Cum de a ferma rupii în legenda lui zelda: o legătură între lume

Rupee fac lumea să meargă rotund sau cel puțin lumea jocurilor Zelda. În legenda lui Zelda: o legătură între lume, rupii este mai importantă decât au fost vreodată înainte, pentru că acum aveți nevoie de banii la îndemână pentru a închiria articole pentru a utiliza în temnițe. Există două moduri pe care le puteți utiliza pentru agricultură o mulțime de rupii.

Pași

Metoda 1 din 2:
Apicultura în satul Kakariko
  1. Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între pasul 1
1. Du-te la satul Kakariko. În primul rând, va trebui să aveți destui bani pentru o sticlă. Nu vă faceți griji, această investiție merită bine. Sticla vă permite să stocați insecte capturate.
  • Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 2
    2. Căutați casa care are un semn de albine pe el. Introduceți, și veți vedea tipul de albine. Apăsați "A" pentru a vorbi cu el. El va ajunge să vă ofere net, care poate fi folosit pentru a prinde bug-uri.
  • Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 3
    3. Lăsați casa și capul unui patch de iarbă mare. O veți găsi în colțul din stânga jos al satului Kakariko. Tăiați iarba prin învârtindu-vă sabia. Sperăm că va apărea o albină.
  • Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 4
    4. Prinde apicultura. Dacă apare o albină, apăsați "X" sau "Y" să folosească plasa și să o prindă.
  • Dacă nu apare o albină, atunci intrați în cea mai apropiată clădire și reveniți pentru a reseta iarba. Să repetați procesul până când veți prinde o albină.
  • Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 5
    5. Odată ce ai o albină, reveniți la tipul de albine. El vă va oferi 50 de rupii în schimbul albinei. Acum, sticla dvs. este goală din nou.
  • Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 6
    6. Du-te prinde o altă albină. Guyul de albine va cumpăra un număr nelimitat de albine, atâta timp cât sunteți dispus să mănânci, veți continua să câștigați bani.
  • Metoda 2 din 2:
    Joacă Rupee Rush Mini-joc
    1. Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 7
    1. Rulați la sud de satul Kakariko pentru a găsi mini-jocul. De asemenea, asigurați-vă că aveți 50 de rupii, deoarece aceasta este ceea ce costă pentru a juca.
    • Rupee Rush este un mini-joc pe care link-ul poate participa la. Scopul este de a colecta cât mai multe rupii posibil în 30 de secunde. Cu toate acestea, jocul nu vă va informa cât de mult timp ați rămas. Deci, pentru această metodă de lucru, veți avea nevoie de un cronometru. Majoritatea oamenilor folosesc doar cronometrul pe telefonul inteligent.
    • În Lorule, mini-jocul este situat la sud de orașul Thieves și costă 100 de rupii pentru a juca.
  • Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 8
    2. Odată ce începe jocul, executați cronometrul. Dacă alergi până la NPC și discutați cu fata cu mai puțin de o secundă rămasă pe cronometru, veți câștiga triple suma pe care ați fi avut-o altfel. Deci, dacă vă simțiți corect, vă puteți aștepta la aproximativ 300 de rupii la un nivel minim.
  • Joacă Mini-joc de câte ori doriți. O altă modalitate de a măsura cât de mult timp este lăsat pe mini-joc este de a asculta muzica. Aceasta este o chestiune de preferință. Este posibil să nu vă place să utilizați un cronometru sau este posibil să nu doriți să urmăriți muzica. Pur și simplu utilizați oricare dintre acestea este mai bună pentru dvs. Muzica se va schimba în ultimele două secunde rămase.
  • Veți obține o bucată de inimă dacă câștigați cel puțin 100 de rupii (150 Rupees în Lorule).
  • 3. Rulați-vă și discutați cu fata. Odată ce ați auzit schimbarea în muzică, numărați o altă secundă pentru tine în așteptare, atunci atunci când de fapt alergi și vorbești cu fata. Acest lucru ar trebui să încheie mini-joc la momentul potrivit.
  • Imagine intitulată Rupee de fermă în legenda lui Zelda_ O legătură între Worlds Pasul 9

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar