Cum se ajustează supapele pe o motocicletă royal enfield

Cea mai comună întreținere de întreținere unică pentru motocicleta Royal Enfield este ajustată supapele sau tapetele. Nu este nimic bun despre supapele zgomotoase. Supapele care sunt prea libere sau prea strânse pot fi deteriorate. Să facem ajustarea supapelor la fel de simple cum ar putea fi.

Pași

  1. Imagine intitulată Reglați supapele de pe o motocicletă Royal Enfield Pasul 1
1. Utilizați kickstarter, cu motorul rece. Observați cum faceți dacă kickerul coboară fără a întâmpina compresia foarte tare. Dacă da, supapele pot fi prea strânse. Dacă, în jos în jos, kickerul ajunge la un punct necesar pentru a împinge trecutul, supapele nu sunt prea strânse. Acum trebuie să aflăm dacă sunt prea liberi.
  • Imagine intitulată Ajustați supapele pe o motocicletă Royal Enfield Pasul 2
    2. Începeți și plimbați motocicleta. Dacă supapele nu se blochează mai mult decât pare rezonabile, ele sunt bune. Dacă există o rachetă, sunt prea liberi. Acum că motorul este încălzit, suntem gata să-i ajustăm.
  • Imaginea intitulată Ajustați supapele unei motociclete Royal Enfield Pasul 3
    3. Setați pistonul în centrul mort de sus la fel cum faceți pentru a începe motocicleta. Vizionarea pentru moment Flick-urile AMP Meter înapoi în centru este o modalitate bună de a face acest lucru (amintiți-vă, comutatorul de aprindere și comutatorul de ucidere trebuie să fie "pe" Pentru metru AMP la locul de muncă).
  • Imagine intitulată Ajustați supapele unei motociclete Royal Enfield Pasul 4
    4. Deschideți capacul tappetului și scoateți arborele care îl ține. Care vă va oferi mai multe camere pentru a legi chei.
  • Imagine intitulată Ajustați supapele pe o motocicletă Royal Enfield Pasul 5
    5. Încercați să rotiți fiecare tijă cu degetul mare cu degetul mare. Ar trebui să le puteți face să se întoarcă. Dacă nu le puteți face să se miște, sunt prea strâns. Dacă le puteți face să se rotească liber, sunt prea liberi.
  • Imagine intitulată Ajustați supapele unei motociclete Royal Enfield Pasul 6
    6. Înapoi de pe piulița de blocare de pe supapa pe care doriți să o ajustați. Trebuie să țineți piulița de reglare superioară în timp ce faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Reglați supapele de pe o motocicletă Royal Enfield Pasul 7
    7. Puneți o cheie pe piulița de reglare superioară pentru ao menține. Puneți o altă cheie pe piulița de reglare inferioară. Rotiți piulița de jos în sensul acelor de ceasornic, așa cum este vizualizat de sus pentru a slăbi supapa. Pentru a strânge supapa, rotiți piulița de reglare a fundului în sensul acelor de ceasornic ca fiind vizionată de sus. Simplu. Când este mulțumit, strângeți piulița de blocare.
  • Imagine intitulată Ajustați supapele pe o motocicletă Royal Enfield Pasul 8
    8. Acum faceți totul din nou, deoarece strângerea piuliței de blocare va face supapa mai strictă! Îmi pare rău, așa este, nu avem de-a face cu chips-uri de calculator. Obținerea adjuferii doar la punctul potrivit în care se înmulțește noaptea de blocare le aduce la perfecțiune, are chiar un expert câteva încercări.
  • Imagine intitulată Ajustați supapele unei motociclete Royal Enfield Pasul 9
    9. Porniți motocicleta și mergeți la o plimbare de încercare. Aceasta este o problemă de eroare și încercare. Nu setați supapele cu o noapte înainte și așteptați să le testați până când colegii dvs. sosesc pentru plimbarea mare în dimineața următoare!
  • sfaturi

    Capacul tappetului are o crestătură din interior, care trebuie să fie pe partea dreaptă în partea de jos în timp ce se potrivește capacul tappetului înapoi.
  • Piulițele de blocare nu trebuie să fie stricate. Putin "confortabil" este de obicei adecvată.
  • Tappetul de evacuare ar trebui să aibă .004Închiriere și aportul .002in.
  • Determinați care trei chei pe care le veți folosi. Depuneți-le pe marginea lor exterioară, astfel încât să intre în spațiul strâns mai ușor. Sfârșitul depus vor marca, de asemenea, ce capăt al fiecărei cheie de utilizare pe măsură ce le-ați stabilit în jos și ridicați-le în mod repetat.
  • Avertizări

    Capacul Tappet pe o motocicletă Royal Enfield este menit să fie eliminat în mod repetat. Nu lipiți garnitura sau strângeți capacul în sine. Vintage Royal Enfields au avut de fapt piulițe aripi care dețin capacul tappet, astfel încât să poată fi îndepărtat fără o cheie. În mod natural, ți-ai ars degetele când ai făcut asta. Motocicliștii de epocă au fost bătrâni.
  • Din moment ce veți folosi o cheie pentru a scoate capacul tappetului, aveți grijă să nu lăsați aripioarele de răcire. Ele sunt delicate și se vor rupe. Un pic de vopsea neagră de obicei ascunde daunele în mod adecvat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar