Cum se obține 100.000 de clopote repede pe trecerea animalelor: frunze noi

Acesta este un ghid despre cum să obțineți 100.000 de clopote în aproximativ o oră pe trecerea animalelor: frunze noi. Acest ghid poate fi foarte util dacă încercați să faceți clopote pentru a vă plăti împrumuturile la domiciliu, plătiți donații pentru proiectele de lucrări publice într-un singur lucru sau pentru a avea doar satisfacție că sunteți bogați!

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind insula
  1. Imagine intitulată Obțineți 100.000 de clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 1
1. Du-te la insulă după ora 19:00. Vorbește cu Kapp`n, broască țestoasă din barca la docul de pe plajă. Odată ce vorbiți cu el, vă va întreba dacă doriți să mergeți la insulă pentru 1.000 de clopote.
  • Trebuie să deblocați insula, care se întâmplă când vă întâlniți cu torimerul, vechea primar. El va apărea după ce vă extindeți casa cel puțin o dată.
  • Rețineți că nu puteți aduce elemente pe insulă. Va trebui să le împrumutați. Cu toate acestea, puteți "a strecura" wetsuitul tău acolo, purtând-o pe insulă, apoi luând-o când ajungeți.
  • Imagine intitulată Obțineți 100.000 clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 2
    2. Ieșiți din colibă ​​pe care ați introdus-o. Pește în mare care înconjoară insula, și du-te scufundări. Puteți închiria articole din Lloid, Gyroid, care este situat în afara insulei Hut. Țineți minte de peștele care merită mai multe clopote în următoarele:
  • Hammerhead Shark (8.000 clopote)
  • Albastru marlin (10.000 clopote)
  • Napoleonfish (10.000 clopote)
  • Arată rechinul (12.000 clopote)
  • Balena Shark (13.000 de clopote)
  • Rechin (15.000 clopote)
  • Imagine intitulată Obțineți 100.000 clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 3
    3. Du-te înapoi în orașul tău când ai prins cât mai multe pești ca și caseta dvs. de depozit va permite. Caseta de depozit este în colibă ​​insulară. Lângă tejghea, va fi o cutie. Acesta este caseta de depozit. Îl folosiți pentru a stoca toate elementele pe care doriți să le faceți înapoi în oraș cu dvs.
  • Rețineți că, dacă încercați să părăsiți insula articolele din inventarul dvs., veți fi avertizat că elementele vor fi schimbate pentru clopote și vor fi puse în contul dvs. ABD.
  • Filtrați peștele. Dacă caseta dvs. de depozit nu poate lua mai multe elemente, vindeți peștele care sunt vândute la un preț scăzut către Leila. Chiar dacă Leila nu oferă prețul integral așa cum ați vinde la magazinele din oraș, sunteți mai bine să faceți mai puțin decât să nu câștigați niciun fel de eliberare a peștelui.
  • O altă opțiune este de a umple jumătate din caseta de depozit cu pește, pentru că veți fi prindeți mai târziu bug-uri valoroase.
  • Imagine intitulată Obțineți 100.000 clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 4
    4. Faceți unele amenajări de amenajare. Săturați tufișurile și scoateți florile din fiecare parte a insulei. Acest lucru asigură că orice non-gândaci nu alcătuiesc majoritatea insulei. După aceea, plantați cât mai multe nucă de cocos posibil. Așteaptă trei zile. Dacă vă grăbiți, salvați și părăsiți jocul. Când porniți din nou, săriți cu trei zile înainte. Copacii tăi de cocos vor fi pregătiți pentru utilizare. Acum că este menționat, reveniți seara pentru a începe să vă colectați pradă.
  • Cocoșul și bananii sunt cultivați pe nisip. Ei nu vor prospera pe iarbă.
  • Imaginea intitulată Obțineți 100.000 de clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 5
    5. Închiriați o rețea de la Lloid și începeți să prindeți! Pentru a vă asigura că faceți mai mulți bani într-o perioadă mai scurtă de timp, aveți grijă să nu sperieți gândacii! O regulă bună este de a prinde gândacii în timp ce în afara umbrelor copacului și se strecoară simultan. Pentru a vă strecura, echipați plasa și apăsați și țineți apăsat A butonul și eliberarea când sunteți destul de aproape pentru ao prinde.
  • Există un bug special, foarte rar numit cerbul de aur. Acest bug este în valoare de 10.000 de clopote la re-coada. Dacă se întâmplă să vezi acest bug, fii foarte atent!
  • Partea 2 din 3:
    Înfășurați-o
    1. Imagine intitulată Obțineți 100.000 de clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 6
    1. Du-te înapoi în orașul tău când ai prins cât mai multe pești și / sau bug-uri, deoarece caseta dvs. de depozit va permite, du-te înapoi în orașul tău. Du-te în interiorul insulei. Lângă tejghea va fi o cutie. Acesta este caseta de depozit. Îl folosiți pentru a stoca toate elementele pe care doriți să le faceți înapoi în oraș cu dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți 100.000 de clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 7
    2. Descărcați toate elementele din caseta dvs. de depozit și le vindeți la re-coadă când vă întoarceți în oraș. Re-coada este localizată la simbolul de reciclare de pe ecranul hărții când vă aflați în orașul dvs. În funcție de ceea ce alegeți să vă concentrați, este posibil să fiți în măsură să faceți mai mult de 100.000 de clopote într-o singură fugă.
  • Nu vindeți elementele la Timmy și Tommy. Elementele dvs. vor vinde mai mult la re-coada.
  • Imagine intitulată Obțineți 100.000 de clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 8
    3. Du-te la oficiul poștal situat pe strada principală când ați vândut toate articolele dvs. la re-coada. În interior va fi o mașină asemănătoare ATM. Acesta este abd, depozitul automat de clopot. Puteți folosi ABD pentru a depune / retrage clopotele și a vă plăti datoriile către Tom Nook.
  • Partea 3 din 3:
    Câștigă clopote în oraș
    1. Imagine intitulată Obțineți 100.000 de clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 9
    1. Găsiți piatra de minereu și banii. Când continuați în profilul dvs. pentru frunze noi, există întotdeauna o rocă de bani și o rocă de minereu.
    • A lovit toate pietrele din oraș cu lopata sau toporul tău. Încercați să memorați unde este fiecare rocă, astfel încât să puteți găsi cu ușurință piatra de minereu falsă. Una dintre rocile existente din oraș va fi piatra de bani. Veți ști că ați lovit banii de bani dacă piatra se mișcă când l-ați lovit și clopotele (sau minereu) ieșiți.
    • Dacă se întâmplă să fii norocos, banii de bani vă va oferi minereu în loc de clopote pe care le puteți vinde mai mult. Acest lucru se va întâmpla numai dacă aveți Argint sau lopată de aur.
    • Smaralde, ametists, safire și rubine sunt în valoare de 2.000 de clopote. Nuggeturile de argint sunt în valoare de 3.000 de clopote. Nuggeturile de aur sunt în valoare de 4.000 de clopote.
  • Imagine intitulată Obțineți 100.000 clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 10
    2. Colectați toate fructele din orașul tău. Vindem fructele pentru a reezi.
  • Puteți purta mai multe fructe prin plantarea unei livezi. Găsiți un spațiu mare și plantați cât mai mulți pomi fructiferi posibil. Când recoltați, trageți aceleași tipuri de fructe într-un singur spațiu din inventarul dvs. Fructul se va stivui. Stack-ul va ține până la nouă fructe.
  • Imagine intitulată Obțineți 100.000 clopote repede pe animalul Crossing_ Noua frunză Pasul 11
    3. Agitați toți copacii non-fructiferi din oraș. Șansele sunt că ați putea să vă scuturați un copac și să cădeți niște clopote! Cu toate acestea, puteți, de asemenea, scuturați un stup. Pentru a evita a fi ucis, folosiți-vă plasa pentru a prinde o albină sau pentru a intra în cea mai apropiată clădire. Când ieșiți să recuperați stupul și să-l vindeți pentru a re-coada.
  • Acești copaci pot produce și mobilier.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți actualizarea AmiBo Bine ați venit, puteți face schimb de cupoane de masă pentru 3000 de clopote fiecare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar