Cum să învingeți lv. 100 turnul de luptă în pokemon ruby și sapphire

Te găsești frustrat în Pokemon Ruby și Pokémon Sapphire Battle Tower? Pentru toți iubitorii de luptă și colectorii de panglică, puteți învinge în cele din urmă turnul de luptă care a bântuit mult din 2003. Pokemon Ruby și Pokémon safir pentru jocul Boy Advance au fost lansate în America în 2003. Ei au fost primul meci pentru a aduce introducerea de panglici în societatea principală Pokémon și panglicile au fost o bază de franciză de atunci. Panglici pot fi acordate pentru bătălii speciale, concursuri și, bineînțeles, Turnul de luptă.

Pași

  1. Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 1
1. Învinge povestea principală a jocului, bătând elita patru și campionul.
  • Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 2
    2. Du-te la turnul de luptă. În post-joc, după învinge campionul, profesorul Birch vă va acorda un s.S. Bilet. Acest articol vă permite să urcați o navă de croazieră la frontiera finală a jocului: Turnul de luptă. Luați fie nava de croazieră la Turnul de luptă, fie că aveți o folosință Pokémon zboară în locație dacă ați luat deja nava.
  • Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 3
    3. Adunați o echipă de Pokemon puternic. Doriți să vă asigurați că sunt fiecare în Lv. 85 - 100 Domeniu - în caz contrar, este cu siguranță imposibil să bateți turnul. Orice mai mic va duce, în general, la un ko cu un singur hit de la Pokémon opus.
  • Ouăle Pokémon și legendarul Pokemon sunt interzise de regulile Tower. Cu toate acestea, legendele inferioare sunt permise. Legendarii inferiori de nivel tind să fie legendar Pokemon care rulează în trio. Întreaga listă pentru acest Jocul este după cum urmează: Articuno, Moltres, Zapdos, Enteri, Raikou, Suicune, RegiRock, Registeel, Regice, Latios și Latias.
  • Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 4
    4. Pregateste-te de lupta. Dotați fiecare dintre Pokémon cu un element de așteptare (multe articole deținute pot fi câștigate în turn după Battle 42, pentru fiecare câștig consecutiv de 7). Resturile, banda de alegere și trupa de focalizare sunt, în general, una bună de utilizare.
  • Ar trebui să utilizați resturile din cauza proprietăților vindecătoare (acesta va vindeca unele HP (puncte de lovitură) la Pokemon la sfârșitul fiecărui turn).
  • Puteți utiliza banda de alegere deoarece va ridica în mod semnificativ atacul unei mișcări Pokemon-ul dvs. poate utiliza. Cheia aici este de a atașa trupa unui Pokémon pe care îl cunoașteți doar o singură mișcare este necesară pentru. De exemplu, îl puteți folosi pe Hariyama și îl puteți folosi de cărămidă, care este destul de eficientă universal, cu excepția tipurilor de fantome.
  • Folosirea Bandei Focus este o decizie minunată deoarece vă va salva Pokémon de la leșin ocazional când lovit de un adversar, oferindu-vă atacul suplimentar pe care ar putea fi nevoie să câștigați. În plus, un Pokémon specializat în apărare, unul specializat în atac special și unul specializat în atac este un mod sigur de a câștiga.
  • Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 5
    5. Alegeți echipa dvs. Comanda nu poate fi comutată până când nu pierdeți sau ați câștigat consecutiv de șapte ori la rând. Fiți atenți la faptul că dușmanii cresc în dificultate pe măsură ce avansați. Atacurile lor vor deveni mai competente, vor viza deficiențele dvs., iar formatorul opus va începe să folosească strategii specifice, cum ar fi cele trei dintre Pokémon, știți explozia / auto-distrugerea, care este extrem de dăunătoare pentru dvs. și echipa dvs.
  • Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 6
    6. Luptă! Acordați atenție la tipul de potrivire, să transmiteți membrii echipei, dacă este necesar, și să câștigați. Cheia în timpul pasului de luptă este să vă concentrați și să nu faceți nici o greșeală, cum ar fi utilizarea atacurilor ineficiente.
  • După ce a câștigat șapte runde consecutive de șapte bătălii (49 de bătălii), însoțitorul de birou vă va spune că pentru fiecare șapte bătălii pe care le câștigi din acest punct, veți primi o panglică. Care este, bineînțeles, scopul pe care îl străduiți.
  • Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 7
    7. Câștigă următoarele șapte meciuri. Fiți extrem de atenți, deoarece dușmanii sunt nemiloși și mulți sunt legendari mai mici, cum ar fi Latios sau RegiRock. Jocul, în acest moment, în special, încearcă să vă ducă să pierdeți, deoarece această panglică este un mare premiu de fel pentru joc.
  • Imaginea intitulată înfrângerea LV. 100 Turnul de luptă în Pokemon Ruby și Sapphire Pasul 8
    8. Bucurați-vă de victoria dvs. După ce a câștigat bătălia 56, fiecare dintre cele trei pokemon pe care le-ai folosit pentru ultimele șapte meciuri va primi fiecare o panglică și atâta timp cât nu pierdeți, fiecare câștig consecutiv de 7 va primi panglica pentru alte Pokémon. Noroc și amintiți-vă că poate dura mai mult decât o încercare.
  • sfaturi

    Nu renunta, chiar si atunci cand lucrurile arata sumbru! Uneori, adversarul va folosi atacuri care nu au niciun efect asupra Pokemon. Chiar și atunci când șansele nu sunt în favoarea ta, formatorul de calculator poate comanda Pokémonul opus să folosească un atac care nu are absolut nici un sens. Adică atunci când este ocazia de a lovi înapoi!
  • Uneori, puteți pierde în timpul unei bătălii pivotale sau chiar a luptei 56, ultima bătălie dintr-un set tinde să fie mai dificilă. În acel moment, "continuați să continuați!"Va trebui să începeți de la zero și cu cât de randomizează că formatorii sunt fiecare provocare este o provocare complet diferită.
  • Dacă aveți un joc de băiat de joc și un Nintendo Gamecube sau Nintendo Wii, poate fi în interesul dvs. de a achiziționa o copie a Pokémon Coliseum sau Pokémon XD: Gale de întuneric pentru GameCube (Wii este compatibil cu GameCube ). Cu un cablu de transfer GBA, puteți transfera Pokémon de la cartușul Ruby și le-ați nivel în jocurile de jocuri. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține alte Pokémon nu este nativ în regiunea Hoenn, așa cum este descris în Pokemon Ruby și Pokémon Sapphire. Oponenții În general, în aceste jocuri de gamecube sunt mult mai mari, astfel încât să le bateți vă vor acorda mai multe puncte de experiență, există, de asemenea, un impuls suplimentar în punctele de experiență de la Pokemon tranzacționat.
  • Avertizări

    Nu există legenderi mai mici în LV.50 Deci, fiți pregătiți pentru că intrați în LV. 100. Adu-ți propria, cum ar fi articuno sau entei nu este niciodată o idee rea.
  • Se recomandă ca, dacă sunteți un colector de panglică, pe care îl utilizați același Pokémon pentru ambele LV. 50 și Lv. 100, care, evident, are o mulțime de nivelare și formare între cele două nivele.
  • Lv. 50 și Lv.100 de provocări sunt două buzunare complet diferite. Ambele vă vor acorda panglici, dar una (LV. 50) este mult mai ușor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pokemon Ruby sau Pokémon Sapphire Cartuș / Rom
    • Joc Boy Advance, SP, Micro sau Nintendo DS sau Nintendo DS Lite / Emulator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar