Cum să vă înălțați părul platinum blonde

Chiar acum ai fi o brunetă neagră Raven, dar poate doriți să fiți o blondă chic nou-născută. Există o mulțime de produse disponibile pe piață pentru a vă ajuta să obțineți nuanțele blonde dorite. După instrucțiunile producătorului pentru fiecare dintre produsele pe care le alegeți este întotdeauna o idee bună, dar aici sunt pașii generali pentru întregul proces pentru a vă ajuta și de-a lungul drumului.

Pași

Partea 1 din 5:
Pregătirea pentru albire
Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 26
1. Obțineți consumabilele dvs. Dacă cumpărați ingrediente separat, mai degrabă decât într-un kit, este ieftin. Puteți să vă înălțați părul, apoi amestecați cantități mici de substanțe chimice mai târziu pentru a vă atinge rădăcinile.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 1
    2. Luați în considerare să faceți o înălbitoare de testare. Puteți obține părul de pe părul tău de păr și trece prin procesul de albire cu ea pentru a testa cum va merge. Este mai bine să o testați mai întâi - în acest fel, nu va fi nici o surpriză pe care o va trebui să crească!
  • De asemenea, puteți testa câteva fire într-un loc inconspicuos pe spatele capului.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 2
    3. Spălați-vă părul cu câteva zile înainte de a intenționa să înălbiți. Nu utilizați produse de styling care pot cauza acumularea. Lăsând uleiurile naturale pe cap ajută la protejarea scalpului și a părului.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 3
    4. Ulei-ți părul. Noaptea înainte de a intenționa să albi, să vă înmuiați părul în ulei de cocos și lăsați-l peste noapte. Din nou, acest lucru vă ajută să vă protejați părul și scalpul de daune.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum blondă Pasul 4
    5. Strângeți echipamentul și unele prosoape vechi și ventilați zona.Odată ce ați început, trebuie să lucrați rapid pentru a evita arsurile, așa că aveți tot ce vă ajută.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 5
    6. Puneți-vă părul. Îndepărtați cu atenție orice încurcături. Începeți prin spălarea capetelor, apoi lucrați treptat până la rădăcini. Dacă părul tău este delicat, folosește o perie de păr moale, un pieptene cu vârf, sau degetele tale pentru a rezolva tangles.
  • 7. Protejați-vă ochii, pielea și hainele. Puneți ochelari de protecție și mănuși! Adăugați banda în jurul lor pentru a vă proteja ochii. Purtați o cămașă buton-jos sau un vârf de fixare liber, astfel încât să vă puteți scoate cămașa pentru a vă clăti părul fără să vă înălțați peste hainele voastre.
  • De asemenea, vă puteți proteja hainele, purtând o capcana unui coafor sau draparea unui prosop vechi în jurul umerilor voștri.
  • Partea 2 din 5:
    Aplicarea înălbitorului
    1. Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 6
    1. Protejați-vă pielea cu vaselină. Frotiu liber în jurul părului, urechile și gâtul cu vaselină pentru a oferi o barieră între înălbire și pielea ta.
  • 2. Partea părului în 4 secțiuni. Începeți prin despărțirea părului în mijlocul mijlocului din față în spate în 2 secțiuni egale. Apoi, împărțiți fiecare dintre acele secțiuni în jumătate, făcând o parte pe fiecare parte chiar deasupra urechii. Răsuciți fiecare secțiune și asigurați-l cu un clip de păr din plastic.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 7
    3. Amestecați dezvoltatorul de cremă și pulberea de albire. Se toarnă 2-3 uncii (60-90 ml) de cremă dezvoltator într-un castron de amestecare din plastic. Se adaugă 2 uncii (60 ml) de pulbere de albire (sau 1 scoop de dezvoltator clar și 1 scoop de înălbire), într-o cameră cu ferestre. Amintiți-vă că veți obține un lift mai ridicat dacă utilizați 30 sau 40 de volum.Volumele mai mari au, de asemenea, un risc mai mare de arderea scalpului.
  • Baia este, probabil, cel mai bun loc pentru a vă înălța părul, deoarece veți avea acces ușor la duș și chiuvetă. Lăsați ușa deschisă și deschideți fereastra sau porniți ventilatorul de baie, dacă aveți unul.
  • Imagine intitulată Bleach Părul dvs. Platinum Blonde Pasul 23
    4. Setați un cronometru, astfel încât să știți când ați început aplicația Bleach. Apoi începeți amestecarea amestecului de înălbire și dezvoltator. Pregătiți-vă pentru a aplica amestecul.
  • Imagine intitulată Bleach Părul dvs. Platinum Blondă Pasul 9
    5. Începeți aplicarea înălbitorului la spate cu o perie de aplicator. Nu începeți la rădăcinile voastre, dacă nu doriți să ieșiți cu rădăcini mai ușoare și se termină mai întunecată.
  • Puteți pune folie sub o secțiune de păr, vopsea pe înălbitor, apoi înfășurați acea secțiune în folie dacă vă place. Asigurați-vă că este folie de coafură și nu folie de staniu din magazinul alimentar sau ați putea să vă deteriorați părul.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 10
    6. Adăugați Bleach peste tot capul. Păstrați 1/2 inci (3.8 cm) departe de rădăcinile dvs. inițial. După ce ați terminat restul părului, aplicați amestecul de înălbire la rădăcinile dvs., fiind atenți să nu o masați prea mult în scalpul dvs.
  • Evitați să puneți bleach-ul direct pe scalp. Dacă o faci, se va stinge sau va arde puțin și va răni puțin. Dacă arde foarte mult, aceasta este o ardere chimică. Clătiți-l imediat.
  • Imagine intitulată Bleach Părul dvs. Platinum Blondă Pasul 37
    7. Ajustați procesul pentru pete mai întunecate, dacă doriți. Poate doriți să puneți mai multă înălbitor, mai devreme, pe oricare dintre părțile părului dvs. este mai întunecată. Deci, dacă rădăcinile dvs. sunt întunecate și restul părului dvs. a fost albită înainte, înălbite rădăcinile timp de 15 sau 30 de minute mai mult decât restul părului. Dacă rădăcinile dvs. sunt ușoare sau blonde, iar restul părului este mai întunecat, vopsea mai întâi biții întunecați.
  • Partea 3 din 5:
    Așteptare și clătire
    1. Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 11
    1. Acoperiți părul. Puneți un capac de duș, folie de aluminiu sau o pungă de plastic clară / albă peste păr. Asigurați-vă că nu vă acoperă fața, dar este peste tot părul. Apoi legați-o la nivelul gâtului, asigurându-vă că tot părul este ascuns sub sac.
    • Dacă doriți un lift mai mare, utilizați folie de aluminiu în loc de o pungă de plastic.
    • Dacă utilizați o pungă de alimente, asigurați-vă că partea cu imprimare pe ea nu este împotriva capului dvs. sau veți încheia culoarea imprimării procesată în părul dvs. un pic.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 12
    2. Lăsați-o ca aceasta timp de 40 de minute. Începeți sincronizarea de la momentul în care ați început să aplicați Bleach. Verificați temporizatorul. Dacă lăsați-o mai mult timp, nu va avea nici o brichetă, va va deteriora doar părul.
  • Verificați culoarea tot timpul. O dată la un galben pal, trebuie să spălați înălbitorul. Nu lăsați înălbitorul de peste o oră. Nu mai înălbite o dată la galben pal sau părul tău se va rupe.
  • Dacă ați dispărut atâta timp cât vă poate fi în siguranță și părul tău nu este încă galben pal, apoi clătiți-l, tonați-vă părul și așteptați o lună pentru a vă reîncălzi părul.Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 25
  • Imagine intitulată Bleach Părul dvs. Platinum Blondă Pasul 34
    3. Clătiți înălbitorul când părul este suficient de ușor. Spălați cu un șampon de neutralizare a pH-ului. Aceasta va opri orice alte reacții chimice acide sau de bază de la apă. Acest lucru va termina în mod oficial procesul de albire.
  • Trebuie să spălați complet amestecul de înălbire sau altfel vă veți deteriora părul. După un timp, dezvoltatorul și pulberea nu mai reacționează, iar părul dvs. nu va mai înălbi, deveniți mai deteriorați. Dacă ați supraîncărcat, părul ar putea să se simtă un pic de paie de paie și fragil. Dacă aveți îndoieli, clătiți-o afară.
  • Asigurați-vă că utilizați un șampon și balsam proiectat pentru păr blond albită pentru a elimina orice galben și faceți părul dvs. luminos platină și alb. Orice șampon purpuriu este bine. Amintiți-vă purpuriu contracareze galben, o face alb, și elimină brasiness.
  • Partea 4 din 5:
    Finalizarea procesului
    1. Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 26
    1. Adăugați toner / colorant dacă doriți. Odată ce părul este galben pal, este timpul de ton sau de culoare, dacă doriți. Tonerul este vopsea de păr semi-permanentă care poate contracara unele dintre nuanțele nedorite din albire.
    • Pentru un aspect natural de platină, colorați cu un amestec natural blond cu 20 de dezvoltatori, deoarece părul este deja albit. Lăsați-l timp de 25 de minute.
    • Pentru platina de argint palidă, utilizați un colorant cu platină cu 20 de dezvoltatori și lăsați-l timp de 25 de minute.
    • Pentru alb-negru, lăsați-o așa cum este după îndepărtarea completă a culorii cu înălbitorul. Utilizați o mulțime de șampon purpuriu pentru a elimina și plictisitor galben sau aterizați o culoare de nivel 12. Lăsați timp de 25 de minute.
    • Pentru blonda albă sau alb, utilizați un toner blond alb și plecați pe 25 de minute. Multe dintre aceste tonere sunt semi-permanente, astfel încât culoarea va dispărea și puteți relua tonerul săptămâna următoare.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 27
    2. Stare, stare, condiție. Asigurați-vă că părul dvs. primește repararea tratamentului și a tratamentelor de proteine ​​de keratină și de înmuiere. Utilizator o condiționare profundă cel puțin o dată pe săptămână.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 14
    3. Utilizați un tratament de proteine ​​pentru a vă întări părul. Albirea slăbește părul foarte mult, astfel încât să adăugați proteine ​​să o facă mai puternică și mai puțin susceptibilă la rupere. Acest lucru durează câteva ore pentru a se întări și aproximativ o jumătate de oră pentru a spăla, deci trebuie să permiteți timp să o faceți în mod corespunzător dacă o alegeți.
  • Partea 5 din 5:
    Urmând cu mai multă albire
    Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 35
    1. Nu înălbiți din nou imediat. Dacă vă subînchirieți și părul dvs. este un ton portocaliu, trebuie să așteptați o lună pentru a evita deteriorarea părului și a pielii și apoi aliniați încă o dată.
    • În timp ce așteptați, ați putea încerca să utilizați un șampon albastru pentru a echilibra tonurile portocalii din părul dvs. Urmați instrucțiunile de pe sticlă pentru a determina cât de des ar trebui să utilizați șamponul și cât timp trebuie să îl lăsați în păr.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blondă Pasul 16
    2. Repetați procesul de albire după o lună pentru părul chiar mai ușor. Aplicați o dată pe lună, până când părul dvs. este o culoare galbenă ușoară. După re-albire, șampon cu un șampon de echilibrare a pH-ului, aplicați toner după cum doriți, și fiți generos cu tratamente de condiționare.
  • După aproximativ 40 de minute (în funcție de toner), spălați, starea și uscarea ca înainte.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum Blonde Pasul 21
    3. Fii atent cu întregul proces. Nu înălbiți sau vopsiți părul pentru mai mult de o oră la un moment dat și lăsați întotdeauna o lună între timp de procesare a părului și a scalpului pentru a se vindeca. În caz contrar, părul tău va fi deteriorat, plictisitor și frizzy. Părul tău va deveni fragil și tind să se rupă, și există o posibilitate că capul tău va fi acoperit de scabs, care se va dezvolta în pete chel. Condiționați întotdeauna între ele! Fii răbdător.
  • Imagine intitulată Bleach Hair Platinum blondă Pasul 24
    4. Rock-ți noile încuietori blonde. Asigurați-vă că păstrați grija bună a părului dvs., deoarece înălbitorul poate fi un proces dur. Condiție adesea și utilizați tratamente de proteine ​​pentru a vă întări părul și pentru a preveni spargerea.
  • sfaturi

    Condiție, stare, stare, stare.
  • De asemenea, cumpărați un alt colorant de păr, unul mai întunecat sau același cu culoarea părului anterioară. În acest fel, dacă se dovedește rău, puteți reveni la aceeași culoare. Cu toate acestea, nu trebuie să vă procesați părul cu mai multe substanțe chimice, inclusiv colorant, timp de cel puțin 24 de ore după albire.
  • Cumpărați un ser de păr / polisher pentru a adăuga la păr blond uscat.
  • Nu puteți toniși culoarea portocalie sau agravei după înălbitor, cu excepția cazului în care utilizați o culoare de păr demi-permanentă cu un pigment albastru. Sau puteți să aliniați din nou și să vă tonați părul galben acum cu un toner pe bază de violet.
  • Nu vă zgâriați scalpul cu o zi înainte să vă înălțați părul. Pielea uscată ar putea fi ruptă, și asta ar face procesul dureros.
  • Îndepărtați cerceii, coliere și inele în prealabil pentru a evita reacțiile chimice la metale.
  • Avertizări

    Nu Utilizați un clip metalic sau un castron de amestecare a metalelor!
  • Arsurile chimice vă pot oferi pete chele!
  • A face acest lucru prea des vă va deteriora părul.
  • Nu utilizați înălbitorul de clor la părul color. Termenul "albire" se referă la înălbitorul părului, care poate fi achiziționat de la magazinele de aprovizionare de frumusețe.
  • Utilizați mănuși!
  • Nu lăsați bleachul să ajungă pe piele sau îmbrăcăminte goală.
  • Nu lăsați amestecul de înălbire timp de peste o oră! Veți primi arsuri chimice și părul dvs. va fi distrus.
  • Orice bleach masat în scalp va duce cel mai probabil la arsuri chimice, care sunt mici scabs care nu numai că sunt brute, dar rănit! Ele sunt ușor de a obține dacă procesul supra-proces fără a da scalpului o șansă de a respira și de a vindeca.
  • Dacă ați făcut greșit, înălbirea poate transforma părul o culoare portocalie. Puteți elimina tonul portocaliu cu un toner, care poate fi achiziționat de la magazinele de aprovizionare de frumusețe. (Un toner tonuri în jos portocaliu sau galben, astfel încât acesta poate arăta mai natural).
  • Nu lăsați Bleach să intre în contact cu ochii tăi.
  • Purtați ochelari de protecție sau riscați să vă gândiți!
  • Părul de albire cu tonuri roșiatice va duce la o culoare portocalie.
  • Dacă respirați prea mult înălbitor în timp ce îl aplicați în părul dvs. și începeți să vă simțiți greață, apelați imediat un medic.
  • Părul virgin (părul care nu a fost niciodată atins de substanțe chimice) este mult mai ușor de lucrat. Dacă nu aveți păr virgin, Bleach nelegal sau albastru, care va acționa ca o înălbitoare și un toner într-unul pentru a reduce acele tonuri roșiatice pe care le urăsc atât de mult.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ulei de cocos
    • Un top liber, fără mâneci (bumbac subțire / moale este recomandat în cea mai mare parte) sau de sus în jos
    • Capete de coafură
    • Latex sau mănuși de vinil
    • Prosoape vechi
    • Vaselină
    • Părul de înălbire la alegere
    • O perie de vopsea de păr / albine
    • Șampon și balsam Proiectat pentru păr albite (de exemplu, Shimmer Lights Shampoo pentru păr blondă și argint)
    • Crema Developer (puteți obține o forță de 30 sau 40 - cu cât este mai mare numărul, cu atât mai puternic va fi înălbitorul)
    • Toner / colorant, dacă doriți
    • Ochelari de protecție ochilor de protecție
    • Bowl de amestecare din plastic sau din sticlă. Nu există boluri de amestecare metalică!
    • O acoperire a părului: un capac de duș din plastic sau un bandanna, un capac de colorare a părului sau o pungă clară sau albă. Nu poate fi o pungă de culoare sau altfel părul tău va lua culoarea sacului.
    • Un tratament de proteine ​​(opțional)
    • Plastic (nu metal) Clipuri de păr care se deschid și ușor ușor
    • Folie de staniu (opțional / utilizat în principal pentru dungi)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar