Cum de a înălbi părul întunecat fără a transforma portocaliu

Uneori, parul întunecat este albită, poate transforma o nuanță nedorită de portocaliu. Dacă vă îndreptați spre blondă palidă sau păr bruneta ușoară, această tonă din Brazy nu va fi o surpriză fericită. Înălbitorul face ca părul să fie mai ușor, dar nu vă îndepărtează întotdeauna părul de pigmenți subtil, care sunt adesea portocale și roșii. Acesta este motivul pentru care pot apărea prin după ce melanina în părul tău a fost diluată. Îngrijirea părului înainte de a-l înălbi, precum și învățați cum să înălbiți corect, va împiedica să vă întoarceți portocalii, permițându-vă să vă bucurați de părul mai ușor și albit.

Pași

Partea 1 din 5:
Pregătirea părului întunecat
  1. Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 1
1. Condiționați părul la fiecare câteva zile timp de 2 săptămâni. Condiționarea părului înainte de a vă îndepărta, îl va ajuta să fie puternic și nedeteriorat de înălbitor. Alegeți un balsam natural fără sulfat, pentru a vă menține părul sănătos și puternic.
  • Ca altă opțiune, măștile de păr vor condiționa, de asemenea, părul dvs. bine, deoarece ambele hidratează și păstrează părul senzației ușoare.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 2
    2. Evitați spălarea părului timp de 3 zile înainte de albire. Scalpul tău poate fi iritat de înălbitor dacă părul tău a fost recent spălat. Aceasta este de a face procesul de albire cât mai confortabil și sigur posibil.
  • Albirea părului vă poate face, de asemenea, scalpul mâncărime, dar părul gras va ajuta la reducerea mâncării.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Orange Pasul 3
    3. Utilizați un ulei de păr cu o noapte înainte. Almond, arganul sau uleiurile de trandafir sunt cele mai bune tipuri de utilizare înainte de a vă lumina părul. Uleiul de păr va hrăni părul cu vitaminele B, ajutându-l să rămână puternic pe tot parcursul procesului de albire.
  • Păstrați-vă părul cât mai sănătos este posibil, în timpul și după albirea va face mai probabil ca înălbitorul să funcționeze cu succes și pentru părul dvs. pentru a nu întoarce portocaliu.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Orange Pasul 4
    4. Alegeți cea mai bună pulbere de albire pentru părul tău. Kiturile de înălbire sunt de obicei vândute atât cu pulberea de înălbire, cât și cu dezvoltatorul. Pulberile de înălbire vin în alb, violet sau albastru, iar rezultatul final nu diferă de obicei între cele trei.
  • Citirea instrucțiunilor de pe caseta Kitul dvs. de înălbire vă va informa ce culoarea părului și tipul acel kit care funcționează cel mai bine.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul 5 Orange 5
    5. Alegeți un dezvoltator de volum 10 sau 20 pentru părul dvs. Pentru părul mai întunecat, dezvoltator de volum funcționează mai repede de 10 și 20 de volum, dar vă poate ușura părul prea mult sau lăsați-l deteriorat.Utilizați un dezvoltator de volum de 10 sau 20 dacă vă veți înălța părul dvs. acasă.
  • Dezvoltatorul Bleach vine în unități de volum 10, 20, 30 sau 40 de volume. 10 este cea mai slabă putere, în timp ce 40 este cel mai puternic.
  • Volumul este utilizat pentru evidențierea numai de stilistii de păr cu experiență și nu ar trebui să fie niciodată în contact cu scalpul.
  • Partea 2 din 5:
    Testarea și secționarea părului
    1. Imagine intitulată Bleach Hair întuneric fără a transforma Pasul Orange 6
    1
    Face un test de strângere Pe o secțiune a părului dvs. care nu este prea vizibilă. Alegeți firele care sunt aproape de partea din spate a capului pentru a vă efectua testul de strângere, deoarece acestea sunt mai puțin vizibile. Un test de strângere vă va oferi o idee cu privire la modul în care părul dvs. va reacționa atunci când îl aliniați și cât timp va dura. Bleach în cele din urmă dăunează părului și este mai bine să vezi acest lucru pe câteva fire, mai degrabă decât toate părul tău.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 7
    2. Amestecați împreună pulberea de înălbire și dezvoltatorul lichid. Urmați instrucțiunile care au venit cu pulberea și dezvoltatorul de albire. Utilizați o lingură de plastic pentru a le amesteca împreună. Asigurați-vă că utilizați un castron nemetalic.
  • Veți avea nevoie doar de o cantitate mică de amestec de înălbire pentru un test de strângere.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul 8 Orange 8
    3. Îndepărtați firele de păr în amestec pentru a le testa. Asigurați-vă că firele sunt complet saturate de amestecul de înălbire. Ștergeți o cantitate mică de înălbitor la fiecare cinci minute, folosind o cârpă veche pentru a vă urmări culoarea în schimbare a părului.
  • Aplicați mai multă înălbitor dacă culoarea nu este suficient de ușoară și continuați îndepărtarea înălbitorului și aplicarea mai mult până când ajungeți la culoarea dorită.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 9
    4. Monitorizați cât durează pentru părul dvs. pentru a schimba culoarea. La fiecare 5 minute verificați modul în care este progresul testului de strângere. Păstrați nota de timp în care este nevoie pentru părul dvs. pentru a schimba culoarea.
  • Dacă firele se transformă portocaliu în timpul testului Strand, atunci veți ști cât timp puteți lăsa în siguranță înălbitorul în părul dvs. înainte de a deveni portocaliu.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 10
    5. Partea părului în 4 secțiuni mari. Creați o despărțire dreaptă din mijlocul frunții până la începutul gâtului. Grupați părul de pe partea stângă, împreună cu un clip de plastic. Partei părului de pe partea dreaptă orizontal în 2 secțiuni, folosind vârful urechii ca linia de despărțire. Clipați fiecare secțiune în poziție și apoi repetați cu părul din partea stângă.
  • Aceste secțiuni nu trebuie să fie deosebit de îngrijite sau perfecte, deoarece servesc doar pentru a ține părul împreună și în afara drumului.
  • Partea 3 din 5:
    Amestecarea și aplicarea înălbitorului
    1. Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 11
    1. Puneți mănuși de unică folosință și draperii unui prosop vechi peste umeri. Asigurați-vă că ați pus mănușile înainte de a începe să amestecați orice înălbitor. Bleach poate fi foarte dăunător pentru piele și țesături, astfel încât prosopul vă va proteja și hainele de la orice înălbitor care se scurge din păr
    • Multe kituri de albire vor veni cu mănușile pentru tine de a folosi, dar mănușile tale din plastic sau latex sunt, de asemenea, bine.
    • O capetă de coafură va funcționa, de asemenea, bine în loc de un prosop vechi dacă aveți acces la unul.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Orange Pasul 12
    2. Se amestecă împreună pulberea de înălbire și dezvoltatorul cu peria de nuanță. Raportul dintre pulberea de înălbire la dezvoltator va fi specificat pe cutia de kit Bleach. Asigurați-vă că utilizați un castron nemetalic.
  • Plasați un prosop vechi sub castron pentru a evita înălbirea deteriorată a suprafeței.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 13
    3. Luați o secțiune subțire a părului dintr-unul din cartierele din spate. Eliminați această secțiune din clipul din plastic și păstrați restul părului tăiat înapoi. Această secțiune ar trebui să fie de aproximativ 1 inch (2.5 cm) gros dacă aveți păr subțire sau mai subțire dacă aveți păr gros.
  • Albirea părului în secțiuni mici se va asigura că înălbitorul este aplicat temeinic și uniform pe tot parcursul.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 14
    4. Aplicați înălbitorul la această secțiune folosind peria de nuanță. Asigurați-vă că înălbitorul acoperă lungimea completă a părului, dar lăsați rădăcinile descoperite, deoarece înălbitorul vă poate irita scalpul. Periați înălbitorul în aceeași direcție pe care părul crește, începând de sus și se termină la vârf.
  • Lucrați cât mai repede și cu atenție posibil, astfel încât prima secțiune nu ușurează prea mult înainte de a pune înălbirea în ultima secțiune.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Orange Pasul 15
    5. Flip prima secțiune pentru a arăta partea care nu a fost albită. Aplicați și înălbitorul în această parte, spălându-l prin exact în același mod. Acest lucru vă va asigura că nu pierdeți accidental un loc.
  • Puteți grupa această secțiune împreună și o clipiți din nou cu un clip din plastic din nou pentru ao menține în timp ce vă înălțați restul părului.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 16
    6. Continuați aplicarea înălbiei la secțiuni subțiri până când fiecare trimestru este complet. Repetați procesul de albire prin restul primului trimestru, celălalt trimestru din spate și cele două trimestre frontale.Amintiți-vă să lăsați rădăcinile nealbite pentru moment.
  • Până când ați terminat trimestrul final din față, primul trimestru din spate va începe să se ușureze.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 17
    7. Aplicați Bleach la rădăcinile dvs. dacă doriți ca acestea să fie alocate. După ce ați albit toate secțiunile părului dvs., puteți face același lucru la 1 cm (0.4 in) de păr rădăcină. Bleach poate face ca scalpul să se simtă mâncărime sau ușor iritat, deci începeți cu o parte mică, neobișnuită din rădăcinile dvs. mai întâi pentru a vedea cum se simte.
  • Vă puteți lăsa rădăcinile nealbitoare dacă sentimentul este prea neplăcut.
  • Partea 4 din 5:
    Procesarea și clătirea părului
    1. Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 18
    1. Monitorizați-vă părul până când a transformat blonda palidă. Verificați părul la fiecare câteva minute folosind o oglindă pentru a viziona procesul de iluminare. Părul dvs. va experimenta mai multe schimbări de culoare, mergând de la portocaliu la galben la blonda palidă atunci când aveți păr brun închis.
    • Bleach durează în mod normal cel puțin 30 de minute pentru a lucra, dar probabil va dura mai mult de o sesiune pentru a merge de la negru la blondă.
    • Albirea părului negru la blonda palidă va dura mult mai mult decât alte culori de păr.
    • Timpul de timp care este necesar pentru părul dvs. pentru a ajunge la blonda palidă va depinde de culoarea originală a părului și de tipul de înălbire pe care îl utilizați. Instrucțiunile pentru Kitul Bleach vă vor oferi o perioadă exactă de timp pe care procesul îl va lua.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Orange Pasul 19
    2. Clătiți înălbitorul din părul tău. Odată ce părul tău a ajuns la blondă palidă, clătiți bine înălbitorul imediat. Apa rece sau călduță funcționează cel mai bine.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 20
    3. Șampon și condiționați părul. Asigurați-vă că apa este încă rece sau călduță, și spălați-vă părul cu șampon și apoi balsam. Șampoanele naturale sau bebelușilor și a balsamurilor sunt ideale deoarece sunt foarte blânde pe părul dvs., ceea ce este necesar după înălbire.
  • Șampon și balsam care este natural și special conceput pentru a hidrata și hidrata părul sunt, de asemenea, alegeri bune.
  • Apa rece sau călduță este cea mai bună pentru că închide porii și lasă părul strălucitor când este uscat.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 21
    4. Uscați părul prin împachetarea într-un prosop. Bleach își slăbește părul, așa că acest lucru va ajuta să-l păstrați protejat în timp ce se usucă. Nu frecați niciodată părul cu prosopul, deoarece acest lucru ar putea slăbi mai departe.
  • Nu pieptene părul albite până când nu este complet uscat.
  • Partea 5 din 5:
    Menținerea culorii dvs
    1. Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 22
    1. Utilizați un șampon purpuriu sau albastru de două ori pe săptămână pentru a evita tonurile de culoare. Un șampon care este violet toned va funcționa pentru a neutraliza tonurile calde în părul dvs., cum ar fi galbenele. Un șampon albastru va neutraliza tonurile portocalii. Pentru părul care a fost albit blonda, utilizați un șampon special purpuriu, iar pentru părul care a fost albită unui maro mai ușor, utilizați un șampon purpuriu albastru.
    • Șampoane violet funcționează prin echilibrarea tonurilor galbene, deoarece violet și galben sunt opuși pe roata de culoare. Blue Shampoos echilibrează tonurile portocalii deoarece albastru și portocaliu sunt opuse pe roata de culoare.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 23
    2. Spălați-vă părul cu produse de protecție color. Numai utilizarea șamponului purpuriu ar putea să vă dau părului o nuanță purpurie, astfel încât șamponul purpuriu alternativ cu produse de protecție a culorilor funcționează bine. Acestea sunt concepute pentru a păstra părul colorat sănătos, hidratat și puternic, dar fără pigmentul violet.
  • Produsele de protecție a culorilor vin sub formă de șampon, balsam și măști de păr.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 24
    3. Utilizați un toner de păr pentru o fixare temporară la tonurile Brazy. Tonerul de păr poate ajuta la neutralizarea tonurilor portocalii. Este un colorant de păr demi-permanent care trebuie aplicat la fiecare 6 - 8 săptămâni pentru a păstra tonurile de seamă.
  • Utilizați șamponul gratuit de sulfat și balsam pentru a preveni îndepărtarea tonerului din păr.
  • Puteți utiliza șampon purpuriu în combinație cu tonerul de păr, pentru a vă ajuta să rămâneți în părul dvs. mai mult timp.
  • Tonerul de păr este în mod normal făcut la un salon de coafură, dar există și opțiuni disponibile la domiciliu care pot fi achiziționate de la magazinele de produse de păr.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Pasul Orange 25
    4. Adăugați Lowlights Dacă sunteți blondă albită. Lowlights lucrează prin întunecarea părului care este deja Brassy, ​​creând nuanțe mai întunecate în părul tău blond. Acest lucru inversează tonurile portocalii și agravelor prin adăugarea mai multor culori.
  • Lowlights sunt cel mai bine făcute la un salon de păr.
  • Imagine intitulată Bleach Hair întunecat fără a transforma Orange Pasul 26
    5. Instalați un filtru de apă de duș pentru o prevenire naturală la tonuri de culoare. Componentele minerale ale apei grele pot provoca părul albit să devină alamă. Un filtru de apă reduce numărul de depozite minerale din sursa de apă, care vă va ajuta să vă opriți părul de la pornirea portocalii.
  • Fierul este elementul principal care adaugă tonuri de portocale sau de bara.
  • sfaturi

    Încercați să rămâneți în câteva nuanțe mai ușoare decât culoarea naturală pentru cele mai bune rezultate. Părul tău este mai probabil să transforme portocaliu dacă culori dacă de la foarte întuneric până la foarte lumină.
  • Dacă rădăcinile dvs. fac portocaliu, nu vă faceți griji. Le puteți ridica de la portocaliu la blondă folosind mai multă înălbitor.
  • Avertizări

    Evitați elementele dure în contact cu părul albici, cum ar fi apa sărată sau prea mult soare. Acest lucru îl va lăsa în continuare de culoare și îl poate face din Brazy.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ulei de păr
    • Bleach pulbere
    • Dezvoltator lichid
    • Foarfece
    • Spoon de plastic
    • Mănuși de unică folosintă
    • Clipuri din plastic
    • Vechiul prosop
    • Bowl nemetalic
    • Pensulă de tainta
    • Șampon purpuriu
    • Toner de păr
    • Filtru de apă de duș
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar