cu.
  • Tranzițiile pot fi la fel de creative sau cât de simple doriți să fie. Utilizați-le pentru a vă distra și a crea efecte interesante în videoclipurile dvs. sau puteți utiliza unul simplu pentru a indica faptul că vă deplasați la următorul pas cu Little Fanfare. De exemplu, puteți utiliza o tranziție care face ca ecranul curent să se deplaseze, făcând calea pentru următoarea scenă. Sau puteți pur și simplu să aveți ecranul curentului în stânga sau la dreapta până când dispare de pe ecran înainte de următoarea scenă apare.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 13
    3. Adăugați efecte. Mulți artiști de machiaj și vloggers se bucură folosind efecte În videoclipurile lor, cum ar fi strălucirea luminoasă sau scânteia. Aceasta poate fi o modalitate distractivă și capricioasă de a afișa produsul finit. Unele vloggers adaugă, de asemenea, în text, care se pot face cu software-ul de editare. Textul poate fi sfaturi utile sau ceva care a fost ratat.
  • Imagine intitulată Faceți un tutorial de machiaj Pasul 14
    4. Încărcați videoclipul. Există o mulțime de servicii de streaming video disponibile, cum ar fi Vimeo, dar YouTube este o platformă masiv populară care vă va permite să obțineți o mulțime de vizualizări pe videoclipul dvs. Conectați-vă la contul dvs. YouTube la Încărcați videoclipul dvs.. După ce sunteți conectat, ar trebui să faceți clic pe "Încărcați" în colțul din dreapta sus. Urmați instrucțiunile și selectați videoclipul. Poate dura câteva minute pentru a finaliza încărcarea.
  • sfaturi

    Investiți în echipamente de calitate pentru a îmbunătăți calitatea tutorialelor dvs.
  • Luați o clasă pe editare video dacă sunteți interesat să învățați cum să editați video într-un cadru de clasă, care poate fi mai ușor pentru unii oameni, mai degrabă decât să învățați pe cont propriu.
  • Iluminarea corectă și o cameră de calitate vă vor ajuta să creați tutoriale de înaltă calitate.
  • Avertizări

    Echipamentul de înregistrare și de înființare a unui tutorial poate fi costisitor. Examinați opțiuni gratuite sau accesibile dacă experimentați sau doar începeți cu realizarea tutorialelor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar