Cum să găsiți semințe unice pe minecraft

În minecraft, "semințe" sunt valorile de date pe care motorul de joc utilizează pentru a crea lumi. Fiecare combinație de litere sau numere pe care le introduceți atunci când creați o lume nouă va crea un peisaj complet nou. Cu literalmente Quintillions de combinații posibile, există în esență o varietate nesfârșită de lumi pe care o puteți juca, astfel încât știind câteva semințe bune de pe lilieci vă va ajuta să începeți să jucați în lumile distractive imediat.

Notă: Acest articol se referă la alfanumeric "semințe" folosit pentru a crea lumi în Minecraft. Pentru un ghid pentru semințele folosite pentru a crește grâul și alte culturi în joc, faceți clic pe Aici.

Pași

Metoda 1 din 7:
Versiunea pe calculator

Nu sunteți sigur cum să utilizați semințe? Vedea Cum se utilizează semințe în Minecraft Pentru instrucțiunile pas cu pas.

  1. Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 1
1. Încerca "8678942899319966093" Pentru un sat și o mulțime de cai. A avut vreodată un timp greu de a obține o steed în minecraft? Nu ar trebui să fie greu cu această sămânță - vă întărește aproape de un sat care se deschide pe o câmpie plină de mulți cai. Plimbare la conținutul inimii tale.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 2
    2. Încerca " -1042433889" Pentru o insulă pustielă plină de surprize. La prima vedere, această hartă poate părea ca o insulă de supraviețuire mică, darren. Cu toate acestea, dacă coborâți în peșteră într-un colț al hărții, veți găsi în cele din urmă o peșteră mare plină de lavă, bogăție minerală și monștri pentru a explora. Urmăriți-vă pasul la minerit lângă piscinele Lava.
  • Bacsis: Utilizați copacii de pe insula vecină pentru a vă face primele instrumente.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 3
    3. Încerca "3736255817155530355" Pentru un munte masiv. Această lume este cu adevărat o vedere de a privi. Începeți lângă un munte care este atât de enorm încât trece prin nori. Scalarea acestui vârf masiv este o provocare distractivă în modul de supraviețuire, dar aveți grijă de cascade și fluxurile de lavă!
  • Bacsis: Pentru o provocare și mai mare, încercați să vă construiți cu atenție drumul până la diferitele insule plutitoare de lângă munte.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 4
    4. Încerca "-9065479248748140566" Pentru o răsturnare ușoară. Această lume o face un Cinch pentru a obține resurse la nivel înalt și bunuri chiar de pe lilieci. Cu mai multe sate și două temple într-o distanță rezonabilă de spawn, nu este greu să acumulezi un pachet bun de pornire de pradă în primele câteva minute.
  • Bacsis: Feriți-vă de capcanele TNT în templele deșertului.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 5
    5. Încerca "6992" Pentru o pădure de zăpadă. Această sămânță vă oferă o lume plină de păduri adânci, acoperite de zăpadă. Perfect pentru cei care caută să simuleze un mediu scandinav, să facă puțin joc de rol viking sau doar să exploreze în mod pașnic acest biom superb.
  • Metoda 2 din 7:
    Minecraft PE
    1. Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 6
    1. Încerca "1408106526" Pentru un set de sate de stâncă. Această sămânță izbitoare vă începe lângă un set de sate construite în jurul (și pe partea de sus) o stâncă Savannah abruptă. Cu vizuale uimitoare, pradă decentă și o mulțime de poziții ușor fortificabile pentru a explora, unii comentatori de internet numesc acest lucru din cele mai bune semințe PE din toate timpurile.
    • Bacsis: Încercați să explorați sub godeurile satelor pentru a găsi fortărețe periculoase pline de surprize - inclusiv un portal final bine ascuns.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 7
    2. Încerca "DQDD" Pentru un peisaj de gheață spinoasă. Această lume înghețată are o mulțime de păduri cu zăpadă, dar atracția reală este colecția de vârfuri de gheață masivă la o scurtă călătorie de la punctul de vârf. Pentru a ajunge la spikele de gheață, zburați sau umblați pe lângă dealurile scăzute, la dreapta când vă dați jos. Când vedeți ce arata ca niște gheață uriașă, cu capul în jos, sunteți în locul potrivit.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 8
    3. Încerca "Aus" Pentru o junglă luxuriantă. Acest spawn vă începe într-o junglă groasă, adâncă, nu departe de un set de plaje superbe. Explorați adâncurile cele mai întunecate ale junglei, folosind o sursă amplă de lemn pentru a obține un cap-pornire la construirea bazei dvs. sau doar răciți de apă - depinde de dvs!
  • Bacsis: Direct sub punctul de vârf este un arbore de mine cu cărbune și minereu de fier.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 9
    4. Încerca "Gruper" Pentru o mină masivă subterană. Doriți să faceți o explorare subterană gravă imediat? Încercați să încărcați această lume și să vă sapați direct sub vârful spawn - veți găsi un arbore de comunicare profund, expansiv. Orice pradă se află în cele mai profunde adâncimi ale complexului subteran este necunoscută. Dacă credeți că aveți ceea ce este nevoie pentru a cartografia această cavernă vastă, este posibil să fiți primul care află!
  • Bacsis: Este o idee bună să marcați punctul de spawn, apoi să vă pregătiți câteva instrumente de bază, arme și lanterne înainte de a începe să explorați.
  • Metoda 3 din 7:
    PS3
    1. Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 10
    1. Încerca "Pearljam" Pentru o lume bogată și variată. Una dintre cele mai renumite, cele mai recente semințe pentru PS3 este, destul de ciudat, numită după grupul popular Alt-Rock. Această lume are totul: biomes multiple, mai multe temple, diverse sate împrăștiate, bogăție minerală și chiar câteva biblioteci. Cu acest lucru și atât de mult pentru a găsi, această sămânță face o alegere excelentă pentru orice mod de joc.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 11
    2. Încerca "Pajiștile" Pentru satele și zonele fungice. Această sămânță vă spală lângă un set de sate standard. Captura? Ele sunt chiar lângă două biomes fungice, oferindu-vă o șansă de a vedea ciuperci uriașe și mai sus-aproape.
  • Bacsis: Unul dintre sate are un diamant în ea - o raritate în jocul timpuriu.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 12
    3. Încerca "-772097003" Pentru un peisaj de deșert variat. Această lume uriașă conține un deșert impresionant și mult mai mult: numeroase sate (unele cu fierari și diamante), câteva temnițe de suprafață și temple deșert, și chiar un set de spaders mob. Dacă sunteți dispus să explorați, puteți găsi și alte biomes.
  • Metoda 4 din 7:
    Xbox 360
    1. Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 13
    1. Încerca "-671258039" Pentru un spawn bogat în resurse. Doriți să radeți orele de dezactivare a progresului dvs. la echipamentele high-end? Încercați acest spawn, care vă începe lângă un sat care conține nouă Diamante și două covoare de fier - nu sunt rele pentru primele minute ale jocului!
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 14
    2. Încerca "Skittles" pentru un sat și o râpă profundă. Această sămânță vă spală lângă un sat de bază, nu departe de un canion profund, profund. Găsirea unei modalități de a urca în siguranță poate fi o provocare interesantă, dar dacă vă frustrați, faceți doar un salt într-una din piscinele de apă din partea de jos, care ar trebui să vă spargă căderea.
  • Bacsis: Dacă săriți în râu, asigurați-vă că aveți resursele Ieșiți înapoi!
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 15
    3. Încerca "0708201410" Pentru un spayner zombie. Această sămânță creează o lume cu mai multe biomes diferite și mai multe sate împrăștiate. Cu toate acestea, dacă doriți să experimentați aceste lucruri, va trebui să fiți atenți, deoarece punctul de spawn este foarte aproape de o cameră de reproducere zombie. Va trebui să lucrați rapid pentru a obține echipamentul pentru a le lupta sau a alerga!
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 16
    4. Încerca "Manhattan" pentru insulele împrăștiate. Această sămânță este perfectă pentru jucătorii care caută aventură nautică. Cu multe insule mici, unice (inclusiv insulele de ciuperci) împrăștiate într-un ocean gigant, veți avea nevoie de o barcă pentru a ajunge în jur. Odată ce ai una, deși, croazieră de la vedere la vedere este o explozie singură sau cu prietenii!
  • Metoda 5 din 7:
    PS4
    1. Imagine intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 17
    1. Încerca " -5825474964779901595" Pentru un munte / canion pentru a explora. Această sămânță vă pune lângă un sat la poalele unui munte impresionant. Începeți să urcați pe munte și veți găsi în cele din urmă o rețea interesantă de râuri, canioane și peșteri. Cantiți-vă Inner Indiana Jones și începeți să explorați!
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 18
    2. Încerca "-7492801512473941435" Pentru un sat de pe o insulă de ciuperci. Această sămânță ați început într-un sat destul de standard. Odată ce adunați niște resurse, totuși, veți putea face călătoria peste apă într-o biomă de ciuperci din apropiere. În plus, există templu lângă un al doilea sat în direcția opusă.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 19
    3. Încerca "1480205470" Pentru un sat deșert din apropierea lui Mob Spawners. Fii atent cu această semințe - începeți lângă nu unul, dar Două Diferite spații de mob în mijlocul unui deșert. Din fericire, nu sunteți complet prins: există dealuri în apropiere, puteți scăpa, plus un oraș cu un fierar.
  • Metoda 6 din 7:
    Xbox unul
    1. Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 20
    1. Încerca "-881572542" Pentru o insulă dificilă de supraviețuire. Aceasta este o hartă destul de standard de supraviețuire, cu o singură twist - există doar un copac lângă spawn și nu este pe insula dvs. de start! Înotul spre insula din apropiere vă va costa timp prețios și puncte de foame, punându-vă într-un dezavantaj în modul de supraviețuire. O hartă distractivă pentru jucătorii care caută o provocare.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 21
    2. Încerca "932248179" Pentru o lume cu insule plutitoare. Această sămânță dă o lume mare, luxuriantă plină de diferite caracteristici. Una dintre cele mai vizibile caracteristici sunt insulele mari plutitoare din apropierea câtorva munților hărții. Făcând o călătorie până la acestea nu este ușoară, dar este o experiență plină de satisfacții (să nu mai vorbim de faptul că insulele plutitoare fac cetăți mari în modul de supraviețuire.)
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 22
    3. Încerca "Xboxone" Pentru o lume bogată și variată. În mod ciudat, puteți obține o lume uimitoare în Xbox o versiune a jocului folosind numele consolei ca semințe. Această lume are aproape tot ceea ce puteți cere: Multe biomes diferite, un peisaj variat și o mulțime de resurse, făcându-l o hartă memorabilă pentru practic orice mod de joc.
  • Metoda 7 din 7:
    Găsirea mai multor semințe mari
    1. Imagine intitulată Găsiți semințe unice pe pasul Minecraft 23
    1. Încercați funcția de căutare la semințele Minecraft.net. Nu vedeți o sămânță care arată atrăgătoare în acest articol? Internetul este deplin din recomandările de semințe mari și, cele mai bune dintre toate, cele noi sunt descoperite constant. Un site grozav pentru a începe este numit aptly Minecraft-semințe.net/, Care are o arhivă mare de semințe și o funcție de căutare care vă permite să filtrați rezultatele prin diferitele versiuni ale jocului.
  • Imaginea intitulată Găsiți semințe unice pe Minecraft Pasul 25
    2. Încercați YouTube. S-ar putea să nu vă așteptați, dar YouTube este o resursă fantastică pentru găsirea unor mari semințe noi. Căutând o interogare ca "Minecraft Xbox 360 semințe" ar trebui să vă aducă zeci de rezultate minunate - plus, fiecare rezultat este dat cu plăcere, astfel încât să puteți vedea care sunt cele mai noi! De obicei, semințele în sine sunt date în descrierea sau titlul videoclipului.
  • Poate Cel mai bun Beneficiul de a căuta semințe pe YouTube, totuși, este că puteți obține un gust de ceea ce arată sămânța prin vizionarea videoclipului de previzualizare!
  • Imagine intitulată Screenshot de semințe minecraft
    3. Verificați MINECRAFT SEED HQ. Minecraft Seed Hq este actualizat periodic și are sute de semințe unice pentru Minecraft Java Edition. Semințele sunt evaluate de vizitatorii site-ului și există o listă actualizată în mod constant a semințelor de top evaluate pe fiecare pagină.
  • Imagine intitulată Forumul Minecraft
    4. Încercați forumul Minecraft blestem. Blestem Minecraft Forums au sub-forumuri cu semințe pentru toate versiunile de minecraft. Jucătorii post în mod regulat semințe pe care le-au găsit. Și, dacă căutați un anumit tip de semințe, dar nu puteți găsi unul, întrebați doar. Comunitatea este activă și cele mai multe cereri primesc o mulțime de recomandări bune de semințe.
  • 5. Încercați semințe aleatorii. Puteți introduce în mod aleatoriu litere și numere sau folosiți un site de generator de semințe de semințe aleatorii pentru a face acest lucru pentru dvs.
  • sfaturi

    Vedea Cum se utilizează semințe în Minecraft Pentru o explicație detaliată a modului de utilizare a semințelor în diferitele versiuni ale jocului.
  • Semințele Minecraft sunt sensibile la minuscule.
  • A te asigura "Generați structuri" este activat pentru ca jocul dvs. să fie capabil să exploreze satele și așa mai departe în acel spawn cu fiecare hartă.
  • Versiunea de joc pe care o utilizați va afecta modul în care nivelul generat de la semințele dvs. se dovedește. Toate semințele de mai sus sunt pentru cea mai recentă versiune de Minecraft din martie 2015.
  • Dacă sunteți plictisit, încercați să explorați în modul creativ.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar