Cum de a detage păr curly

Părul curat este frumos, dar necesită o mulțime de iubire, îngrijire delicată. În caz contrar, puteți ajunge cu părul frizzy, uscat, nemaipomenit pe care îl veți lupta cu o zi și o zi. Oricine cu părul curbat știe că poate deveni cu ușurință o mizerie încurcată. Ceea ce este posibil să nu știți este că ruperea unui pieptene prin părul curat nu este cel mai bun mod de ao detașa. De fapt, este unul dintre principalele motive pentru părul deteriorat, în afară de utilizarea substanțelor chimice și a coloranților aspre. Citiți mai departe și învățați cum să vă dezlegați în siguranță fără ao deteriora.

Pași

Metoda 1 din 4:
Uscat vs. Umed desenare
  1. Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 1
1. Luați în considerare detalierea părului cu apă și balsam. Această metodă este cea mai bună pentru bucle uscate, grosiere sau strânse. Aceste tipuri de păr nu sunt potrivite pentru desenarea uscată. Părul uscat va fi predispus la rupere, iar părul bine curbat sau înfășurat are nevoie de umiditate suplimentară pentru a detașa în mod corespunzător. Apa se descompune legăturile din părul tău, făcându-l mai slab, mai fragil și mai maleabil.
  • Condiționați-vă părul după ce scoateți panouri. Dacă ați avut părul în panglici pentru o vreme, nu pieptene prin părul dvs. când este uscat. Utilizați metoda balsamului umed pentru a vă dezgheța părul. Acest lucru vă va asigura că nu vă bateți părul.
  • Periajul uscat, curat poate face ca acesta să fie frizzy și chiar mai îngroșat.
  • Imagine intitulată detngle Curățată Pasul 2
    2. Luați în considerare detalierea părului în timp ce este uscat. Această metodă poate funcționa bine dacă aveți bucle libere sau păr mai gros, mai greu. Veți folosi degetele, un pieptene larg, sau o perie de palete pentru a lucra prin încurcări și vă ușurează părul. Chiar dacă intenționați să vă deztanunțați părul, încercați să vă uscați deținu cât de mult din părul dvs., după cum puteți face munca mai ușoară.
  • În general, părul este mai ușor de ațența când este uscat. Părul uscat este mai puternic, deci nu se va rupe când o trageți. Dacă părul tău este prea încăpățânat, atunci este posibil să aveți nevoie să acoperiți peria în uleiul de lubrifiere sau ulei de măsline pentru a ușura procesul de desenare.
  • Imagine intitulată detngle Curățată Pasul 3
    3. Încercați diferite metode de trecere a părului. Dacă vă creșteți părul, este posibil să aveți nevoie să experimentați cu diferite metode de detănțare. Dacă aveți păr mai scurt, ați putea folosi detalierea uscată. Dacă aveți păr mai lung, este posibil să aveți nevoie să condiționați în timp ce dezactivați. Pe măsură ce părul se schimbă, verificați dacă aveți nevoie pentru a vă schimba metoda de detașare de la uscat la umed.
  • Metoda 2 din 4:
    Detaliile uscate
    1. Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 4
    1. Alegeți un instrument de deținut. Când vă apropiați de păr, puteți folosi degetele, un pieptene de dinți largi sau o perie de palete.
    • Utilizarea degetelor poate facilita găsirea și lucrul prin noduri mai mici.
    • Combingul sau periajul părului poate duce la o rupere. Părul dvs. nu este foarte flexibil atunci când este uscat, deci aveți grijă atunci când vă apropiați în acest fel.
    • O perie de palete este mai bună pentru buclele lungi și libere. Probabil că nu va funcționa pe părul strâns curbat.
  • Imagine intitulată detngle Curățată Pasul 5
    2. Separați părul în patru secțiuni. Puneți părul în patru secțiuni, astfel încât să puteți aborda fiecare secțiune separat. Dacă părul dvs. este deosebit de gros, ar putea ajuta la separarea părului în mai mult de patru secțiuni.
  • Imagine intitulată detngle Curățată Pasul 6
    3. Utilizați ulei pentru a vă lubrifia buclele și pentru a preveni spargerea. Puneți un pic de ulei lubrifiant, cum ar fi uleiul de cocos, pe degete. Acest lucru va reduce orice frecare pe care degetele tale le poate experimenta pe măsură ce alerg prin părul tău.
  • Luați în considerare utilizarea uleiului de argan pentru a vă sprit ușor părul. Acest lucru va facilita pieptene prin părul cu o perie de pieptene sau cu palete. Puteți găsi ulei de argan la magazinul local de aprovizionare de frumusețe.
  • Luați în considerare purtarea mănușilor de latex pentru a vă face mâinile să alunece prin părul. De asemenea, puteți lua în considerare purtarea mănușilor dacă nu doriți să obțineți pielea mâinilor.
  • Imagine intitulată detngle Curățată Pasul 7
    4. Găsiți tangletele. Pe măsură ce începeți să piepați prin părul dvs., găsiți unde sunt masele groase și subțiri ale încurcării. Separați o încurcătură la un moment dat. Trageți zona knotted departe de restul părului, dacă este posibil. Dacă îl puteți vedea în oglindă, încercați să luați o privire rapidă pentru a obține o citire a situației.
  • Imagine intitulată detngle Curly Pasul 8
    5. Lucrați nodul de la capăt la rădăcină. Rulați degetele prin părul dvs., lucrați la fiecare zonă knotted una la un moment dat. Începeți la capătul bucurii de păr. Lucrați degetele prin partea de jos a nodului. Pe măsură ce degetele dvs. ando unele din nod, lucrați degetele prin mai multe noduri până când ajungeți la rădăcină.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 9
    6. Pinați fiecare secțiune desenată într-o răsucire liberă. Pe măsură ce terminați să detăriți o secțiune de păr, răsuciți-l și fixați-l. Acest lucru vă va distruge munca și vă va împiedica re-încurcarea secțiunilor.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 10
    7. Continuați să desenați restul părului. Lucrați prin restul părului, secțiunea după secțiune. Puneți secțiuni desenate pe măsură ce mergeți până când toate părul este desenat.
  • Metoda 3 din 4:
    Umed desenare
    1. Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 11
    1. Deztrogenți uscați cât mai mult posibil cu degetele. Mulți oameni au părul care nu poate fi pe deplin desenat când este uscat. Cu toate acestea, este posibil să puteți face munca mai ușoară dacă vă întăriți cât mai mult posibil înainte de a vă acoperi părul în balsam.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 12
    2. Umezi părul. Detați-vă părul în duș, sau pur și simplu clătiți părul în jos. Acest lucru face mai ușor de ațența, deoarece părul va fi mai neted.
  • Luați în considerare prosopul - uscarea părului înainte de condiționare. Acest lucru vă poate asigura că părul dvs. nu este prea umed pentru ca produsul să se țină, dar este suficient de umed pentru a evita în continuare încurcați.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 13
    3. Adăugați balsam la părul dvs. Aplicați balsamul pe pieptenele cu vârf în picioare în timp ce stați sub un duș cu presiune scăzută. Neteziți balsamul în părul tău, de la breton în spate și sfaturi la rădăcini și încet scoateți nodurile și tangurile. Asigurați-vă că părul dvs. este pe deplin și bine scufundat cu balsam. Dacă părul este prea gros, folosiți degetele. Nu trageți părul, deoarece acesta poate duce la Hairfall.
  • Asigurați-vă că ați răspândit balsamul în interiorul încurcării. Împingeți degetele prin intermediul produsului cu încurcătură pe "interior" a părului tău și nu doar pe partea de sus.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 14
    4. Dă-ți părul o altă clătire rapidă.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 15
    5. Detați-vă părul cu ajutorul degetelor sau a unui pieptene cu undă largă. Folosind mișcări blânde de desenare, începeți în partea de jos a părului și lucrați în sus. Când ajungeți la un nod mare, folosiți degetele pentru al tachina. Nu rupeți prin încurcări cu o perie sau pieptene. Pieptene ușor, cu mișcări rapide mici.
  • Pe măsură ce pieptene, vă imobilizați părul cu o mână, astfel încât să nu simțiți că trageți la rădăcini.
  • S-ar putea să obțineți un nod sau să scoateți niște păr, dar nu vă faceți griji prea mult. Nu vă distrugeți părul, vă îndepărtați părul greșit. Balsamul va proteja împotriva daunelor, iar părul dvs. va fi neted și fără încurcătură când se usucă.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 16
    6. Împușcat părul pentru al proteja de la săpun pentru restul dușului.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 17
    7. Clătiți balsamul odată ce ați terminat cu dușul. Odată ce pieptenele cu undă largă se poate aluneca cu ușurință prin toate părul, clătiți balsamul și strângeți părul uscat. Utilizați un prosop de microfibră sau o cămașă veche de tee - prosoape tradiționale de terryCloth pot provoca frizz.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 18
    8. Stilul părului curbat fără încurcătură. Puneți-vă produsul de stil de alegere (fie că este mousse, gel sau o cremă de styling) și lăsați-vă părul să se usuce. Puteți, de asemenea, să-l uscați cu un uscător de păr (cu un difuzor) pe o setare scăzută de căldură și intensitate. Încercați să evitați să atingeți părul înainte de a fi complet uscat, ceea ce poate crea frizz.
  • Metoda 4 din 4:
    Menținerea părului curat fără păr
    1. Imagine intitulată detngle Hair Curly Pasul 19
    1. Condiționați părul în fiecare zi. Pentru a ajuta la prevenirea încurcării în păr curbat, condiționați părul în fiecare zi cu ajutorul unui pieptene cu vârf larg. În ansamblu, cheia ultimă la mai puține încurcări este păstrarea părului hrănit, hidratat și protejat de factori de mediu, cum ar fi soarele și poluanții.
  • Imagine intitulată Gel Curly Pasul 3
    2. Șampon mai rar. Acest lucru va ajuta, de asemenea, controlul Frizj. Evitați spălarea părului în fiecare zi, indiferent de tipul de păr, deoarece acest lucru vă poate usca scalpul și părul. Șamponați părul de câteva ori pe săptămână, cel mult.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 20
    3. Asigurați-vă că părul dvs. este uscat când intrați în pat. Încercați să faceți duș dimineața. Părul este mai maleabil atunci când este umed, așa că s-ar putea freca în mod greșit în timp ce aruncați și întoarceți-vă în noapte. Poate fi foarte greu să-ți îmbraci părul încurcat dimineața dacă te-ai dus cu o noapte înainte. Dacă trebuie să vă plimbați noaptea, dați-vă câteva ore înainte de culcare, astfel încât părul dvs. are timp să se usuce.
  • Imagine intitulată Detect Split Capete Pasul 5
    4. Scapa de capetele divizate. Păstrați părul în formă sănătoasă prin obținerea ornamentelor regulate. Tăiați o cantitate mică din vârfurile firelor de păr pentru a îndepărta orice capete despicate din păr. Părul tău va avea mai puține încurcări dacă nu ai capăt.
  • Imagine intitulată detngle Curățată Pasul 22
    5. Puneți părul în sus înainte de a dormi. Considera Îmbrățișarea părului sau legând-o liber înainte de culcare. Asigurarea părului dvs. deasupra capului dvs. va reduce frecarea și încurcării peste noapte. Părul tău nu va putea să se miște atât de liber și veți fi mai puțin probabil să-l răsturnați și să-l încurcați.
  • Imagine intitulată detngle Curățată Pasul 23
    6. Dormiți cu un cap de satin sau cu pernă. Satin este o țesătură alunecoasă, astfel încât părul tău va glisa mai ușor peste suprafață și se încurcă mai puțin decât cu o pernă de bumbac. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați părul să vă încurcați în fricțiune când dormiți.
  • Imagine intitulată detngle Curly păr Pasul 24
    7. Încercați o nouă tunsoare scurtă. Luați în considerare pur și simplu încercați o coafură nouă, mai scurtă, mai ales când este caldă. S-ar putea chiar să arăți mai tineri. Mențineți coafura dvs. prin păstrarea simplă și ușoară, spălându-l numai în funcție de ceea ce are nevoie de tipul de păr. De exemplu, dacă aveți păr uscat și subțire, spălați-vă părul de două ori pe săptămână și asigurați-vă că utilizați un șampon de calitate și balsam. În timpul iernii, când vremea este mai rece, puteți crește părul mai lung pentru a acoperi nivelul gâtului.
  • Imagine intitulată detngle Curly Hair final
    8. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați un balsam hidratant pentru păr curl, deteriorat sau uscat.
  • Există un astfel de lucru ca o supra-condiționare. Dacă utilizați prea mult, părul dvs. poate arăta și se simt gras până când puteți spăla întregul produs.
  • Avertizări

    Nu tăiați noduri rele. Luați-le umed și adăugați balsam. Permiteți balsamului să stea pentru o vreme și apoi trageți ușor nodul.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O perie de păr sau un pieptene
    • Un duș sau o baie sau, dacă este necesar, o chiuvetă.
    • Balsam
    • Luați în considerare următoarele produse:
    • Kinky-curly nod astăzi: de tip 3s va iubi acest balsam de lasament. Netezi-o peste părul tău, pieptene de noduri și lasă părul să se înmulțească umiditatea.
    • Curly Hair Solutions Slip Detalngler: Acest desengler este perfect pentru doamne care tocmai coloraau părul, dar minunat pentru părul tău natural, de asemenea. Acționează ca atât ca un balsam de frunze, cât și un desengler, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la clătirea condiționată odată ce ați deținut.
    • Denman D3 Pensulă: Această perie ucide două păsări cu o singură piatră. Acesta acționează ca o perie mare de styling dacă folosiți un uscător de suflare sau un difuzor și detrolează și curlurile. Deoarece dinții sunt mai apropiați decât un pieptene dinte, asigurați-vă că utilizați o cantitate generoasă de balsam pentru a vă lubrifia buclele și pentru a preveni spargerea.
    • Pieptene de duș: convenabil, la prețuri accesibile și perfecte pentru bucle. Agățat acest pieptene pe capul de duș vă va aminti să vă dezafectați buclele în zilele de duș
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar