Cum să creați un shugabus pe monștrii să cânte

Shugabush este primul monstru legendar introdus în monștrii mei cântând.Este un monstru verde, uman, care poartă o Fedora, joacă un mandolin, și ocazional cântă într-un stil similar cu cel al cântăreței din viața reală Kristian Bush din trupa Sugarland. Shugabush este disponibil începând cu nivelul nouă în monștrii mei de cântări.Toți te-ai cum să obții un Shugabus prin reproducere.

Pași

  1. Imagine intitulată a rasa un shugabush pe monștrii mei cântând pasul 1
1. Atinge nivelul 9. Shugabush devine disponibil numai când ați atins nivelul nouă. Starea dvs. de nivel curent este afișată în colțul din stânga sus al ecranului.
  • Dacă nu sunteți la nivelul Nine, apăsați pe "goluri" și completați lista obiectivelor necesare. Jocul vă va reduce automat la nivelul nouă după ce ați finalizat obiectivele necesare, cum ar fi cumpărarea de structuri de reproducere sau monștri.
  • Imagine intitulată a rasa un shugabus pe monstrii mei de cântând pasul 2
    2. Du-te la insula de plante.Puteți să creați doar un Shugabush pe insula plantelor.
  • Imagine intitulată a rasa un shugabush pe monștrii meu cântând pasul 3
    3. Apăsați pe structura de reproducere.Structura de reproducere este disponibilă când ajungeți la nivelul 7.Poate fi achiziționat în structuri pentru 200 de aur.
  • Imagine intitulată a rasa un shugabush pe monștrii mei cântând pasul 4
    4. Atingeți Rasă.Este în colțul din dreapta jos al ecranului.Această pictogramă apare când atingeți structura de reproducere.
  • Imagine intitulată a rasa un shugabush pe monștrii mei cântând Pasul 5
    5. Selectați Bowgart de la una din coloane.Există două coloane pe care le utilizați pentru a selecta monștrii la rasă.Puteți selecta un monstru Bowgart din ambele coloane.Nu contează ce nivel Monster pe care îl selectați este, dar este posibil să aveți mai mult noroc cu monștrii de nivel superior.
  • Puteți obține un Bowgart prin reproducerea a doi monștri care alcătuiesc plantele, apa și elementele reci. Exemple de perechi de monstru care pot rasa cu succes Bowgart sunt pobelly + MAW, Mammott + Oaktopus, și Jammer Toe + Furcorn. Alternativ, puteți achiziționa Bowgart de pe piață pentru 50 de diamante.
  • Imagine intitulată a rasa un Shugabush pe monstrii de cântat Pasul 6
    6. Selectați o clipă din cealaltă coloană. Selectați o clipă din coloana opusă selectați Bowgart de la.Un Bowgart și o clababa este singura pereche de monstru care va rasa cu succes și produce shugabush. Nu contează ce nivel Monster pe care îl selectați este, dar este posibil să aveți mai mult noroc cu monștrii de nivel superior.
  • Puteți obține plânsul prin reproducerea a doi monștri care alcătuiesc planta, Pământul și elementele reci. Exemple de perechi de monstru care pot rasa cu succes Climbolul sunt pobelly + tambur, noggin + furcitor, și mammott + arbubbb. Alternativ, puteți achiziționa claba de pe piață pentru 50 de diamante.
  • Imagine intitulată a rasa un shugabush pe monștrii meu cântând pasul 7
    7. Atingeți Rasă.Este în partea de jos a ecranului după selectarea monștrilor. Structura de reproducere va începe să clipească pentru a indica faptul că Bowgart și ClAmble sunt acum reproducere. Perioada de reproducere pentru Shugabush durează 35 de ore. După ce perioada de reproducere sa încheiat, oul de shugabuush va fi relocat la grădiniță și gata să tragă.
  • Notă:Shugabush este un monstru legendar, ceea ce face greu de obținut.Probabil că va trebui să reîncercați de mai multe ori înainte de a obține un shugabus prin reproducere.Pentru a vă crește șansele, puteți achiziționa torțe care doresc din structuri și puteți să vizitați prietenii dvs. și să le aprindeți.De asemenea, le puteți aprinde pentru 2 diamante.
  • Alternativ, puteți achiziționa un Shugabush pentru 200 de diamante de pe piață dacă nu vă simțiți ca și creșterea și așteptarea unui Shugabush.
  • Imagine intitulată a rasa un shugabush pe monștrii mei cântând pasul 8
    8. Așteptați ca perioada de reproducere să se încheie. Timpul de reproducere pentru un Shugabush este de 35 de ore. Oul de shugabush vă va aștepta la grădiniță când timpul sa terminat.
  • Pentru a sări peste reproducere și a obține imediat Shugabush, selectați opțiunea de a plăti 35 de diamante. Apoi, veți avea opțiunea de a vinde Shugabush sau de a pune pe o insulă.
  • Imagine intitulată a rasa un shugabush pe monștrii mei cântând Pasul 9
    9. Atingeți pepinieră. Veți primi o notificare care vă informează că oul de shugabush a ieșit. Acum puteți vinde Shugabush sau puteți selecta opțiunea de a plasa Shugabush la insula plantelor, insula de aur sau insula Shugabush.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar