Cum să curățați un covor bissell cleaner

Păstrați mașina de curățare a covoarelor Bissell în stare bună, urmând recomandările producătorului pentru curățarea acestuia. Spălați mașinile în poziție verticală și portabile după fiecare utilizare. Goliți și clătiți rezervorul de apă murdar după fiecare utilizare pentru mașinile în poziție verticală și de canistră. Cel mai bine este să curățați orice parte a vidului dvs. pe care ați folosit-o pentru curățarea umedă după ce ați terminat să le utilizați. Clătiți filtrele pentru mașinile de canistra atunci când sunt vizibil murdare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea unei mașini verzi
  1. Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 1
1. Spălați mașina după fiecare utilizare. Umpleți rezervorul de apă cu apă caldă. Setați mașina la trafic ridicat și mânerul la poziția de înclinare. Deplasați mașina înainte și înapoi pe covor, în timp ce apăsați declanșatorul de pulverizare timp de cincisprezece secunde. Lăsați-l pe declanșator, apoi apăsați-l pentru încă cincisprezece secunde în timp ce mutați mașina înainte și înapoi pe covor. Eliberați declanșatorul un timp final și vid fără pulverizare până când mașina nu oprește aspirația apei.
  • Spălarea mașinii cu apă caldă după fiecare utilizare va elimina orice soluție reziduală care se poate întări în liniile de pulverizare.
  • Odată ce covorul a fost uscat, vacuum încă o dată pentru a șterge resturile uscate ca fuzz.
  • Curățați întotdeauna mașina înainte de ao pune în depozit.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 2
    2. Spălați furtunul. Aspirație apă curată dintr-un castron sau robinet pentru a curăța furtunul. Odată terminat, ridicați furtunul până la capăt. Împingeți furtunul pentru a șterge apa.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 3
    3. Goliți și clătiți rezervorul. Opriți și deconectați mașina, înfășurați cablul de alimentare în siguranță. Scoateți rezervorul și goliți-l într-o chiuvetă. Clătiți rezervorul cu apă fierbinte. Asigurați-vă că clătiți dedesubt și în jurul vezicii urinare. Clătiți orice resturi din filtrul roșu. Clătiți jumătatea superioară a rezervorului prin zona duzei.
  • Dacă modelul dvs. are mai mult de un rezervor, eliminați și curățați-le pe amândouă.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 4
    4. Curățați duza de podea. Cu rezervorul de apă de pe mașină, scoateți duza de podea. Clătiți duza sub un robinet cu apă caldă. Curățați periodic punctul de conectare la fluid cu un micclip mic prin îndepărtarea duzei și transformarea acestuia. Înlocuiți duza prin căptușirea tastelor de blocare cu sloturile corespunzătoare. Puneți capacele de capăt și duza înapoi pe piciorul mașinii. Rotiți cheile pentru a le bloca în poziție.
  • Rotiți tastele de blocare pentru a scoate duza de podea.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 5
    5. Îndepărtați resturile din rulourile periei. Trageți sau tăiați orice păr sau alte resturi. Rotiți peria cu mâna pentru a vă asigura că se rotește liber (ar trebui să existe doar o rezistență minoră datorită motorului). În funcție de modelul dvs., este posibil să fie necesar să eliminați șuruburile pentru a detașa rola de perie dacă nu puteți elimina toate resturile altfel.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să eliminați rola de perie, consultați manualul modelului individual.
  • Cilindrii de perie pot fi, de asemenea, îndepărtați în unele modele precum BISSELL PROHEAT 2X Revoluția pentru a curăța periile într-un mod mai bun, tot ce aveți nevoie este să scoateți capacul rolei periei.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 6
    6. Curățați atașamentele. Separați toate atașamentele de la mașină. Clătiți-le sub apă curentă. Permiteți-le să se usuce înainte de a le înlocui pe rack-ul furtunului.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 7
    7. Curățați diverterul de aspirație. Scoateți șuruburile din spatele carcasei diverterului. Scoateți carcasa de deviere și clătiți-o sub apă curentă. Scoateți orice resturi. Puneți carcasa înapoi și fixați-o cu șuruburile.
  • Eliminarea oricăror resturi de la diverterul de aspirație împiedică formarea conflictelor.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea unei mașini portabile
    1. Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 8
    1. Clătiți furtunul după fiecare utilizare. Umple un castron cu apă curată. Transformați aparatul și aspirați apa curată pentru a clăti interiorul mașinii dvs. Dacă modelul dvs. are un furtun, ridicați furtunul până când orice scurgere a apei rămase în rezervorul de apă murdar.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 9
    2. Clătiți rezervorul de apă murdar după fiecare utilizare sau după cum este necesar. Opriți aparatul apăsând butonul Stop. Deconectați și încheiați cablul de alimentare. Ridicați rezervorul murdar și goliți-l. Clătiți rezervorul sub apă curgătoare, inclusiv supapa neagră din interiorul rezervorului dacă modelul dvs. are unul.
  • Rezervorul va trebui să fie golit și clătit când atinge linia maximă de umplere. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, goale, clătiți și uscați toate rezervoarele înainte de a depozita.
  • Dacă modelul dvs. are o caracteristică automată la Spotbot, curățați zona de periere și fereastra cu o cârpă moale.
  • Este sigur să lași apa și soluția în rezervorul curat, dacă nu ați folosit oxi boost, caz în care rezervorul va trebui să fie golit și clătit.
  • Imagine intitulată Curățați un covor Bissell Cleaner Pasul 10
    3. Clătiți stack-ul plutitor, dacă este cazul. Unele modele, cum ar fi micul verde PROHEAT 5207, au un stack float în rezervorul murdar. Eliminați acest lucru rotind-o în sens contrar acelor de ceasornic. Clătiți-o cu apă înainte de ao înlocui.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner cu covoare Bissell Pasul 11
    4. Clătiți instrumentul de curățare. Scoateți instrumentul de curățare din declanșatorul de pulverizare. Clătiți scula sub apă curgătoare. Curățați murdăria din duza de pulverizare cu o perie moale, dacă este necesar.
  • Nu răsuciți instrumentul de curățare - ar trebui să trageți drept după ce apăsați butonul de blocare.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 12
    5. Curățați poarta de aspirație, dacă este cazul. Unele mașini portabile, cum ar fi SpootClean Pro 3624, au o poartă de aspirație accesibilă odată ce rezervorul murdar este îndepărtat. Deșurubați ușa porții. Ștergeți poarta curată și clătiți-o cu apă înainte de ao înlocui.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea unei mașini de canistru
    1. Imagine intitulată Curățați un Cleaner cu covoare Bissell Pasul 13
    1. Goliți și clătiți rezervorul de apă murdar după fiecare utilizare. Opriți și deconectați mașina. Goliți rezervorul și clătiți bine bazinul. Ștergeți sau uscați aerul înainte de ao înlocui.
    • Scoateți rezervorul prin deschiderea ușii furtunului și ridicarea rezervorului de colectare drept în sus de mâner. Scoateți capacul de sus.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 14
    2. Eliminați și clătiți toate părțile interioare pe care le-ați utilizat pentru curățarea umedă. Scoateți turnul de filtrare a apei, selectorul de mod și / sau furtunul. După clătirea lor, lăsați-i să se usuce în întregime înainte de a le plasa înapoi în mașină.
  • Scoateți selectorul de mod rotindu-l, apoi trageți-l spre dvs. Scoateți turnul de filtrare a apei prin rezervorul de sus.
  • Imagine intitulată Curățați un Cleaner de covoare Bissell Pasul 15
    3. Clătiți filtrele după cum este necesar. Verificați filtrele pentru a vedea dacă sunt vizibile murdare. Când sunt, le clătiți cu apă. Lăsați-i să se usuce complet înainte de a le înlocui în mașină.
  • Verificați filtrul de premomotor prin deschiderea capacului superior și trageți fila. Asigurați-vă că părțile "T" sunt aliniate sub canelurile lor respective atunci când se înlocuiește filtrul.
  • Verificați filtrul de la partea din spate a mașinii de sub învelișul cablului. Apăsați zăvorul pentru a trage ușa în jos. Deschideți ușa direct și în jos. Scoateți filtrul cu două mâini. Asigurați-vă că ușa filtrului este închisă corespunzător după înlocuirea filtrului.
  • sfaturi

    Ștergeți exteriorul mașinii dvs. cu o cârpă moale după cum este necesar.
  • Utilizați apă de la robinet fierbinte, nu fierte niciodată apă sau microunded.
  • Avertizări

    Opriți aparatul și scoateți-l de la orice sursă de alimentare înainte de a efectua întreținerea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar