Cum se aplică machiajul de pulbere

O varietate de machiajuri diferite vin în formă sub formă de pudră, fie ca pulberi presate sau la fel de liberă "Pigmenți" și "minerale." Deși comune, mulți oameni nu sunt siguri cum să folosească în mod corespunzător machiajul de pulbere, mai ales atunci când vine vorba de fundație de pulbere și de ochi liberi. În plus, setarea pulberii este un instrument puternic care adesea este omis peste total în rutinele zilnice de machiaj. În timp ce pulberile pot părea dificil de a lucra cu când sunteți obișnuiți cu cremele, acestea sunt de fapt foarte simple de aplicat.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind fundația de pulbere
  1. Imagine intitulată Aplică machiajul pulverului Pasul 1
1. Alegeți fundația cu pulbere potrivită. Ca și alte tipuri de fundație, doriți să potriviți tonul pielii pe față cât mai aproape posibil. Dacă aveți probleme să luați umbra potrivită, încercați să întrebați un cosmetician la un magazin de aprovizionare de la un magazin de frumusețe pentru asistență.
  • Fundațiile de pulbere funcționează, în general, cel mai bine cu pielea grasă. Cu toate acestea, există acum hidratante fundații de pulbere pe piață pentru persoanele cu piele uscată.
  • 2. Aplicați A Primerul de machiaj. Vopsea un strat subțire de grund pe fața dvs. folosind degetele. Ar trebui să utilizați doar despre un dollop de dimensiuni mari. Primerul vă va oferi o pânză netedă pentru a lucra și va ajuta machiajul de pulbere să adere mai mult timp.
  • 3. Încărcați pulberea pe o perie. Evitați aplicarea prea multă fundație simultan, deoarece acest lucru poate crea o "cocked on" aspect. Cum vă încarcă peria va depinde de faptul că utilizați Fundația Pulbere liberă sau presată.
  • Dacă utilizați pulbere presată dintr-un compactă, apăsați ușor vârful periei în pulbere și mutați-l ușor înainte și înapoi.
  • Pentru pulberea liberă, începeți prin atingerea unei cantități mici de pulbere pe capacul sticlei sale. Dați-vă peria în pulbere și atingeți-o pentru a elimina orice exces.
  • Sfat de experți

    "Pentru a vă menține machiajul să se uite la prăjit, începeți cu o față curată, curățați perii machiajului și o pulbere de înaltă calitate, de înaltă calitate."

    Cassandra McClure

    Cassandra McClure

    Machiaj ArtistCassandra McClure este un avocat de frumusețe curat, care lucrează pentru a crește utilizarea cosmeticelor durabile și sănătoase, cu sediul în Palo Alto, California. Ea a lucrat în industriile de frumusețe și cosmetice de peste 15 ani, ca model, artist de machiaj și antreprenor. Ea are maeștri în machiaj de înaltă definiție de la Academia de Frumusețe MKC.
    Cassandra McClure
    Cassandra McClure
    Artistul de machiaj
  • 4. Praf un strat luminos de fundație pe toată fața ta. Utilizați o pensulă rotunjită Kabuki sau Fundația pentru cele mai bune rezultate. Asigurați-vă că stratul este aplicat uniform pe fața dvs. Utilizați curse lungi, pentru a aplica.
  • 5. Adăugați mai multă fundație în zonele problematice. Căutați orice pete sau zone de roșeață care nu sunt total ascunse de stratul luminos de fundație. Aplicați mai multă fundație acestor pete până când dispar. Pentru aceste zone, încărcați pulberea pe latură din peria ta. Rulați peria încărcată direct pe aceste pete, apăsând ușor în piele.
  • Metoda 2 din 4:
    Aplicând Blush
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul pulberii Pasul 6
    1. Alegeți culoarea potrivită. Dacă simțiți că pielea dvs. se uită puțin plictisitoare, o blush vă va străluci tenul. Ca și alte tipuri de machiaj, este important să găsiți o culoare care să completeze tonul pielii. Încercați să găsiți unul care creează aceeași culoare obrajii pe care obrajii îl fac atunci când se află fața. Unele orientări generale sunt:
    • Dacă pielea dvs. este foarte întunecată, puteți folosi roșii vibrante, caise și fructe de padure ca bluză. Aceste culori arată îndrăzneț când se află într-o compactă, dar se vor amesteca bine când vor fi periat pe piele
    • Multe culori diferite funcționează bine cu pielea medie. Caise, taupe, bronz și corali sunt exemple ale luminilor cele mai populare pentru pielea medie.
    • Pielea corectă, palidă arată cel mai bine atunci când este asociat cu blush clasic roz.
  • 2. Încărcați peria de machiaj. Începeți cu o perie de machiaj curat, de preferință o perie roșie. Blushul cel mai adesea vine sub forma unei pulberi presate compacte. Cu toate acestea, pigmentul liber folosit ca Blush a câștigat popularitate. Rețineți că doriți doar cea mai mică indiciu de culoare - evitați supraîncărcarea periei.
  • Pentru pulberea presată, executați peria cu ușurință în compactul o dată sau de două ori. Mișcați încheietura mâinii cu peria peste pulberea presată pentru a elimina orice exces dacă este necesar.
  • Pentru pigmentul liber, începeți prin plasarea capacului recipientului său plat pe masă cu interiorul orientat spre interior. Scuturați un pic mic de pulbere pe interiorul capacului. Îndepărtați-vă peria în ea și atingeți marginea recipientului pentru a elimina excesul.
  • Imagine intitulată Aplică machiajul pulberii Pasul 8
    3. Zâmbet în timp ce se uită în oglindă. Mulți oameni se luptă cu plasarea roșie, iar aplicarea blush la o față relaxată poate fi un joc de noroc. Zâmbind va face merele obrajilor dvs. proeminent și ușor de a peria pe acoperiș, fără a fi suprasolicitat.
  • 4. Dab pe blush și se amestecă înapoi. Punct cel mai mic pic de blush pe merele obrajilor. Faceți mișcări de bomboane cu peria pentru a se amesteca marginile lui Blush. Încercați să o faceți înapoi ușor spre templele dvs., urmând pomeții dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de ochi
    1. Începeți cu un primer. Alegeți un grund de ochi sau o bază de ochi pentru a vă ajuta să rămâneți mai bine la pielea dvs. Grundurile speciale de ochi funcționează cel mai bine, dar un primer general de machiaj va fi, de asemenea, bine. Utilizați vârfurile degetelor sau o perie fină pentru a adăuga un strat subțire, chiar pe toată pielea pe care intenționați să o adăugați la adăugarea de ochi la. Acest lucru va fi, în general, întregul tău pleoapă și zona ușor sub sprâncenele.
  • Imagine intitulată Aplică machiajul pulberii Pasul 11
    2. Alegeți-vă ochii. În general, veți dori cel puțin două nuanțe: o umbră de bază mai deschisă și o umbră de capac mai închisă. Acestea pot fi culori similare sau complet diferite. Ca și în cazul altor tipuri de machiaj de pulbere, ochiul poate veni în compacte ca pulbere presată sau în borcane mici ca o pulbere liberă. Ochi liberi tind să fie mai vibranți, dar greu de lucrat. Acestea conțin adesea pigment fără lianți și, prin urmare, sunt numiți pur și simplu "Pigmenți."
  • Imagine intitulată Aplică machiajul de pulbere Pasul 12
    3. Utilizați o perie de ochi. Alegerea unei pensii de creion fin va fi mai ușor să lucrați cu. Cu toate acestea, perii mai largi pot fi utilizate la umbrirea unei zone mari, cum ar fi întregul dvs. capac. Perii de umbră cu vârful rotunjit sunt, în general, cel mai bine atunci când lucrați cu pigment liber. De asemenea, puteți alege să utilizați un aplicator de burete, dar amestecarea cu acestea durează mult mai mult timp.
  • 4. Încărcați peria cu culoarea mai ușoară. Aveți grijă să nu supraîncărcați peria. Prea multă pulbere poate provoca fanout de ochi pe obraji. Amintiți-vă că puteți adăuga întotdeauna cu ușurință mai multă fishadow, dar eliminându-l fără a distruge restul machiajului dvs. este mult mai dificil.
  • Dacă lucrați cu pulbere presată, pur și simplu rulați peria înainte și înapoi peste ochi o dată sau de două ori.
  • Dacă umbra dvs. mai ușoară este un pigment liber, atingeți o cantitate mică în capacul borcanului său. Îndepărtați-vă peria în cantitatea mai mică de pigment. Atingeți peria pe partea laterală a recipientului pentru a elimina excesul de pulbere.
  • 5. Aplicați umbra mai ușoară peste capacul tău. În general, veți dori să utilizați această nuanță mai deschisă ca bază. Pentru a face acest lucru, începeți cu partea de jos a capacului dvs. și măriți-vă. Opriți undeva sub sprâncene.
  • 6. Încărcați și aplicați culoarea mai închisă. Încărcați peria cu ochi mai întunecați la fel ca și cu culoarea mai ușoară. În general, veți aplica umbra mai întunecată de-a lungul întregii pleoape, oprindu-se la înălțime. Faceți acest lucru cu o singură maturată a periei, pornind de la colțul exterior al ochiului spre colțul interior.
  • 7. Amestecați împreună culorile. Folosind peria, măturați granița dintre cele două culori înainte și înapoi de câteva ori. Încercați să faceți zona amestecată cât mai aproape de creasta pleoapelor. Evitați să apăsați prea tare prin utilizarea curselor luminoase. Repetați până când cele două culori s-au amestecat împreună fără probleme la granița lor.
  • Metoda 4 din 4:
    Aplicarea pulberii de setare
    1. Aplicați Fundația în primul rând. Setarea pulberii trebuie adăugată după fundație și concealer, dar înainte de machiaj de buze și ochi. Setarea pulberii este cea mai importantă atunci când utilizați fundații lichide sau de cremă, deoarece va reduce stralucirea și va ajuta la menținerea machiajului de pe față. De asemenea, poate fi folosit pentru a extinde timpul de uzură al fundației de pulbere.
  • Imagine intitulată Aplică machiajul pulberii Pasul 18
    2. Alegeți pulberea potrivită. Alegeți o pulbere care este fie translucidă, fie aproape de tonul dvs. natural al pielii. Asigurați-vă că produsul este anunțat ca o finală sau setarea pulberii și nu fundație de pulbere.
  • Pulbere care se potrivește cu tonul pielii dvs. va da o acoperire suplimentară atunci când ascunde pete. Cu toate acestea, are tendința de a arăta mai groasă decât pulberile translucide.
  • Pulberea translucidă se poate potrivi cu toate tonurile de piele și se poate lăsa mai puțin cade în comparație cu pulberea colorată. Doar asigurați-vă că amestecați pulbere translucidă extra bine, deoarece fotografia flash poate face ca ea să iasă în evidență.
  • Ca majoritatea tipurilor de machiaj de pulbere, setarea pulberii poate fi fie o pulbere liberă sau presată.
  • 3. Încărcați pulberea pe o perie. Luați o perie de machiaj mare, pufoasă și o scufundați în pulbere sau o periați pe compactă. Atingeți sau faceți clic pe perie ușor peste recipient o dată sau de două ori. Acest lucru va elimina orice pulbere excesivă de pe păr.
  • 4. Puneți-vă fața cu pulbere. Aplicați cu mișcări de lumină, concentrându-vă pe centrul feței. Aveți grijă să treceți peste zona T, colțurile exterioare ale nasului, bărbia și obrajii tăi. Evitați marginile exterioare ale feței.
  • 5. Amestecați pulberea în față. Utilizați o perie kabuki sau un alt tip de perie de machiaj densă. "Piele de bivol" Pulberea folosind mișcări circulare mici pe toată fața ta. Acest lucru vă va păstra pielea în căutarea mai puțin palidă și mai naturală.
  • sfaturi

    Luați în considerare utilizarea pulberii libere la domiciliu și purtați o pulbere presată compactă pentru touch-up-urile de la miezul zilei.
  • Aplicați setarea pulberii peste pigmenți dacă doriți să dezactivați blush sau fard de ochi, care este prea luminos.
  • Pulverizându-vă ușor fața cu ceață hidratantă după ce ați terminat, va crea o finisare mai naturală, mai puțin pulbere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar