Cum să tăiați bangurile laterale

Bretele laterale se încadrează la o diagonală într-o parte și sunt măgulitoare pentru orice formă de față. Din păcate, bangurile laterale laterale au nevoie de întreținere pentru a arăta cele mai bune. Va trebui să vă tăiați aproximativ la fiecare 2-4 săptămâni, în funcție de cât de repede sau lent crește părul. Învățarea de a stilul propriilor bangs va economisi bani pe ambele tăieturi inițiale și vă vor economisi timp, evitând excursii de atingere frecvente la salon.

Pași

Pași

Metoda 1 din 3:
Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă părul
  1. Imagine intitulată Tăiere laterală Swept Bangs Pasul 1
1. Asigurați-vă că părul dvs. este complet uscat. Părul umed se usucă mai scurt și la o formă diferită. Nu veți obține acuratețea că aveți nevoie pentru bretonuri mari, tăindu-le umed. Uscarea cu aer este cea mai bună pentru a vă menține părul sănătos. Cu toate acestea, dacă sunteți apăsat pentru timp, un uscat de suflare este bine.
  • Dacă aveți părul natural ondulat sau curat, puteți opta pentru a vă tăia bangurile în timp ce se udă pentru a vă asigura o tăietură uniformă. Dacă preferați să faceți o tăietură uscată, suflați-le uscați și îndreptați-le înainte de tăiere.
  • 2. Pietre bangs. Utilizați un pieptene pentru a vă aduce bangurile înainte peste fața dvs. Dacă nu aveți în prezent breton, creați o parte triunghiulară. În primul rând, pieptenește toate părul și part-l pe centru. Găsiți unde începe capul dvs. să pătrundă înainte. Vizualizați un triunghi alcătuit din acest punct și primele două puncte ale frunții dvs., folosind arcul sprâncenelor dvs. pentru a arăta cât de mare ar trebui să fie triunghiul. Pietre părul din această secțiune înainte pentru a vă alcătui bangurile.
  • 3. Trageți înapoi restul părului. Puneți restul părului înapoi și păstrați-l în poziție. Utilizați o cravată de păr, clipuri sau bobby. Acest lucru va împiedica părul să cadă înainte, unde vă puteți tăia în mod eronat.
  • Metoda 2 din 3:
    Metoda 2 din 3:
    Tăierea părului cu foarfece
    1. Imagine intitulată tăiat lateral Swept Bangs Pasul 4
    1. Alegeți foarfecele potrivite. Utilizați foarfece speciale de styling dacă puteți, deoarece acestea sunt mai clare și concepute pentru tăierea părului, așa că vă vor oferi cele mai bune rezultate. Dacă nu aveți nici o mână, utilizați o pereche ascuțită și precisă de foarfece regulate. Foarfecele plictisitoare vă vor deteriora părul prin producerea unor capete jagged. Testați-le pe o bucată de șir pentru a vă asigura că claritatea este adecvată.
  • 2. Țineți bangurile în partea opusă unde doriți să cadă. Dacă doriți ca bangurile să cadă în stânga, ar trebui să le țineți și să le tăiați pe dreapta și viceversa. Măsurați lungimea țintă mai precis, ținând bangurile din fața feței. Imaginați-vă tăierea începând cu vârful nasului și căderii la nivelul ochilor, ajungând la pheekbone.
  • 3. Tăiați bangurile în secțiuni. Începeți prin separarea unei secțiuni de aproximativ unu de o înălțime a părului cel mai apropiat de nas și țineți-l plat. Veți crea o margine diagonală în care această secțiune va fi în cazul în care părul dvs. este la cel mai scurt. Odată ce ați terminat o secțiune, treceți la cel de lângă el. Păstrați fiecare secțiune aliniată cu ceilalți în același unghi. Utilizați o oglindă pentru a verifica acuratețea și uniformitatea.
  • În timp ce tăiați, poziționați foarfecele perpendiculare pe părul dvs. și apoi îndreptați vârful foarfecelui la un unghi.
  • Lucrul cu segmente mai mici va dura mai mult, dar produc rezultate mai bune.
  • Dacă încercați un aspect nou, tăiați părul puțin mai mult decât doriți. Puteți să vă întoarceți întotdeauna și să-l tăiați mai scurt dacă se termină prea mult timp, dar va dura câteva săptămâni pentru a crește dacă îl tăiați prea scurt.
  • 4. Re-pieptene și reevaluați noile bangs. Întoarceți-vă bangurile în poziția pe care doriți să o păstrați. Asigurați-vă că bangurile dvs. sunt cum le doriți. Verificați modul în care unghiul și lungimea se uită pe față. Căutați secțiuni neuniforme.
  • 5. Atingeți orice eroare. Dacă ați pierdut orice secțiuni, tăiați-i pe cei care să se potrivească cu părul vecin. Dacă secțiunile sunt neuniforme, redo acelea pentru a crea o linie diagonală îngrijită. Tăiate vertical în loc de un unghi pentru acest pas pentru o mai bună precizie.
  • 6. Stilul bangs. Odată ce sunteți mulțumit de uniformitatea bangsului, stilului lor pentru un ultim verificare de calitate. Utilizați o perie rotundă și un uscător de păr pentru a vă curăța bangurile în lateral pe care doriți să le fi. O cantitate mică de mousse va adăuga un volum suplimentar la noul dvs. aspect.
  • Dacă aveți păr mai gros, puteți urmări cu un fier plat sau cu fier curling pentru a vă modela bangurile.
  • Metoda 3 din 3:
    Metoda 3 din 3:
    Tăierea părului cu o rasor
    1. Imagine intitulată Lead lateral Swept Bangs Pasul 10
    1. Alegeți o razor adecvat. Acest lucru poate fi un aparat de ras drept, un ciocan de păr sau chiar un aparat de ras de unică folosință. Doar asigurați-vă că aparatul de ras este foarte ascuțit și are o singură lamă. Folosind unelte plictisitoare sau cele cu lame multiple pot provoca capete separate.
    • Mașinile profesionale de formare a părului vin cu mânere ergonomice special concepute pentru tăierea părului.
    • Folosind o ras pentru parul extrem de grosier sau curat, ar putea să nu fie cel mai bun pariu, deoarece acest lucru uneori provoacă și capete divizate.
  • Imagine intitulată Tit Side Swept Bangs Pasul 11
    2. Ia părul un segment la un moment dat. Începeți cu secțiunea cea mai apropiată de nas. Așa cum ați fi cu foarfece, țineți o secțiune de păr la un moment dat în timp ce tăiați cel mai bun aspect. Nu uitați să vă păstrați secțiunile la aproximativ un centimetru lung sau mai scurt pentru a preveni tăierea.
  • Imagine intitulată tăiat lateral Swept Bangs Pasul 12
    3. Trageți fiecare secțiune de bang. Utilizați degetul mijlociu și index pentru a vă trage părul pentru a forma un unghi de 90 de grade cu fața ta. Glisați degetele spre sfaturile părului. Țineți-le doar deasupra unde intenționați să tăiați.
  • Imagine intitulată tăiată laterală Swept Bangs Pasul 13
    4. Rulați razorul peste părul. Utilizați aparatul de ras pentru a tăia ușor în secțiunea părului prin secțiune pentru a forma o diagonală. Utilizați o mișcare blândă delicată de pe față. Păstrați fiecare secțiune aliniată în același unghi. Continuați până când ajungeți la cea mai lungă parte.
  • Imagine intitulată Lead lateral Swept Bangs Pasul 14
    5. Verificați bangurile când ați terminat. Puneți-vă bangurile și poziționați-le spre partea în care doriți să cadă. Verificați secțiunile pe care le-ați pierdut sau se rupe inegale în diagonală. Corectați-vă greșeala trăgând din nou secțiunea și scoateți-o înapoi cu o altă lovitură de razor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întrebați-vă dacă salonul dvs. oferă buzunare gratuite. Mulți fac!
  • Păstra o mână constantă. O tăietură neuniformă ar putea să vă ruineze marginile. Dacă cofeina vă oferă un tremor de mână, evitați băuturile de cafeină timp de câteva ore înainte de a vă tăia bangurile. Pe partea flip, dacă sunteți dependent de cofeină, abținerea poate provoca, de asemenea, mâinile să se agită. Asigurați-vă că găsiți echilibrul potrivit înainte de a încerca această tăiere.
  • Tăierea cu un aparat de ras în loc de foarfece va produce un aspect mai stratificat cu mai mult volum.
  • Nu este nevoie să vă spălați părul înainte de ao tăia. Stylistii tind samponul mai intai deoarece parul umed dureaza mult mai putin timp pentru a reduce.
  • Avertizări

    Atenție. Dacă tăiați prea repede sau prea tare, puteți să vă distrugeți părul care lipsește bucățele de breton.
  • Utilizați numai metoda Razor dacă sunteți un stilist experimentat cu o mână constantă. Este ușor să alunecați și să vă tăiați. Tăieturile la cap și față pot fi foarte periculoase și pot lăsa cicatrici.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar