Cum să curățați sanuks

Sanuks sunt un tip de alunecare pe pantof din piele de piele sau piele. Dacă se murdăresc, ar trebui să le curățați cu un detergent ușor și apoi să le spălați într-o mașină. Cu toate acestea, dacă sanuks sunt piele, lipiți la curățarea spotului. Dacă aveți pete, încercați să le direcționați cu lucruri cum ar fi oțet și de remodelare a paței. Asigurați-vă că ați testat un curățitor înainte de ao aplica întregului pantof pentru a vă asigura că nu provoacă daune.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălarea întregului pantof
  1. Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 1
1. Începeți prin curățarea spoturilor. Înainte de a pune pantofii într-o mașină de spălat, scoateți petele dure prin curățarea la fața locului. Dizolvă o cantitate mică de detergent de rufe ușoară într-un castron de apă fierbinte. Îndepărtați o cârpă sau un burete în apă. Ștergeți orice murdărie, noroi sau alte pete vizibile.
  • Apa caldă trebuie utilizată numai pe sanuki în cantități mici. Nu vă scufundați sanuk-urile în apă fierbinte, deoarece acest lucru poate provoca daune.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 2
    2. Înfășurați-vă sanukii în prosoape. Înainte de a plasa sanuks într-o mașină de spălat, înfășurați-le în unele prosoape vechi. Acest lucru îi va împiedica să bată prea mult în interiorul mașinii, prevenind daunele. De asemenea, va duce la o spălare mai liniștită.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 3
    3. Spălați-vă sanuk-urile într-o mașină de spălat. Utilizați apă rece și un detergent de siguranță pentru spălarea sanuks. Utilizați o spălare blândă dacă cineva este oferit pe mașina dvs.
  • O ceașcă de oțet alb sau câteva linguri de bicarbonat de sodiu poate ajuta la eliminarea bacteriilor de la pantofii dvs.
  • Asigurați-vă că utilizați setarea cu apă rece. Apa caldă poate provoca daune grave sanuks, determinându-le să se micșoreze sau să-și piardă forma.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 4
    4. Aerian Uscați-vă sanuks. Nu puneți niciodată sanuks într-un uscător de mașini. Setați-le undeva să se usuce unde nu vor fi deranjați. În termen de 24 de ore, sanukii dvs. ar trebui să fie uscați și gata să poarte din nou.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 5
    5. Utilizați curățarea din piele dacă pantofii dvs. sunt din piele. Piele sanuks nu ar trebui să fie spălate într-o mașină. Achiziționați un curățător de piele online sau la un magazin de departament pentru a curăța sanuks din piele. Spot tratați sanuks pentru pete prin DABBING sau RUBBING Cleanerul din piele pe zone murdare sau murdare.
  • Curățenii din piele au instrucțiuni precise diferite, în funcție de tipul pe care îl obțineți. Asigurați-vă că citiți cu atenție eticheta pentru a vă asigura că utilizați corect curățătorul din piele.
  • Piele sanuks ar trebui să fie, de asemenea, uscate la aer.
  • Metoda 2 din 3:
    Direcționarea petelor
    1. Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 6
    1. Încercați oțet. Oțetul poate fi folosit pentru a îndepărta setul în pete, cum ar fi petele de iarbă, de la pantofi. Se amestecă o a treia ceașcă de oțet alb cu două treimi dintr-o ceașcă de apă. Apoi, utilizați o cârpă sau o cârpă pentru a da dab amestecul pe pată. Apoi, luați o spălare curată sau o cârpă și dați oțetul în pete până când pata iese.
    • Este posibil să trebuiască să repetați această metodă o dată dacă pata nu iese.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 7
    2. Utilizați detergent de rufe. Detergentul de la Landry poate, de asemenea, elimina setul de pete. Adăugați o cantitate mică de detergent la pată. Apoi, frecați-l în utilizarea unui burete sau o cârpă curată. Permiteți detergentului să stea timp de 15 minute înainte de ao clăti cu apă.
  • Amintiți-vă să utilizați detergent de siguranță la Sanuks.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 8
    3. Achiziționați o removersiune de iarbă. Dacă aveți o mulțime de pete de iarbă, optați pentru un curățător comercial special conceput pentru a elimina petele de iarbă. În timp ce aplicația variază în funcție de produs, frecați de obicei produsul pe pete. Unele pete vor trebui apoi să fie clătite cu o combinație de linguriță de peroxid de hidrogen și o pereche de picături de amoniac.
  • Metoda 3 din 3:
    Luând măsuri de precauție
    1. Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 9
    1. Testați un curățitor înainte de ao aplica întregului pantof. Nu utilizați un aparat mai curat pe un sanuk înainte de ao testa mai întâi. DAB Cleaner pe o porțiune mică, inconspicuoasă a Sanuk. Permiteți ca agentul să stea mai curat pentru câteva ore. Dacă nu observați daune, cum ar fi decolorarea, curățătorul ar trebui să fie sigur de utilizat pentru întregul dvs. pantof.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 10
    2. Păstrați mirosul în timp ce vă purtați pantofii. Dacă curățați sanuks pentru a scăpa de un miros rău, luați măsuri pentru a reduce mirosul în viitor. Curățarea sanuks prea des poate provoca daune, deci este mai bine să împiedicați mirosul să se dezvolte pentru a începe cu.
  • Încercați să plasați o foaie de balsam de țesături în tălpile lui Sanuks peste noapte pentru a scăpa de un miros rău.
  • Drop ulei de sandal pe sanuks pentru a elimina mirosurile.
  • Aplicați praful piciorului înainte de a vă purta pantofii.
  • Nu purtați pantofii în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Clean sanuks Pasul 11
    3. Nu puneți vreodată Sanuks într-un uscător. Sanuks nu sunt sigure să se usuce. Uscarea sanuks într-un uscător poate provoca daune majore. Nu vă spălați sanuk-urile dacă nu aveți timp să le lăsați să se usuce la aer.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar