Cum să faci machiajul tău pentru școală

Ca majoritatea oamenilor, probabil că doriți să vă uitați cel mai bine pentru școală. O parte a privirii dvs. înseamnă a ști cum să faceți machiajul dvs. corect. Există multe metode de aplicare a machiajului, dar pentru școală, probabil că veți dori o privire curată și naturală.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă fațaDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Faceți machiajul dvs. pentru școala Pasul 1
1. Rezistați nevoii de a vă spăla fața dimineața. Majoritatea dermatologilor sunt de acord că nu este nevoie, atâta timp cât ați spălat-o cu o noapte înainte.Dacă trebuie să vă spălați fața, utilizați un dispozitiv de curățare a feței făcute fără săpun: săpunul chimicant dur conține contribuția la pielea uscată.
  • 2. Aplicați un hidratant sau o cremă BB. Puteți alege între un hidratant sau dacă doriți mai multă acoperire, o cremă BB (care reprezintă "Balsam Beauty".) Creme BB sunt o alegere bună pentru machiajul dvs. de zi cu zi, deoarece sunt hidratante și ușoare, dar oferă încă o acoperire. Utilizați un mic dab de produs, cu privire la dimensiunea unui mazăre.Cu degetele, răspândiți ușor produsul pe piele folosind curse în sus. Asigurați-vă că, de asemenea, să o lăsați deasupra lui Jawbone, temple și pe gât. Asigurați-vă că nu există dungi.
  • Alegeți o nuanță de cremă BB, care este potrivită pentru tonul pielii. Atunci când achiziționați o cremă BB, aduceți un prieten de-a lungul sau cereți unui vânzător pentru a vă ajuta să alegeți umbra care se potrivește cel mai mult cu pielea pe față.
  • 3. Nu uitați protecția solară. Chiar dacă crema dvs. BB conține SPF, este puțin probabil că utilizați suficient produsul pentru a obține beneficiile protecției solare. Aplicați o cantitate de nichel - cu caractere trimestriale pe protecție solară (cel puțin SPF 30) pe fața și gâtul înainte de a aplica orice machiaj.
  • 4. aplica Concealer. Concealerul este un produs foarte pigmentat pe care îl puteți utiliza pentru a acoperi cercurile întunecate și petele. De asemenea, va ajuta chiar și tonul pielii. Aplicați acest lucru peste crema sau fundația dvs. BB sau va fi doar șters. Dacă doriți să acoperiți pete de acnee, utilizați mai întâi un concealer verde colorat, apoi aplicați concealerul obișnuit pe partea de sus a acestuia. Verde va ajuta să ascundă roșeața. Utilizați numai acest lucru dacă ați avut aproximativ 3 ore de somn.
  • Utilizați un dig foarte mic de concealer pentru a începe cu. Puteți întotdeauna să vă dați mai mult dacă aveți nevoie.
  • Amestecați-vă bine concealerul. Dacă folosiți degetele pentru a vă aplica Concealer, dați-o ușor, în loc să o îmbrățișezi. Acest lucru este mai bun pentru pielea ta și va păstra concealerul în care doriți.
  • Dacă aveți cercuri întunecate sub ochi, aplicați un corector de piersici chiar în zonele întunecate, urmat de un concealer care se potrivește cu tonul pielii și amestecul. Pentru a evidenția, aplicați concealerul într-o formă de triunghi. Triunghiul ar trebui să indice pe obraz, cu baza sub ochiul tău.
  • Aplicați un dab de concealer la pleoapa superioară. Aceasta va forma o bază pentru ochi și pentru ochi. Ajută la prevenirea sângerării și murdăririi mai târziu în această zi.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbunătățiți-vă caracteristicileDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Începeți prin aplicarea ochilor. Pentru școală, este mai bine să alegeți tonuri neutre. În timp ce tonurile cum ar fi violet, albastru, verde și negru par a fi distractiv, este mai bine să le salvezi pentru ceva de genul unei petreceri. Puteți să vă acoperiți fardul pentru ao face mai intensă, dacă doriți.
    • Evitați să utilizați prea mult fard. Vrei doar să-ți accentuați ochii.
  • 2. Aplicați Eyeliner. Alegeți o umbră care este întunecată, dar nu prea întunecată pentru părul și tonul pielii. Dacă aveți părul și ochii întunecați, maro negru sau închis sunt alegeri bune. Dacă aveți o piele foarte ușoară, păr blond și / sau ochi albaștri, este mai bine să alegeți o nuanță mai deschisă de maro. Când aplicați înclinați-vă bărbia în sus și îndreptați privirea în jos, astfel încât să puteți vedea întregul pleoapă.
  • Există cele trei tipuri principale de eyeliner. Fiecare vine cu propriile sale beneficii. Creioanele sunt rapide și ușor de utilizat și sunt mai puțin ușor de frotiu. Gelurile de gel sunt aplicate cu o perie și vă oferă un control mai bun asupra grosimii ochiului. Lăzile de lichid sunt cele mai precise, dar și cele mai dificil de utilizat. Dacă începeți doar cu machiaj, ar putea fi cel mai bine să începeți cu un creion. Pe măsură ce deveniți mai experimentați și confortabil cu machiajul dvs., puteți încerca gel sau lichid.
  • Evitați să vă trageți capacele strânse, deoarece acest lucru poate duce la linii strâmbe.
  • Pentru un aspect simplu și curat, trageți o linie subțire pe capacul dvs. de sus, cât mai aproape de linia de line posibil.
  • Pentru un accent deosebit pe ochi: pe linia de lasare inferioară, trageți o linie din colțul exterior până la mijlocul pleoapelor. Nu introduceți complet pleoapa - acest lucru va face ca ochii să pară mai mici.
  • Salvați aspectul mai dramatic, cum ar fi oyeliner înaripat pentru petreceri.
  • 3. Vă curățați genele. Utilizați un Curler de gene, apăsați ușor Curler pe baza genelor și strângeți-o ușor închisă timp de câteva secunde. Mutați Curler la mijlocul genelor și repetați. Acest lucru vă va ajuta pe genele să iasă în evidență.
  • 4. Aplicați Mascara. Cum ar fi cu eyeliner, ar trebui să alegeți culoarea pe baza părului natural și a tonului pielii. Pentru părul întunecat și piele, negru sau maro închis. Pentru părul mai ușor și pielea, alegeți tonuri mai ușoare.
  • Întotdeauna începeți prin plasarea periei la baza genelor. Îndepărtați ușor peria înainte și înapoi în timp ce trageți-o prin vârfurile genelor. Dacă doriți mai mult control, puteți îndoi bagheta, astfel încât peria să fie perpendiculară pe restul baghetei. Pentru a face acest lucru, pur și simplu îndoiți vârful pe măsură ce scoateți bagheta din flacon.
  • Aplicați una sau două straturi. În funcție de cât de dramatic doriți ca genele dvs. să se uite, să aplicați una sau două straturi. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că cu cât aplicați mai mult, cu atât este mai probabil ca să ajungeți la genele clauze.
  • Utilizați o perie de frunze, care are o perie pe o parte și pieptene pe cealaltă pentru a peria orice aglomerări. Utilizați partea superioară pentru a distruge orice fel de gene.
  • 5. Puneți-vă sprâncenele. Dacă aveți sprâncene care tind să indice în fiecare direcție, utilizați partea de perie a periei de frunze pentru a le ușura. Puteți, de asemenea, să pulverizați un pic de pulverizare a părului pe deget și apoi să o lăsați de-a lungul sprâncenelor pentru a le ajuta să le mențineți în poziție sau să utilizați un gel de frunte clară.
  • Nu o exagerați cu spray-ul de păr! Doar un mic dab va face.
  • 6. Aplicați Blush ușor la merele obrajilor. Ar trebui să alegeți o culoare care vă va completa fața fără a privi clownish. În general, tonurile Rosy și Peachy funcționează cel mai bine pentru pielea ușoară, în timp ce pielea mai întunecată arată mai bine în tonuri mai bogate. Folosiți degetele pentru ao amesteca în restul feței, neteziți-l spre temple pentru a accentua pomeții. Dacă puteți, mergeți la un magazin de departament unde machiajul este vândut. Acolo, artiștii de machiaj vă pot ajuta să alegeți o culoare potrivită pentru dvs.
  • Aplicați blush ușor. Doriți să adăugați un pic de culoare pe obraji, deci nu utilizați prea mult. În lumina naturală, verificați pentru a vă asigura că nu ați depășit-o.
  • 7. Aplicați rujul sau luciul de buze. Când alegeți între ruj și luciu de buze, știți că rujul durează mai mult decât luciul de buze, dar luciul de buze este mai hidratat. Luciu de buze este, de asemenea, mai ușor de aplicat.
  • Din nou, pentru școală, evitați culorile foarte dramatice, cum ar fi roșu strălucitor. Încercați să mergeți pentru nuanțe mai moi, cum ar fi piersica.
  • Când aplicați luciu de buze, aplicați doar un dAb sau două la buze și apoi răspândiți-l cu degetul sau apăsând buzele împreună. Dacă aplicați prea mult buzele dvs. vor arăta lipicios.
  • Imaginea intitulată Faceți machiajul pentru școala Pasul 12
    8. Se îndreaptă spre școală cu încredere.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea machiajului dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Faceți machiajul dvs. pentru școala Pasul 13
    1. Purtați câteva produse cu dvs. Nu trebuie să vă purtați în jurul populației dvs. de machiaj, dar includeți câteva esențiale.
    • De exemplu, păstrați luciul de buze în pungă sau în buzunar, deoarece este probabil să coborâți când mâncați sau beți.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul pentru școala Pasul 14
    2. Păstrați câteva țesuturi cu dvs. Au un pachet de țesuturi sau șervețe de machiaj cu dvs. în cazul murdăriilor. Uneori, în zilele fierbinți, puteți găsi că ochiul tău se termină sub pleoapele tale. Puteți folosi țesutul pentru a șterge ușor smormanțele.
  • Imagine intitulată Faceți machiajul pentru școala Pasul 15
    3. Găsiți un spray bun de machiaj. Mai ales în zilele fierbinți, având un mic spray de fixare pentru a vă înfrunta fața cu vă poate ajuta machiajul să dureze mai mult și să arate proaspete.
  • Setarea spray-urilor vin în multe soiuri. De exemplu, unele sunt concepute pentru a preveni uleiul, în timp ce altele vă mențin fața hidratată. Alegeți spray-ul bazat pe tipul de piele.
  • Puteți economisi bani pe acest lucru prin achiziționarea unei sticle mari și apoi turnați o mică cantitate într-o sticlă de călătorie. Nu numai că vă va economisi bani, dar va economisi spațiu în sacul dvs.
  • 4. Scoateți machiajul. La sfârșitul fiecărei zile, înainte de a vă culca, scoateți machiajul folosind șervețele de removersă sau lichidul. Spălați-vă fața folosind un cleanser blând. Acest lucru vă va menține pielea sănătoasă și radiantă.
  • Dacă alegeți să utilizați șervețele, economisiți bani prin tăierea șervețelor în jumătate. Asigurați-vă că vă curățați după îndepărtarea cu machiajul. Șervețele singure nu curăță pielea, scoateți machiajul.
  • Utilizați numai un dab de curățare și clătiți bine.
  • 5. Slather pe un hidratant bun înainte de culcare. Acest lucru este foarte important pentru pielea sănătoasă și poate ajuta la prevenirea ridurilor mai târziu. Stabilirea unei rutine bune de îngrijire a pielii devreme va avea multe beneficii mai târziu în viață.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Stai hidratat! Băutură suficientă apă și mâncarea sănătoasă vă va păstra pielea să se uite la cele mai bune.
  • De asemenea, puteți alege să purtați mai mult sau mai puțin machiaj în câteva zile. De exemplu, dacă nu vă simțiți ca să purtați o buclă de ruj / buze într-o zi, utilizați un balsam clar de buze pentru a vă hidrata și a continua cu ziua dvs.
  • Amintiți-vă că machiajul nu este o cerință. Dacă vă decideți să purtați machiaj, faceți-o pentru că este ceva care vă face să vă simțiți bine despre dvs! Nu o face pentru că crezi că nu vei fi destul de drăguță.
  • Nu pompa mascara. Aceasta va pompa oxigenul în ea și va face să se usuce mai repede. Cu toate acestea, în cazul în care rimelul dvs. se usucă, adăugați o picătură de soluție de lentile de contact în sticlă și amestecați-o cu bagheta Mascara. Va fi la fel de bun ca și nou!
  • Dacă aplicați creionul ochilor în interiorul capacului inferior, asigurați-vă că îl ascuțiți după aceea pentru a reduce riscul unei infecții oculare.
  • Când învățați mai întâi să aplicați machiajul, puteți începe prin utilizarea degetelor. Pe măsură ce deveniți mai experimentați, puteți începe să încorporați perii diferite în rutina dvs.
  • Pe fundația cu adevărat de piele de piele, dar în cele mai multe zile să vă respirați pielea.
  • De asemenea, puteți utiliza Lipbalm coltind în loc de ruj și Lipgloss și puteți folosi, de asemenea, o mascara clară.
  • Înlocuiți rimelul la fiecare trei luni. Poate să poată porni bacteriile și să se usuce, ceea ce vă va face genele să pară aglomerate.
  • Nu utilizați spray de păr pe sprâncenele voastre. Ar putea fi fulgi sau să vă dați sprâncene mătreață. În schimb, utilizați un produs menit să fie utilizat pe sprâncenele dvs., cum ar fi gelul de frunte.
  • Avertizări

    Verificați machiajul în lumina naturală a soarelui. Unele greșeli de machiaj rău, cum ar fi fundația inegală sau sprâncenele nenaturale pot fi evitate în acest fel.
  • De asemenea, este foarte important să știți dacă sunteți alergic la orice. Dacă oricare dintre machiajul dvs. provoacă iritarea pielii sau ochii dvs. pentru a obține roșu și pufos, spălați-l imediat și opriți-l să îl utilizați.
  • Fi blând cu pielea ta. Pielea pe față este delicată și sensibilă. Când aplicați machiajul, faceți-o cu o atingere ușoară.
  • Aveți grijă să nu faceți nici un machiaj în ochii voștri.
  • Evitați să vă atingeți fața.Uleiul de pe degetele dvs. vă va face față foarte gras. Întotdeauna spălați-vă mâinile înainte de a vă atinge fața.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hidratant
    • Bb crema sau fundație ușoară
    • Sunscreen (SPF 30 sau mai mult)
    • Blush
    • Ochele de ochi neutre
    • Eyeliner la alegere
    • Rimel
    • Luciu de buze sau ruj
    • Machiaj perii (opțional)
    • Eyelash Curler
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar