Cum să tăiați straturile de încadrare a feței

Straturile de încadrare a feței arată bine pe toată lumea. De asemenea, sunt ușor de făcut la domiciliu, nu este necesar stilist de păr! Începeți prin a decide dacă doriți straturi scurte sau lungi. Dacă părul dvs. este lungime medie, mergeți cu straturi mai scurte. Dacă aveți păr lung, optați pentru straturi lungi care se leagă încet în jurul feței. Odată ce ați îngustat asta, este doar o chestiune de a face câteva snips!

Pași

Metoda 1 din 2:
Tăierea bancurilor de încadrare a feței scurte
  1. Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 1
1. Ia-ți umiditate părul. Pentru cele mai bune rezultate, tăiați aceste straturi pe părul umed. Un moment bun pentru a tăia este post-duș, imediat după ce ați uscat părul. O altă opțiune este săriți dușul și scoaterea părului cu o sticlă de pulverizare plină de apă. Puteți să o abordați în orice fel. Când decideți lungimea stratului dvs., veți merge cu o măsurătoare ajustată pentru a ține cont de primăvară-back.
  • Părul curly trebuie să fie umed, nu umed, înainte de a fi tăiat. Umeziți părul în duș sau sub un robinet de chiuvetă.
  • Dacă decideți să utilizați o sticlă de pulverizare, asigurați-vă că furnizați un strat chiar de apă din rădăcini la sfaturi pentru a atenua părul.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 2
    2. Detați-vă părul cu un pieptene de dinți largi. Înainte de a începe să vă tăiați părul, este important să o detganiți cu atenție. Nodurile și tanurile vă vor încetini și, eventual, contribuie la straturile neuniforme. Începeți la capetele părului și lucrați ușor la rădăcini cu pieptenele. Apoi, vă lăsați părul în jos cu mâinile.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 3
    3. Pietre părul de deasupra frunții direct în jos. Straturile dvs. ar trebui să acopere partea superioară a capului. Utilizați colțul exterior al fiecărei sprâncene ca un ghid. Părul care cade între cele două puncte mijlocii este ceea ce doriți să lucrați. Pietre părul drept în jos pe fața ta.
  • Când vă secționați părul, asigurați-vă că mergeți până la vârful dvs. (sau cel mai înalt punct) al capului. Va trebui să amestecați aceste straturi tot drumul în spate.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 4
    4. Apucați acea secțiune a părului și răsuciți-l. Aceasta va separa secțiunea de restul părului. Apoi, strângeți restul părului din cale. Acum vă puteți concentra numai pe părul din jurul frunții, ceea ce va deveni straturile scurte, cu fața încadrată.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 5
    5. Decideți unde doriți ca stratul să cadă pe baza tipului dvs. de păr. Dacă aveți păr drept, încercați să tăiați stratul în jurul zonei gurii. Părul ondulat și curat atât de primăvară odată uscată, deci trebuie să tăiați mai puțin pentru a obține același efect. Pentru cei cu păr ondulat, tăiați chiar sub gură, între gură și bărbie. Dacă aveți părul curat, tăiați la nivel de bărbie.
  • Puteți întotdeauna să vă întoarceți și să tăiați mai mult dacă nu sunteți mulțumit de rezultate.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 6
    6. Strângeți răsucirea și țineți-o în sus și departe de fața voastră. Ținerea răsucirii vă va ajuta să creați un bang de încadrare moale în loc de o margine blunt. Răsuciți părul strâns și țineți chiar sfârșitul răsucirii cu mâna dvs. non-dominantă.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 7
    7. Utilizați o pereche ascuțită de foarfece de frizerie pentru a elimina prin răsucire. Țineți foarfecele orizontal. Verificați dublu unde ați decis să tăiați. Apoi, snip chiar prin răsucire într-o linie dreaptă. Părul răsucite vă va asigura că ați terminat cu capetele moi, mai degrabă decât capetele tăiate cu blândețe.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 8
    8. Eliberați răsucirea și vă scuturați părul. Părul pe care l-ai îndepărtat va cădea. Pieptene prin secțiunea nou-tăiată a părului. Apoi, apucați o perie rotundă și pieptene prin ele din nou.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 9
    9. Stilul noilor straturi cu un uscător de suflare și o perie rotundă. Folosind peria rotundă, periați părul spre față spre fața voastră. Explozie părul cu uscătorul de suflare pe măsură ce rotiți lungimea părului prin perie. Apoi îndreptați uscătorul de suflare în jos pentru a termina uscarea noilor straturi, astfel încât acestea să cadă fără probleme în jurul feței.
  • Stilul restului părului dvs. ca de obicei.
  • Metoda 2 din 2:
    Tăierea straturilor de încadrare a feței pentru păr lung
    1. Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 10
    1. Periați bine părul uscat. Începeți cu părul uscat și utilizați o perie de palete pentru a lucra prin orice noduri. Vrei să începi cu părul neted, desenat.
    • Acest tip de stil va oferi mai multe straturi în fața feței decât în ​​partea din spate a capului. Păstrați acest lucru în minte înainte de a continua cu tunsoarea.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 11
    2. Înclinați ușor și periați părul înainte. Direcționați tot părul înainte pe frunte. Adună toate părul lângă frunte, aproape la părul tău. Țineți-o acolo cu mâna dvs. non-dominantă
  • Odată ce ți-ai adunat tot părul, poți sta din nou înapoi.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 12
    3. Asigurați părul lângă părul frontal cu o cravată de păr. Formați în mod esențial o coadă de soare la frunte. Țineți părul în siguranță cu mâna dvs. non-dominantă și folosiți mâna dominantă pentru a răsuci cravată de păr în poziție. Încercați să vă păstrați părul cât mai neted posibil.
  • Imagine intitulată Straturi de încadrare a feței Pasul 13
    4. Țineți coaja de coadă în mijloc cu mâna dvs. non-dominantă. Apucați-vă la coada de coadă la jumătatea drumului, astfel încât capetele să fie expuse. Răsuciți-l ușor.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 14
    5. Alegeți unde doriți ca cel mai scurt strat să cadă. Lăsați coada de caliba să cadă înapoi pentru a vă ajuta să decideți cât de scurt doriți ca cel mai scurt strat să fie. Țineți locul cu două degete.
  • Fii precaut cu lungimea ta. Este mai bine să tăiați mai puțin la început decât să tăiați prea mult accidental. Puteți să vă tăiați mai târziu mai târziu.
  • Imagine cu titlu tăiat straturile de încadrare a feței Pasul 15
    6. Tăiați capătul de coadă de coadă utilizând mai multe șanțuri drepte. Ridicați balonul drept în timp ce apucați încă părul cu două degete. Utilizați o serie de scurgeri scurte, orizontale pentru a tăia într-o linie dreaptă de-a lungul degetelor
  • 7. Scoateți cravată de păr și periați părul în mod normal. Periați-vă părul în partea obișnuită. Părul proaspăt tăiat va cădea în jurul feței dvs. încet. Stilul părului dvs. ca de obicei și bucurați-vă de straturile de încadrare a feței!
  • Dacă straturile dvs. se simt prea voluminoase, încercați să țineți fiecare fir direct și să faceți tăieturi verticale în fiecare componentă. Acest lucru poate contribui la reducerea o parte din vrac.
  • Dacă straturile sunt prea întunecate sau bond, este posibil să fie nevoie să le amestecați mai mult.
  • Puteți vizita întotdeauna un salon profesionist pentru a ajuta la rezolvarea oricăror greșeli pe care le-ați făcut.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar