Cum de piele plictisitoare

Piele durează de ani de zile, iar cei mai în vârstă devine, cu atât mai mult are! Din păcate, atunci când cumperi noi produse din piele, ele pot arăta uneori prea lucioase sau chiar ieftine. Puteți încerca să spălați și să vă purtați pielea pentru a-și plictisi apariția într-un mod subtil și treptat. Dacă doriți să vă plictisiți din piele mai dramatic, încercați o soluție chimică.Pentru un aspect chiar mai în dificultate, încercați să utilizați tehnici abrazive.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălarea și purtarea articolelor din piele
  1. Imagine cu titlu de piele plictisitoare Pasul 1
1
Curățați pielea Element cu apă săpun. Curățarea pieii poate fi suficientă pentru a îndepărta uleiurile sau cerurile care fac să pară strălucitoare. Puteți face propria soluție de curățare din piele prin combinarea 16fl oz (470 ml) de apă cu câteva picături de săpun. Îndepărtați un prosop moale sau o cârpă în soluție și apoi ștergeți pielea. Apoi, dați o nouă cârpă în apă distilată și ștergeți din nou elementul. Uscați pielea cu un prosop moale, uscat sau capră.
  • De asemenea, puteți achiziționa un produs de curățare din piele dacă preferați. Căutați un produs de curățare din piele care va lăsa un finisaj mat pentru a obține un aspect plictisitor pe elementul dvs. din piele.
  • Umezirea pieii cu apă simplă poate fi, de asemenea, suficientă pentru ao plictisi. Umeziți un prosop cu apă și ștergeți-l peste suprafața articolului din piele pentru un efect instant de dulci.
  • Imagine intitulată Piele de piele plictisitoare 2
    2. Trageți strălucirea de pe o jachetă din piele, spălând și uscați-o. Puneți jacheta din piele în mașină de spălat și adăugați 1 lingură de 4 ml de detergent de rufe.Rulați șaiba pe ciclul blând folosind apă rece. Scoateți jacheta când a terminat spălarea, deoarece mașina de spălat nu va putea să iasă în exces de apă. Apoi, transferați-l în uscător și executați-l pe căldură medie până când este uscat. Acest lucru ar trebui să scape de orice riduri din piele.
  • Este posibil să trebuiască să repetați procesul pentru a obține aspectul dorit, mai ales dacă elementul dvs. din piele este nou nou.
  • Jacheta din piele se poate micșora în uscător. Pentru elementele pe care nu doriți să le obțineți mai mici, utilizați ciclul uscat fără căldură.
  • Imagine intitulată Piele de piele plictisitoare 3
    3. Purtați și utilizați pielea de multe ori pentru ao sparge în timp. O altă modalitate ușoară și lentă spre pielea plictisitoare este să o purtați și să o folosiți adesea. Pielea va continua să arate Duller și mai mult bateți de-a lungul anilor. Accelerați acest proces lent de îmbătrânire prin utilizarea articolelor din piele cât de des puteți
  • De asemenea, puteți încerca să purtați obiectul din piele în afara într-o zi ploioasă sau cu zăpadă pentru ao uda.
  • Dacă aveți o jachetă din piele sau pantofi din piele pe care doriți să-l aducă pe Duller, încercați să acordați elementului prietenilor pentru a accelera procesul.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o soluție chimică la piele plictisitoare
    1. Imagine cu titlu de piele plictisitoare Pasul 4
    1. Utilizați un produs de stripare a ceară pentru a elimina o strălucire oglindă. O strălucire oglindă este un finisaj ultra-lucios pe piele. Este un final comun despre pantofii de rochii. Dacă aveți o pereche de pantofi sau alte articole din piele care are o oglindă de ceară strălucind, atunci este posibil să fie nevoie să achiziționați un produs special pentru a scoate ceara. Achiziționați o sticlă de îndepărtare a ceară din piele în departamentul de pantofi al unui magazin sau online. Aplicați produsul la o cârpă sau o cârpă moale și ștergeți-o peste suprafața pieii. Continuați să aplicați și ștergeți suprafața până când glazura oglinzii este complet plecată.
    • Oglinda Glaze poate fi dificil de îndepărtat.Apăsați din greu pe măsură ce ștergeți suprafața articolului din piele.
  • Imagine intitulată Piele de piele plictisitoare 5
    2. Spray elementul cu alcool de frecare pentru a crea un aspect plictisitor, răsturnat. Umpleți o sticlă de pulverizare goală de aproximativ 1/4 la 1/2 plină cu alcool de frecare. Apoi, pulverizați un strat luminos de alcool peste elementul din piele. Aplicați suficientă alcool, astfel încât elementul să fie umed, dar nu este umplut. Permiteți alcoolului să se usuce complet pentru a vă da pielea un aspect plictisitor, răsturnat.
  • De asemenea, puteți utiliza o periuță de dinți înmuiată în alcoolul de frecare pentru ao aplica la pete greu accesibile.
  • Alcoolul se usucă repede, astfel încât să observați efectul în 5 minute de aplicarea produsului.
  • Imagine intitulată Piele de piele plictisitoare 6
    3. Aplicați acetonă unghii de remodelare poloneză pentru a îndepărta culoarea și strălucirea. Acetonă unghii de remodelare poloneză poate ușura sau chiar scoateți coloranții obișnuiți să vă culcați pielea. Se toarnă o cantitate mică de rememorare poloneză de acetonă pe o minge de bumbac sau o cârpă moale și frecați bumbacul sau cârpa peste orice pete pe care doriți să o ușurați. Concentrați-vă pe zone care ar putea să se estompeze în mod natural mai întâi, cum ar fi colțurile de fund ale pungilor sau ale coatelor de jachete.
  • Această tehnică va funcționa diferit în funcție de calitatea și culoarea colorantului. Este posibil să nu puteți elimina complet culoarea pe un articol din piele întunecată.
  • Metodele chimice de a vă slăbi pielea pot deteriora și decolora acest lucru, deci testați-l mai întâi. Aplicați soluția într-o zonă inconspicuoasă a pieii înainte de a trata întregul articol.
  • Ei vând de fapt curățătorii pe bază de acetonă pe care le puteți utiliza și pentru acest lucru.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea tehnicilor abrazive
    1. Imagine intitulată Piele de piele plictisitoare 7
    1. Ștergeți pielea cu o cârpă de curățare texturată pentru a plictisi strălucirea. Achiziționați un container de șervețele de suprafață de spălare care sunt destinate contoarelor de curățare și alte suprafețe dure. Apoi, ștergeți pielea pentru a plictisi strălucirea. Uscați de pe piele cu un prosop moale sau cu un șuvoi după ce ați terminat ștergeți-l.
    • Este posibil să fie necesar să repetați acest lucru de la 1 la 2 de mai multe ori pentru a obține efectul dorit.
    • Puteți găsi cârpe de curățare a texturii în secțiunea de curățare a unui magazin alimentar. Căutați unul care este etichetat ca fiind "texturat", "abraziv" sau "curățați."
  • Imagine intitulată Piele de piele plictisitoare 8
    2. Frecați piele cu lână din oțel sau șmirghel de 220 griți pentru un aspect dificil. Cu cât aveți mai mult pielea, cu atât mai zgâriate. Pentru a da piele noi un aspect dificil, frecați-l ușor cu vată de oțel sau șmirghel de 220 gri. Utilizați mișcările de spate pentru a freca pielea în loc să meargă în cercuri, deoarece acest lucru va crea zgârieturi mai naturale.
  • Șmirghelul poate fi prea grosier pentru o piele. Încercați să începeți cu vată de oțel și să vă deplasați până la șmirghel dacă aveți nevoie de ea. Puteți să vă deplasați până la șmirghelul mai grosier dacă doriți să creați zgârieturi mai profunde.
  • Imagine intitulată Piele de piele plictisitoare 9
    3. Utilizați o perie de sârmă dacă doriți să creați pete uzate în mod natural. Frecați o perie de sârmă în spate și folosiți mișcările circulare în fața obiectului din piele pe care doriți să o îmbogăți. Mergeți încet și monitorizați cantitatea de primejdie pe care o creați în piele. Nu frecați prea mult o zonă sau puteți perfora pielea.
  • Pentru încălțăminte și cizme, concentrați-vă pe partea de sus a piciorului. Pentru saci, scufundă colțurile de jos. Pentru jachete, petreceți ceva timp pe creasta cotului.
  • Puteți încerca, de asemenea, să scufundați un articol din piele cu un alt element dur, cum ar fi o piatră de piatră ponce sau o rocă brută.
  • Fiți conștienți de faptul că utilizarea metodelor abrazive la pielea plictisitoare poate să o deterioreze. Testați tehnica într-o zonă inconspicuoasă a elementului înainte de a trata totul.
  • Avertizări

    Rețineți că este posibil să nu puteți anula efectele eliminării stralucitorului sau de a vă tulbura pielea. Asigurați-vă că aceasta este ceea ce doriți să faceți cu elementul înainte de a începe!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar