Cum să ștergeți un mii pe viața tomodachi

Poate că ați ajuns la limita de 100 MIIS de pe insula dvs. sau poate că ați creat pur și simplu un Mii pe care nu vă place. Oricare ar fi motivul dvs., ștergerea MIIS pe Viața Tomodachi este un proces simplu, care necesită doar câteva robinete ale ecranului.

Pași

1. Du-te la primărie. Primăria se găsește între apartamente și case și sub magazinul de interior. Este reprezentat de o pictogramă albastră pe ecranul tactil. Atingeți pictograma de două ori, sau apăsați o dată și apoi selectați Enter.
Imagine intitulată Town.jpeg
  • 2. Selectați Lista MII. Această opțiune se găsește între lista MII și informații despre copil în partea de sus. Are o imagine a unei fețe în dreapta a trei dreptunghiuri roz.
    Imagine intitulată Tomodach Life2.jpeg
  • 3. Alegeți cum doriți să vizualizați MIIS. Aveți opțiunile de nume, porecla, sexul, anul nașterii, ziua de naștere și personalitatea. Cum le vizualizați depinde de ceea ce este mai ușor pentru dvs., nu există nici un mod potrivit sau greșit.
    Imagine intitulată Mii List.Jpeg
  • 4. Selectați Mii pe care doriți să îl vizualizați. Puteți selecta acest lucru din lista din partea de jos a ecranului. S-ar putea sau să nu fie o pictogramă de creion lângă numele lui Mii. Acest lucru arată pur și simplu dacă MII are sau nu un creator alocat.
    Imagine intitulată MR TEST.JPEG
  • După selectarea, veți fi întâmpinați cu ecranul împărțit în două așa cum imaginea de mai sus. În stânga este imaginea MII și a porecla lor. În dreapta, profilul MII, care își arată numele complet, ziua de naștere, vârsta, sexul, indiferent dacă sunt sau nu un copil, personalitatea lor și creatorul lor. Dacă apăsați butoanele L sau R din partea DS, puteți vedea relațiile lor (aceasta include prietenii, cineva special, soții, părinții și copiii).
  • 5. Selectează Şterge opțiune. Opțiunea Șterge este un buton portocaliu din partea de jos a ecranului tactil, alături de un buton săgeată pentru a reveni la primărie, un buton de editare și o opțiune pentru a merge în cameră.
    Imagine intitulată Erase.jpeg
  • 6. Selectează da opțiune. Odată ce ați ales să ștergeți MII, trebuie să apară un mesaj, "Acest lucru va elimina [numele lui Mii] din joc. Chiar vrei să ștergi acest Mii?" și o opțiune NO și DA.
    Imagine intitulată Do you.jpeg
  • 7. Decideți dacă sunteți dispus să plătiți bani în joc. Pentru a șterge un MII pe viața Tomodachi, costă 21 din moneda în joc. Trebuie să apară un mesaj "Trebuie să plătiți [preț] pentru a șterge un MII. Doriți să continuați?". Dacă doriți să continuați, apăsați Da, altfel, selectați Nu.
    Imagine intitulată £ 21.jpeg
  • Țineți minte că nu este o mulțime de bani în joc și există multe modalități de a câștiga înapoi acea bani cu ușurință.
  • 8. presa O.K. Odată ce ați șters Mii, ar trebui să apară un mesaj "[Numele lui Mii] pare să se fi mutat undeva...". Apăsați OK pentru a arăta că ați confirmat acest lucru.
    Imagine intitulată atât de trist.jpeg
  • 9. Salvați jocul. În colțul din dreapta jos al ecranului Touchscreen, există un buton portocaliu marcat cu o imagine a unui creion și a unei cărți. Dacă alegeți să salvați un mesaj, ar trebui să apară, spunând "Doriți să vă salvați progresul?", Selectați Da.
    Imagine intitulată Save.jpeg
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți avea până la 100 MIIS pe insula dvs.
  • Dacă într-adevăr regretați ștergerea unui MII, direct după, puteți renunța fără a salva, totuși, acest lucru va șterge toate progresele pe care le-ați făcut de la ultima economie.
  • Odată ce un MII este șters, ei vor fi complet uitați de alte MIIS pe insulă. Aceasta înseamnă că, dacă ar fi într-o relație, celălalt Mii nu va fi trist.
  • Nu vă puteți șterge Lookalii Mii sau va apărea un mesaj "Acest MII este propriul tău lookalike, deci nu poate fi șters!".
  • Avertizări

    Ștergerea unui MII nu este reversibilă, asigurați-vă că sunteți încrezători în decizia dvs. Toate progresele realizate cu acel Mii făcute vor fi plecate. Acestea includ prieteni făcute, articole date, nivelare, etc.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Nintendo 3DS
    • Tomodachi Life Game Card
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar