Cum de a colora părul de ghimbir

În mod natural, părul roșu este notoriu greu de vopsit pentru că deține pigmentul său mai strâns decât alte culori naturale de păr. Pentru a viza gingăul dvs. de ghimbir o culoare diferită și obțineți rezultate vizibile, veți fi mai întâi să vă dezbrăcați culoarea naturală cu înălbitorul. Odată ce ați albită părul, puteți să vă deplasați direct în procesul de vopsire. Tehnicile simple de întreținere, cum ar fi șamponarea mai puțin adesea și limitarea utilizării instrumentelor de styling de căldură, vă vor ajuta să vă păstrați noul hade.

Pași

Partea 1 din 3:
Albirea părului
  1. Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 1
1. Evitați spălarea părului timp de 48 de ore înainte de a înălbi. Bleach este o chimică puternică - poate irita și chiar arde scalpul și pielea. Uleiurile naturale care se acumulează când nu vă spălați părul vă va proteja scalpul de la aceste iritante dure. Dați părului cel puțin o pauză de 48 de ore de la șamponare înainte de a începe procesul de albire.
  • Deep-conditionare părul dvs. cu o săptămână înainte de a vă planifica să înălbiți. Acest lucru poate ajuta la minimizarea deteriorării părului și a ruperii asociate cu albirea.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 2
    2. Alegeți o rezistență a dezvoltatorului. Doar dacă nu v-ați născut cu părul roșu ușor, probabil că va trebui să aliniați mai întâi pentru a obține o schimbare adevărată a culorii. Dezvoltatorul este substanța chimică care ridică culoarea părului. Forța de care aveți nevoie depinde de cât de multe nuanțe trebuie să vă ridicați. Părul roșu închis va avea nevoie de un dezvoltator mai puternic decât nuanțele roșii mai ușoare.
  • Volumul 40 este cel mai puternic dezvoltator. Deoarece vă ridică părul mai repede decât volumul mai mic, este, de asemenea, mai aspru pe părul tău.
  • Dacă sunteți preocupat de utilizarea unui dezvoltator de volum 40, puteți utiliza tratamente repetate ale unui volum de 20 sau 30 de dezvoltatori pe parcursul a câteva săptămâni.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 3
    3. Se amestecă dezvoltatorul și pulberea de albire împreună. Ridicați puterea dezvoltatorului de care aveți nevoie și o pulbere de albire la un magazin de aprovizionare de frumusețe. Apucați un aplicator și o pereche de mănuși de plastic, de asemenea. Puneți mănușile de protecție și se toarnă piese egale Pulbere și dezvoltator într-un castron de plastic mare. Se amestecă până când acestea sunt complet încorporate.
  • Trageți un prosop în jurul umerii dvs. pentru a le proteja de înălbitor chiar înainte de a începe.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 4
    4. Utilizați un pieptene de plastic pentru a vă împărți părul în patru secțiuni. Albirea este un proces mai ușor dacă începeți prin împărțirea părului în patru secțiuni gestionabile. Partea părului în mijloc, de la coroană până la capă. Apoi împărțiți acele secțiuni la jumătate orizontal, de la o ureche la alta. Utilizați cleme de păr din plastic pentru a asigura fiecare secțiune deasupra capului.
  • Lucrul în secțiuni vă ajută, de asemenea, să obțineți cea mai mare acoperire și rezultate.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 5
    5. Paint Bleach pe prima secțiune utilizând aplicatorul. Înălbitor mai întâi secțiunile de jos. Scoateți clema de păr dintr-una din secțiunile de jos ale părului. Aplicați amestecul de înălbitor la acea secțiune a părului cu aplicatorul, lucrând de la rădăcină la vârf. Obțineți cât mai aproape de rădăcini, dar nu obțineți înălbitorul pe scalp. Complet saturați acea secțiune a părului, apoi o clipiți cu grijă înapoi.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 6
    6. Aplicați amestecul de înălbitor la celelalte trei secțiuni de păr. Scoateți clema din secțiunea următoare și aplicați înălbitorul în exact același mod. Clipiți-l înapoi și repetați până când ați terminat saturarea tuturor celor patru secțiuni de păr cu amestecul. Vopsiți amestecul în straturi subțiri pentru a vă asigura că obțineți pline și chiar acoperire.
  • Dacă vă place, vă puteți înfășura părul cu învelișul Saran sau plasați un capac de duș peste el pentru a preveni picurarea, dar nu trebuie să.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 7 Pasul 7
    7. Așteptați 30 de minute. Intervalul exact de timp depinde de culoarea actuală a părului dvs. și de produsele specifice pe care le utilizați, dar 30-45 de minute este intervalul tipic. Nu lăsați niciodată înălbitor pe părul mai mult de 60 de minute. Dacă vă ajută, setați un cronometru, astfel încât să nu pierdeți timpul.
  • Verificați părul la fiecare zece minute sau pentru a măsura progresul.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 8
    8. Clătiți bine amestecul de înălbire cu apă rece. Apa rece reacționează cu substanțele chimice de înălbire și îi determină să înceteze procesarea părului imediat. Clătiți amestecul de înălbire cu atenție și bine. Urmăriți clătirea prin șamponare de două ori pentru a vă asigura că ați eliminat complet tot amestecul de înălbire.
  • În cazul în care înălbitorul a lăsat nuanțe galbene sau aramă în părul dvs., utilizați un șampon purpuriu pentru ao tona.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând vopsea de păr
    1. Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 9
    1. Împărțiți-vă părul în patru secțiuni uniforme. Utilizați un pieptene de plastic pentru a vă împărți părul în patru secțiuni gestionabile. Partea părului în jos în centru, de la coroana capului tău până la gâtul gâtului. Apoi împărțiți acele secțiuni în jumătate, orizontal, de la ureche la ureche. Utilizați o clip de plastic pentru a asigura fiecare secțiune a părului în sus și în afara modului astfel încât să vă puteți concentra pe unul câte unul.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 10 Pasul 10
    2. Amestecați colorantul ales cu volumul 10 dezvoltator. Puneți mănuși de protecție. Se toarnă componentele colorantului și dezvoltatorul într-un castron mare, apoi se amestecă până când este complet încorporat. Verificați instrucțiunile livrate împreună cu produsele dvs. pentru a vă asigura că nu există direcții suplimentare.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 11 ​​Pasul 11
    3. Eliberați o secțiune a părului. Trageți un prosop în jurul umărului. Începeți cu una dintre secțiunile de sus și lucrați în jos până la cele două. Scoateți una dintre cele mai importante secțiuni ale părului. Utilizați un aplicator pentru a satura secțiunea cu amestecul de colorant. Utilizați straturi subțiri pentru a asigura o aplicație uniformă. Odată saturat, clipiți-o înapoi.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 12
    4. Eliberați următoarea secțiune a părului. Scoateți clipul și utilizați aplicatorul pentru a aplica cu atenție amestecul de colorare în părul dvs. Odată saturat, fixați-l înapoi din cale. Continuați în acest mod până când vă saturați tot părul cu colorantul.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 13
    5. Așteptați 20 până la 45 de minute pentru a permite dezvoltarea culorii. Diferitele produse și branduri vor varia în intervalul de timp exact pentru dezvoltarea culorilor, dar, în general, veți aștepta oriunde între 20 și 45 de minute. Verificați instrucțiunile livrate împreună cu dvs. și urmați aceste direcții specifice.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 14 Pasul 14
    6. Clătiți colorantul cu apă rece. Clătiți bine în timp ce vă masați ușor scalpul. Continuați să clătiți până când apa rulează complet clar. Odată clătite, puteți continua să vă stilului părul imediat.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea noii dvs. nuante
    1. Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 15
    1. Păstrați șamponarea la un nivel minim. Achiziționați un șampon și balsam formulat pentru păr tratat cu culori pentru a ajuta culoarea să se estompeze atât de repede. Încercați să mergeți câteva zile între șampoane, deoarece culoarea părului dvs. va dispărea ușor cu fiecare spălare. Utilizați apă rece când șamponarea, care este mai ușoară pe părul tratat cu culori. Încercați șamponul uscat, care vă poate ajuta să prelungiți timpul dintre spălări.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 16
    2. Încercați un produs de șampon răcoritor de culoare. Aceste produse, pe care le puteți ridica la magazinele de aprovizionare de frumusețe, vă pot ajuta să vă păstrați încuietorile noi în vibrante. Ridicați una sau două mărci și dați-le o încercare. Există ușor de aplicat produse semi-permanente de vopsea pe care le puteți examina pentru a vă ajuta să vă păstrați și culoarea.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 17 Pasul 17
    3. Adâncime de păr săptămânal. Substanțele chimice de albire și vopsire pot fi dure pe păr. Puteți suferi daune și spargere după ce treceți prin proces. Asta este normal! Pentru a combate această condiție profundă cel puțin o dată pe săptămână pentru a restabili substanțele nutritive și umiditatea necesare. Aplicați o mască de păr bogată și hidratantă la fiecare două săptămâni, de asemenea.
  • Imagine intitulată Dye Ginger Pasul 18
    4. Evitați stilul de căldură cât mai mult posibil. Instrumentele de styling de căldură pot să se estompeze culoarea părului. Ori de câte ori este posibil, renunțați la uscătorul de suflare și lăsați-vă părul să se usuce. Utilizați ironi plat și fier de călcat cât mai minim posibil. Când le folosiți, aplicați un ser de căldură de protecție la părul dvs. înainte de a continua. Utilizați cea mai mică setare de căldură pe care uneltele de styling le va permite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar