Cum să colorați o țesătură

Vopsirea țesării dvs. este o modalitate ușoară și sigură de a experimenta culoarea părului fără a vă deteriora părul natural. Indiferent dacă doriți să vă culcați extensiile mai întunecate, le înălbiți blonda sau încercați o culoare strălucitoare, cum ar fi roșu sau albastru, asigurați-vă că utilizați părul curat, virgin pentru a obține cele mai bune rezultate. Decideți unde doriți ca culoarea să înceapă, puneți niște mănuși de latex și deschideți o fereastră și începeți vopsirea! Culoarea dvs. de păr nou va arăta grozav.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pregătindu-se să vopsească părul
  1. Imagine intitulată colorarea unui pas cu țesătură 1
1. Utilizați pachetele de păr virgin pentru cele mai bune rezultate ale coloranților. Părul sintetic nu reacționează bine la substanțele chimice cu coloranți de păr, deci asigurați-vă că investiți în păr real care nu a fost vopsit sau tratat chimic. Extensiile de păr umane de calitate vin în general într-o culoare naturală brună (1b), așa că vopsirea este o modalitate perfectă de a vă personaliza părul de înaltă calitate.
  • Poate fi mai scump, cu prețurile de la $ 80- $ 500, dar părul natural va arăta mai natural, durează mult mai mult și să fie mai ușor de stil.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 2
    2. Spălați-vă părul cu șampon pentru a elimina orice reziduu de produs. Înainte de a începe, asigurați-vă că extensiile dvs. sunt curate și gratuite de acumulare. Spălați-le ușor cu șampon și apă călduță, apoi utilizați un prosop pentru a usca excesul de apă. Lăsați părul ușor umed înainte de ao vopsi. Acest lucru va determina deschiderea cuticulei părului, accelerarea procesului de vopsire.
  • Dacă părul este nou nou, nu este nevoie să o spălați. Doar pulverizați-l cu o apă curată pentru a atenua firele.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 3
    3. Măsurați unde doriți ca vopsirea să înceapă. Dacă doriți să lăsați o secțiune de rădăcini, măsurați aproximativ 1.5 la 2.5 inci (3.8 la 6.4 cm) de păr în partea de sus a extensii. Utilizați un conducător ca o referință în timp ce vopsiți pentru a păstra linia destul de consecventă. Pentru un efect vag, în cazul în care culoarea părului luminează treptat parțial capul, măsurați unde doriți părul să înceapă să devină mai ușoare.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 4
    4. Luați în considerare culoarea țesării dvs. înainte de a alege o culoare de colorant. Gândiți-vă dacă veți avea nevoie să aliniați părul în primul rând sau de mai multe ori pentru a obține culoarea dorită.
  • Dacă doriți să vă vopiați cu o culoare strălucitoare, cum ar fi albastru sau roz, va trebui să o înălbiți mai întâi. Acest lucru va ajuta culorile să apară și să aibă mai multă strălucire.
  • Dacă doriți să vă vopiați părul mai întunecat, cum ar fi o culoare negru jet, nu veți avea nevoie de un pas de pre-albire.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 5
    5. Puneți mănuși de latex și deschideți o fereastră înainte de a începe vopsirea. Produsele folosite pentru a vopsi și umplutura părului pot fi extrem de dur, deci asigurați-vă că luați unele măsuri de siguranță înainte de a începe. Purtarea unei perechi de mănuși de latex sau de cauciuc vă va proteja mâinile de a fi vopsită sau albită. Deschiderea unor ferestre din cameră va ajuta la ventilarea fumului puternic.
  • Dacă camera pe care o ai nu are o ventilație adecvată, ar trebui să purtați o mască peste gură și nas pentru a păstra de la inhalarea fumului.
  • În timp ce vopsiți, ar trebui să purtați și niște haine vechi pe care nu le pasă, cum ar fi un tricou vechi și sweatpants, în cazul în care produsele le primesc.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 6
    6. Așezați extensiile pe o foaie de folie de coafură. Răspândiți ușor firele umede, astfel încât niciunul dintre păr nu este bătut. Dacă bătăile voastre sunt împachetate în spirale, slăbiți spirala și răspândiți părul pentru a face mai ușor să vopiți.Utilizați o foaie suficient de mare pentru a părăsi o folie suplimentară pe laturi, pe care o veți folosi pentru a înfășura în jurul părului mai târziu.
  • Puteți găsi folie de coafură la un magazin de aprovizionare de frumusețe.
  • Metoda 2 din 4:
    Vopsirea unui țesătură mai întunecată
    1. Imagine intitulată colorarea unui pas cu țesătură 7
    1. Se amestecă culoarea părului și a dezvoltatorului conform instrucțiunilor cutiei. Utilizați un castron de amestecare din plastic și peria aplicatorului pentru a amesteca împreună 2 ingrediente. Urmați instrucțiunile din spatele casetei când măsurați colorantul și dezvoltatorul pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Imagine intitulată colorarea unui pas cu țesătură 8
    2. Utilizați peria aplicatorului pentru a satura părul cu colorant. Vopsiți colorantul pe păr, începând de sus și lucrați în jos. Aplicați amestecul liberal pentru a satura complet părului. Deplasați peria în sus și în jos și în partea laterală pentru a acoperi complet fiecare parte.
  • Imagine intitulată colorarea unui pas cu țesătură 9
    3. Acoperiți părul cu folie de plastic, lăsați-l să se dezvolte. Foaia de strat de înfășurare din plastic va ajuta la menținerea vopsirii de la uscare în timp ce se dezvoltă. În general, colorantul întunecat durează aproximativ 25 de minute pentru a se dezvolta, dar asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe spatele casetei. În timp ce procesele de culoare, verificați părul la fiecare 5 minute, până când ajunge la umbra pe care o doriți.
  • Imagine intitulată vopsea o țesătură Pasul 10
    4. Clătiți bine colorantul de păr cu apă caldă. Într-o chiuvetă sau cadă, clătiți colorantul din extensii. Rulați degetele prin păr și masați excesul de culoare afară. Păstrați apa de clătire prin păr până când rulează curat.
  • Imagine intitulată colorarea unui pas cu țesătură 11
    5. Ușor de prosoape - uscați și așezați țesutul pe un prosop vechi pentru a usca aerul. Părul poate conține încă un pic de culoare excesivă, așa că asigurați-vă că utilizați un prosop vechi. Strângeți ușor apa în exces, lăsând firele ușor umede. Așezați extensiile pentru a usca complet aerul. Odată ce părul este complet uscat, este gata să fie purtat!
  • Metoda 3 din 4:
    Albirea părului
    1. Imagine intitulată vopsea Un pas cu țesătură 12
    1. Se amestecă 2 linguri de pulbere de înălbire cu 2 scoops de dezvoltator într-un castron. Utilizați scoul de plastic care vine cu pulberea de înălbire pentru a măsura fiecare ingredient. Se amestecă dezvoltatorul de înălbire și cremă într-un castron de plastic cu un aplicator de perie până când sunt complet combinate. Dezvoltatorul de cremă va activa înălbitorul.
    • Ajustați cantitățile în funcție de părul pe care doriți să îl vopsiți, păstrând un raport de 1: 1 de pulbere și dezvoltator de înălbire.
    • Verificați instrucțiunile de pe pulberea de albire pentru puterea necesară a dezvoltatorului de crema. În general, veți folosi puterea de 20V sau 30V, care vă va înălța rapid părul fără a fi prea dur.
    • De asemenea, puteți utiliza un dezvoltator de cremă de 40V dacă trebuie să accelerați procesul de albire. Cu toate acestea, aveți grijă de această rezistență - deoarece 40V este mult mai aspru, ar putea să vă deteriora cuticula părului.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 13
    2. Utilizați o perie de aplicator pentru a vă satura părul cu amestecul de înălbire. Încărcați peria cu amestecul de înălbire și vopsiți-l pe extensii. Țineți apăsat partea superioară a extensiei cu o singură mână și aplicați înălbitorul cu celălalt. Deplasați peria în sus, în jos și lateral la alta pentru a acoperi complet fiecare parte.
  • Imagine intitulată colorarea unui pas cu țesătură 14
    3. Înfășurați folia în jurul părului și lăsați-o să stea timp de 15 minute. Pliați în partea laterală a foliei și acoperiți partea superioară cu o a doua foaie dacă aveți nevoie. Folia va lăsa înălbitorul să se înmoaie cât mai bine și intens posibil. Verificați progresul culorii părului la fiecare 5 minute pentru a vedea cum vine de-a lungul.
  • Imagine intitulată colorarea unui pas cu țesătură 15
    4. Spălați înălbitorul și uscarea prosopului dvs. Extensiile. Odată ce părul atinge culoarea dorită, îl puteți scoate din folie și spălați-l cu șampon și apă caldă. Rulați degetele prin păr, asigurându-vă că frecați și clătiți orice reziduu chimic. Prosop-uscați părul ușor.
  • În acest moment, părul va arăta probabil un pic mai mare. Dacă asta e aspectul pe care îl vei face, ai terminat cu albire. Așezați părul pe un prosop vechi și lăsați-l complet la aer înainte de ao purta.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 16
    5. Clătiți și repetați procesul timp de 40 de minute dacă doriți o umbră mai ușoară. Dacă prima rundă de albire vă lasă părul tău de păr decât v-ar plăcea, nu-ți face griji! Puteți să aliniați părul din nou prin repetarea aceluiași proces. De data aceasta, lăsați părul să se înmoaie în amestecul de înălbire timp de până la 40 de minute, verificând culoarea la fiecare 5 minute.
  • Odată ce părul ajunge la culoarea pe care o doriți, despachetați părul și spălați înălbitorul cu o apă călduță și șampon. Prosop-uscați extensiile, apoi lăsați-le să se usuce în aer liber înainte de a le purta.
  • Metoda 4 din 4:
    Aplicând culori luminoase
    1. Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 17
    1. Înălbitorul părului înainte de a aplica un colorant colorat luminos. Utilizați Bleach Pulbere și dezvoltator de cremă pentru a înălbi secțiunea pe care o veți vopsi. Înlocuirea mai întâi va lăsa culoarea să apară în păr mai întunecat, creând o panza goală pentru culoarea. Odată ce ați clătit înălbitorul și părul este mai ușor, sunteți gata să începeți aplicarea colorantului de culori.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 18
    2. Se amestecă colorantul și dezvoltatorul în conformitate cu instrucțiunile casetei. Se toarnă colorantul de culori și dezvoltatorul de cremă într-un castron de amestecare din plastic și le amestecați împreună cu o perie de aplicator curat. Utilizați instrucțiunile de pe casetă pentru a măsura fiecare produs.
  • Imagine intitulată vopsea o țesătură Pasul 19
    3. Începeți aplicarea colorantului de culoare 1 inch (2.5 cm) deasupra secțiunii albite. Cu peria de aplicator, începeți să periați colorantul pe păr. Aplicarea culorii puțin mai mare decât înainte va crea un gradient mai natural, amestecând împreună culoarea naturală a părului și părul albite. Fully saturați părul cu colorantul, astfel încât fiecare catenă este acoperită.
  • Imagine intitulată vopsea o țesătură Pasul 20
    4. Acoperiți părul cu folie de plastic și lăsați-l să proceseze timp de 30 de minute. Înfășurarea din plastic va ajuta la sigiliul în umiditate și va păstra vopsirea de la uscare. Verificați progresul colorantului la fiecare 5 minute. Odată ce părul atinge intensitatea culorii pe care o doriți, este timpul să scoateți folia de plastic și să vă clătiți extensiile.
  • Imaginea intitulată colorarea unui pas cu țesătură 21
    5. Șampon și clătiți colorantul până când apa rulează clar. Acest lucru va ajuta la sigiliul în culoare. Clătiți colorantul și șamponul cu apă călduță sau rece. Păstrați apă curentă peste extensii până când rulează curat.
  • Nu utilizați un șampon de hidratare sau balsam în timpul acestei etape - aceste produse închid cuticulele părului și fac mai greu ca vopseaua să se absoarbă în păr.
  • Imagine intitulată vopsea un pas cu țesătură 22
    6. Înmuiați părul într-un tratament profund de condiționare timp de 15 minute. Este important să completați umiditatea în părul dvs. după ce ați folosit 2 runde de substanțe chimice dure la înălbire și vopsea. Răspândiți un tratament profund de condiționare prin părul umed și lăsați-l pe o nouă foaie de folie pentru a înmuia.
  • Imagine intitulată vopsea Un pas cu țesătură 23
    7. Clătiți balsamul și uscarea prosopului părului. Rulați apă rece sau călduță prin extensiile din nou pentru a îndepărta întregul produs de condiționare profundă. Periați degetele prin păr pentru a scăpa de tot reziduul de produs. Prosop-uscați părul cu un prosop vechi, apoi puneți-l pe un prosop pentru a usca cu aer complet înainte de a purta și stilul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 100% Extensii reale de păr uman
    • Foi de coafură
    • Cutie de vopsea de păr
    • Bleacher de păr pulbere
    • Crema Dezvoltator (20V, 30V sau 40V)
    • Bowl din plastic pentru vopsea de amestecare (nu metalică)
    • Peria de aplicator
    • Manusi din latex
    • Folie de plastic
    • Şampon
    • Tratament de condiționare profundă
    • Un prosop vechi

    sfaturi

    Avertizări

    Nu vopsiți o țesătură din păr sintetic. Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că utilizați o țesătură care este făcută din păr uman de înaltă calitate.
  • Dacă primiți orice înălbitor pe piele, clătiți-l imediat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar