Cum să tăiați partea frontală a părului curl

Dacă aveți părul curat, este posibil să vă întrebați ce tipuri de stiluri și opțiuni aveți pentru cum să îl purtați. Dacă doriți să tăiați partea frontală a părului dvs. curat sau a unui prieten, veți dori să le tăiați cu câțiva pași simpli. De asemenea, puteți alege un nou stil global pentru părul dvs. pentru a adăuga mai multă dimensiune la bangurile dvs. sau pentru a alege un stil care nu necesită breton.

Pași

Metoda 1 din 2:
Drăguț cu tăiere uscată
  1. Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului curl 1
1. Nu umeziți sau îndreptați părul. Deoarece buclele sunt mai lungi când sunt ude sau îndreptate, este mai bine să vă tăiați buclele atunci când sunt uscate și naturale. Umectarea sau îndreptăți-le înainte de a tăia, vă poate face să ajungeți la un breton extrem de scurt, inegal.
  • Decuparea uscată este în prezent cea mai populară metodă de tăiere a părului curl, pentru că nu există nici o surpriză când părul se micșorează și apare după ce este uscat.
  • Utilizați tipurile normale de produse din părul dvs. pe care le utilizați în mod normal înainte de a începe tăierea, astfel încât părul dvs. să pară așa cum îl purtați de obicei.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea frontală a părului Curly Pasul 2
    2. Secțiunea nouă bretonuri de la coroana capului tău. Dacă nu aveți deja breton, va trebui să vă suportați părul pe care doriți să îl tăiați în Bangs. O metodă populară este de a alege un punct central aproape de coroana capului și de a face o formă de triunghi prin desenarea unei linii cu un pieptene de dinți largi pe ambele părți până la fiecare templu.
  • Pe măsură ce faceți fiecare linie de la punctul central spre templul dvs., pieptenează părul înainte pentru a-l separa de restul părului. Utilizați vârfurile exterioare ale sprâncenelor dvs. ca ghiduri pentru a determina lățimea bangurilor.
  • Țineți minte grosimea părului atunci când decideți cât de departe înapoi pentru a începe triunghiul tău - Bangs foarte gros va face ca părul tău să arate mai mic decât în ​​mod normal.
  • Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului Curly Pasul 3
    3. Trageți restul părului înapoi. Luați restul părului, care nu va fi breton și o clipită cu un clip mare sau o bandă de păr elastică. Acest lucru îl ține din calea dvs. în timp ce vă concentrați pe bangs.
  • Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului curl 4
    4. Separați 1 centrală curl între degete și buclă Snip 1 din partea de jos. Cu degetele, luați 1 centru curl de la bangs și separați-l de restul. Țineți-l între 2 degete ale mâinii dvs. mai puțin dominante, iar cu mâna dvs. dominantă, țineți foarfecele cu capătul ascuțit orientat în sus și prindeți bucla de fund a curbei dvs. de la acel fir.
  • Nu vă întindeți curl în timp ce vă tăiați - amintiți-vă, păstrați-l natural, astfel încât să știți exact cât de mult vă tăiați.
  • Continuați să loviți buclele pe acea curl din partea de jos, până când curl este un pic mai mult decât doriți. Majoritatea oamenilor vizează lungimea ochilor, astfel încât capătul cade chiar în fața ochilor tăi. Puteți face mai târziu mai târziu.
  • Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului curl
    5. Separați un alt centru curl și snip 1-2 bucle din partea de jos. Luați un alt fir de curl și țineți-l între 2 degete. Folosește-ți foarfecele pentru a schimba totuși multe bucle din partea de jos, cum vă place în același mod diagonal pe care l-ați făcut cu prima curl.
  • Îndepărtați acest curl cu aceeași lungime ca și primul curl. Nu trebuie să fie exactă, deoarece lucrurile frumoase despre Brets Curly este că pot arăta neuniform atâta timp cât sunt aproape de a fi aceeași lungime.
  • Țineți-vă prima curl lângă curl lucrați în prezent și utilizați-l ca ghid pentru a păstra lucrurile chiar.
  • Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului curl
    6. Îndepărtați toate buclele cu aceeași lungime pentru bangs direct. Dacă te duci la Bangs care sunt la aceeași lungime direct, tăiați fiecare curl în grupul de păr de păr, așa că arată chiar și cu prima curl pe care ați tăiat-o.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea frontală a părului curl 7
    7. Lăsați buclele laterale 1-2 în (2.5-5.1 cm) mai mult pentru bangurile înclinate. Dacă preferați să vă aveți breton și bretonuri mai lungi pe una sau pe ambele părți, tăiați buclele centrale, astfel încât acestea sunt legate de lungimea ochilor și apoi tăiați mai puține bucle din partea de jos pe măsură ce ieșiți spre ochi și temple.
  • Pentru bretele care sunt mai lungi pe doar 1 latură, tăiați centrul și partea pe care nu vă pescuiți cu aceeași lungime, apoi tăiați mai puține bucle din partea de jos pe măsură ce ieșiți spre partea lungă.
  • 1-2 în (2.5-5.1 cm) Diferența de lungime este o sugestie - puteți tăia părțile laterale ale bangurilor dvs. în orice lungime pe care o preferați.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea frontală a părului Curly Pasul 8
    8. Tăiați fiecare curl în funcție de cât de mult necesită. Nu toate buclele tale vor avea nevoie de același număr de bucle tăiate din partea de jos - totul depinde de cât timp a început fiecare curl. Tratați fiecare curl ca o firmă individuală care contribuie la părul dvs. ca un întreg.
  • Nu strângeți niciodată un grup uriaș de bucle în mână și încercați să le tăiați deloc cu o tăietură rapidă. Făcând acest lucru vă va lăsa părul foarte neuniform și, eventual, mai scurt decât ați vrut.
  • Această metodă va duce la bretonuri stratificate, deci nu ar trebui să fie folosită în jurul zonei Bang.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea frontală a părului curl 9
    9. Scurtați fiecare curl după cum doriți. Acum că ți-ai modelat bangurile într-o privire dreaptă sau înclinată, tăiați doar buclele de jos sau jumătatea buclelor pentru a le obține chiar deasupra ochilor dvs. la centru. Vrei să poți vedea bine cu bangurile tale, dar nu le taie atât de scurt încât nu-i plac.
  • Dacă doriți să faceți straturi în partea din față a părului dvs. dincolo de breton, pur și simplu, vă dezactivați restul părului când ați terminat cu bangurile și tăiați câteva bucle din fundul buclelor laterale din partea din față a părului.
  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea unei tăieri curbate
    1. Imaginea intitulată Tăiați partea frontală a părului curl 10
    1. Alegeți bangurile de lungime pentru sprâncene pentru a atrage atenția asupra ochilor. Oamenii cu părul curat se pot întreba dacă pot purta breton - răspunsul este, desigur! Straighturi, Squared-off Bangs tăiat chiar sub sprâncenele arată grozav pe multe grosimi de bucle - și aceasta este o modalitate excelentă de a vă arăta ochii frumoși.
    • Dacă aveți bucle dens, grosier, combinați acest stil de bang pătrat cu o lungime naturală a umărului pentru o privire care se află într-adevăr.
    • Buclele sau valurile medii pot purta acest tip de bang cu orice tăietură de lungime variind de la un bob la lungimea taliei.
  • Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului curl
    2. Încercați o tăietură stratificată ovală laterală pentru bucle dense și grosiere. Acest tip de tunsoare pentru buclele dense și grosiere este dincolo de umerii dvs. în partea de jos, cu straturi care se ridică pentru a crea volum pe partea de sus. Cu o parte laterală și un breton înclinat, forma finită este cea a unui oval perfect. Acest aspect evidențiază pomeții fețelor în formă de oval.
  • Pentru a obține această tăietură, cereți o tăietură în formă de oval, care a trecut pe umeri pe fund și mai scurtă și mai rotundă pe partea superioară, cu breton cu unghiuri laterale.
  • Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului curl
    3. Unghiul părului în jurul feței dvs. pentru a arăta buclele lungi lungi. Indiferent dacă aveți bucle libere sau strânse, le puteți dezactiva prin a sări peste bangs și stratificând niște bucle într-un unghi lângă fața ta și pe stratul superior. Aceste straturi înclinate vă vor împiedica pe față să devină umbrirea de buclele lungi, precum și să împiedice formarea prea multor frizzi la capetele voastre.
  • Faceți acest lucru tăiat prin menținerea unei curbe uscate la un moment dat din partea din față a părului între degete și snovând 2-3 bucle din partea de jos cu foarfecele ținute în diagonală îndreptate în sus. Continuați să loviți buclele din partea de jos până când curl este lungimea pe care o doriți.
  • Repetați buclele de snipare 1 la un moment dat cu alte bucle de-a lungul feței și pe partea de sus a capului.
  • Imagine intitulată Tăiați partea frontală a părului curl
    4. Alegeți un triunghi de sus în jos pentru o mulțime de păr strâns strâns. Această tăietură are straturile de jos ca lungime bărbie, în timp ce straturile de mijloc și de sus devin treptat mai scurte, obținând o formă triunghiul de sus în jos. Partea de sus este mare și plină de pofta, cu breton ușor mai scurt în centru care încadrează delicat fața.
  • După ce ți-ai tăiat bangurile, formați-vă triunghiul cu susul în jos, lăsând stratul de fund de păr de păr. Secțiunea de pe un strat de mijloc prin tăierea vârfului părului în sus și în afara drumului. Snip bucle uscate pe laturile 1 la un moment dat ca să devină treptat mai scurte pe măsură ce urci pe partea.
  • Desfaceți stratul superior și ați scufundat acele bucle, astfel încât acestea să fie de 1 sau 2 bucle mai scurte decât cele din stratul dvs. de mijloc.
  • Au un prieten sau stilist să facă partea din spate a acestei tăieri, deoarece va fi dificil să vă bucurați în timp ce vă uitați în oglinzi pentru a vedea spatele.
  • Imaginea intitulată Tăiați partea frontală a părului curl
    5. Încercați o bob de lungime a maxilarului pentru buclele cu textură fină. Dacă părul tău curat este mai ondulat decât strâns, și are o textura fină, puteți scoate un bob puternic, luând foarfece la ea sub bărbie-lungime în timp ce este umedă. Când părul tău este complet uscat și stil, buclele tale se vor scurta la maxilar pentru o privire care este simplu, dar îndrăzneț.
  • Umeziți-vă părul și pieptați-l cu un pieptene de dinți largi. Tăiați o linie dreaptă, lungime de lungime tot drumul în jurul părului. Așteptați părul să se usuce și să adăugați un produs de îmbunătățire a curlului pentru un aspect finit.
  • Au un prieten sau stilist să facă partea din spate a acestei tăieri, deoarece va fi greu să gestioneze singur foarfece în timp ce utilizați 2 oglinzi pentru a vedea spatele.
  • sfaturi

    Căutați fotografii în reviste sau online pentru a obține idei pentru forma pe care doriți ca părul să fie în față. Încercați să găsiți imagini ale oamenilor care au bucle care sunt similare cu grosimea și densitatea dvs.
  • Tăiați întotdeauna mai puțin decât trebuie să începeți. Puteți întotdeauna să vă întoarceți și să tăiați mai mult, dar nu puteți reatașa odată ce a fost tăiată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar