Cum să faci spălătorie în timpul călătoriei

Daca esti Va fi departe de casă Pentru mai mult de câteva zile, spălarea hainelor de-a lungul drumului vor însemna purtarea mult mai puțin. Pe o excursie extinsă, hainele de spălare poate fi singura modalitate de a călători. Nu este dificil sau chiar consumator de timp pentru a vă spăla hainele în timp ce sunteți departe.

Pași

  1. Imagine denumită spălătorie în timp ce călătorește pasul 1
1. Planifica. O parte din capacitatea de a face spălătorie pe drum este ambalarea corespunzătoare. Îmbrăcăminte mai ușoară, rezistentă la riduri care se usucă repede.
  • Dacă va fi rece la destinația dvs, Rochie în straturi. Puteți folosi articole de îmbrăcăminte mai ușoare și este posibil să nu aveți nevoie să spălați straturile exterioare cât mai frecvent ca cele interioare.
  • Ambalați mai puține articole de îmbrăcăminte. Planificați mai des câțiva articole. Puteți călători cu doar două sau trei schimbări de îmbrăcăminte și nu trebuie să transportați atât de multe bagaje.
  • Planificați să purtați câteva elemente mai mult decât o dată înainte de a fi spălate. Ar trebui să purtați zilnic lenjerie de corp curată, dar puteți purta pantaloni și cămăși exterioare de câteva ori înainte de spălare, dacă nu sunt prea murdare. Cu toate acestea, asigurați-vă că trec testul mirosului: dacă mirosul puternic pe care îl observați nu este detergent sau balsam de țesături, spălați-l.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătorește pasul 2
    2. Aduceți consumabile de spălătorie. Este în general mai ușor să găsiți aceste elemente la domiciliu, unde știți zona. Vedeți lista de mai jos în lucrurile de care aveți nevoie. Dacă alegeți cu înțelepciune, toate consumabilele de rufe împreună pot prelua mai puțin spațiu și necesită o greutate mai mică decât o schimbare de haine.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătorește pasul 3
    3. Multe hoteluri din SUA au propriile spălătorii de autoservire. Asigurați-vă că aduceți o schimbare suficientă în plus față de detergentul de dimensiuni de deplasare sigilat într-o baggie în caz de accident. Foi de uscător, cum ar fi balsamul de țesături și deteriorarea culorilor / petelor călătoresc bine în baggii. Luați în considerare aducerea unui tub sau două de removersiuni spot pentru urgențele mici de întărire. (Acestea sunt, de asemenea, minunate la locul de muncă, în mașină sau chiar în spălătorie la domiciliu.)
  • Imagine denumită spălătorie în timpul călătoriei Pasul 4
    4. Păstrați alternativele în minte.Dacă sunteți mai dispuși să cheltuiți bani, mai degrabă decât timpul, nu aveți nevoie de toate spălătorii dvs.
  • Aflați dacă există un serviciu de spălătorie în care locuiți. Multe hoteluri și pensiuni oferă servicii de spălătorie, care poate fi o opțiune bună dacă autorizațiile dvs. bugetare sau dulapul dvs. o cere.
  • Căutați un serviciu de spălare sau spălătorie în apropierea locului în care locuiți. Cele mai multe orașe și orașe le au. Ele sunt o alternativă bună la spălarea hainei cu mâna, mai ales dacă aveți mai multe haine pentru a spăla imediat.
  • Amintiți-vă că puteți amesteca abordările pentru rufe.S-ar putea să plătiți pentru a trimite haine care trebuie să arate bine pentru o întâlnire de afaceri, dar spălați lenjeria de corp și pijamale cu mâna în chiuvetă pentru a economisi timp și bani.
  • Verificați zilele și orele. În funcție de locul în care vă aflați, este posibil ca serviciul de spălătorie să nu fie disponibil în zilele de duminică. Este posibil să trebuiască să renunțați la rufele dvs. înainte de o anumită oră să o aibă înapoi în aceeași zi sau a doua zi.
  • Imaginea denumită spălătorie în timp ce călătoriți Pasul 5
    5. Urmăriți-vă calendarul. Dacă aveți un cuplu de zile și credeți puțin, puteți evita, în general, trebuie să strângeți îmbrăcămintea umedă într-o valiză chiar înainte de o călătorie lungă sau o călătorie cu autobuzul.
  • Image denumită spălătorie în timpul călătoriei Pasul 6
    6
    Duș primul. Deși nu este strict necesar, vă va scoate din hainele murdare (cele de care aveți nevoie pentru a vă spăla) și va însemna dușul cu un prosop uscat dacă faceți spălătorie cu mâna.
  • Luați în considerare dușul seara, fie înainte de cină, dacă aveți nevoie să vă împrospătați sau înainte de culcare. Veți evita să luați călătoriile de zi cu dvs. la culcare, iar spălăria și prosopul dvs. vor avea peste noapte să se usuce.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătoriți Pasul 7
    7. Planificați unde veți închide rufele înainte de a obține ceva umed. Aproape orice cameră de hotel sau hostel va avea o anumită opțiune pentru agățarea spălătorilor dacă sunteți creativi, dar este mult mai bine să vă dați seama unde să atârnați lucruri înainte de a avea o grămadă de spălătorie umedă.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătoriți Pasul 8
    8. Așezați dopul de chiuvetă (dop) în scurgere.
  • Image denumită spălătorie în timp ce călătoriți Pasul 9
    9. Adăugați rufe și săpun, șampon sau detergent, pe măsură ce umpleți chiuveta cu apă rece sau caldă.
  • Image denumită spălătorie în timpul călătoriei Pasul 10
    10. Spălați hainele prin mutarea lor în apă cu săpun. Puteți aplica un săpun suplimentar sau detergent direct în nici un fel de pete și orice locații pe care le cunoașteți sunt murdare: fundul șosetelor, alarmelor, lenjeria de corp și așa mai departe.
  • Imaginea numită rufe în timp ce călătorește pasul 11
    11. Frecați materialul împotriva ei însăși ușor pentru a ajuta săpunul să-și facă treaba.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătorește pasul 12
    12. Scurgeți apa de săpun din chiuvetă și strângeți ușor rufele pentru a obține cea mai mare parte a săpunului.
  • Imaginea denumită spălătorie în timp ce călătoriți Pasul 13
    13. Reumpleți chiuveta cu apă curată pentru a clăti rufele. Stoarce apa prin țesătură un pic.
  • Imaginea intitulată face rufe în timpul călătoriei Pasul 14
    14. Scurgeți din nou chiuveta și lăsați rufele să picureze pentru câteva momente.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătoriți pasul 15
    15. Strângeți excesul de apă cu mâinile. Nu mișcați sau răsuciți țesătura. Doar stoarceți. Cu cât mai multă apă veți ieși în acest fel, cu atât este mai puțin prosopul dvs. pentru a vă absorbi.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătoriți Pasul 16
    16. Așezați hainele umede într-un singur strat pe un prosop de baie.
  • Imaginea intitulată face spălătorie în timp ce călătoriți Pasul 17
    17. Rulați prosopul în jurul lor și strângeți-l pentru a îndepărta cea mai mare parte a excesului de apă sau puneți prosopul la podea și mergeți înainte și înapoi pe el. În acest moment, cele mai multe articole de îmbrăcăminte ar trebui să se usuce rapid și ar trebui să le puteți atârna fără prea multă picurare.
  • Imagine intitulată Do Spălătorie în timp ce călătorește pasul 18
    18
    Atârna hainele să se usuce. Lăsați cât mai mult spațiu în jurul lor posibil și lăsați ușile de dulap sau ferestrele deschise (climat și de securitate permit) pentru a asigura circulația aerului.
  • Multe camere de hotel includ cel puțin câteva umerase în dulapurile lor.
  • Imagine denumită spălătorie în timp ce călătorește pasul 19
    19. Așezați prosopul să se usuce și.
  • Imagine intitulată face rufe în timp ce călătorește pasul 20
    20. Îmbrăcăminte uscată restul drumului. Dacă agățat peste noapte a făcut treaba, mare. Dacă nu, încercați aceste opțiuni.
  • Utilizați hotelul de fier. Multe camere de hotel includ fiare de călcat și plăci de călcat și puteți apăsa întreaga îmbrăcăminte sau doar atingeți manșete, gulere, buzunare etc. care nu sa uscat complet. Asigurați-vă că țesătura poate lua căldura și pentru a evita călcarea de pe tricouri.
  • Lăsați-o agățată mai mult. Dacă locuiți o altă zi și una sau două lucruri din dulap nu vor fi în calea personalului hotelului, lăsați-l să fie.
  • Dacă camera are căldură sau ventilație forțată (ca o suflantă, de obicei sub fereastră), trageți îmbrăcămintea astfel încât fluxul de aer să o lovească.Fie atârnă îmbrăcămintea pe un scaun în fața suflantei sau - pentru uscare mai rapidă, deși poate face un fel de îmbrăcăminte cu rigidă - trageți-o direct peste ventilatorul suflantei (repoziția după cum este necesar).
  • Puneți-o, oricum. Poate fi un pic incomod la început, dar căldura corporală va ajuta la uscarea lucrurilor ultima parte a drumului într-un timp rezonabil. Nu faceți acest lucru dacă este rece sau dacă aveți deja o răceală și încercați să rămâneți calzi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați umiditatea în minte. Acordurile ușoare se vor usca peste noapte în cele mai multe climate, dar articolele vor dura mai mult timp să se usuce în junglă și în pădurile de ploaie decât în ​​deșerturi.
  • Dacă doar o mică parte a unei îmbrăcăminte este încă umedă, cum ar fi banda de talie a pantalonilor boxer, puteți folosi uscătorul de păr pe acele locuri pentru câteva minute.
  • Alegeți-vă cu atenție țesăturile.Articolele de îmbrăcăminte de bumbac pot dura mult timp să se usuce, în timp ce țesături uscate rapid.
  • Balsamul de păr poate fi folosit ca un balsam de țesături. Au aceeași compoziție chimică de bază și efectul asupra fibrelor. Softenerul de țesături nu este întotdeauna necesar, totuși.
  • Căutați îmbrăcăminte și lenjerie de corp din materiale de uscare rapide, cum ar fi poliester sau coolmax.Acestea se pot usca în câteva ore.Puteți călători timp de câteva săptămâni, cu o singură schimbare de îmbrăcăminte.
  • Așezați hainele cât mai aproape de ventilatorul de aer condiționat, după cum puteți. Aerul condiționat se usucă cu aerul, ceea ce oferă o uscare mai rapidă la hainele dvs. și ajută la adăugarea unor umiditate înapoi în aer pentru a ajuta un somn mai natural.
  • Strângeți, nu mișcați. Scurgerea se întinde pe țesătură.
  • Șosete și lenjerie de corp pot fi ușor spălate atunci când dușul înainte de culcare - puneți-le pe podeaua de duș (evitând plugurul) și le agitați cu picioarele pe măsură ce dușul tău.Șamponul este un detergent slab care funcționează și pe țesături lavabile și puteți clăti când ieșiți.
  • Încercați să spălați hainele și mai ales încercați să le spălați cu mâna, înainte de a pleca acasă. Lăsați în urmă ceva care rulează, orice lucru care ia un timp nejustificat pentru a se usca și orice alte probleme potențiale.
  • Păstrați în minte personalul hotelului și hostelului. Nu atârnă rufele în cazul în care va picura pe suprafețe care ar putea fi deteriorate, cum ar fi lemnul sau covorul. Păstrați rufele din calea activităților de menaj, cum ar fi curățarea băii.
  • Păstrați pe partea de sus a rufelor. Spălați hainele în fiecare zi sau două și nu acumulați haine murdare. Puteți călători cu doar două sau trei schimbări de haine dacă doriți și dacă faceți spălătorie cu mâna, este mult mai ușor să găsiți suficient spațiu pentru a închide o îmbrăcăminte de una sau două zile decât o valoare de săptămâni. De asemenea, va dura mai puțin timp.
  • Învățarea de a nu spăla fiecare element în fiecare zi este, de asemenea, un plus mare pentru mediul înconjurător - cele mai multe articole de îmbrăcăminte exterioare pot merge câteva zile fiind destul de curat pentru uzura de zi cu zi.
  • O sticlă mică de strângere de pachete de woolite sau de călătorie face un detergent excelent de călătorie pentru spălarea apei reci. Sau, purtați un bar de săpun de rufe. Este proiectat pentru spălarea mâinilor de spălare, îl puteți purta prin securitate și dacă permiteți-i să se usuce între utilizări, o mică bară durează și durează.
  • Avertizări

    Evitați îmbrăcămintea de ambalare care este încă umedă. Ar putea deveni mirositoare sau moale. Puneți-o dacă puteți sau pur și simplu nu o spălați dacă știți că sunteți gata să vă împachetați și să vă mutați.
  • Nu trageți țesătura umedă peste lemnul finit. Ați putea deteriora atât lemnul, cât și țesătura.
  • Nu atârnați haine din nimic care trebuie să fie accesibil în caz de urgență, cum ar fi mânerele de evadare, capetele de sprinkler de incendiu și astfel.
  • Spălătorie umedă poate fi grea. Dacă improvizați spațiul agățat folosind rafturi de prosop, tije de duș, corpuri sanitare, usiknobs sau orice altceva, asigurați-vă că poate lua greutatea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un dop de chiuvetă universală (dop). Acesta este un disc plat de cauciuc care se potrivește peste orice scurgere.Într-o pinch, o foaie de folie de plastic flexibilă (cum ar fi Brands Saran® sau GLAD®) funcționează și.
    • O linie de îmbrăcăminte de călătorie. Căutați unul la un magazin de case de camping sau sport.
    • Umerii gonflabile sau pliabile. Handerații de sârmă de la dispozitivele de curățare uscată și alternativele bendabile.
    • Detergent de spălare sau săpun de șampon sau bar pe care îl purtați deja sau de la un hotel.
    • Tratamentul petelor.
    • Un prosop. Dacă nu vă așteptați să găsiți unul în care locuiți, purtați unul cu dvs. Căutați un prosop de călătorie cu uscare rapidă care poate fi îndepărtat și reutilizat sau ambalat.
    • O pungă de spălătorie, dacă doriți să izolați spălătorie murdară de la spălătorie curată în bagajele dvs.
    • Bani sau monede, dacă veți folosi un serviciu de spălătorie sau o spălătorie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar