Cum să colorați părul roșu strălucitor sub păr negru

Părul negru profund cu culoarea roșie vibrantă de dedesubt este un aspect foarte popular. Dacă doriți să faceți un loc de muncă cu mai multe culori la domiciliu, fiți pregătit să renunțați la cinci sau șase ore pentru a finaliza întregul proces. Stratul superior negru este vopsit în primul rând și apoi stratul roșu este vopsit după aceea. Vopsirea părului negru este destul de simplă, chiar dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte. Cu toate acestea, stratul roșu ia destul de mult mai mult de lucru, deoarece trebuie să-ți biciuie părul înainte de a adăuga colorantul roșu. Asigurați-vă că sunteți bine pregătiți pentru acest proces înainte de a începe.

Pași

Partea 1 din 4:
Imaginând logistica
  1. Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 1
1. Evitați spălarea părului de 24 până la 48 de ore înainte de ao vopsi. Părul tău se poate simți puțin gras, dar încercați să o dați afară. Uleiul natural prezent în părul nedorit vă va ajuta să vă protejați scalpul și rădăcinile de la colorantul părului, mai ales când ajungeți la stratul roșu. Volterul de păr va pătrunde, de asemenea, părul mai bun și rezultatele vor fi mai vibrante dacă părul nu este scârțâit Curățați când îl culați.
  • Dacă trebuie să vă spălați părul înainte de a vă vopsi, utilizați numai șamponul și săriți balsamul. Vopselele de păr are un timp greu de atașat la părul recent condiționat.
  • Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 2
    2. Utilizați un colorant negru semi-permanent sau permanent permanent. Sari peste culoarul magazinului alimentar și ridicați coloranții la un magazin de aprovizionare de frumusețe. Aceste coloranți sunt, de obicei, produse de salon și vor produce rezultate mai bune. Optați pentru formulele lichide față de formulele de mousse pentru acest colorant negru lichid va avea ca rezultat un negru mai întunecat și mai opac decât o formulă de mousse.
  • Dacă nu v-ați vopsit niciodată părul înainte, utilizați prima oară o vopsea neagră semi-permanentă. Dacă sunteți mai experimentați, nu ezitați să utilizați o culoare permanentă.
  • Dacă sunteți o blondă naturală, vă recomandăm să vă vopiți părul de culoare maro închis, apoi negru. Uneori, colorantul negru pe părul blond natural poate duce la o nuanță verzui.
  • Imagine intitulată Hair Bright roșu sub păr negru Pasul 3
    3. Decideți cât de groasă doriți ca stratul superior negru să fie. Cât de mult negru și cât de mult roșu doriți este o alegere complet personală - nu există nici o modalitate "dreapta" de a crea acest aspect. Ca regulă generală de degetul mare, puteți începe prin punerea părului într-o jumătate de coadă. Scoateți totul, începând de la urechi, și țineți-l înapoi în același loc în care ați pune o coadă de cal.
  • Pentru un rezultat puțin mai subtil, ridicați puțin mai mult păr după ce îl aveți într-o jumătate de coadă. De exemplu, vă puteți împărți părul la nivelul gâtului. În felul ăsta, vei avea mult mai mult păr pentru a vopsi negre decât tu.
  • Asigurați-vă că evaluați diferitele opțiuni de grosime înainte de a începe vopsirea. Cel mai bine nu este deciziile de impuls atunci când sunteți în mijlocul procesului.
  • Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 4
    4. Separați stratul superior din partea de jos cu cleme. Utilizați o oglindă de mână sau aveți un prieten să vă ajute, astfel încât totul să pară chiar și după ce separați stratul superior din partea de jos. Îndepărtați-vă ferm părul pentru a evita nevoia de a face față unor piese wispy în timp ce îl colorat.
  • Asigurați-vă că faceți înapoi toate bucățile de păr din părul tău. Aceste piese trebuie să fie vopsite negre, astfel încât stratul roșu să pară să fie "sub" stratul negru.
  • Imagine intitulată de colorare a părului roșu roșu sub păr negru Pasul 5
    5. Utilizați folie de staniu pentru a proteja stratul inferior al părului de la colorantul negru. Line o foaie de folie în sus direct sub stratul superior al părului tău. Ar trebui să stea în jos peste stratul inferior. Asigurați-vă că folia se extinde cel puțin jumătate din lungimea părului. Curățați marginile foliei deasupra părților părului. Îndepărtați folia în loc pe fiecare parte, astfel încât folia va rămâne în poziție.
  • Folia trebuie să fie chiar sub stratul superior, protejând partea superioară a stratului inferior.
  • Dacă vă simțiți încrezători că puteți aplica colorantul negru fără ao obține pe stratul inferior al părului, puteți sări peste folie.
  • Partea 2 din 4:
    Vopsirea stratului negru
    1. Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 6
    1. Pregătiți colorantul și zona de lucru. Urmați instrucțiunile care au venit cu colorantul pentru amestecarea și dezvoltarea acesteia. Purtați mănuși pe tot timpul și păstrați un prosop securizat în jurul umerii dvs. pentru a vă proteja pielea. Pentru a proteja colorantul de a-ți colora fața, aplicați o loțiune groasă sau un strat de jeleu de petrol în jurul liniei de păr înainte de a începe.
    • Puteți folosi o capetă de coafură în loc de un prosop dacă aveți unul.
  • Imagine intitulată Hair Bright roșu sub păr negru Pasul 7
    2. Trageți o bucată de păr din clipuri și aplicați colorantul. Începeți în partea din față a părului și lucrați cu o singură secțiune de păr la un moment dat. Trageți o bucată de păr din clip și aplicați colorantul negru la secțiune, având grijă să vă saturați părul cu vopseaua de la rădăcină la vârf. Utilizați știfturile Bobby sau clemele de păr pentru a fixa secțiunile finalizate din cale, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la restul.
  • Dacă aveți păr gros, poate fi necesar să separați secțiunile în secțiuni mai mici, care sunt de aproximativ 1 inch (2.5 cm) grosime.
  • Puteți răsuci fiecare secțiune completă într-un mini-bun și fixați secțiunile de genul acesta, dacă vă place.
  • Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 8
    3. Finalizați aplicarea colorantului negru la stratul superior. Fixați secțiunile în sus pe măsură ce le terminați astfel încât să fie ținute departe de stratul de fund al părului. Urmați instrucțiunile incluse în cutia de vopsea și lăsați-o pe părul dvs. pentru lungimea recomandată de timp. Păstrați un prosop înfășurat în jurul umerilor în cazul în care colorantul se scurge pe piele.
  • De îndată ce ați terminat aplicarea colorantului, setați un cronometru pentru perioada de timp, produsul recomandă.
  • Imagine intitulată de colorare a părului roșu roșu sub păr negru Pasul 9
    4. Clătiți colorantul negru. Înainte de a clăti vopsirea, adunați stratul inferior al părului și asigurați-l într-o coadă scăzută. Acest lucru îl va împiedica din cale pe măsură ce terminați cu partea superioară. Va trebui să vă sprijiniți și să vă puneți capul sub fluxul de apă pentru a clăti colorantul. Odată ce vă sprijiniți înainte, scoateți clemele și știfturile Bobby și începeți să vă clătiți părul.
  • Nu obțineți stratul inferior al părului umed și păstrați-l din cale.
  • Poate fi mai ușor dacă aveți un prieten să vă ajute cu această parte.
  • Clătiți-vă părul până când apa rulează clar.
  • Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 10
    5. Uscați stratul superior de păr negru proaspăt vopsit. Strângeți excesul de apă, apoi puneți un prosop între stratul superior și stratul inferior. Răsturnați-vă părul și va cădea pe prosop fără a atinge stratul inferior al părului. Strângeți cât mai multă apă ca și prosopul uscați ușor. Suflați stratul superior al părului dvs. așa cum ați fi în mod normal.
  • Păstrați partea de jos a părului dvs. în coada de coadă scăzută în acest proces.
  • După ce stratul dvs. negru este complet uscat, strângeți părul din nou, astfel încât să puteți trece la vopsirea stratului inferior.
  • Partea 3 din 4:
    Albire și vopsirea stratului roșu
    1. Imagine intitulată Hair Bright roșu sub păr negru Pasul 11
    1. Pregătiți înălbitorul. Cea mai mare parte a culorilor vopsele luminoase, nefiresc disponibile sunt coloranți semi-permanenți. Dacă nu aveți păr blond natural, va trebui să înălbiți stratul inferior al părului înainte de a vă culca roșu pentru culoarea pentru a apărea. Dacă aplicați vopsea roșie semi-permanentă la părul fără a-l înălbi mai întâi, culoarea va fi aproape nedetectabilă. Luați în considerare vederea unui profesionist pentru albire, mai ales dacă nu ați mai făcut-o niciodată înainte.
    • Albirea nu este la fel de ușoară ca și vopsirea părului. Sunt implicate mai multe substanțe chimice și aceste substanțe chimice vă pot arde pielea și vă deteriorează grav părul.
  • Imagine intitulată de păr de culoare roșu roșu sub păr negru Pasul 12
    2. Înălbitor stratul inferior al părului tău. Începeți cu părul complet uscat - niciodată înălbitorul umed sau umed. Citiți instrucțiunile livrate cu produsul dvs. de albire cu atenție. Urmați-le exact. Purtați mănușile furnizate și fiți extrem de atenți în timp ce aplicați înălbitorul și când clătiți-o afară. Clătiți Thipleac cu apă călduță până când apa rulează clar.
  • Asigurați-vă că lucrați într-o zonă bine ventilată, deoarece fumul de înălbire sunt destul de puternice.
  • Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 13
    3. Prosopul uscați ușor stratul inferior. Rulați un pieptene dințate cu părul dvs. pentru a elimina orice încurcături. Lăsați părul părului să se usuce la jumătatea drumului înainte de a trece la colorantul roșu. Nu doriți să aplicați părul roșu la părul complet uscat, dar nu ar trebui să se îmbună nici umed.
  • Imagine intitulată Părul de colorant roșu roșu sub păr negru Pasul 14
    4. Colorați stratul inferior cu vopsea roșie semi-permanentă. Citiți și urmați instrucțiunile de aplicare. Plasați un prosop vechi în jurul umerii dvs. înainte de a începe să vă protejați corpul. Odată ce ați primit colorantul roșu pe părul dvs., lăsați-l pentru timp recomandat în direcții.
  • Vopseaua semi-permanentă nu este dăunătoare părului, iar cu cât îl lăsați mai mult, cu cât va fi mai strălucitor roșu.
  • Imagine intitulată de păr alb luminos roșu sub păr negru Pasul 15
    5. Clătiți colorantul roșu cu apă rece. Ar trebui să aveți în continuare stratul dvs. de sus tăiat în siguranță pe capul tău. Urmați instrucțiunile care au venit cu colorantul pentru clătirea ei. Este posibil să trebuiască să o clătiți cu capul întors lateral sub robinet pentru a evita umezirea restului părului. Păstrați clătirea până când apa rulează clar.
  • Ușor de prosoape uscați părul. Lăsați-l să se usuce cu aer sau să ia în jos stratul superior și stilul părului tău așa cum ar fi în mod normal.
  • Poate doriți să evitați să dormiți pe o pernă de culoare deschisă timp de câteva zile pentru a evita colorarea.
  • Asigurați-vă că utilizați apă rece, deoarece vă gardă cuticula și încuietori în culoare.
  • Partea 4 din 4:
    Menținerea culorii părului
    1. Imagine intitulată de colorant de păr strălucitor roșu sub păr negru Pasul 16
    1. Protejați-vă culoarea părului de la estompare. Vopselele de păr vibrant se estompează cu ușurință. Faceți tot ce puteți pentru a vă păstra culoarea cât mai mult posibil. Utilizați produse de păr fără sulfate. Căutați șampoane și balsamuri care fac publicitate ca fiind "protejarea culorilor."Spălați părul mai puțin frecvent și întotdeauna faceți acest lucru în apă rece.
    • Puteți utiliza șamponul uscat între spălările dvs. normale, dacă este necesar.
    • Evitați să vă umeziți părul într-o piscină, deoarece clorul poate provoca havoc pe culori vibrante.
  • Imagine intitulată Dye Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 17
    2. Utilizați un balsam adânc de una până la două ori pe săptămână. Bleach se usucă părul și, dacă nu sunteți atent, acesta poate să-l deterioreze și să provoace o rupere semnificativă. Odată ce începeți să vă înălțați părul, trebuie să aveți grijă foarte bine de ea pentru a-și menține sănătatea. Obțineți un balsam profund bun și aplicați-l de una sau două ori pe săptămână.
  • Imagine intitulată de păr alb luminos roșu sub păr negru Pasul 18
    3. Utilizați o mască de înaltă condiționare o dată pe săptămână. Măștile de păr sunt similare cu amețitoarele adânci, deoarece sunt foarte hidratante, dar de obicei includ proteine ​​și alte ingrediente formulate pentru a vă întări părul. O mască săptămânală de înaltă condiționare poate ajuta la rehidratarea părului uscat și pentru a restabili cuticulele de păr care au fost deteriorate de procesul de albire.
  • Căutați produse care conțin ingrediente cum ar fi glicerină, vitamina E, unt de shea, proteine, ulei de argan, keratină, ulei de avocado, ulei marocan și ulei de nucă de cocos.
  • Imagine intitulată Colorant Hair luminos roșu sub păr negru Pasul 19
    4. Evitați stilul de căldură părul cât mai mult posibil. Căldura deschide cuticula de păr și ridică culoarea afară, limitați-vă utilizarea de uscătoare prin suflare, a fiarelor plate și a fiarelor curling. Când utilizați aceste instrumente, asigurați-vă că utilizați mai întâi un spray de protecție la căldură pe părul dvs. Va crea o barieră între păr și căldură.
  • După albire, părul tău va fi mult mai uscat decât înainte. Aceasta înseamnă că poate arde mai ușor. Utilizați unelte încălzite cu grijă.
  • Imagine intitulată de colorare a părului roșu roșu sub păr negru Pasul 20
    5. Reaplicați colorantul semi-permanent roșu când culoarea începe să se estompeze. Culorile vibrante vor începe să se estompeze în câteva săptămâni, din păcate. Cu toate acestea, pentru a revigora culoarea roșie, nu va trebui să repetați procesul de albire - cel puțin, nu pentru o vreme. Aplicați pur și simplu colorantul roșu la părul dvs. decolorat și clătiți-l așa cum ați făcut prima dată. În funcție de cât de bine părul dvs. a luat inițial colorantul roșu, este posibil să aveți nevoie să vă reîmprospătați culoarea cât mai frecvent ca o altă săptămână.
  • După prima dată când vă colorați părul, va trebui doar să vopsească noua dvs. creștere. De asemenea, puteți reîmprospăta părul colorat anterior dacă doriți.
  • Nu vă înălțați părul de fiecare dată când trebuie să atingeți culoarea. Acest lucru vă va afecta grav părul. Trebuie doar să aplicați Bleach atunci când vopsiți o nouă creștere.
  • Fiți atenți la starea părului dvs. și repetați numai procesul de albire atunci când este sănătos și suficient de puternic pentru a rezista substanțelor chimice dure.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar