Cum să vopsească peste un colorant de păr întunecat

Dacă încercați să aplicați culoarea peste păr, care a fost deja vopsită, va deveni mai întunecată. Pentru a colora pe un colorant de păr întunecat, puteți alege o metodă simplă, cum ar fi adăugarea de evidențieri sau spray-uri de culoare la părul dvs. De asemenea, puteți ridica culoarea utilizând șampoane speciale sau eliminări de culoare - această metodă va funcționa pentru a vă lumina culoarea părului doar câteva nuanțe. Pentru o schimbare de culoare mai drastică, puteți să vă înălțați părul și să aplicați o culoare nouă pentru a vă atinge aspectul dorit, asigurându-vă că utilizați o atenție deosebită, astfel încât părul dvs. să nu devină super deteriorat.

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând modificări simple
  1. Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 1
1. Evidențiați-vă părul pentru a evita vopsirea tuturor. Dacă doriți să vă lăsați părul fără a fi nevoie să vă petreceți timpul și banii pentru a viza toate acestea, încercați să evidențiați anumite componente pentru a crea un aspect nou. Poti evidențiați-vă părul acasă sau au momentele realizate.
  • Alegeți evidențiere care sunt doar o umbră sau 2 mai ușoare decât culoarea părului pentru a evita prea aspru de un contrast.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 2
    2. Adăugați tonuri roșii la părul dvs. pentru o schimbare de culoare. Puteți avea stilisul de păr Adăugați tonuri roșii la părul dvs. sau puteți folosi un colorant de păr roșu pentru ao face singur. Există chiar și modalități Adu-ți în mod natural tonurile roșii în părul tău, care se poate face acasă. Aducerea tonurilor roșii vă va face părul să pară mai ușor, oferindu-i mai multă dimensiune.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 3
    3. Utilizați un spray de avion proiectat pentru păr pentru a adăuga culoarea. Acestea sunt spray-uri colorate pe care le pulverizați direct pe părul dvs. pentru o opțiune de iluminare rapidă și ușoară. De obicei vin în culori, cum ar fi galben, roz, argint, verde și albastru. Odată ce pulverizați produsul pe părul dvs., puteți piepita prin părul dvs. pentru ao amesteca.
  • Sprayul este temporar, așa că se spală când faceți un duș.
  • Aceste spray-uri lucrează chiar și pe cea mai întunecată nuanță de păr.
  • Prin pulverizarea pe mai multe straturi, puteți construi culoarea, dacă doriți.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 4
    4. Încercați machiajul de păr pentru a modifica cu ușurință culoarea părului. Machiajul de păr este similar cu un spray de aerograf, dar este un pic mai subtil. Este o cremă sau o rimel care vine în mai multe nuanțe, cum ar fi aurul de trandafir, cupru, bronz și roșu. Doar frecați-o chiar pe părul dvs. sau utilizați un pieptene pentru ao răspândi uniform.
  • Mascara este minunată pentru acoperirea rădăcinilor sau părului gri.
  • Puteți găsi machiaj de păr la unele magazine de droguri, magazine de frumusețe sau online.
  • Machiajul de păr nu este permanent și spală cu ușurință.
  • Metoda 2 din 4:
    Ridicarea culorii câteva nuanțe
    1. Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 1
    1. Spălați-vă părul folosind un șampon clarificator. Un șampon clarificator va ajuta la reducerea intensității culorii întunecate, deoarece provoacă părul să se estompeze mai repede. Șamponați părul cu șamponul de clarificare cel puțin de două ori în duș pentru cele mai bune rezultate.
    • Dacă părul dvs. nu a fost colorat recent, acest lucru nu a avut un efect imens asupra luminii părului.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 2
    2. Aplicați căldură la părul de șamponare pentru rezultate mai bune. Dacă doriți, puteți ieși din duș și utilizați un uscător de păr pentru a încălzi șamponul de clarificare a capului înainte de a le clăti. Acest lucru vă va ajuta cu cuticul de păr să se deschidă pentru a elibera și mai multă culoare.
  • Legați-vă părul cu un clip de păr și puneți-l pe un capac de duș. Încălziți părul de șamponare cu un uscător de păr timp de aproximativ 1 minut.
  • Aveți grijă să nu topiți plasticul capacului de duș și să nu folosiți niciodată uscătorul de păr în duș.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 3
    3
    Spray suc de lămâie sau soarele pe părul dvs. pentru a ușura culoarea. Utilizați o sticlă de soare sau o lămâie proaspătă pentru a pulveriza sucul de lămâie peste părul tău. Utilizați o perie pentru a răspândi lichidul în mod egal pe tot parcursul părului dvs. și utilizați un uscător de păr sau soarele pentru a crea efectul dorit.
  • Cu cât mai multă căldură aplicați părului în timp ce are spray-ul în el, mai ușor părul tău va deveni.
  • Puteți face acest proces de mai multe ori, dar nu fiți surprins dacă părul dvs. nu ușurează cât doriți.
  • Părul tău se poate simți uscat după ce a folosit suc de lămâie. Condiționați părul cu un balsam hidratant pentru ao hidrata.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 4
    4. Ridicați culoarea cu un remover de culoare sau o ușurare. Defecțiunile de culoare vă vor ajuta să vă îndepărtați părul de vopsea, astfel încât să puteți începe să vă întoarceți la culoarea dvs. naturală. Defecțiunile culorilor pot fi un pic aspru pe părul dvs., deci încercați să le utilizați cu ușurință și să citiți cu atenție instrucțiunile pentru a vă asigura că utilizați corect removerul de culoare.
  • Condiționați-vă părul profund după ce ați folosit o removersiune de culoare.
  • Încercați să așteptați cu câteva luni înainte de a utiliza o remover de culoare a doua oară pentru a vă menține părul deteriorat. Cu toate acestea, unele deteriorări ale culorilor sunt sigure pentru a fi utilizate imediat după o utilizare. Verificați pachetul pentru a fi sigur și luați în considerare și starea părului.
  • Aceste produse pot fi găsite la multe magazine de droguri sau magazine de aprovizionare de frumusețe, precum și online.
  • Luați în considerare vizitarea unui profesionist pentru acest proces pentru a vă asigura că obțineți rezultatele dorite.
  • Metoda 3 din 4:
    Albirea părului înainte de a vopsi
    1. Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 5
    1. Starea profundă a părului înainte de al înălbiți. Încercați să utilizați o mască adâncă de condiționare pe părul dvs. o săptămână sau 2 înainte de al înălbiți, condiționează-o de mai multe ori. Acest lucru vă va ajuta să vă întăriți și să vă întineriți părul, să-l pregătiți pentru procesul de albire.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 6
    2. Protejați suprafețele de lucru, îmbrăcămintea și pielea. Faceți înălbirea într-un loc care va fi ușor de curățat și ștergeți, ca o baie sau bucătărie. Purtați îmbrăcăminte pe care nu vă deranjează să vă distrugeți și un prosop în jurul umerilor voștri. Purtați mănuși astfel încât înălbitorul să nu vă deterioreze mâinile.
  • Cel mai bine este să folosiți capătul unui coafor, dacă aveți unul. Le puteți găsi la magazinele de frumusețe locale sau online. Alternativ, puteți folosi un prosop albă sau un prosop pe care nu-l deranjează să-l alunece.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 7
    3. Se amestecă Bleach cu un dezvoltator pentru a începe Albirea părului. Achiziționați un kit de înălbire pentru părul dvs., care va necesita cel mai probabil un dezvoltator. Amestecați înălbitorul și dezvoltatorul împreună într-un castron, citiți cu atenție instrucțiunile pentru a determina măsurătorile exacte.
  • Un dezvoltator de 20 sau 30 de volume va fi cel mai bun pentru părul tău.
  • Imaginea intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 8
    4. Împărțiți-vă părul în secțiuni pentru a face albirea mai ușoară. Legați stratul superior al părului dvs. folosind o cravată de păr sau un clip de plastic, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la stratul inferior. Dacă aveți păr foarte gros, puteți separa stratul inferior al părului în 2 sau 3 secțiuni suplimentare folosind cleme de păr din plastic.
  • Asigurați-vă că utilizați numai clipuri din plastic atunci când vă înălțați părul.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 9
    5. Aplicați înălbitorul în mod egal la părul dvs., făcându-vă ultimele rădăcini. Utilizați o perie de aplicator pentru a aplica înălbia mixtă la 1 inch (2.5 cm) secțiuni ale părului dvs., până când înălbirea este distribuită uniform. Kitul de înălbire ar trebui să vă ofere cea mai bună strategie pentru a vă înălța părul, dar asigurați-vă că aplicați Ultimul Bleach pentru rădăcinile dvs.
  • Dacă aveți păr foarte gros, atunci este posibil să aveți nevoie să vă împărțiți părul în secțiuni mai mici.
  • Rădăcinile voastre încălzesc cel mai rapid, deci dacă vă înălțați mai întâi rădăcinile dvs., vor deveni mai ușoare decât restul părului.
  • Purtați mănuși peste mâini și un prosop în jurul gâtului pentru a menține înălbitorul de la deteriorarea mâinilor sau a îmbrăcăminții.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 10
    6. Înfășurați părul în sus și lăsați-l să stea timp de 20-30 de minute. Utilizați un capac de duș pentru a menține înălbitorul așezat pe părul părului, permițând căldurii din cap să rămână prins în capac. Cele mai multe pereche vor rămâne pe părul dvs. timp de 20-30 de minute, dar continuați să vă verificați părul pentru a vedea cum se întoarce culoarea.
  • Nu trebuie să lăsați Bleach în părul dvs. mai mult de o oră.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 11
    7. Clătiți înălbitorul cu atenție după ce timpul alocat este în sus. Odată ce cele 20-30 de minute sunt în sus, sau dacă vă decideți ca culoarea părului dvs. înainte de acea perioadă, clătiți înălbitorul cu apă curată. Șampon și condiționați-vă părul după aceea.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 12
    8. Așteptați cu 2-3 luni înainte de albirea părului din nou pentru a evita deteriorarea. Bleach poate fi foarte dur pe părul tău, mai ales dacă mergi de la o culoare întunecată la o lumină. Pentru a împiedica ruperea părului sau a deveni fragilă, așteptați 2-3 luni înainte de a vă înălța părul din nou dacă nu a ajuns la fel de ușoară după cum doriți, prima dată.
  • De asemenea, puteți condiționa adânc părul pentru a vă ajuta să îl păstrați sănătoși între sesiunile de albire.
  • Metoda 4 din 4:
    Aplicarea noii culori după luminarea sau înălbirea
    1. Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 13
    1
    Alege o culoare de păr care vă va completa tonul pielii. Alegeți un colorant de păr care va arăta bine pe tine și pe culoarea parului dvs. curentă. Asigurați-vă că ați luat-o suficientă a părului, astfel încât să accepte noua culoare a părului.
    • Când alegeți o culoare nouă, optați pentru o vopsea care sunt 1 sau 2 nuanțe mai ușoare decât ceea ce mergeți de fapt. Când vă vopiați părul la domiciliu, adesea iese mai întunecate decât ați anticipat.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 14
    2. Amestecați culoarea părului ales cu un dezvoltator. De multe ori kitul dvs. de colorant va veni cu dezvoltatorul, dar dacă nu, ridicați un dezvoltator de 20 de volume de la un magazin de droguri. Urmați instrucțiunile care vin cu vopsea de păr pentru a amesteca colorantul cu dezvoltatorul proporțional.
  • De asemenea, puteți achiziționa dezvoltator la un magazin Big Box, magazin de frumusețe sau online.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 15
    3. Separați părul în secțiuni pentru a vă distruge părul mai ușor. Trageți împreună stratul superior al părului și asigurați-l cu o cravată de păr sau clemă. Împărțiți stratul inferior în 2-4 secțiuni pentru părul mai gros.
  • Dacă părul tău este subțire, puteți să vopiți cu ușurință stratul inferior al părului, fără a fi deconectat.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 16
    4. Utilizați peria aplicatorului la Aplicați colorantul la părul dvs. La fel ca și cum ați făcut cu înălbitorul, utilizați peria aplicatorului de colorant pentru a aplica colorantul la 1-2 în (2.5-5.1 cm) secțiuni de păr. Amintiți-vă să vă faceți rădăcinile ultima.
  • Asigurați-vă că umerii dvs. sunt acoperite pentru a vă proteja îmbrăcămintea și purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile de la colorant.
  • Puteți lega părul în sus și puneți un capac de duș Odată ce părul este acoperit în colorant, dacă doriți.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 17
    5. Citiți instrucțiunile de colorare pentru a ști cât timp să părăsiți colorantul în părul dvs. Fiecare culoare și brand de colorant de păr vor avea instrucțiuni diferite, deci citiți-le cu atenție pentru a determina cât timp ar trebui să lăsați colorantul în părul dvs. înainte de a le clăti.
  • Utilizați un cronometru pentru a vă asigura că lăsați colorantul suficient de lung pentru a avea efectul dorit.
  • Nu lăsați colorantul în mai mult decât timpul alocat pe cutie - poate deteriora părul sau pielea.
  • Imagine intitulată vopsea peste un colorant de păr întunecat Pasul 18
    6. Clătiți colorantul după ce timpul alocat este în sus. Odată ce temporizatorul dvs. a plecat sau timpul este în sus, clătiți vopsirea din păr sub apă răcoritoare. Puteți utiliza un șampon și balsam adecvat pentru părul colorat pentru a scăpa de orice reziduu suplimentar de colorant.
  • Odată ce apa rulează clar, veți ști că colorantul de păr a fost spălat.
  • sfaturi

    Profesioniștii vor avea cea mai bună metodă pentru colorarea părului care este deja întunecată, deci vizitați un salon dacă sunteți în stare.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Clarificarea șamponului (opțional)
    • Uscător de păr (opțional)
    • Suc de lamaie / Sun-in (opțional)
    • Color Remover / Lui (opțional)
    • Condiții adânci
    • Prosop
    • Mănuși
    • Cravate de păr sau clipuri
    • Bleach (opțional)
    • Dezvoltator
    • Peria de aplicator
    • Capacul de duș
    • Vopsea de par
    • Pieptene
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar