Cum să vă tăiați propriile bangs

Te-ai săturat să faci călătoria și să plătești banii pentru a merge la un salon doar pentru a vă tăia bangs? Puteți începe să economisiți timp și bani acum tăind bangurile! Indiferent dacă doriți bont blunt, lateral sau cortină, forfecarea încuietorilor tale este o sarcină ușoară pe care o poți face cu ușurință acasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Blunt sau bangs drept
  1. Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 1
1. Parte parul pentru a crea un triunghi în rădăcinile tale. Ia un pieptene și puneți vârful 1-2 în (2.5-5.1 cm) deasupra liniei de păr, în centrul capului. Este posibil să trebuiască să mergeți puțin înapoi, ca 1 din (2.5 cm) sau chiar până la partea mare, plată a capului în care un pieptene va echilibra. Apoi, trageți o linie diagonală descendentă din centrul capului până la capătul sprâncenei. Apoi repetați pe cealaltă parte. Trageți secțiunea Bangs spre mijloc pentru al separa de restul părului.
  • Ar trebui să aveți o formă asemănătoare triunghiului cu punctul câțiva centimetri deasupra părții părului. Părțile laterale ale triunghiului ar trebui să se aprindă de-a lungul părților laterale ale frunții.
  • Pieptenei triunghiul bretonului înainte și fixați restul părului înapoi sau puneți-l într-o coadă de cal pentru al împiedica din față.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 2
    2. Îmbrăcați-vă părul dacă vă tăiați bretonuri drepte. Dacă aceasta este prima dată tăierea bretonului, este o idee bună să vă păstrați părul uscat, astfel încât să îl puteți tăia cu lungimea exactă pe care o doriți. Dacă vă tăiați doar bretele, spritz puțină apă pe ei, astfel încât părul dvs. merge în direcția cea bună și întins pe frunte.
  • Încercați să utilizați un fier plat pe breton uscat pentru a le face drept. Este important ca bangsul dvs. să nu aibă nici un val pentru ei, ca să puteți face o tăietură dreaptă.
  • Rețineți că faceți acest lucru cu părul uscat va fi mai precis, dar poate fi, de asemenea, mai dificil. Mipeți părul peste tot cu apă pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 3
    3. Determinați lungimea și unghiul bangului. Straight Bangs vin în diferite stiluri, așa că dați seama exact cum doriți să se uite înainte de a le tăia. Unii oameni le place bretonul lor pentru a merge direct pe frunte deasupra sprâncenelor lor pentru un aspect Edgier, iar alții ca un bâzâit mai lung, care se înmulțesc în timp ce se întâlnesc cu restul părului lor.
  • Imaginea intitulată reduce propriul bangs Pasul 4
    4. Țineți triunghiul părului între 2 degete pentru a crea o linie dreaptă. Adunați triunghiul bretonului și prindeți părul dintre indexul și degetele mijlocii, așa că este chiar și cu vârful nasului. Bang-urile tale nu vor fi atât de lungi, dar este un bun punct de plecare în cazul în care bangs nu arata perfect imediat.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 5
    5. Tăiați părul în fața degetelor într-o linie orizontală dreaptă. Faceți un snip curat peste secțiunea de păr. Apoi, mutați în sus /4 în (0.64 cm) și urmați același proces pentru a crea o altă tăietură orizontală. Continuați să tăiați bangurile în /4 în (0.64 cm) incremente până când ajungeți la lungimea dorită. Utilizați o oglindă pentru a verifica lungimea și pentru a vă asigura că ambele părți ale bangsului sunt chiar.
  • Dacă bangurile sunt umede, le pieptene ușor pentru a evita întinderea părului. Taie-le /2 în 1.3 cm) mai mult decât lungimea dorită, deoarece părul se va micșora când se usucă.
  • Dacă doriți ca bretele să se unesc în jos la capete, tăiați direct de la mijlocul unui ochi până la mijlocul ochiului opus. Odată ce ați ajuns la acel punct, începeți să tăiați într-un unghi descendent. Deplasați-vă la celălalt ochi și tăiați la un unghi descendent până când ajungeți la restul părului. Unghiul poate fi la fel de abrupt sau subtil ca și cum doriți.
  • Vă poate ajuta să vă adunați bangurile și să le răsuciți o dată înainte de a tăia linia dreaptă. Aceasta creează o margine rotunjită pe ambele părți ale bangilor, astfel încât bangurile sunt mai scurte în față și mai lungi pe laturi.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 5
    6. Înmoaie marginea de jos a bretonului dvs. făcând mici snips la sfaturi. Odată ce bangurile dvs. sunt la lungimea dorită, faceți-le să arate mai naturale, luând foarfecele și făcând mici snips la sfaturile bangsului. Păstrați foarfecele paralele cu firele din părul vostru. Sări peste acest lucru dacă vrei Brets Super Blunt cu un drept foarte drept.
  • De asemenea, puteți utiliza foarfece subțire pentru acest lucru.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 7
    7. Stil breton cu o perie rotundă sau fier plat. Straight Bangs au nevoie de mai multă atenție, deci suflați-le cu o perie rotundă când vă stiați părul. Dacă doriți ca bangurile să fie super drepte și plate, îndreptați-le cu fier plat odată ce sunt uscați.
  • Dacă părul tău este în mod natural curbat sau ondulat, uscați bangurile cu o perie plată. Țineți peria în apropierea frunții și mutați-o în spatele uscătorului de la rădăcini pentru a se termina, astfel încât să nu adăugați volume la bangs.
  • Metoda 2 din 3:
    Bangs laterals
    1. Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 7
    1. Periați-vă părul și creați o parte laterală în care vă împărțiți în mod normal. Luați un pieptene de dinți fine și periați părul până când este neted și fără încurcături. Pentru bangurile laterale, va trebui să creați o parte laterală. Partea părului în fața pe care o cade în mod natural.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 8
    2. Pietre părul secționat înainte. Luând vârful unui pieptene, trageți o parte 1-2 în (2.5-5.1 cm) în spatele părului dvs., perpendicular pe partea laterală. (Cu alte cuvinte, de la o parte la alta, mai degrabă decât față în spate.) Dacă sunteți în căutarea unor bretonuri mai groase, puteți desena o parte mai departe. Acest lucru separă bangs de restul părului.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 9
    3. Găsiți vârful cel mai înalt al sprâncenei dvs. Măsurați o linie în sus de la vârful cel mai mare al sprâncenei dvs. la linia părului. Face o parte unde se termină acea linie. Deplasați părul pe o parte a părții spre mijlocul frunții și fixați părul de pe partea laterală a capului înapoi pentru ao ține departe de drum.
  • Acum ar trebui să aveți acum o secțiune de păr în centrul frontal al feței dvs. care este separat de restul părului.
  • Dacă aveți deja breton, ar trebui să aveți o lățime deja determinată, deci luați-vă bangurile mai lungi mai lungi și părind-le spre mijloc, despărținându-le și de linia de păr.
  • Imaginea intitulată reduce propriul bangs Pasul 10
    4. Trageți-vă bangurile și priviți-le de partea. Acestea ar trebui să fie de aproximativ 1-2 în (2.5-5.1 cm) grosime. Dacă doriți bretonuri mai groase, trageți mai mult părul din partea orizontală din spatele părului dvs. Dacă doriți bretonuri mai subțiri, faceți contrariul trăgând mai puțin părul înainte de părțile părului.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 11
    5. Fixați restul părului. Trageți înapoi restul părului cu un clip sau cu pini de bobby pentru al separa de bangs. Acest lucru va face mai ușor să vă tăiați bangurile fără să vă faceți griji cu privire la tăierea restului părului.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 12
    6. Rulați un pieptene prin bangurile, astfel încât acestea sunt netede și drepte. Acest lucru vă poate cere să vă atenționați părul cu o sticlă de pulverizare dacă părul dvs. este în mod natural curbat, iar bangurile dvs. au o săritură. Cu ușurință părul cu o sticlă de pulverizare și pieptene, astfel încât bangurile dvs. să fie plane. Dacă părul tău este în mod natural ondulat sau drept, tăierea bretonilor în părul uscat este cel mai bun astfel încât să nu le tăiați prea scurt.
  • Nu vă înmuiați niciodată bangurile sau faceți-le complet umede. Părul tău este mai lung atunci când este umed, așa că atunci când se usucă, va fi mai scurtă. Pentru a evita tăierea bretonurilor care sunt prea scurte, încercați să vă tăiați bretele cu păr ușor umed sau uscat.
  • Dacă părul tău este foarte umed înainte de a-ți tăia bretele, suflați-le până când sunt uscați cu 80%. Când uscarea prin suflare, asigurați-vă că vă spălați bangurile în jos sau în direcția opusă a părții dvs. Nu suflați bangurile uscate în jos în direcția pe care o vor minți în mod normal. Acest lucru creează a "Rainbow Effect" în care bangs-urile tale au un arc înalt pentru ei. Este dificil să tăiați bretonul când sunt așa, deci este mai bine să creați un volum în direcția opusă.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 13
    7. Determinați lungimea bangurilor. Înainte de a vă tăia bretele, veți dori să decideți cât timp doriți bretonul. Poate doriți breton care acoperă ochiul dvs. sau ați putea dori bretonuri care încep deasupra sprâncenei. Dacă nu sunteți sigur, puteți începe întotdeauna cu bretele mai lungi și le puteți tăia mai scurte.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 14
    8. Tăiat la un unghi. Secționați-vă părul de-a lungul unei linii diagonale și trageți-l perpendicular pe acea linie. Cu alte cuvinte, părul tău ar trebui să fie scos în partea laterală a capului la un unghi de 45 de grade. Apoi, aduceți orice alt păr pe care îl veți tăia în acest unghi înainte de tăiere. Țineți bangurile între pointer și degetul mijlociu și tăiați părul sub degete.
  • Dacă nu sunteți sigur cât timp doriți breton, începeți prin tăierea la vârful nasului și terminând într-o diagonală în partea de jos a urechii. Acest lucru va crea bang-uri lungi, laterale.
  • Asigurați-vă că utilizați foarfece special concepute pentru păr, deoarece acest lucru vă va oferi cea mai bună tăiere.
  • Dacă doriți bretonuri mai scurte, începeți lângă partea superioară a nasului, în linie cu ochiul și tăiați la o diagonală descendentă spre mijlocul urechii.
  • Întotdeauna tăiați bretonul mai mult când începeți - puteți să le tăiați mai repede pe măsură ce mergeți, dar nu doriți ca prima tăiere să fie prea scurtă, pentru că nu există nici o modalitate de a derula de acolo. Puteți încerca tăierea în /2 în 1.3 cm) incremente pentru a vă asigura că nu tăiați prea mult din bangul.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 15
    9. Snip capetele bretonului pentru a crea un aspect mai moale, mai natural. După ce ați tăiat bangurile, puteți observa că există o linie foarte dreaptă în bangs. Acest lucru tinde să arate ciudat și nenatural, astfel încât să doriți să oferiți bretonului dvs. o mică definiție. Ridicați părul înapoi până la un unghi de 45 de grade și tăiați paralel cu firele de păr în bangs, făcând mici snips la vârfurile bangsului.
  • Dacă părul dvs. este cu adevărat gros sau doriți ca bretele dvs. să aibă un aspect mai natural, puteți folosi o mașină de ras făcută pentru păr sau un instrument de subțiere a părului pentru a subțiri capetele bangsului.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 16
    10. Stil breton-ul tău ca tine în mod normal. Utilizați un uscător de suflare și o perie rotundă, periați-vă loviturile de la rădăcini spre tavan sau spre partea din spate a capului. Niciodată nu vrei să-ți distrugi bangurile, periajându-le drept în jos, deoarece acest lucru vă va lăsa bretonul cu un volum mic. De asemenea, puteți rula un fier plat prin bangs trăgând fierul plat în sus la rădăcinile dvs. pentru a crea volumul.
  • De asemenea, puteți să vă uscați bangurile în direcția opusă în cazul în care acestea se încadrează în mod natural pentru a le face să se așeze și să le dea un pic de curl în partea de jos. Pe măsură ce sunt aproape de a fi uscați, răsturnați-le înapoi și se usucă ca de obicei.
  • Metoda 3 din 3:
    Cortina Bangs
    1. Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 18
    1. Utilizați un pieptene pentru a vă oferi părul uscat în mijloc. Așezați vârful pieptenei în centrul părului frontal (aproximativ la jumătatea distanței dintre ochi). Trageți pieptene înapoi la coroana capului pentru a crea o parte centrală. Încercați să faceți partea centrală cât mai dreaptă posibil.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 19
    2. Creați un triunghi de păr 2-3 în (5.1-7.6 cm) din linia de păr. Puneți capătul pieptenei dvs. în centrul dvs. 2-3 din (5.1-7.6 cm) din linia de păr. Rulați pieptenele din acest punct central direct în jos la arcul de 1 sprânceană și pieptene în care părul înainte. Faceți același lucru cu cealaltă parte / cealaltă arc de sprâncene pentru a separa un triunghi de păr pentru bangs.
  • Împingeți restul părului în spatele urechilor sau fixați-l înapoi cu cleme de păr pentru ao împiedica.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 20
    3. Umezi părul separat cu apă și pieptene. Părul umed este mai ușor de tăiat, așa că spritz o mică apă pe triunghiul părului pe care tocmai l-ai separat. Apoi, rulați un pieptene de la linia părului din față până la capetele părului secționat, pentru ao netezi și a elimina orice umflături sau încurcări.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 21
    4. Țineți părul între 2 degete orizontale la bărbie sau lungimea nasului. Prindeți părul dintre indexul dvs. și degetul mijlociu și executați degetele în josul părului secționat. Dacă părul tău este foarte lung, adu-ți degetele la nivelul bărbatului. Dacă părul este lungime medie, aduceți degetele la nivelul nasului.
  • Imaginea intitulată reduce propriile bangs Pasul 22
    5. Tăiați direct peste păr sub degete. Utilizați degetele ca un ghid pentru a face o tăietură dreaptă, orizontală tot drumul peste părul secționat. Odată ce ați îndepărtat lungimea, faceți părul separat în jos în mijloc pentru a crea 2 secțiuni.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 23
    6. Pieptene jumătate din breton și face o tăietură înclinată /2 în 1.3 cm) de la capete. Puneți jumătate din bretele din spatele urechii, astfel încât să vă puteți concentra pe cealaltă jumătate. Unghi pieptenei la părul frontal, astfel încât acesta să se liniștească cu panta triunghiului. Pieptenei se bate neted, puneți părul între 2 degete la părul părului și rulați degetele până la capete. Faceți o tăietură înclinată sub degetele dvs. despre /2 în 1.3 cm) de la capete.
  • Apoi, faceți același lucru pe cealaltă jumătate a bangsului dvs.
  • Tăierea la un unghi creează marginea de înclinare moale a bretele de perdea.
  • Imagine intitulată reduce propriile bangs Pasul 24
    7. Suflați-vă bretele, părându-le în mijloc și fier plat. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar poate înmuia marginile bretonului și creează o textura mai mică. Utilizați o perie rotundă pentru a usca părul, apoi faceți-vă bangurile în jos. Utilizați un fier plat pentru a netezi fiecare parte a corabilor de cortină. Apoi, folosiți foarfece de texturare pentru a subțiri și înmuiați capetele bangsului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă părul dvs. este în mod natural curly, permiteți-le mult de lungime suplimentară. (De exemplu, oamenii cu intelere nu ar trebui să taie mai mult de jumătate din ceea ce pare să aibă sens să taie.) După fiecare snip, lăsați părul să se întoarcă înapoi în forma sa naturală, astfel încât să puteți verifica lungimea înainte de a opri mai mult.
  • Pentru părul curat: când tăiați fiecare curl, țineți foarfecele la un unghi de 45 de grade, astfel încât veți face părul pe marginea exterioară a curbei mai mult decât părul de pe marginea interioară a curbei. Acest lucru face ca fiecare curl să se încheie într-un punct frumos și să rămână împreună mai bine.
  • Dacă aveți părul curat, atunci vă recomandăm să îndreptați partea că intenționați să fiți bretele dvs., astfel încât acesta va fi mai ușor să vedeți lungimea reală.
  • Lucrați încet și cu atenție, mai ales dacă acesta este primul dvs. păr de tăiere.
  • Avertizări

    Întotdeauna taie bretonul în fața unei oglinzi, astfel încât să le puteți verifica frecvent și asigurați-vă că sunt chiar.
  • Fii atent folosind foarfece ascuțite lângă fața și ochii tăi.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Foarfece ascuțite
    • Pieptene dințate fine
    • Pieptel cu o lățime mare
    • Spray sticla de apa
    • Agrafe de par
    • Pensulă rotundă
    • Uscător de suflare
    • Fier de fier
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar