Cum de a lupta împotriva rancidului racoan în farm heroes saga

Farm Heroes Saga începe cu nivele ușoare, dar pe măsură ce continuați, nivelurile devin mai dificile. În unele niveluri de eroi de fermă saga, scopul este de a învinge rancidul raton. Realizarea acestui obiectiv poate fi foarte dificilă, iar nivelurile rancidului sunt adesea cele mai provocatoare niveluri din joc. Rancidul este un personaj șef cu un bar de sănătate. Thrashing și învingerea lui necesită o corespondență specifică pentru a-și reduce bara de sănătate. Înfrângerea rancidă la 2 stele și veți primi cheia pentru a trece la nivelul următor. Învingeți-l cu 3 stele și veți obține fasole magice suplimentare!

Pași

  1. Imagine intitulată Lupta Rancid Racoon în Farm Heroes Saga Pasul 1
1. Începeți să jucați un nivel rancid în saga eroilor fermi. Lansați jocul Farm Heroes Saga, fie de la dispozitivul dvs. Android / IOS sau din contul dvs. Facebook pe un browser web. În harta jocului, selectați un nivel cu un marcator purpuriu și o pictogramă de raton.
  • Imagine intitulată Lupta Rancid Racoon în Farm Heroes Saga Pasul 2
    2. Utilizați +2 fasole magice. Magic Fasole sunt un fel de numerar în joc în Farm Heroes Saga, pe care le puteți câștiga prin nivele de batere. Când începeți un nivel rancid, un ecran va apărea afișarea a trei nivele de dificultate: "Hard" (fără bonus), "mediu" (+1 bonus pentru fiecare meci) și "Easy" (+2 bonus pentru fiecare meci). Nivelurile medii și ușoare costă fasole magie să joace.
  • Faceți clic / Atingeți fasolele magice sub nivelul "Easy" pentru a începe redarea acelui nivel. Fiecare crotie necesară în acest nivel va avea un bonus de +2, făcând mai ușor să bată rancidul.
  • Imagine intitulată Lupta Rancid Racoon în Farm Heroes Saga Pasul 3
    3. Stick de iarbă. Dacă nivelul are iarbă pe bord, încercați să faceți potriviri pe ea cât mai mult posibil pentru a vă bucura de valoarea digurilor dvs. și pentru a face deteriorarea maximă a ranchiului. Efectuarea de meciuri aici va ajuta, de asemenea, declanșarea cascadelor.
  • Imagine intitulată Lupta Rancid Racoon în Farm Heroes Saga Pasul 4
    4. Faceți meciuri în partea de jos a plăcii. Efectuarea de meciuri mai mici în câmp Îți îmbunătățește șansele de a face un combo. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să declanșezi cascade, ceea ce poate face meciuri aleatorii care vă vor ajuta în cele din urmă să câștigi mai multe puncte, ajutându-vă astfel să reduceți bara de sănătate a lui Rancid.
  • Imagine intitulată Lupta Rancid Racoana în Farm Heroes Saga Pasul 5
    5. Creați combinații de culturi speciale. Un alt mod eminent de a crește bonusurile dvs. de crotine este prin realizarea unor meciuri de patru sau cinci recoltare (formă dreaptă, t- sau L). Acest lucru va răspândi bonusuri suplimentare pe înconjurările necesare, ajutându-vă mai repede bara de sănătate a lui Rancid.
  • Potrivirea a patru croiecte produce un bonus de +2 pe culturile situate într-un anumit rând sau o coloană în care altfel veți obține un bonus +1.
  • Potrivirea a cinci crops elimină toate culturile similare de la bord, dând astfel puncte suplimentare. Acesta va trimite orbs care zboară peste nivelul, oferind bonusuri +1 la culturile obligatorii obligatorii.
  • Efectuarea unei meciuri în formă de T sau L va produce lumină pentru a trage în toate direcțiile din meci, oferindu-vă un punct de bonus +1 la toate coroanele necesare în acel rând și coloană.
  • Cu cât mai multe puncte pe care le înscrieți, cu atât mai multe deteriorări cauzează rancidul.
  • Imagine intitulată Lupta Rancid Racoon în Farm Heroes Saga Pasul 6
    6. Concentrați-vă pe criptele necesare. Este foarte normal să pierdeți din vedere obiectivul dvs. și faceți doar toate meciurile pe care le puteți afla în orice nivel rancid. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că mișcările dvs. sunt foarte limitate, în special într-un nivel rancid, astfel încât să se concentreze asupra stropsii necesare care îl vor învinge și vă vor ajuta să bateți nivelul.
  • Concentrați-vă în special pe criptele necesare care au bonusuri mai mari, astfel încât să vă puteți păstra mișcările și sănătatea lui Rancid mai repede.
  • Imagine intitulată Lupta Rancid Racoana în Farm Heroes Saga Pasul 7
    7. Utilizați boosters. Boosters ar trebui să fie utilizate cu siguranță în nivele în care aveți mai puține mișcări pentru a face. Poate face diferența între câștigarea și eșecul unui nivel. Obțineți boosters gratuit la fiecare 5 până la 10 ore. Boosters pot fi găsite în partea dreaptă sus a ecranului jocului. Există trei tipuri de boostere în Saga Eroilor de Farm.
  • Magic Shovel Booster: Acest lucru vă permite să eliminați o recoltă. Puteți utiliza acest rapel atunci când aveți doar un număr mic de mișcări rămase și doriți să colectați o cultură pentru a finaliza un nivel.
  • Bonus recompensa Booster: Fiecare Cropsy necesară va primi +1 bonus pe bord pe aplicarea acestui rapel. Deci, când aveți nevoie de mai multe puncte pentru a câștiga jocul, aplicați acest rapel. Va da scorul dvs. Boost are nevoie.
  • Tractor Booster: Acest rapel va elimina un rând complet de rocole prin conducerea peste ea.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar