Cum de a desena fețele anime sau manga

Anime și manga sunt forme populare japoneze de animație și benzi desenate care au un stil de artă foarte distinctiv. Dacă doriți să vă atrageți personajul preferat sau designul pe cont propriu, începeți prin proiectarea capului și a fața, astfel încât să puteți schița cum arată. Când porniți mai întâi capul, trageți conturul și formele de bază, astfel încât să puteți plasa corespunzător caracteristicile. Odată ce adăugați ochii, nasul, urechile și gura, vă puteți șterge liniile directoare și schița într-o coafură. Cu un pic de practică și răbdare, veți putea să proiectați fețele anime în cel mai scurt timp!

Pași

Partea 1 din 3:
Desenarea formei capului de bază
  1. Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 1
1. Desenați un cerc pe hârtie cu o linie verticală care trece prin mijloc. Utilizați un creion, astfel încât să vă puteți șterge liniile dacă faceți o greșeală. Desenați ușor cercul în centrul unei bucăți de hârtie, astfel încât să aveți loc pentru a adăuga funcții la acesta. Găsiți mijlocul cercului și schițați ușor o linie dreaptă care se extinde din partea superioară a cercului în jos pe foaia de hârtie, astfel încât să știți unde este mijlocul feței.
  • Începeți prin atragerea cercului mare, astfel încât să aveți loc pentru a desena caracteristicile. În caz contrar, liniile dvs. pot fi dezordonate și ar putea fi greu de tras corect.

Bacsis: Dacă aveți probleme cu tragerea unui cerc fără ajutor, fie Utilizați o busolă sau urmăriți ceva circular.

  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 2
    2. Faceți o linie de ghid pentru ochi o treime din calea spre partea de jos a cercului. Măsurați aproximativ o treime din drumul spre partea de jos a cercului dvs. și utilizați creionul pentru a face o marcă. Utilizați un stradă de a desena o linie orizontală care se extinde prin marginile cercului pentru a fi utilizat ca ghid pentru ochii personajului. Nu aplicați prea multă presiune atunci când trageți linia, deoarece va fi greu de șters altfel.
  • Măsurătorile dvs. nu trebuie să fie precise. Dacă nu aveți un conducător, estimați distanța cu sfârșitul creionului.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 3
    3. Puneți o linie orizontală în partea de jos a cercului pentru linia nasului. Găsiți punctul cel mai mic de pe cercul pe care l-ați tras și puneți un stradă orizontal pe orizontală peste el. Desenați o linie ușoară, dreaptă de-a lungul fundului cercului, astfel încât acesta se extinde în ultimul punct al cercului. În desenul tău terminat, vârful nasului va fi de-a lungul acestei linii.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 4
    4. Plasați o marcă orizontală pentru bărbie sub cerc. Găsiți distanța de la centrul cercului la linia pe care ați tras-o pentru nas. Măsurați în josul din partea inferioară a cercului (sau a liniei nasului) la distanța pe care tocmai ați găsit-o și efectuați o mică marcă orizontală pe linia centrală verticală. Marcajul va fi vârful bărbiei personajului când ați terminat.
  • Dacă trageți un caracter feminin, plasați marca la o distanță egală cu ⅓ a diametrului cercului, deoarece personajele de anime și manga au tendința de a avea fețe rotunde.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 5
    5. Descrieți maxilarul pentru personajul dvs. Începeți fie pe partea stângă sau dreaptă a cercului la cel mai larg punct. Desenați o linie din partea laterală a cercului care este ușor înclinată spre linia centrală verticală. Continuați să trageți linia până când ajungeți la marca pe care ați făcut-o pentru nas. Odată ce linia înclinată traversează linia de ghidare a nasului, continuați să o atrageți spre marca pe care ați făcut-o pentru bărbie. Repetați procesul de pe cealaltă parte a cercului pentru a vă conecta liniile maxilarului.
  • Femeile anime și personajele de manga au tendința de a avea fețe rotunde și chicuri centrale decât personajele masculine. Utilizați linii curbate mai degrabă decât cele înclinate dacă intenționați să trageți un personaj feminin.
  • Caracterele care sunt mai în vârstă au de obicei mai multe fețe, mai înguste decât personaje mai tinere. Curba liniile mai mult când trageți linia maxilarului.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 6
    6. Schița într-un gât coborând din cap. Lățimea gâtului depinde dacă trageți un caracter masculin sau feminin. Dacă trageți un caracter masculin, poziționați părțile laterale ale gâtului mai aproape de părțile laterale ale maxilarului pentru a arăta o construcție musculară. Pentru un personaj feminin, puneți liniile pentru gât mai aproape de bărbie, așa că este mai îngustă. Faceți linii verticale drepte care se extind de pe maxilar pe fiecare parte a feței pentru a face gâtul.
  • Manga mai tânără sau personajele anime vor avea un gât îngust, deoarece nu sunt la fel de musculare sau definite. Când trageți un tânăr băiat sau o fată, faceți ca liniile gâtului să se apropie de bărbie că părțile laterale ale maxilarului.
  • Țineți-vă desenul în fața dvs. pentru a vedea dacă gâtul pare prea lung sau scurt în timp ce îl desenezi. Ștergeți sau extindeți liniile în funcție de modul în care vă privește.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugând caracteristicile
    1. Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 7
    1. Puneți urechile pe părțile laterale ale capului dintre ochi și liniile nasului. Partea de sus și de jos a fiecărei urechi se vor alinia cu liniile ochiului și ale nasului pe care le-ați traversat mai devreme. Schițează forme C alungite între liniile de ghidare pentru urechile dvs., astfel încât să se conecteze la părțile laterale ale cercului și ale liniei maxime. Puteți lăsa fie urechile ca și pentru un aspect simplu, sau trageți curbele din interiorul lor pentru a adăuga mai multe detalii.
    • Uită-te la urechile sau imaginile cu urechile reale pentru a obține o idee despre ceea ce arată.
    • Urechile pot fi diferite forme, deci alegeți tot ceea ce arată cel mai bine pe caracterul dvs.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 8
    2. Adăugați vârful nasului în care se intersectează liniile orizontale și verticale. Într-un anime sau manga, nasul nu este la fel de vizibil din vederea din față, deoarece este din lateral. Dacă doriți să faceți un nas simplu, puneți doar un punct în punctul în care linia de ghidare a nasului și linia centrală verticală se intersectează. Pentru ceva puțin mai complex, trageți 2 linii curbate scurte de pe ambele părți ale liniei centrale pentru a da aspectul nărilor.
  • Puteți, de asemenea, să trageți o linie lungă dreaptă sau curbată, care se extinde spre linia ochiului dacă doriți să faceți ca nasul personajului dvs. să fie definit.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 9
    3
    Trageți ochii Deci sunt sub linia de ghidare pe care ați desenat-o mai devreme. Dacă desenați un caracter masculin, trageți o linie orizontală sub linia de ghidare pe care ați făcut-o oprită lângă partea din cap. Pentru un personaj feminin, trageți o linie arcuită sub ghidul dvs. care merge spre partea laterală a capului personajului tău. Așezați linia de jos pentru ochi oriunde deasupra vârfului nasului. Trageți celălalt ochi pe partea opusă a feței, așa că arată la fel ca cealaltă.
  • Personajele anime sau manga au o varietate de forme diferite de ochi, deci verificați-vă favoritele pentru a obține idei despre cum să atrageți ochii pe caracterul dvs.
  • Practicați desenarea diferitelor expresii de ochi dacă doriți ca personajul dvs. să aibă o anumită emoție. De exemplu, un personaj furios poate avea ochi mai îngoși și un caracter surprins va avea ochii larg deschisi.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 10
    4. Dați-vă sprâncenele personajului deasupra liniei ochiului. Porniți linia pentru sprancenele personajului de deasupra colțului ochiului ușor deasupra liniei de ghidare pe care ați tras-o înainte. Desenați o linie ușor curbată sau înclinată, urmând aceeași formă ca și vârful ochiului. Puteți lăsa fie sprâncenei ca o linie simplă, fie să vă extindeți linii de la ea și să o faceți un dreptunghi. Trageți o altă sprânceană peste celălalt ochi odată ce ați terminat primul.
  • Sprâncenele anime și manga pot fi multe forme, cum ar fi triunghiuri sau chiar cercuri.
  • Unghi de sprâncene mai mult Dacă doriți să vă faceți personajul mai expresiv. De exemplu, dacă sprâncenele sunt înclinate spre nas, atunci personajul tău va arăta supărat, dar dacă le străbate în jos spre urechi, vor arăta trist sau speriat.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 11
    5. Puneți gura la jumătatea drumului dintre nas și bărbie. Găsiți punctul de la jumătatea drumului între gura și bărbia personajului, astfel încât să știți unde să plasați gura. Dacă doriți să faceți o gură simplă, trageți o linie orizontală ușor curbată pentru a face un zâmbet sau o încruntare. Puneți o altă linie ușor mai mică sub prima pentru a da aspectul unei buze de fund.
  • Uită-te la guri diferite și expresii pentru personaje anime online pentru a vedea cum să faci diferite expresii.
  • Dacă doriți să vă atrageți caracterul zâmbind cu o gură deschisă, nu aveți nevoie să trageți fiecare dinte individual. Desenați numai linia dintre dinții de sus și de jos pentru a le separa.
  • Bacsis: Dimensiunea gurii personajului tău depinde de expresia pe care vrei să o aibă. Dacă doriți ca personajul dvs. să arate un pic Goofier, atunci faceți gura largă. Pentru un caracter mai grav sau mai liniștit, faceți gura mică.

    Partea 3 din 3:
    Curățarea și finalizarea desenului
    1. Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 12
    1. Ștergeți liniile directoare pentru a vă curăța desenul. Utilizați fie radierul de pe creion sau la un radieră de bloc pentru a ridica linii de ghidare care nu fac parte din fața sau capul personajului. Lucrați cu atenție în jurul oricăror caracteristici faciale pe care le-ați tras, astfel încât să nu ștergeți prea mult liniile lor. Continuați să ștergeți restul ghidurilor de pe desenul dvs. până când tot ce a rămas este fața.
    • Dacă ați tras liniile de ghidare prea întunecate, atunci ele nu pot șterge complet hârtia.
    • Utilizați o radieră subțire pentru a intra în zone detaliate, cum ar fi ochii sau urechile.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 13
    2. Da personajului dvs. a Hairstyle distractiv. Anime și personajele de manga pot avea o varietate de coafuri, deci alegeți unul pe care credeți că va arăta cel mai bine pe personajul tău. Evitați tragerea fiecărui fir de păr și în schimb schița forma de bază a stilului pe personajul dvs. Lucrați ușor în creion, astfel încât să puteți șterge și să faceți modificări dacă aveți nevoie. Odată ce aveți o formă zdrobită pentru coafura, ștergeți toate părțile capului pe care părul acoperă, deci nu este vizibil.
  • Părul anime sau manga este de obicei rupt în aglomerări care se termină într-un punct. Uită-te la coafurile diferitelor personaje pentru a obține idei despre cum să stilului părului tău.
  • Bacsis: Practicați desenarea coafurilor diferite pe o bucată de hârtie de urmărire peste desen, astfel încât nu trebuie să vă ștergeți caracterul dacă nu vă place stilul pe care l-ați atras.

  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 14
    3. Adăugați detalii mici, cum ar fi pistrui sau riduri la personajele tale. După ce ați finalizat părul și ați șters liniile de ghidare, lucrați la adăugarea oricăror detalii pentru a vă face caracterul unic. Dați-i pistrui pe obraji, moli sau riduri, astfel încât acestea arata mai interesante. Schiță în orice bijuterii sau accesorii pe care le doriți în creion, astfel încât să le puteți șterge dacă nu vă place cum arată.
  • Nu trebuie să adăugați detalii suplimentare caracterului dvs. dacă nu doriți.
  • Imagine intitulată Draw Anime sau Manga se confruntă cu pasul 15
    4. Umblați fața cu creionul pentru ao da mai multă adâncime. Utilizați partea laterală a creionului pentru a aplica ușor o umbră sub bărbie, buza inferioară și părul de pe personajul tău. Asigurați-vă că ați mutat creionul în aceeași direcție pentru fiecare umbră pe care o desenezi, astfel încât pare a fi consecventă. Aplicați mai multă presiune la creion dacă doriți să faceți umbrele mai întunecate.
  • Aveți grijă să nu faceți umbrele prea întunecate sau altfel vor arăta prea dure și vor fi greu de șters.
  • sfaturi

    Urmăriți anime sau citiți manga pentru a vedea cum arată alte modele de caractere și practicându-le astfel încât să puteți încerca mai multe stiluri.
  • Continuați să practicați puțin în fiecare zi, astfel încât să puteți obține mai bine și să vă îmbunătățiți abilitățile de desen.
  • Încercați desen fețe regulate Pentru a practica anatomia și pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Păstrați un schiță și creion cu dvs., astfel încât să puteți desena și doodle oriunde vă aflați.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Stradgedge
    • Radieră
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar