Cum de a scurge rezervorul de combustibil al mașinii

Drenarea gazului din mașină, fie că ați pus combustibilul greșit, pentru că vindeți mașina, sau pentru că faceți reparații, nu este întotdeauna ușor. Fiecare mașină este diferită, iar rezervorul nu este proiectat pentru a permite gazului să părăsească rezervorul odată ce a intrat, deoarece acest lucru ar putea provoca defecțiuni grave sau incendii. Acestea fiind spuse, există o varietate de metode pentru a încerca că vă pot ajuta să vă goliți rezervorul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Sifonarea gazului
  1. Imagine intitulată scurgerea rezervorului de gaz a mașinii dvs. Pasul 1
1. Rulați mașina aproape de gol, dacă este posibil. Cu excepția cazului în care aveți combustibil greșit în rezervor, întoarceți mașina și rulați gazul spre gol, prin conducerea în jur. Parcați mașina și lăsați-o să se răcească înainte de a începe să o scurgă.
  • Această strategie va reduce cantitatea de pompare și drenare pe care trebuie să o faceți și vă lasă cu mai puțin gaz pentru a stoca sau a elimina.
  • Nu conduceți niciodată o mașină dacă aveți combustibil greșit în rezervor. Drenarea unui rezervor complet va dura mult timp, dar nu este imposibil.
  • Imagine intitulată scurgerea rezervorului de gaz a mașinii dvs. Pasul 2
    2. Achiziționați un sistem de comustibil SiPhon. Vândute la cele mai multe magazine auto, acestea sunt pompe operate manual care vor atrage gazul din mașină și într-un container. Asigurați-vă că cumpărați unul care este aprobat pentru materiale combustibile, deoarece orice scântei în apropierea rezervorului de gaz sunt o rețetă sigură pentru dezastru.
  • Veți avea nevoie de șase picioare sau cam la un furtun mic ⅜ inch, precum și o pompă pentru a trage combustibilul.
  • Vechiul truc de a lipi un furtun în rezervorul de gaz, apoi suge gazul cu gura este periculos pentru sănătatea ta și incredibil de periculos. Ați putea înghiți benzina sau să vărsați suficient pentru a crea un pericol serios de incendiu.
  • Au un stingător de incendiu în mod specific pentru incendiile de gaz din apropiere în cazul unui incendiu.
  • Unele vehicule au rezervoare de combustibil de tip șa și pot necesita o modalitate specializată de îndepărtare a combustibilului de ambele părți ale rezervoarelor. Căutați ajutorul sau sfatul unui profesionist pentru a obține toate combustibilul.
  • 3. Lipiți furtunul în rezervorul de gaz, hrăniți-l până când există doar una până la două picioare rămase înainte de pompă. Aceasta este cea mai grea parte a procesului, deoarece mașinile mai noi au uneori becuri sau ecrane de protecție care împiedică evacuarea mașinii în cazul unui accident. Pentru mașinile mai vechi ar trebui să puteți obține furtunul chiar în rezervor fără obstacole, dar veți avea nevoie de o nouă strategie pentru modelele mai noi:
  • Luați un tub separat, mai mic, care este rigid și rezistă aprins.
  • Forțați acest tub până când acesta lovește blocajul, apoi răsuciți, împingeți și forțați tubul din jurul intrării de blocare a becului metalic în rezervor. Dacă o cantitate rezonabilă de forță nu reușește, nu continuați, deoarece puteți perfora tubul de umplere sau pentru a provoca alte daune.
  • Luați tubul mai mare, cel conectat la pompă și alunecați-l peste tubul mai mic.
  • 4. Pompa pompa de mână până când gazul iese. Pe măsură ce pompa, aveți recipientul pentru gaz gata să fie umplut. Țineți la capătul furtunului, deoarece poate începe să se miște când gazul începe să curgă.
  • Dacă nu aveți o pompă, dar aveți un tub de rezervă, stick-ul în plus. Apoi, lovitură în Acest tub de rezervă, împingând aerul în rezervor, care va forța apoi gazul Out din celălalt tub.
  • 5. Scoateți tubul și reîncărcați rezervorul. Rezervorul dvs. este gol și sunteți gata să vă deplasați cu reparațiile dvs. Dacă lucrați la o benzină sau un vehicul diesel care a avut un combustibil greșit pus în rezervor, este posibil să trebuiască să spălați rezervorul de combustibil și sistemul de combustibil cu combustibilul corect.
  • Imagine intitulată scurgerea rezervorului de gaz al mașinii dvs. Pasul 6
    6. Realizați gazul sau aruncați-l în mod corespunzător. Dacă gazul nu este vechi sau inutilizabil, îl puteți pune într-o altă mașină sau motor pe benzină. Dacă trebuie să scapi de ea, trebuie să contactați centrul local de eliminare a deșeurilor. Nu vărsați niciodată gazul de evacuare sau canalizare. Puteți apela adesea departamentul dvs. local de pompieri pentru informații despre cum să eliminați deșeurile de mediu în siguranță și eficient.
  • Verificați paginile galbene în domeniul serviciilor și uleiurilor ecologice și ecologice, deșeurilor.
  • Dacă intenționați să reutilizați combustibilul după terminarea reparațiilor, asigurați-vă că stocați combustibilul în recipiente de combustibil aprobate.
  • Este posibil să trebuiască să plătiți pentru a elimina gazul.
  • Metoda 2 din 3:
    Drenarea gazului cu pompa de combustibil
    1. Imagine intitulată Scurgeți rezervorul de gaz al mașinii dvs. Pasul 8
    1. Știți că nu toate rezervoarele de combustibil pot fi drenate direct. Acesta este un model după repararea modelului, dar ar trebui să funcționeze pentru majoritatea mașinilor. Dacă vă puteți găsi rezervorul de combustibil în timpul mașinii și puteți detașa direct liniile și / sau conectorul de scurgere mic, acesta este cel mai simplu mod de a scurge mașina.
    • Unele vehicule au un port de testare a combustibilului sub capota la care un tester de combustibil poate fi atașat și evacuați combustibilul cu instrumentul special. Acest lucru va necesita pornirea pompei de combustibil în timp ce motorul nu rulează prin săriturile releului pompei de combustibil sau prin utilizarea unui instrument de scanare.
  • Imagine intitulată Scurgeți rezervorul de gaz al mașinii dvs. Pasul 9
    2. Puneți o tigaie sau un recipient sub digul de drenaj. Dacă aveți mai multe galoane de gaz lăsate în rezervor, trebuie să fiți pregătiți să o prindeți. Acest lucru este mai ușor de spus decât făcut, așa că încercați să măsurați cât de mult gaz este în rezervor înainte de a începe și să aveți numărul corespunzător de containere la îndemână înainte de a începe pornirea.
  • Este foarte, foarte greu să conectați rezervorul înapoi în timp ce se scurge, așa că nu planificați oprirea până când lucrarea se face.
  • Imagine intitulată Scurgeți rezervorul de gaz al mașinii dvs. Pasul 10
    3. Intrați sub mașină și găsiți fișa de drenaj. Rezervorul de combustibil este un recipient de metal mare, pe aceeași parte a mașinii pe măsură ce umpleți gazul. Utilizați ușa gazului ca un ecartament - este de obicei sub scaunul de pasager. Asigurați-vă că tava este direct sub plug.
  • Acest ștecher este pur și simplu un șurub mic înșurubat direct în rezervor. Deschiderea pur și simplu creează o gaură pentru ca gazul să se scurgă. De obicei aveți nevoie de o cheie de chei sau de soclu pentru ao elimina. Cu toate acestea, nu toate vehiculele vor avea acest conector de golire.
  • Dacă vedeți liniile de combustibil, care sunt furtunuri mici, detașabile sub rezervor, le puteți folosi și acestea. Cu toate acestea, trebuie să porniți și să opriți mașina, în mod repetat, pentru a forța gazul din rezervor, deoarece utilizează pompa de combustibil electric la toată lucrarea.
  • Imagine intitulată scurgerea rezervorului de gaz al mașinii dvs. Pasul 11
    4. Deșurubați fișa de scurgere și lăsați scurgerea combustibilului. Acest lucru va dura mult timp, până la câteva minute pe galon, așa că ar trebui să țineți un ochi pe el.
  • Asigurați-vă că aveți mai mult decât suficiente tigăi de scurgere pentru a prinde tot combustibilul drenat și pentru a vă asigura că nu este vărsat niciun combustibil pe pământ.
  • Imagine intitulată Scurgeți rezervorul de gaz al mașinii dvs. Pasul 12
    5. Înlocuiți fișa de scurgere strânsă și reîncărcați mașina. Aveți grijă să obțineți fișierul conectat din nou, mai ales dacă ați deconectat liniile de combustibil. Odată ce totul este cuplat înapoi, ești bine să pleci.
  • Metoda 3 din 3:
    Știind când să scurgă rezervorul
    1. Imagine intitulată Scurgeți rezervorul de gaz al mașinii Pasul 13
    1. Nu conduceți niciodată cu tipul de combustibil greșit în motor. Cea mai obișnuită greșeală este de a umple o mașină cu motorină atunci când trebuie să funcționeze fără plumb sau să umple un vehicul diesel cu benzină. Combustibilul necorespunzător poate face deteriorarea gravă a motorului dvs. și poate chiar totala mașina dacă nu sunteți atent. Asigurați-vă că nu numai că scurgeți rezervorul de combustibil al combustibilului greșit, ci pentru a spăla liniile de combustibil și înlocuiți filtrele de combustibil.
  • Imagine intitulată scurgerea rezervorului de gaz din mașina dvs. Pasul 14
    2. Scurgeți și înlocuiți combustibilul pe orice mașină care stătea mai mult de șase luni până la un an. Combustibilul poate, și va merge rău atunci când este doar o ședere într-un rezervor. Dacă vă gândiți să vă distrugeți mașina veche din garaj pentru o rotire, asigurați-vă că scurgeți și înlocuiți gazul pentru a vă asigura că totul funcționează fără probleme. Acest lucru este la fel de important dacă încercați să reparați o mașină în sus sau să lucrați la motorul său.
  • Introducerea de etanol în aprovizionarea cu gaz a redus foarte mult durata de viață a benzinei. Se degradează mult mai repede, ceea ce înseamnă că trebuie să fii vigilent extra cu privire la scurgerea combustibilului dacă mașina nu a funcționat mult timp.
  • Imagine intitulată scurgerea rezervorului de gaz al mașinii dvs. Pasul 15
    3. Scurgeți gazul dacă trebuie să înlocuiți pompa de combustibil. Nu puteți continua reparația dacă există încă gaz în rezervor, deci asigurați-vă că vă luați timp scurgerea acestuia înainte de a începe.
  • De asemenea, trebuie să scurgeți gazul pentru a înlocui unitatea de trimitere a ecartamentului de combustibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu încercați acest lucru fără instrumentele și expertiza potrivită pentru a face acest lucru.
  • Nu folosiți niciodată o brichetă sau creați o scânteie atunci când lucrați cu gaz. Pantofi din cauciuc și țesături simple ca bumbacul sunt cele mai bune.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu vă suprasolicitați rezervorul, o explozie rapidă dintr-un furtun de aer și apoi să vedeți cât de mult iese.
  • Aveți întotdeauna un stingător de incendiu în apropiere.
  • Ai grijă de fum.Orice scânteie, țigară aprinsă etc. ar putea duce la o explozie.
  • Amintiți-vă că fumurile de benzină pot fi foarte volatile și periculoase pentru sănătatea dumneavoastră.
  • Aveți grijă când eliberați presiunea în rezervor sau puteți obține combustibilul suflat în mod greșit.
  • Aveți grijă să nu vă vărsați pe măsură ce combustibilul este toxic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar