Cum să obțineți părul curat pentru a vă întoarce în părul ondulat

Dacă aveți bucle mici și strânse și ar prefera să aveți unde de slăbiciune, schimbarea texturii părului dvs. va fi un proces cu mai multe etape. Pentru un aspect de grăsime ondulat, puteți să vă pierdeți temporar acasă folosind un set de role calde medii și stând părul în timp ce este umed. Schimbarea modului în care vă pasă de părul vă poate ajuta, de asemenea, buclele să se comporte mai mult ca valurile zilnice.

Pași

Metoda 1 din 2:
Creați valuri la domiciliu
  1. Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 1
1. Ia-ți echipamentul gata. Dacă doriți ca părul să aibă valuri foarte slabe, care curge, va trebui să aplicați o căldură. După ce ați luat un duș și lăsați-vă părul uscat, treceți la dormitor (unde este mai puțin umed, deoarece aerul umed duce la frizz) și adunați toate echipamentele de care aveți nevoie înainte de a începe:
  • Produse de protecție împotriva căldurii.
  • Rolele fierbinți de dimensiuni medii. Obțineți role care sunt de cel puțin 1/2 la 2 inci (3.8 până la 5 ani.1 cm) lățime pentru valuri libere, lucioase, mai degrabă decât bucle.
  • Uscator de par.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 2
    2. Încălziți rolele fierbinți. Conectați kitul dvs. și lăsați rolele să se încălzească în timp ce vă pregătiți părul.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 3
    3. Aplicați protecția împotriva căldurii părului în timp ce este umedă. Heat Protector este un produs disponibil în secțiunea părului de farmacii și magazine de aprovizionare de frumusețe. Vă protejează părul de a fi deteriorat de uneltele de styling de căldură. Din moment ce veți folosi atât rolele fierbinți, cât și un uscător de păr, este important să vă protejați părul.
  • Sari peste acest lucru poate duce la deteriorarea părului, în special la părul curat. Dacă nu aveți protectoare de căldură, aplicați un ser de păr sau chiar de balsam de păr.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 4
    4. Împărțiți-vă părul în patru secțiuni. Aveți nevoie de două secțiuni laterale, o secțiune superioară și o secțiune din spate, astfel încât să utilizați mâinile pentru a vă împărți părul. Veți începe cu secțiunile laterale, astfel încât trageți înapoi secțiunile de sus și înapoi în clipuri de păr.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 5
    5. Rulați stratul superior al secțiunii corecte. Ridicați stratul superior al secțiunii din dreapta a părului, astfel încât aveți o mică mână de păr. Puneți-l drept, apoi așezați vârfurile părului peste partea de sus a unei cilindri fierbinți. Utilizați-vă mâinile pentru a rostogoli părul peste cilindru și continuați până când rola este împotriva capului. Fixați-l cu ajutorul unui pin cu role.
  • Păstrați părul pe care îl rostogoli cât mai neted posibil, pe măsură ce vă rotiți prin rularea părului foarte strâns.
  • Asigurați-vă că nu supraaglomerați cilindrul. Secțiunea de păr ar trebui să se potrivească perfect pe cilindru.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 6
    6. Rulați stratul inferior al secțiunii din dreapta. Ridicați stratul inferior din partea dreaptă a părului, astfel încât aveți o mică mână de păr. Puneți-l drept, apoi așezați vârfurile părului peste partea de sus a unei cilindri fierbinți. Utilizați-vă mâinile pentru a rostogoli părul peste cilindru și continuați până când rola este împotriva capului. Fixați-l cu ajutorul unui pin cu role.
  • Păstrați părul pe care îl rostogoli cât mai neted posibil, pe măsură ce vă rotiți prin rularea părului foarte strâns.
  • Dacă aveți păr suplimentar care nu se potrivește pe role, continuați până când ați terminat rularea întregii părți drepte folosind aceeași tehnică.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 7
    7. Rulați stratul superior al secțiunii din stânga. Ridicați stratul superior din partea stângă a părului dvs., astfel încât aveți o mică mână de păr. Puneți-l drept, apoi așezați vârfurile părului peste partea de sus a unei cilindri fierbinți. Utilizați-vă mâinile pentru a rostogoli părul peste cilindru și continuați până când rola este împotriva capului. Fixați-l cu ajutorul unui pin cu role.
  • Păstrați părul pe care îl rostogoli cât mai neted posibil, pe măsură ce vă rotiți prin rularea părului foarte strâns.
  • Asigurați-vă că nu supraaglomerați cilindrul. Secțiunea de păr ar trebui să se potrivească perfect pe cilindru.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul curat pentru a deveni părul ondulat Pasul 8
    8. Rulați stratul inferior al secțiunii din stânga. Ridicați stratul inferior din partea stângă a părului, astfel încât aveți o mică mână de păr. Puneți-l drept, apoi așezați vârfurile părului peste partea de sus a unei cilindri fierbinți. Utilizați-vă mâinile pentru a rostogoli părul peste cilindru și continuați până când rola este împotriva capului. Fixați-l cu ajutorul unui pin cu role.
  • Păstrați părul pe care îl rostogoli cât mai neted posibil, pe măsură ce vă rotiți prin rularea părului foarte strâns.
  • Dacă aveți păr suplimentar care nu se potrivește pe role, continuă să meargă până când ați terminat rularea întregii părți stângi folosind aceeași tehnică.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 9
    9. Rotiți în fața părului. Desfaceți partea superioară a părului. Ridicați partea din față a părului (chiar lângă frunte), astfel încât aveți o mică mână de păr. Puneți-l drept, apoi așezați vârfurile părului peste partea de sus a unei cilindri fierbinți. Utilizați-vă mâinile pentru a rostogoli părul peste cilindru (rulare spre spate, nu spre partea din față) și continuați până când rola este împotriva capului. Fixați-l cu ajutorul unui pin cu role.
  • Păstrați părul pe care îl rostogoli cât mai neted posibil, pe măsură ce vă rotiți prin rularea părului foarte strâns.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 10
    10. Finalizați rularea părului în partea de sus a capului.Ridicați porțiunea derulată de păr pe partea de sus a capului. Puneți-l drept, apoi așezați vârfurile părului peste partea de sus a unei cilindri fierbinți. Utilizați-vă mâinile pentru a rostogoli părul peste cilindru (rulare spre spate, nu spre partea din față) și continuați până când rola este împotriva capului. Fixați-l cu ajutorul unui pin cu role.
  • Păstrați părul pe care îl rostogoli cât mai neted posibil, pe măsură ce vă rotiți prin rularea părului foarte strâns.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat Pasul 11
    11. Rulați secțiunea din spate. Desfaceți secțiunea din spate a părului și utilizați aceeași tehnică pentru a termina rularea. Ia o mână de păr, pieptene drepte, apoi puneți vârful părului peste partea de sus a unei cilindri fierbinți. Utilizați-vă mâinile pentru a rostogoli părul peste cilindru (rulare spre spate, nu spre partea din față) și continuați până când rola este împotriva capului. Fixați-l cu ajutorul unui pin cu role.
  • Păstrați părul pe care îl rostogoli cât mai neted posibil, pe măsură ce vă rotiți prin rularea părului foarte strâns.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 12
    12. Uscați părul cu uscătorul de păr.Suflați-l peste părul dvs. laminat de la câțiva centimetri distanță pentru a vă ajuta părul să se usuce mai repede. Deplasați uscătorul în jurul capului pentru a vă usca uniform părul din toate unghiurile. Continuați până când părul se simte complet uscat la atingere. Dacă o luați în jos înainte de a fi uscată, se va întoarce înapoi.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 13
    13. Luați părul din role. Desfaceți rolele și lăsați-vă valurile.Utilizați un pieptene larg dințate pentru a vă modela părul așa cum doriți și utilizați spray-ul de păr pentru a ține aspectul în loc.
  • Metoda 2 din 2:
    Creați grădinări, buclele Looser
    1. Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat Pasul 14
    1. Utilizați balsam numai pentru a vă spăla părul. Șamponul conține curățitoare dure care îndepărtează părul uleiurilor naturale și lăsați-l uscat, frizzy și poofy. Mulți oameni cu părul curat au descoperit că șanțul de șanț și alegerea unui balsam hidratant continuă buclele strălucitoare și bouncy, mai mult ca valurile. Spălând părul cu balsam, cunoscut sub numele de "co-spălare" este ușor de făcut și veți economisi bani dacă nu trebuie să utilizați șampon. Iată cum să co-spălați:
    • Umeziți părul în duș, și balsam de masaj în scalpul tău. Frecați scalpul într-o mișcare circulară și asigurați-vă că acoperiți fiecare loc.
    • Utilizați degetele pentru a combina balsamul până la vârfurile părului.
    • Spălați-l cu apă caldă sau rece pentru a sigila cuticula, astfel încât părul dvs. nu va fi frizz.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pas 15
    2. Spălați-vă părul mai puțin frecvent. Curly-Haired Oamenii nu trebuie să-și spele părul cât de frecvent ca și cei cu păr drept. Uleiul natural scalpul dvs. produce mult timp pentru a călători în jos bobinele părului dvs. la sfaturi. Spălați-l prea des, va duce la un păr uscat și fragil care arată îngrozitor în loc de ondulație. Tăiați înapoi părul la de două ori sau chiar o dată pe săptămână și observați rezultatele.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat Pasul 16
    3. Utilizați un pieptene dințate la duș. Lucrați prin intermediul încurcăturii cu un pieptene cu un picior larg, și niciodată o pieptănă sau o perie fină. Un pieptene cutanat larg va păstra firele de păr împreună în loc să le tragă, ceea ce poate ajunge să-ți facă părul poof.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat Pasul 17
    4. Pătați-vă părul uscat cu un prosop, apoi lăsați-l să se usuce la aer. În loc să vă bucurați de părul uscat, utilizați un prosop moale, pufos pentru a da departe apa suplimentară. Utilizați numai un uscător de păr atunci când doriți să creați un stil pentru o ocazie specială - folosind unul prea des va duce la deteriorarea părului curl.
  • Imaginea intitulată obține părul curly pentru a deveni părul ondulat pas 18
    5. Utilizați ulei de păr sau un ser de îndreptare. Înainte ca părul dvs. să fie complet uscat, aplicați un ulei de păr, ser de păr anti-frizz sau seric de îndreptare. Utilizați degetele pentru a-l combina prin părul, concentrându-vă pe sfaturi. Pe măsură ce părul vă finalizează uscarea, serul se va înmuia și părul tău va ajunge la un elegant și strălucitor cu o mulțime de mișcare.
  • Uleiul de argan este o mare soluție naturală pe care o jură mulți oameni cu părul curat. Îți face părul să pară lucios și sănătos.
  • Sau încercați un pic de ulei de nucă de cocos (un pic merge un drum lung). Vă va proteja părul de a deveni frizzy pe tot parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat pasul 19
    6. Dormi pe o pernă de satin. Acest truc distractiv este minunat atât pentru păr, cât și pentru piele. Pâlnii de bumbac absoarbe umiditatea și uleiurile, lăsând părul și pielea uscată dimineața. O pernă de mătase vă va păstra buclele care privesc liber și destul, mai degrabă decât zdrobit și frizzy.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni părul ondulat Pasul 20
    7. Luați în considerare obținerea părului relaxat. Dacă într-adevăr doriți ca părul să arate Wavy în loc de Curly, având-o din punct de vedere chimic de către un profesionist vă va da aspectul dorit. Cu toate acestea, aceasta nu este o soluție pe termen lung, deoarece în timp această practică este dăunătoare părului curbat.
  • Când vă relaxați părul, substanțele chimice sunt aplicate părului care determină să devină permanent drept. Apoi părul dvs. este fluturat permanent în funcție de specificațiile dvs. - puteți alege valuri mai stricte sau valuri mai ușoare.
  • Asigurați-vă că vedeți un stilist care are experiență care lucrează cu părul foarte curbat.
  • Imaginea intitulată obține părul curat pentru a deveni final de păr ondulat
    8. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să evitați să vă umezi foarte des părul.Când este umed, tinde să se scadă, dar odată uscată pentru o lungă perioadă de timp se va relaxa încet și va deveni mai ondulat și mai puțin curl.
  • Asigurați-vă că citiți eticheta pe produse! Unele menționează că sunt activate căldură, ceea ce înseamnă că ar trebui să se usuce pentru a lucra.
  • Părul curly nu este în mod automat nesigur. Aflați diferite modalități de îngrijire pentru ea și de a-l stia și asigurați-vă că a desen!
  • Înainte de a vă culca, faceți o mulțime de plăci pe părul dvs. și le legați. În dimineața, ando-le și părul tău va fi ondulat.
  • Doar împletit părul peste noapte și dorm în ele și vei avea valuri frumoase dimineața.
  • Iată o altă metodă. Păstrați-vă părul foarte hidratat. Înainte de a vă culca, îndreptați părul. Trageți părul într-o coadă liberă și mergeți la culcare. Când te trezești, porniți Curler la cel mai înalt grad. Vă curățați părul în secțiuni de două inch. Puneți un fir de protecție hidratantă de protecție în dreapta după curbare.
  • După o perioadă lungă de timp, dacă vă spălați părul cu balsam, acesta va deveni uscat și nu strălucitor, așa că vă recomand să o spălați o dată pe săptămână cu șampon.
  • Avertizări

    Nu vă umezi părul înainte să vă îndreptați părul.
  • Aparatele de îndreptare vă pot arde părul dacă sunt aplicate incorect, citiți toate instrucțiunile înainte de a începe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar