Cum să aplicați fundația stick

Fundația stick a devenit un favorit în rândul călătorilor sau cei care nu doresc să dedice prea mult timp la regimul lor de machiaj - aplicația este rapidă, se poate face fără alte instrumente (cum ar fi perii sau bureți) și se poate face dublu -Duty ca un concealer. Stick Foundation oferă o acoperire medie până la plin, și doar puțin poate merge mult. Acest articol vă va învăța cum să găsiți fundația potrivită pentru pielea dvs. și cum să aplicați acest produs de frumusețe popular.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei fundații
  1. Imagine intitulată Fundația Apply Stick Pasul 1
1. Găsiți o bază care se potrivește cu tenul dvs. Thexionul dvs. este umbra pielii dvs. și se poate schimba de la expunerea la soare sau din condițiile pielii. Întotdeauna doriți să încercați o fundație pentru a vă asigura că se potrivește cu tenul dvs. Stând în lumina naturală, glisați fundamentele potențiale de pe obraz sau lângă linia maxilarului. Fundația potrivită va dispărea, amestecând perfect cu pielea ta.
  • Dacă nu găsiți o fundație care se potrivește, încercați să alegeți nuanțele cele mai apropiate (unul ușor mai întunecat, unul ușor mai ușor) și amestecându-le Pentru a face o potrivire perfectă.
  • De asemenea, puteți cumpăra fundația mai ușoară și adăugați o pulbere de bronzing mai târziu pentru ao încălzi.
Sfat de experți

"Fundația creează un ton chiar de piele, astfel încât să nu existe nici o decolorare, nici o cercuri întunecate de subcentri, iar pielea ta arată sănătoasă."

Katya Gudaeva

Katya Gudaeva

Machiajul profesionist Artistkatya Gudaeva este un artist de machiaj profesionist și fondatorul agenției de frumusețe de la Bridal, cu sediul în Seattle, Washington. A lucrat în industria de frumusețe de aproape 10 ani și a lucrat pentru companii precum Patagonia, Tommy Bahama și Barneys New York și pentru clienți, cum ar fi Amy Schumer, Macklemore și Tren.
Katya Gudaeva
Katya Gudaeva
Artist de machiaj profesionist
  • Imagine intitulată Fundația Apply Stick Pasul 2
    2. Găsiți o fundație care se potrivește cu dvs tonul pielii. La fel de important ca și potrivirea tenului tău, fundația dvs. trebuie să lucreze cu subtilitățile pielii dvs. În general clasificate ca fiind calde, neutre sau cool, pielea dvs. subtilă rămâne aceeași (spre deosebire de tenul dvs., care se poate schimba cu expunerea la soare). Cumpărarea unei fundații pentru subtilitatea greșită vă va face ca fundația să se uite, chiar dacă se potrivește perfect cu tenul dvs.
  • Găsiți-vă subtilitatea, privindu-vă venele de pe încheietura mâinii dvs. interioare. Dacă sunt verzi, subtilitățile dvs. sunt calde (galben). Dacă sunt violet sau albastru, subtilitățile dvs. sunt cool (albastru sau roz). Dacă nu puteți spune dacă venele sunt violet sau verde, subtilonul dvs. este neutru (un amestec de galben, aur, roz sau albastru).
  • Căutați fundații care sunt făcute în mod specific pentru subtilitatea dvs. și etichetați pentru un ton cald, rece sau neutru.
  • Dacă marca Fundației nu menționează substratul, încercați să găsiți unul care se potrivește cu subtilul dvs. Căutați galben sau aur pentru roz roz, roșu sau albastru pentru neutrele de răcire pot experimenta fundații cu subtilități de la ambele capete ale spectrului răcit / cald.
  • Imagine intitulată Fundația Apply Stick Pasul 3
    3. Aflați tipul de piele. Tipul de piele poate influența ce fundație este potrivită pentru dvs. Se pot face fundații pentru toate tipurile de piele (verificați etichetarea), dar în cea mai mare parte sunt cele mai bune pentru pielea uleioasă sau combinată. Dacă nu știți dacă pielea dvs. este uscată, uleioasă, normală sau combinație, spălați-vă fața cu un cleanser blând și observați cum se simte pielea după 15-20 de minute.
  • Dacă fața dvs. se simte umedă sau uleioasă, pielea este uleioasă.
  • Dacă pielea se simte strânsă, îndârșită sau uscată, aveți pielea uscată.
  • Dacă pielea se simte moale și curată, aveți o piele normală.
  • Dacă pielea se simte uleioasă în zona dvs. T (fruntea și nasul), atunci aveți o piele combinată.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătiți-vă fața
    1. Începeți cu o față curată. Înainte de a aplica machiaj, este deosebit de important să vă spălați fața cu un detergent ușor formulat pentru tipul de piele. Eliminarea murdăriei și a uleiului de pe față vă va ajuta să vă păstrați porii să clarificați și să diminuați probabilitatea Blackheads.
    • Asigurați-vă că mâinile dvs. sunt spălate și curățate, de asemenea, deoarece vă atingeți fața destul de mult și nu doriți să transferați murdărie sau bacterii.
  • 2. Utilizați un hidratant ușor pe față și pe gât. Hidratantul va păstra fundația de la uscarea pielii. Un mic hidratant poate, de asemenea, să vă ușureze să răspândiți fundația peste pielea dvs., deoarece bastonul este solid și mai dificil de a netezi în mod egal peste fața dvs. decât fundațiile lichide.
  • Evitați hidratanții care sunt prea bogați. O cremă de zi sau un hidratant greu care face pielea dvs. uleioasă poate provoca oxidarea și întoarcerea mai întunecată sau chiar portocalie.
  • 3. Aplicați un grund pentru a micsora porii, netedă pe liniile fine și pentru a face ca fundația să fie mai lungă. Primerul este un pas opțional, dar majoritatea experților de frumusețe cred că merită. Primerul dă fundației ceva pentru a se agăța de așa că va rămâne pus toată ziua. În plus, vă ajută pielea, astfel încât fundația dvs. să nu se stabilească în riduri sau pete uscate.
  • Alegeți o fundație care este potrivită pentru tipul de piele (uleios, normal, uscat).
  • Utilizați grundul dacă locuiți într-un climat umed sau intenționați să vizitați unul. Primerul vă va păstra machiajul de la smudging și "topire" de pe fața ta.
  • Unele bastoane de fundație vin cu primer deja adăugat.
  • Partea 3 din 3:
    Aplicarea fundației
    1. Răsuciți tubul astfel încât fundația să abia abia peste margine. Nu vrei ca fundația să iasă în măsura în care ar fi un ruj. Cu cât vă răsuciți fundația, cu atât va fi mai ușor pentru el să renunțe sau să se rupă în timpul aplicării.
    • Dacă sunteți îngrijorat de bacterii la capătul stick-ului de fundație, ștergeți partea superioară cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool sau o ștergere de curățare a machiajului.
  • 2. Glisați sau dați fundația pe față. Glisați-o o dată pe frunte, pe podul nasului, sub ambii ochi, bărbia și obrajii. Poate doriți să adăugați un pic lângă linia maxilarului, astfel încât să puteți amesteca fundația până la gât.
  • Fundația nu este menită a fi o mască - se presupune că chiar și complexul tău. Aplicarea fundației acestor pete specifice vă va oferi un produs suficient pentru a vă acoperi fața și a arăta încă natural.
  • DOTTING Fundația, spre deosebire de Swiping, va pune mai puțin produs pe față și vă va da un strat mai ușor. Dacă nu sunteți sigur cât de multă fundație aveți nevoie, încercați să o dați mai întâi. Este mai ușor să adăugați mai târziu decât să o scoateți.
  • Dacă nu doriți să puneți fundația direct pe fața dvs., puteți utiliza vârful degetelor pentru ao aplica pielea dvs. Căldura din degetele dvs. va încălzi fundația și poate face mai ușor să se aplice.
  • Încercați să nu aplicați fundația cu un burete de machiaj, deoarece acest lucru absoarbe o mulțime de fundație și este o pierdere de produs.
  • 3. Amestecați fundația folosind vârfurile degetelor curate. Nu doriți să frecați fundația în piele, în timp ce vă amestecați, mai degrabă, doriți să măturați și să faceți machiajul. Centrul feței tale are de obicei cea mai mare decolorare, așa că asigurați-vă că aveți o acoperire amplă acolo. Întotdeauna amestecați fundația spre exterior, spre marginile feței.
  • Amestec, amestecați, apoi amestecați mai mult. Acest pas este cheia pentru obținerea unei aplicații naturale de fundație. Verificați părul și gâtul pentru a vă asigura că nu aveți o linie evidentă în care machiajul se termină.
  • Utilizați degetele de inel pentru a amesteca fundația - este cel mai slab deget și vă va asigura că nu vă trageți prea mult pielea.
  • Puteți utiliza un burete de machiaj sau o perie pentru a vă ajuta să vă amestecați machiajul dacă preferați să nu utilizați degetele.
  • Dacă aveți niște pete sau cercuri întunecate sub ochi și doriți o acoperire mai mică, pur și simplu o fundație mai mică în aceste zone și amestecați ușor.
  • 4. Setați fundația cu pudră și aplicați restul machiajului. Unele bastoane de fundație sunt matte, care ar trebui să rămână în loc pe cont propriu. În caz contrar, un praf de pulbere translucidă va stabili fundația și va absorbi excesul de ulei, ceea ce poate determina fundația dvs. să oxideze și să devină întuneric sau portocaliu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar