Cum să curățați un caz din piele iphone

Cazurile iPhone din piele naturală sunt extraordinare și durabile, dar au nevoie de întreținere regulată pentru a le menține curat. Din fericire, curățarea cazurilor din piele este simplă și se poate face într-o chestiune de minute. De asemenea, puteți cumpăra o varietate de produse pentru a vă proteja cazul din piele și pentru a ajuta la vârsta grațios.

Pași

Metoda 1 din 2:
Curățarea carcasei iPhone din piele
  1. Imagine intitulată Curățați un caz din piele iPhone Pasul 1
1. Eliminați iPhone-ul din cauza ei. Asigurați-vă că telefonul în sine nu vine în contact cu săpunul și apa folosită pentru a curăța cazul. Luați totul din caz și verificați dublu pentru a vă asigura că este complet gol.
  • Dacă aveți un caz de telefon pentru portofel, asigurați-vă că vă scoateți cărțile și numerar, astfel încât acestea să nu se deterioreze în timpul curățării.
  • Imagine intitulată Curățați un caz din piele iPhone Pasul 2
    2. Adăugați o cantitate mică de curățenie din piele la o cârpă umedă, de bumbac. Utilizați doar un vârf de curățare din piele, deoarece un pic merge un drum lung. Strângeți cârpa pentru a freca în săpun până când este răspândită uniform pe cârpă.
  • Utilizați apă caldă pentru a umezi cârpa de bumbac.
  • Imagine intitulată Curățați un caz din piele iPhone Pasul 3
    3. Frecați cazul într-o mișcare ușoară, circulară. Concentrați-vă mai ales pe petele murdare pe măsură ce ștergeți. Treceți peste fiecare parte a cazului de mai multe ori pentru a vă asigura că îl curățați bine. Aplicați o presiune foarte mică pe măsură ce curățați cazul.
  • Punerea prea multă presiune asupra cazului dvs. va determina pielea să se întindă și poate detașa de la stratul de plastic de dedesubt.
  • Asigurați-vă că ștergeți orice exces de piele.
  • Imagine intitulată Curățați un caz din piele iPhone Pasul 4
    4. Permiteți ca cazul să se usuce complet înainte de a pune telefonul înapoi. Lăsați cazul dvs. să stea într-o zonă rece și uscată odată ce ați făcut curățarea acesteia. Ar trebui să dureze câteva minute pentru ca cazul dvs. să se usuce complet.
  • Întotdeauna verificați dacă cazul dvs. este complet uscat. Nu doriți să riscați că telefonul dvs. sau cardurile de credit sunt deteriorate!
  • Metoda 2 din 2:
    Menținerea cazului dvs. din piele iPhone
    1. Imagine intitulată Curățați un caz din piele iPhone Pasul 5
    1. Păstrați cazul dvs. departe de căldură și de lumina intensă a soarelui. Ca și alte materiale naturale, îmbătrâni în timp ce sunt expuse la lumina soarelui. Piele de culoare deschisă se poate întoarce în întuneric dacă este expusă la soare prea mult timp, în timp ce pielea de culoare închisă poate deveni lumină dacă este în soare pentru prea mult timp.
    • Acestea sunt procese naturale care fac mai mult pentru a schimba aspectul pieii decât rău. Cu toate acestea, dacă doriți să păstrați cazul din piele aceeași culoare, protejați-l de lumina soarelui.
  • Imagine intitulată Curățați un caz din piele iPhone Pasul 6
    2. Evitați petele păstrând carcasa iPhone uscată. Piele absoarbe apa și alte lichide, care pot provoca cu ușurință o pată. Dacă cazul dvs. de telefon se umezește, se usucă imediat și pune într-un loc care se răcește și se usucă. Odată ce cazul este uscat, ștergeți-l cu o cantitate mică de produs de îngrijire din piele pe care l-ați cumpărat.
  • Materialele de ulei, machiaj și vopsite, cum ar fi denim, pot, de asemenea, să-ți pată cazul iPhone, așa că țineți-o și departe de aceste lucruri.
  • Imagine intitulată Curățați un caz din piele iPhone Pasul 7
    3. Utilizați linia de balsam de piele lunar Păstrați cazul dvs. de telefon. Utilizați aceste produse cel puțin o dată pe lună pentru a vă menține cazul iPhone. Asigurați-vă că aplicați un strat subțire de orice tip de balsam pe care îl alegeți. Puteți ridica balsamul din piele la comercianții cu amănuntul sau la magazinul dvs. de hardware local. Puteți comanda, de asemenea, balsamul online.
  • Supraîncălzitorul se poate întuneca din piele ușor de culoare.
  • Climatizează, de asemenea, cu zgârieturi pe cazul iPhone. Deși nu puteți elimina o zgârietură, acoperirea acestuia cu balsamul va face zgârierea mai puțin evidentă și păstrați pielea sănătoasă.
  • Puteți utiliza ulei de nurcă în loc de balsam de piele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar