Cum să aplicați fundația și pulberea

Aplicarea fundației și a pulberii împreună sună destul de simplă. Vă poate lăsa cu un finisaj neted, dar numai dacă ați făcut dreptate. Dacă ați greșit, pielea dvs. ar putea arăta prea strălucitoare sau prea uscată. Acest articol vă va arăta modul corect de a aplica diferite tipuri de fundație. De asemenea, vă va oferi sfaturi despre ce perii, fundație și pudră pe care ar trebui să o utilizați.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea fundației
  1. Imagine intitulată Aplicare Fundație și Pulbere Pasul 1
1. Începeți cu o față curată, apoi aplicați un toner și hidratant. Aplicați mai întâi tonerul folosind o minge de bumbac și hidratantul care utilizează degetele. Tonerul va ajuta la echilibrarea pH-ului pielii. De asemenea, va ajuta să strângeți porii și să le facă mai puțin vizibili. Hidratantul vă va ajuta să vă mențineți pielea simțită netedă și moale. De asemenea, va ajuta la prevenirea fundației (în special cele bazate pe pulbere) de a privi fulgi.
  • Dacă aveți o piele foarte sensibilă, încercați să utilizați un toner pe bază de apă, vrăjitoare sau un toner fără alcool. Acest lucru va face să se stingă mai puțin.
  • Dacă aveți pielea uleioasă, luați în considerare utilizarea unui hidratant ușor sau fără ulei.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 2
    2. Luați în considerare aplicarea unui primer pe față. Nu aveți nevoie de mult - un pic merge un drum lung. Primerul va ajuta la umplerea porilor mari și linii fine. Acest lucru va face ca pielea să pară mai fină. De asemenea, va face ca fundația să se aplice și să se amestece.
  • Imagine intitulată Aplicare Fundație și Pulbere Pasul 3
    3. Aplicați concealer acum dacă utilizați un tip de fundație de cremă la praf. Acest lucru va ajuta la prevenirea problemelor legate de amestecare. Țineți minte, totuși, că fundația poate, de asemenea, șterge concealerul. Dacă utilizați orice alt tip de fundație, țineți-vă pe concealer pentru moment. Aplicați Concealer după ce ați pus bazele pentru cea mai bună acoperire.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 4
    4. Ieșiți o perie de pulbere sau un burete de machiaj spumă dacă utilizați Fundația Powder. Dacă este apăsată fundația, mărește un burete de machiaj peste el. De asemenea, puteți ajunge la o perie de pulbere peste ea. Dacă fundația este liberă, scufundați ușor peria în pulbere. Atingeți ușor mânerul împotriva contorului pentru a scutura pulbere suplimentară. Nu utilizați buretele de machiaj pentru a aplica pulbere liberă.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 5
    5. Scoateți un burete de machiaj de spumă sau o perie de fundație dacă utilizați Fundația lichidă. Agitați mai întâi flaconul. Acest lucru va ajuta la amestecarea pigmenților din interiorul fundației. Apoi, vărsați o fundație pe partea din spate a mâinii sau pe o mică mâncare. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să luați în mod accidental prea multă fundație.
  • Dacă utilizați un burete de machiaj, luați în considerare înmuiați buretele în apă și apoi strângeți-o pentru a scăpa de excesul de apă. Acest lucru va păstra buretele de la înmuierea prea multă fundație și o pierzi.
  • Evitați utilizarea unei periei de pulbere cu părul moale. Încercați să obțineți o perie de fundație. Va avea părul mai rigid, care pot ține greutatea fundației lichide.
  • De asemenea, puteți aplica fundație lichidă dacă vă grăbiți. Utilizați degetele pentru a ajuta la amestecarea fundației, deoarece căldura de la degetele dvs. va încălzi fundația și vă va oferi o aspect mai fină. Acest lucru nu vă va oferi o acoperire completă, dar va da un aspect frumos, natural.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 6
    6. Scoateți un burete de machiaj de spumă sau o perie de fundație dacă veți aplica Fundația Creme. Fundația Cremă vine de obicei într-un caz compact. De asemenea, poate veni într-un tub, un fel de ruj. Pur și simplu glisați buretele sau peria pe suprafața fundației. Dacă fundația dvs. vine într-un baston, puteți să rotiți stick-ul peste frunte, nas, obraji și bărbie. Utilizați degetele sau un burete de spumă pentru ao amesteca.
  • Nu utilizați o perie de pulbere pentru a aplica Fundația Creme. Părul se vor lipi numai împreună. Utilizați o perie de fundație. Pălile sale mai rigide vor avea până la greutatea Fundației Cream.
  • Imagine intitulată Aplicare Fundație și Pulbere Pasul 7
    7. Începeți aplicarea fundației în centrul feței. Indiferent de tipul de fundație pe care îl utilizați sau ce tip de instrument pe care îl utilizați pentru ao aplica, este întotdeauna o idee bună să începeți de la centru dacă fața dvs. Pur și simplu periați fundația în jos în centrul feței.
  • Dacă utilizați degetele, luați în considerare crearea unor mici puncte. Amestecați aceste puncte cu degetele sau un burete de machiaj de spumă.
  • Imagine intitulată Aplicare Fundație și Pulbere Pasul 8
    8. Netezi fundația pe părțile laterale ale nasului și spre părțile feței. Vrei ca fundația să devină mai subțire în timp ce te apropii de părțile laterale ale feței tale. Dacă devine prea subțire pe obraji și doriți mai multă acoperire, dați mai multă fundație pe pomeții și amestecați-o spre exterior.
  • 9. Răspândiți fundația pe frunte. Periați fundația spre părul părului. Apoi, periați-l spre stânga și spre dreapta deasupra sprâncenelor.
  • 10. Răspândiți fundația pe bărbie și de-a lungul liniei maxilarului. Utilizați peria, degetele sau buretele pentru a trage fundația spre bărbie. Apoi, răspândiți-o în lateral de-a lungul maxilarului.
  • Imagine intitulată Aplicați fundația și pulberea Pasul 11
    11. Amestecați fundația folosind un burete de spumă sau o perie. Întotdeauna amestecați din centru spre exterior. Vrei ca fundația să se estompeze cu cât ajunge la părul tău și pe părțile laterale ale feței tale. Aceasta va crea cea mai netedă tranziție și va împiedica orice linii dure.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 12
    12. Luați în considerare aplicarea fundației la gât. Acest lucru este minunat pentru cei care au piele plictisitoare sau cenușie pe gâtul lor.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea concealerului și a pulberii
    1. Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 13
    1. Aplicați un concealer. Utilizați o perie sau degetele pentru a le atinge pe zona care trebuie ascunsă. Apoi, amestecați-o în fundație folosind lovituri de lumină, cu pene. Întotdeauna amestecați spre exterior, departe de centrul spotului de concealer.
    • Dacă aplicați Concealer sub ochi, utilizați degetul inelului. Acesta este cel mai slab deget de pe mâna ta și, prin urmare, cel mai blând.
    • Aplicarea Concealer după fundație face mai ușor să se amestece. De asemenea, diminuează șansele de a fi șters.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 14
    2. Lăsați fundația să se usuce. Acest lucru poate dura oriunde de la 1 la 5 minute. Unele fundații, cum ar fi crema, sunt pe bază de ulei și nu se vor usca niciodată complet. Alte fundații, cum ar fi pulberea, sunt deja uscate pentru a începe cu.
  • 3. Luați în considerare faptul că faceți restul machiajului. La acest punct, puteți aplica restul machiajului dvs., inclusiv rujul, blushul și machiajul ochilor.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 16
    4. Deschideți carcasa dvs. de pulbere. Puteți utiliza o fundație de pulbere sau o pulbere de setare. Ambele vă vor ajuta să vă dați pielea un finisaj mai fin și să scape de strălucire. Ei vor ajuta, de asemenea, să absoarbă orice ulei în exces.
  • Imagine intitulată Aplicarea fundației și a pulberii Pasul 17
    5. Se rotește o perie de pulbere în pulbere. Cea mai mare pulbere va fi compactă sau presată. Dacă utilizați o pulbere liberă, faceți pur și simplu peria în pulbere.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 18
    6. Umflați ușor peria pentru a scăpa de orice exces de pulbere. De asemenea, puteți să atingeți mânerul periei față de marginea contra. Acest lucru vă va împiedica să aplicați prea multă pulbere la un moment dat, ceea ce poate duce la un aspect de tort-y. Puteți aplica întotdeauna mai multă pulbere mai târziu.
  • 7. Praf pulberea pe fața ta. Începeți de la mijloc sau fața și periați spre exterior. Dacă este necesar, dați-vă peria în pulbere și păstrați-vă praful. Întotdeauna atingeți excesul de pulbere înainte de a atinge peria pe față.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 20
    8. Utilizați o perie curată pentru a opri orice pulbere excesivă. Uită-te cu atenție în oglindă. Dacă vedeți orice pulbere excesivă, luați o perie curată și opriți ușor.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea fundației, pulberii și uneltelor
    1. Imagine intitulată Aplicare Fundație și Pulbere Pasul 21
    1. Alegeți o fundație. Există multe tipuri diferite de fundație. Unele sunt mai bune pentru anumite tipuri de piele decât altele. Principalele trei sunt: ​​pulbere, lichid și cremă. Iată ce trebuie să știți pe baza tipului dvs. de piele:
    • Dacă aveți pielea uscată, mergeți la o bază de lichid sau cremă hidratantă. Evitați utilizarea fundației de pulbere. Acesta va face ca pielea să pară chiar mai uscată. Dacă trebuie să utilizați o fundație de pulbere, alegeți o hidratare.
    • Dacă aveți pielea grasă, alegeți o fundație ușoară, lichidă sau pulbere fără ulei mousse. De asemenea, puteți utiliza fundația de pulbere pe bază de minerale - va absorbi mai bine uleiul. Nu folosiți Fundația Creme. Va fi prea greu și uleios pentru pielea ta.
    • Dacă aveți piele normală, puteți utiliza orice tip de fundație dorită: pulbere, lichid sau cremă.
    • Dacă aveți pielea combinată, luați în considerare utilizarea unei fundații cu pulbere. Utilizați mai multe pe piesele uleioase și mai puțin pe piesele uscate.
  • Imagine intitulată Aplicați fundația și pulberea Pasul 22
    2. Alegeți finisarea fundației. Există, de asemenea, diferite tipuri de finisaje de fundație. Unii sunt mai atenți, în timp ce alții sunt mai mați. Iată ce trebuie să știți:
  • Utilizați o fundație semi-mată dacă doriți un aspect natural. Cele mai multe fundații sunt semi-matte.
  • Utilizați un finisaj de dewy sau iluminizați dacă doriți să vă oferiți pielea o strălucire sănătoasă. Acest lucru este minunat pentru lunile reci și de iarnă.
  • Utilizați un finisaj mat sau plat dacă doriți ca fața să arate netedă. Acest lucru este minunat pentru imagini. De asemenea, va scăpa de strălucire.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 23
    3. Alegeți acoperirea fundației. Unele fundații sunt mai mari și ușoare, în timp ce altele sunt groase și grele. Utilizați o fundație pură dacă doriți să vă lăsați chiar și la tonul pielii, dar să vă lăsați caracteristicile naturale (cum ar fi pistrui și mărci de frumusețe). Utilizați o fundație completă de acoperire dacă doriți să acoperiți pistrui, pete întunecate și alte pete. Țineți minte că pentru lucruri cum ar fi cosuri, este posibil să aveți nevoie și să utilizați un concealer.
  • Imagine intitulată Aplicare Fundația și Puld Pasul 24
    4. Planificați să aveți cel puțin două nuanțe diferite. Skinul va fi mai ușor în lunile de iarnă când există mai puțină lumină solară. Va fi mai întunecată în vară când soarele este mai strălucitor. Ca atare, fundația pe care o utilizați în timpul iernii poate fi prea ușoară pentru pielea dvs. în timpul verii, iar fundația pe care o utilizați în vara va fi prea întunecată pentru tine în timpul iernii. Pentru a evita aceste probleme, obțineți o umbră mai închisă pe care să o utilizați în timpul verii și o nuanță mai deschisă pe care o utilizați în timpul iernii. Poti amestecați cele două nuanțe Pe măsură ce tonul pielii vă luminează sau se întunecă în timpul primăverii și căderii.
  • Imagine intitulată Aplicarea Fundației și Pulbere Pasul 25
    5. Știți că fundația oxidează așa cum se usucă. Când faceți cumpărături pentru fundație, alegeți câteva nuanțe pe care le considerați potrivirea tonului pielii. Aplicați fiecare de-a lungul obrazului. Așteptați una până la două minute înainte de a vă uita din nou la fundație. Alegeți culoarea care se amestecă în pielea cea mai bună.
  • Imagine intitulată Aplicare Fundație și Pulbere Pasul 26
    6. Alegeți pulberea. Puteți utiliza fundația de pulbere pentru a absorbi orice ulei în exces sau strălucire. De asemenea, puteți utiliza o pulbere de setare pentru a vă stabili machiajul și pentru a vă menține în jurul valorii.
  • Imagine intitulată Aplicare Fundație și Pulbere Pasul 27
    7. Alegeți instrumentele dvs. bazate pe tipul de fundație și acoperirea dorită. Tipul fundației pe care îl utilizați va determina ce utilizați pentru ao aplica. Iată ce trebuie să știți:
  • Utilizați o perie pufoasă cu pudră pentru a aplica Fundația Powder. Acest lucru va funcționa atât pe pulbere presată, cât și pe pulbere. De asemenea, puteți utiliza această perie pentru a aplica setarea pulberii atunci când ați terminat să faceți machiajul.
  • Utilizați un burete de machiaj de spumă pentru a aplica presat Fundația Pulbere, Fundația lichidă sau Fundația Cream. Ele sunt de obicei alb, și vin în formă de pană sau discuri. Ei vă vor da cea mai netedă, cea mai uniformă acoperire.
  • Utilizați o perie de fundație pentru a aplica fundația lichidă sau cremă. Ele sunt făcute cu peri ușor mai rigri decât o perie de pulbere. Ele sunt plate și au un vârf ușor rotund. Ei vă vor oferi cea mai mare acoperire.
  • Utilizați degetele pentru a aplica fundația lichidă dacă vă grăbiți. Acest lucru nu vă va oferi cea mai bună acoperire sau cea mai netedă a finisajului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mai puțin este mai mult. Cele mai multe machiaj are multe straturi (grund, fundație, concealer, blush, pulbere etc.). Toate aceste straturi se adaugă. Evitați o privire crăpată utilizând o atingere ușoară și mai puțin machiaj decât credeți că aveți nevoie.
  • Întotdeauna amestecați din centru spre exterior.
  • Probabil că nu aveți nevoie de fundație față de întreaga ta față. Acest lucru va arăta mai natural.
  • Dacă mergeți într-un loc unde veți avea fotografii luate, luați în considerare luarea unei fotografii rapide a feței dvs. utilizând setarea Flash de pe camera dvs. Aceasta va evidenția orice zone problematice sau neajunsuri, cum ar fi pulberea excesivă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar