Cum de a construi o motocicletă de elicopter

Majoritatea entuziaștilor de motociclete urmăresc choppers înapoi la veterinarii din cel de-al doilea război mondial venind acasă de la excursii de serviciu, în special în Europa, care au vrut să reaprinde unele dintre emoțiile cu două roți au experimentat în străinătate. Cu toate acestea, producătorii din SUA au produs biciclete în greutate cu caroserie, în special de feediere și bare de protecție, care seamănă cu automobilele mai mult decât bicicletele mai ușoare ale Europei. Astfel încât piloții au început să taie părți pentru a pierde în greutate și pentru a câștiga viteza. S-au născut choppers. Puteți dezlănțui singur artistul interior, urmărind oricare dintre cele patru căi principale pentru a construi o motocicletă de elicopter.

Pași

Metoda 1 din 3:
Modificarea unei motociclete
  1. Imagine intitulată Construiți o motocicletă de elicopter Pasul 1
1. Profitați de o motocicletă deja de lucru și tăiați-o la gust.
  • Rularea originalului motocicletă Vă permite să păstrați mai ușor înregistrarea sau licențierea, deoarece executați un vehicul original al producătorului cu numerele de înregistrare.
  • Rideți motocicleta, obțineți o senzație pentru ceea ce vă place "ca și" și ceea ce doriți să modificați.Imagine intitulată Construiți un motocicletă cu motocicletă 1Bullet2
  • Modificați piesele originale, profitând de parantezele și hardware-ul original original.Imagine intitulată Construiți un motocicletă cu motocicletă 1Bullet3
  • Adăugați sau scăderea părților ca timp și banii permit, păstrând în același timp bicicleta în execuție, pentru a minimiza timpul de timp și pentru a vă prelungi plăcerea de echitatie.Imagine intitulată Construiți un motocicletă de elicopter 1Bullet4
  • Imagine intitulată Construiți o motocicletă de elicopter Pasul 2
    2. Achiziționați și personalizați șasiul rulant. Un șasiu de rulare include cadrul, ambele roți, furcile din față, ghidonul și clemele care țin barele la furcile și personalizați cu munca corpului și unitatea de transmisie.
  • Numerele de înregistrare aparțin cadrului, astfel încât să puteți începe fie cu un proiect de salvare de la un producător original, fie cu un producător de piese de schimb specializat în cadre de rulare.
  • Imaginea intitulată Construiți o motocicletă de elicopter Pasul 3
    3. Instalați acționarea dvs. la alegere.
  • Pe măsură ce roțile, suspensia frontală și cadrul deja lucrează împreună ca o unitate, știți ce driverain se va potrivi dimensiunilor de bază ale bicicletei dvs., diminuând presupunerea implicată.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei noi biciclete de kit
    1. Imaginea intitulată Construiți o motocicletă de elicopter Pasul 4
    1. Combinați provocarea construirii unui nou elicopter din pământ cu confortul de a aproviziona toate componentele majore de la un producător.
    • Această opțiune poate face apel la constructorii de primăvară, în special, deoarece toate părțile sunt proiectate și construite pentru a se potrivi împreună - producătorul poate aborda problemele sau problemele de garanție.
  • 2. Pregătiți-vă pentru timp, efort și spațiu adăugat.

  • Au un spațiu bine luminat, neclintit, puteți dedica numai proiectului. Veți construi în etape, lăsându-vă cu un elicopter parțial asamblat în acest spațiu pentru o perioadă lungă de timp.Imagine intitulată Construiți un motocicletă cu motocicletă 5BULLET1
  • Această opțiune poate costa cea mai mare față, deoarece veți achiziționa majoritatea sau toate componentele unei noi motociclete în același timp.Imagine intitulată Construiți un motocicletă cu motocicletă 5Bullet2
  • Metoda 3 din 3:
    Clădire cu piese salvate
    1. Imagine intitulată Construiți o motocicletă de elicopter Pasul 6
    1. Începeți cu un obiect, cum ar fi un rezervor de gaz, carburator sau un set de roți și construiți un elicopter personalizat în jurul temei imaginat din acea parte.
    • De obicei, numai mecanicii avansați iau această opțiune, deoarece implică o mulțime de timp, resurse și abilități. Constructorii de chopper cu experiență, de asemenea, înțeleg ce funcționează sau se potrivește împreună și ce nu.
  • Imaginea intitulată Construiți o motocicletă de elicopter Pasul 7
    2. Lucrați cu o sursă de încredere pentru părți.
  • Căutați un magazin de motociclete mari sau chiar o junchii care are o zonă dedicată pentru motociclete ca punct de plecare, atât ca o sursă de păr, cât și ca un loc pentru a vă întoarce la sfaturi.
  • Imagine intitulată Construiți o motocicletă de elicopter Pasul 8
    3. Dezvoltați o relație solidă cu un magazin de viteze.
  • Obțineți asistență mecanică în construirea sau reconstruirea driverelor, crearea sau modificarea părților personalizate ale corpului și vopsirea sau placarea metalelor goale.
  • sfaturi

    Păstrați părțile originale în cazul în care nu vă place modificarea sau utilizarea ca o copie de rezervă în caz de defalcare. De asemenea, puteți vinde piesele originale unui alt proprietar al motocicletei dvs. de make și model.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar