Cum să împletească părul curat

Părul curat este cu siguranță frumos, dar textura poate face uneori coafuri de bază dificil să se retragă. Dar dacă v-ați îndepărtat de la panglici din cauza încuietorilor voastre curbate, este timpul să vă reconsiderați. Părul curat cu frândare cu siguranță necesită mai mult efort de efort decât părul drept și panglicele dvs. nu pot fi niciodată perfect chiar și îngrijite, dar textura creț adaugă de fapt un aspect unic la panglica obișnuită pe care toți prietenii tăi drept îi vor invidia. Trebuie doar să înveți calea cea bună de a vă pregăti buclele înainte de a vă îmbraci.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând părul curat mai ușor la panglică
1. Spray un produs de desenare pe părul tău și o perie. Înainte de a îmbrăca părul curat, doriți să vă asigurați că este cât mai ușor de gestionat posibil. De aceea, ar trebui să aplicați mai întâi un produs de detașare pentru a vă asigura că buclele dvs. nu sunt înnorate sau înfășurate împreună atunci când încercați să împușcați. Aplicați produsul în părul dvs. și lucrați ușor cu degetele pentru a scăpa cu atenție de orice încurcătură.
  • Multe spray-uri de detașare pot fi folosite pe păr umed sau uscat.
  • Dacă detaliați părul umed, puteți utiliza un balsam sau un seric de netezire.
  • Pentru părul uscat, o cantitate mică de ulei de păr poate funcționa ca un desen.
Sfat de experți

"Dacă aveți părul cu adevărat curbat, va fi mai ușor de panglicat dacă părul dvs. este nepătat sau are o umiditate mică pe ea."

Arthur Sebastian

Arthur Sebastian

Părul profesional Stilistrkur Sebastian este proprietarul Salonului de păr Arthur Sebastian în San Francisco, California. Arthur a lucrat ca un stilist de păr de peste 20 de ani și a primit licența sa de cosmetologie în 1998. El crede că adevărata lucrare a unui stilist de păr de succes vine de la pasiune și o dragoste pentru coafură.
Arthur Sebastian
Arthur Sebastian
Stilist profesionist de păr
  • 2. Evitați periajul părului. În timp ce este important ca părul să fie liber de încurcări înainte de a împlini, nu ar trebui să folosiți o perie pentru a vă împiedica părul. Periajul părului curat poate lăsa adesea frizzy, ceea ce face derapare mult mai dificilă. Utilizați degetele pentru a lucra prin părul dvs. dacă este încurcat sau înnot.
  • Dacă părul dvs. este prea încurcat pentru degetele dvs. pentru a face treaba, optați pentru un pieptene de dinți largi, care este mai puțin probabil să creeze Frizj decât o perie.
  • 3. Lucrați cu buclele dvs. Când vine vorba de a vă împrăștia părul, este important să lucrați cu buclele dvs., nu împotriva lor. Pe măsură ce strângeți secțiuni de păr pentru a lucra în pangle, luați buclele întregi. Nu încercați să separați piesele pentru a crea secțiuni care sunt dimensiunea precisă pe care o preferați sau ați putea să vă creați Frizj.
  • Lucrul cu buclele dvs. în timp ce se împrăștie uneori că secțiunile pe care le trageți în ea nu sunt nici măcar. Nu vă faceți griji - buclele vor adăuga un detaliu destul de texturat la panglica dvs. că părul drept nu are.
  • Metoda 2 din 3:
    Creând o panglică relaxată, casual pentru părul curat
    1. Strângeți părul la nivelul gâtului. Pentru un aspect ocazional, permiteți părului să cadă în mod natural peste umeri. Pieptene prin ea cu degetele pentru a-l ușura, dacă este necesar, apoi adunați-l împreună la gâtul gâtului.
    • Dacă părul dvs. este extrem de gros și dezavantaj, este posibil să doriți să utilizați un elastic de păr pentru al fixa la nivelul gâtului, așa că este mai ușor de panglic.
  • 2. Creați trei secțiuni și panglică. Când ți-ai adunat părul la nivelul gâtului, împărțiți-l în trei secțiuni care sunt de aproximativ aceeași dimensiune. Împărțiți-vă părul luând una dintre secțiunile exterioare și trecerea acestuia peste secțiunea mijlocie. Traversați cealaltă secțiune exterioară peste mijloc și repetați procesul până când toate părul este împletit.
  • Dacă părul dvs. este extrem de gros, puteți crea și o panglică cu doar două secțiuni. Traversați secțiunile unul peste celălalt până când ajungeți la capetele părului.
  • 3. Asigurați panglica și trageți niște bucăți libere. Odată ce ați împletit părul, utilizați un elastic de păr sau un clip pentru a vă asigura sfârșitul. Trageți niște bucăți de păr din panglică pentru a le oferi un aspect mai relaxat, casual. Este deosebit de frumos să trageți niște bucle în jurul feței.
  • Dacă preferați, vă puteți aduna părul pe o parte și creați o panglică laterală în loc de un stil tradițional la nivelul gâtului.
  • Metoda 3 din 3:
    Părul francez curat
    1. Aduna părul la coroană și începeți să împușcați. În partea de sus a capului, adună o bucată de păr. Împărțiți părul în trei secțiuni și începeți să înconjurați prin traversarea secțiunii drepte peste mijloc și apoi trecerea secțiunii stângi deasupra mijlocului.
    • Asigurați-vă că ați traversat numai fiecare secțiune exterioară peste păr peste centru o dată pentru primul pas.
    • Trageți părul strâns pe măsură ce vă împletiți pentru a vă asigura că panglica nu va veni anulată pe măsură ce lucrați. Părul curly este mai probabil să se desprindă dacă nu creați o panglică strânsă.
  • 2. Trageți mai mult păr din fiecare parte a capului înainte de a repeta modelul. Înainte de a repeta mișcarea de împrăștiere a traversării secțiunilor exterioare peste centru, luați puțin mai mult păr pe fiecare parte pentru ao încorpora în panglică. De exemplu, când traversați secțiunea dreaptă peste centru, adunați puțin mai mult păr din partea dreaptă în secțiunea exterioară înainte de ao traversa.
  • Îmbrăcăminte franceză Părul tău poate fi dificil, pentru că nu poți vedea spatele capului tău. Pentru a facilita, țineți secțiunea dreapta în mâna dreaptă, secțiunea stângă din mâna stângă și secțiunea mijlocie dintre degetul mare și degetul arătător sau degetul mijlociu al fiecărei mâini. Care va păstra secțiunile separate.
  • 3. Continuați procesul de împrăștiere până la sfârșit. Repetați procesul de împrăștiere, luând mai mult păr din fiecare parte pe măsură ce lucrați și încorporați-l în panglică. Pe măsură ce ajungeți la capătul părului, veți termina cu o panglică obișnuită, doar prin traversarea secțiunilor exterioare peste secțiunea centrală fără a adăuga în nici un alt păr. Asigurați capătul panglicii cu un elastic de păr sau clip.
  • S-ar putea să doriți să aplicați un pic flexibil Hold Holdpray la panglica voastră franceză Curly pentru a vă asigura că buclele dvs. nu se vor pierde și vor fi îngrozitoare.
  • sfaturi

    Deoarece părul curly tinde să fie mai gros și mai gros, puteți merge mai strâns cu panglica ta decât cei cu părul fin, drept, fără să se uite subțire și neatractiv.
  • Îmbrățișarea părului curly când este umed vă poate permite să remodelați temporar buclele din părul dvs. După uscarea părului și scoateți panglica, tressele vor avea unele valuri moi care rulează prin ele.
  • Lucruri de care ai nevoie

    • Un produs de desenare, cum ar fi balsamul, uleiul de păr sau serul de netezire
    • Elastica de păr
    • Un pieptene de dinți largi (opțional)
    • Hairspray (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar