Cum să prindeți fasebas în pokémon sun și lună

Ahh, Febas.De la introducerea sa în Pokémon Ruby, Sapphire și Emerald, acest Pokémon a fost probabil unul dintre cele mai evazive Pokémon de găsit, dar trebuie să obțineți unul pentru a deveni milotic. Acum, Bebas nu este la fel de greu de găsit, dar este încă foarte dificil.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Fasebas în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Continuați până la punctul din jocul în care ați trecut testul de tip de apă pe insula Akala. Ai nevoie de Lapras și tija de pescuit de la Lana pentru asta.
  • Imagine intitulată Catch Fasebas în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Du-te la extrema dreaptă a podului de lemn de lângă intrarea în Brooklet Hill.De aici, ar trebui să priviți direct la sud și să ajungeți la Lapras.Ar trebui să vezi un loc de pescuit.
  • Imagine intitulată Catch Fasebas în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Verificați locul de pescuit. Dacă este Rippling, continuați cu metoda.Dacă nu este, lăsați Brooklet Hill și întoarceți-vă.Rețineți că mergeți prea repede în apropierea locului de pescuit sau călătoriți pe partea de sus a spotului de pescuit, nu va face să se răstoarne.
  • Imagine intitulată Catch Fasebas în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Pește în acest loc.Când este Rippling, există o șansă de 5% de a găsi o taxă.Când nu este Rippling, există o șansă de 1%.Este foarte ușor să părăsiți Brooklet Hill și să vă întoarceți din acest loc.
  • Imagine intitulată Catch Fasebas în Pokémon Sun și Lună Pasul 5
    5. Repetați acest proces până când se găsește Fasebas.De aici, ar trebui să-l slăbiți cu falsă sau să vă întoarceți și apoi să-l paralizați sau să-l așezați.
  • Dacă este noapte, puteți folosi o minge de amurg, dar o minge de scufundări va funcționa bine oricând.Bavebas are o rată relativ ridicată de captură, deci ar trebui să fie ușor de prins.
  • sfaturi

    Luați în considerare progresul la procesul de incendiu al căpitanului Kiawe, de asemenea pe insula Akala, pentru a obține bile rapide.Acestea au un multiplicator de rată de 5x, dacă este folosit la prima întoarcere a bătăliei.
  • Ca oricând, încercați să prindeți un Pokemon, aduceți-vă de-a lungul unui Pokemon cu un val de tunete și / sau spori (sau orice altă mișcare pentru a pune pe Faxebas adormit / paralizează și unul care poate folosi falsiile false. Acest lucru vă crește foarte mult șansele de captură reușită. Un bun pokemon pentru acest lucru este absolut care poate învăța amândouă.
  • Avertizări

    Do nu arde sau otravă fonebas, pentru că dacă nu reușiți să o prindeți, se poate lepăda din cauza arsurii sau otrăvirii.
  • Nu fiți stângaci și nu fugiți accidental sau leșici.Doar ataca-l dacă știi că nu o vei lepăda, și încă mai ești îngrijorat de hiturile critice.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar